Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Please don’t ever get subscribed to this fraud website , they chatge crazy moneu 39 euros per month and won’t even send you an email thatthey did and you will never get money back…

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I found Rentola because I was in need of a new apartment ASAP. I paid small subscription hoping I would find a flat thanks to this page, however in the end I managed to find it via friend of mine. Ne... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rychlá refundace. Je třeba odstranit chybu při registraci a platbě 25 Kč. Musí tam být upozornění na možnost zrušit předplatné- nikoliv v obchodních podmínkách, ale přímo na zahájení platby.

Bedrijfsgegevens

1. Vastgoed verhuurbedrijf

Geschreven door het bedrijf

Hledáte svou další pronajatou nemovitost? Rentola je tou nejlepší volbou! Na Rentole usnadňujeme propojení nájemníků a pronajímatelů, abyste rychle a efektivně našli svůj ideální domov. Ať už hledáte byt, dům nebo pokoj, Rentola nabízí široký výběr nemovitostí k pronájmu, které vyhovují každému rozpočtu a životnímu stylu. S nabídkami dostupnými na vámi zvolené lokalitě naše platforma usnadňuje hledání a poskytuje nejlepší šanci získat ideální pronájem. Potřebujete-li pomoc nebo máte otázky, náš přátelský tým podpory je tu, aby vás provedl každým krokem. Snadno nás můžete kontaktovat přes Rento, našeho virtuálního asistenta v sekci FAQ, nebo vyplněním kontaktního formuláře v našich obchodních podmínkách na webu. V Rentole se snažíme, aby vaše cesta za pronájmem byla jednoduchá, transparentní a zcela bez stresu.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,9

Alle reviews

(37)

17 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

It was great

3 oktober 2026

Hello,

Thank you very much for your review! We’re happy to hear that you had a great experience with our Platform.

Unreasonable automatically charged

Being automatically charged unreasonably .

9 september 2026

Hello Fema,

Thank you for sharing your feedback. We are sorry to hear that the automatic charge has caused concern.

Our subscription begins with a trial period at an introductory rate and automatically continues at the standard rate if it is not cancelled before renewal. Information about the trial period, the subsequent subscription rate, and automatic renewal is presented during the registration process, and the terms must be accepted before the subscription is activated.

We can see that the payments in question have already been disputed through your bank. As the dispute process is now being handled through your bank, we kindly ask you to continue the case directly with them, as they will be able to provide you with further information regarding the status and outcome of the dispute.

Všechno je dobře

Všechno je dobře.

10 september 2026

Dobrý den,

děkujeme, že jste se s námi podělili o svou zkušenost. Mrzí nás, že jste měli s naším Platform špatnou zkušenost a že jste neobdrželi odpověď na své e-maily.

Zákaznická podpora je pro nás důležitá a rádi bychom se na vaši konkrétní situaci podívali a zjistili, co se stalo.

Děkujeme, že jste nám poskytli své kontaktní údaje prostřednictvím zabezpečeného systému Trustpilot. Co nejdříve vás budeme přímo kontaktovat, abychom mohli vaši situaci prověřit a pomoci vám.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Please don’t ever get subscribed to…

17 augustus 2026

Hello Paula,

We are sorry if you missed some of the information during registration, and we completely understand that unexpected subscription fees can cause frustration. That is why we would like to provide clear information on how our service works.

First and foremost, all accounts are created manually by users themselves, and payment details are personally entered during registration to gain access to the trial period. Our system cannot create an account or initiate charges automatically. All subscription terms, including the recurring monthly fee, are clearly indicated in our General Conditions during registration.

Regarding notifications, subscription renewal terms are outlined at sign-up and in the initial setup email. Once an active subscription is canceled via your profile settings, all future charges stop immediately.

We want to locate your account, confirm its status, and help resolve this for you.

We have requested your contact details via Trustpilot's secure system so a member of our support team can reach out to you directly.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Za 25 korun jsem se dozvedel ze…

Za 25 korun jsem se dozvedel ze presdileny inzerat z reality idnes uz neni aktivní. Nenacita jim to obrazky inzeratu. Zas jen dalsi bastl k nicemu.

18 augustus 2026

Dobrý den Tomáši,

děkujeme za Vaši zpětnou vazbu. Velmi nás mrzí, že jste narazil na neaktivní inzerát a potíže s načítáním obrázků.

Rentola funguje jako vyhledávač, který shromažďuje nabídky bydlení z různých webových stránek. Jelikož se situace na trhu mění velmi rychle, může se stát, že externí zdroj inzerát smaže dříve, než se tato změna projeví u nás. Abychom naši databázi udržovali co nejaktuálnější, nabízíme naší komunitě možnost hlásit nefunkční nebo neaktuální inzeráty přímo na našem webu, což našemu týmu umožňuje takové nabídky rychle prověřit a odstranit.

Rádi bychom Váš účet zkontrolovali a ujistili se, že je vše v pořádku.

Požádali jsme o Vaše kontaktní údaje prostřednictvím zabezpečeného systému Trustpilot.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nejvíc si cením skvělé komunikace a…

Nejvíc si cením skvělé komunikace a úžasné vstřícnosti při vyřízení mé reklamace faktury. Ještě jednou velmi děkuji 🙂

6 augustus 2026

Dobrý den,

děkujeme za Vaše milá slova!

Velmi si vážíme toho, že jste si našli čas podělit se s námi o svou zkušenost.

Pokud byste v budoucnu cokoli potřebovali, náš tým je Vám plně k dispozici.

Přejeme Vám krásný den!

Podvodníci

Podvodníci. Strhávali peníze bez upozornění, nechtějí vrátit peníze. NEDOPORUČUJI. Automaticky nezasílají faktury s platbou, rok a půl mi účtovali 975kč měsíčně.

14 juli 2026

Dobrý den Aleno,

Vaše zpětná vazba nás mrzí a bereme ji velmi vážně.

Rádi bychom zdůraznili, že všechny účty si uživatelé zakládají ručně sami a při registraci osobně zadávají své platební údaje.

Veškeré podmínky týkající se poskytování služeb, zkušební doby a následného automatického prodloužení předplatného jsou uvedeny v našich Všeobecných obchodních podmínkách, se kterými se uživatelé při registraci seznámí.

Pokud jde o platební doklady, faktury jsou uživatelům plně k dispozici a lze je kdykoli vyžádat nebo stáhnout přímo z uživatelského profilu.

Pro podrobnější prošetření Vašeho případu jsme Vás prostřednictvím zabezpečeného systému Trustpilot požádali o poskytnutí kontaktních údajů. Jelikož jsme zatím neobdrželi žádnou odpověď, nemůžeme v tuto chvíli v šetření bohužel pokračovat.

Pokud budete potřebovat jakoukoli pomoc, můžete nás kdykoli kontaktovat prostřednictvím kontaktního formuláře na našich webových stránkách. Náš tým podpory Vám rád pomůže.

A good platform

It’s nice platform where you can easy to find what you need

5 juli 2026

Hello Vitaliia,

Thank you so much for taking the time to share your positive experience!

Our main goal is to simplify the housing search by gathering everything in one place, and knowing that it has been a helpful tool for you is incredibly rewarding for our entire team.

Wish you the best in all your future housing endeavors!

Team Rentola

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Velmi mile customer care oddelenie :)

Velmi mile customer care oddelenie :)

2 juni 2026

Dobrý den Sofia,

moc vám děkujeme za vaši milou zpětnou vazbu!

Jsme rádi, že jste s naším zákaznickým servisem měli tak pozitivní zkušenost.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

SCAM.SCAM,SCAM,SCAM,SCAM..DO NOT TRY TO…

SCAM.SCAM,SCAM,SCAM,SCAM..DO NOT TRY TO REGISTER, THEY CHARGE EXPENSIVE,LIE THAT YOU CAN COMMUNICATE TO LANDLORDS DIRECT ONLY TO DIRECT YOU TO ANOTHER SITE CALLED REALITY.IDNES.CZ WHICH REQUIRES YOU TO PAY ANOTHER MONEY + AGENT FEES . ON TOP OF THAT YU WILL NEVER GET ANY REPLIES FROM THE HOUSE HUNTS. THEN THEY WONT REFUND NEITHER, THEY ARE SCAMMERS. SO DISGUSTING. BETTER BEZREALITY 10 TIMES. 900CZK GONE AND NO HOUSE NEITHER ANY REPLY FROM ALL THE APPLICATION FROM THE AGENTS OR THE AI THAT THEY REFER YOU AFTER SQUANDERING OUR MONEY. JUST CLOSE DOWN THIS WEBSITE.

11 maart 2026

Hello Geraldine,

We are sorry to hear that your experience with Rentola was not satisfactory.

Rentola is a legitimate search engine that acts as an aggregator, centralizing listings from various public sources to save users time. While we aim to facilitate connections, our platform includes listings from both private landlords and agencies. In some cases, external sites may have their own procedures.

Thank you for providing your contact details through the secure Trustpilot system. We reached out to you via email on to help resolve your case, but we haven't received a reply yet.

If you require any assistance, you can contact us at any time using the contact form on our website. Our support team will be happy to help.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Rychlá refundace, námět na nápravu

20 januari 2026

Ahoj Vladimíre,

Děkujeme za vaši zpětnou vazbu. Jsme rádi, že proces refundace proběhl rychle a k vaší spokojenosti.

Vaše návrhy na zlepšení transparentnosti přímo v platebním kroku bereme na vědomí, protože se neustále snažíme naši platformu pro uživatele vylepšovat.

Super

Super
Našla jsem bydleni

30 januari 2026

Ahoj Kláro,

Moc děkujeme za vaši pozitivní zpětnou vazbu! Jsme nadšeni, že se vám s naší platformou podařilo najít bydlení. Přesně pro to jsme tady!

Přejeme vám vše nejlepší ve vašem novém domově.

Nevěřte tomu

Nevěřte tomu, je to scam

7 januari 2026

Dobrý den,

je nám líto, že se takto cítíte. Rentola není podvod; poskytujeme přístup k ověřeným nabídkám pronájmů a kontaktním údajům sdíleným pronajímateli, správci nemovitostí a agenturami.

Abychom mohli tuto záležitost prošetřit a dále vám pomoci, požádali jsme vás již dříve o informace týkající se vašeho předplatného. Jelikož jsme bohužel neobdrželi žádnou odpověď, nemůžeme situaci z naší strany plně přezkoumat ani vyřešit.

Vaší zpětné vazby si upřímně vážíme. Naším cílem je zajistit transparentnost a poskytovat užitečnou podporu všem našim uživatelům. Pokud se nás rozhodnete kontaktovat, náš tým vám velmi rád pomůže – můžete nás kontaktovat odpovědí na e-mail, který jsme vám zaslali, nebo prostřednictvím kontaktního formuláře dostupného na stránce s obchodními podmínkami (T&C).

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Strhli mi to penize i kdyz sem…

Strhli mi to penize i kdyz sem neplatila předplatné

17 december 2025

Dobrý den,

mrzí nás, že vaše zkušenost nebyla pozitivní. Upozorňujeme, že zdarma účty nejsou účtovány; pokud však byl zaplacen zkušební přístup a nebyl zrušen před jeho koncem, bude účtována plná cena předplatného, jak je uvedeno v našich Obchodních podmínkách.

Požádali jsme vás o poskytnutí vašich údajů prostřednictvím zabezpečeného systému Trustpilot, ale protože jsme nedostali odpověď, nemohli jsme vaši záležitost dále řešit. Pokud nás stále chcete kontaktovat, můžete tak učinit prostřednictvím kontaktního formuláře na našem webu, který naleznete v části Obchodní podmínky.

Мошенники!!

Мошенники!!! Не законным путем снимают деньги с карты!!!

5 december 2025

Здравствуйте,

Нам жаль, что эта ситуация вызвала у вас беспокойство и оставила негативное впечатление. Просим вас быть уверенными, что все платежи обрабатываются в соответствии с Условиями использования, с которыми вы согласились при подписке. Платежи производятся только за предоставляемые услуги, а пробный период и процесс продления подписки ясно объясняются во время регистрации.

Для расследования этого вопроса и оказания вам дальнейшей помощи мы ранее запрашивали информацию о вашей подписке. К сожалению, так как мы не получили ответа, мы не можем полностью рассмотреть или решить ситуацию с нашей стороны.

Для ясности мы хотели бы кратко объяснить, как работает наша подписка — при регистрации на Premium вы соглашаетесь на постоянную подписку. На момент регистрации подписка начинается по сниженной цене в период пробного использования — это вводное предложение, чтобы вы могли оценить, соответствует ли сервис вашим потребностям. После окончания пробного периода подписка автоматически продолжается по стандартной цене, если она не была отменена.

Эта информация была ясно представлена:
- При выборе способа оплаты;
- В наших Условиях и положениях, которые были подтверждены как прочитанные и принятые при регистрации;
- В письме с подтверждением покупки, которое было отправлено вам после завершения подписки.

Мы искренне ценим ваш отзыв. Наша цель — обеспечить прозрачность и предоставить полезную поддержку всем пользователям. Если вы решите связаться с нами, наша команда будет более чем рада помочь вам; вы можете обратиться, ответив на письмо, которое мы отправили, или через контактную форму, доступную на странице Условий и положений.

С уважением,
Команда Rentola

Nepředplácet!

Nepředplácet! Celý model stojí na tom, že se předplatí zkušební verze za 25 Kč, což by mi přišlo vhodné pro takovouhle "službu" ale pak vám začnou účtivat 975 Kč!!! ani ne měsíčně, ale v nesmyslných datech aby to bylo víc zmatečné!

14 november 2025

Dobrý den,

je nám líto, že jste měli tuto zkušenost. Rádi bychom využili této příležitosti k objasnění, že naše zkušební nabídka i následné ceny předplatného jsou jasně uvedeny během procesu registrace. Po skončení zkušebního období předplatné automaticky pokračuje za standardní cenu, pokud není předem zrušeno, jak je uvedeno v Obchodních podmínkách, se kterými uživatel při registraci souhlasí. Termíny účtování se odvíjejí od začátku předplatného a jsou uplatňovány konzistentně.

Požádali jsme vás o vaše údaje prostřednictvím zabezpečeného systému Trustpilot, ale protože jsme od vás neobdrželi odpověď, momentálně nemůžeme na tuto záležitost dále zasáhnout. Vážíme si vašeho zpětného hodnocení, a pokud byste stále chtěl/a naši pomoc, můžete se obrátit na náš tým podpory vyplněním kontaktního formuláře dostupného v obchodních podmínkách na našich webových stránkách.

Ještě jednou děkujeme, že jste se podělil/a o svou zkušenost.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

This is a fraudulent website.

24 oktober 2025

Hello Adela,

We’re sorry to hear that you feel this way. We would like to better understand your concerns and clarify any questions you may have.

Rentola is not a fraudulent website; we provide access to rental listings and the contact details shared by landlords, property managers, and agencies. However, as we do not have enough information to identify your case, we are unable to address your concerns in detail at this stage.

We requested your details via Trustpilot’s secure system, but since we did not receive a response from you, we are currently unable to take further action on this matter. We appreciate your feedback, and if you would still like us to assist further, you can reach our support team by completing the contact form available in the T&Cs on our website. Thank you again for sharing your experience.

Warm Regards,

Rozhodně nedoporučuji

Rozhodně nedoporučuji! Nenechte se nachytat na zkušební předplatné, strhli mi skoro 1000 Kč a peníze odmítli vrátit. Celé to působí velmi nedůvěryhodně, připomíná to podvod. Dejte si velký pozor!

15 oktober 2025

Dobrý den,

je nám líto, že jste měli tuto zkušenost. Upozorňujeme, že náš proces zkušebního předplatného a automatického obnovení je zcela transparentní. Uživatelé mohou své předplatné zrušit kdykoli během zkušebního období, a pokud tak neučiní, zkušební předplatné se automaticky přemění na plné předplatné za standardní cenu, jak bylo dohodnuto při registraci. Všechny poplatky jsou účtovány v souladu s Obchodními podmínkami, které jste při registraci přijali.

Chápeme, že můžete mít stále obavy, a rádi váš případ individuálně prověříme, pokud nás kontaktujete prostřednictvím kontaktního formuláře na našich webových stránkách, jak je uvedeno v Obchodních podmínkách.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Široké spektrum a milá a vstřícná komunikace s operátory!

Přehledna, věčná a bohata nabídka bytů a dalších nemovitosti! 👍

7 oktober 2025

Dobrý den,

děkujeme za vaše milá slova! Jsme rádi, že jste našli naši platformu užitečnou a že náš tým byl nápomocný a komunikativní. Recenze jako ta vaše nám pomáhají nadále poskytovat jasnou, přehlednou a uživatelsky přívětivou službu.

Nejhorší společnost

Nejhorší společnost, která může být jen PODVOD, lidé se u nich neregistrujte, v žádném případě si od vás tito podvodníci naúčtují velkou částku peněz za nic a bez vašeho vědomí. Znovu PODVOD požaduji vrácení peněz.

11 oktober 2025

Dobrý den,

děkujeme, že jste se podělili o svou zpětnou vazbu. Situace tohoto typu bereme velmi vážně a rádi bychom Vám poskytli upřesnění.

Rentola nabízí zkušební a předplatné služby v souladu s podmínkami, které jsou jasně uvedeny během registrace a v našich Obchodních podmínkách. Všechna oznámení spravují přímo vlastníci, agentury nebo třetí strany a jakékoli poplatky spojené s kontaktováním vlastníka po opuštění naší platformy jsou určeny vlastníkem inzerátu. Neposkytujeme neoprávněné účtování a všechny platby probíhají podle předplatného, na které jste při registraci souhlasili.

Ještě jednou děkujeme, že jste se podělil/a o svou zkušenost.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.