Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Horrible service!!!waitress did not know what service is!! She made «finns» Face to is when she thougjt we did not see her!! Horrible experience!!’ Never again!! Stat Aeay this place folk!!!!!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi anbefaler Restaurant Puk, som serverer dejlig mad, & er en rigtig hyggelig Københavner restaurant i centrum. Vi fik Moules Frites, is med varm chokolade sauce samt æble tærte. Top lækkert! Top... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Mødetid kl. 18:00 havde vi bestilt (man kan kun bestille 2 timer), først og fremmest var de forsinket, skulle vente på opdækning, og dernæst ingen pauser, vi havde en enkelt ryger, det måtte vi spr... Toon meer

Bedrijfsgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

2,6

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Meget lang ventetid og skuffende mad

Da der samme dag (mandag d. 24. oktober 2021) havde været en positiv helsides anmeldelse af restaurant Puk, besluttede vi at spise frokost der.
Vi ankom kl. 14 og fik øjeblikkeligt et spisekort af en venlig, meget ung tjener, der hurtigt tog bestillingen på en Pariserbøf og et Stjerneskud og kom med to fadøl.
Restauranten var næsten tom, og da gæsterne ved de to besatte borde betalte, var vi alene i restauranten bortset fra et enkelt bord med to herrer, som talte sammen med kaffe og øl på bordet. De to unge tjenere stod ved baren og talte højlydt sammen, mens de så på deres mobiltelefoner.
Efter 30 min. spurgte vi om maden snart kom og fik forklaringen "at kokken havde overset bestillingen, men der ville gå tre min". Samtidigt fortalte hun, at fadøllerne var fjernet fra regningen.
I det samme rejste den ene herre sig, og vi genkendte han som kok og ejer fra anmeldelse.
Kort efter kom maden. Begge stykker smørrebrød var anrettet på en tyk skive hvidt brød. Bøffen var god, men tilbehøret vidnede om hurtig, sjusket anretning. Stjerneskuddet var meget skuffende. Det bestod af to tykke friturestegte fiskefileter og en meget lille dampet filet. Hele anretningen var dækket af ærteskud og den øverste filet med rejer var også dækket af Thousand Island dressing. På tallerkenen lå desuden to tykke stykker asparges fra dåse.
Vi afslog kaffe og bad om regningen.

26 oktober 2021

Skuffende oplevelse

I årenes løb har vi spist frokost mange gange på restaurant Puk - har anbefalet stedet til venner og bekendte, da vi synes der er hyggeligt og maden fantastisk. Men efter en dårlig frokost i forrige uge - så er det slut. Vi bestilte en hønsesalat - den var da ok - men ikke noget særligt. Værre var det med en overstegt, tør fiskefilet af mikroskopisk størrelse med en lille klat mayo og klasket på et tørt stykke rugbrød. Pris: kr 138 - og det var for fiskefileten!
2 stjerner fordi servitricen var venlig - men maden var under lavmålet og skuffende.

21 oktober 2021

Helt fantastisk aften

Helt fantastisk aften, virkeligt skønne, sjove og hyggelige tjenere som var meget opmærksomme, imødekom de forespørgsler til vin og mad vi kom med til bravur. KNALD lækkert mad, jeg fik bøf bearnaise som var perfekt medium rare og det møreste stykke kød jeg længe har prøvet, rejerne var håndpillede og friske. Alt var bare top klasse og virkeligt en god pris kontra den kvalitet man fik. Ikke sidste gang jeg besøger dem 👍

18 oktober 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Sløj sildeanretning og dyre snaps…

Vi har netop spist frokost på restaurant Puk og min ven og jeg besluttede os at starte med 3 slags sild til deling pris kr. 175,- stor var vores skuffelse, da de kom med en middagstallerken, hvor der ganske rigtigt var tre slags sild, men det var tre små stykker, hvert stykke sild dækkede dårligt et halvt stykke rugbrød, samt et friturestegt æg, samt endnu to halve æg, gætter på der ikke var for kr. 25,- i indkøb. Dette kalder man”dagens silde anretning” Vi fik også hver en snaps, på regningen hedder det 6 CL, godtnok op til kanten, for disse to meget små glas betalte vi kr. 192,-
Vi finder nok et anden frokostrestaurant næste gang.

29 juli 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Var idag på restaurant puk for at spise…

Var idag på restaurant puk for at spise med gode venner. Kæmpe skuffelse. Huskede det som en god oplevelse, men de er, som så mange andre, blevet fokuseret på at optimerer så meget at det bliver pinligt. Bestilte smørrebrød, og bestilt bl.a. et stykke med fiskefilet til kr. 108,00 - det var så småt at den skive rugbrød på filetén lå på, var større end fisken... Lad også være med at bestille en snaps - jeg forsøgte at "bide" den over, men den var for lille. Jo ... vi kunne have bestilt en "dobbelt" ( andre ville have sagt en almindelig), men det er åbenbart blevet småt for Puk også. Serverer i alm. snapse glas, men kalder det så en dobbelt ???

10 juli 2021
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Fik ikke det jeg bestilte

Var samme ude og spise og bestilte en bøf menu til 225 kr men fik leverte en burger menu til 148 og først da jeg så regningen gik det op for mig at fejlen ikke var min men at tjeneren trænger til et kursus i at tage imod en bestilling uden fejl min ½ flaske rødvin og og desserten Danske oste giver kun 2 stjerne Havde jeg fået min bøf steak til 225 kr havde jeg giver 5 stjerne for jeg foretrækker en steak frem for en burger med pomfritter

20 augustus 2020
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

skuffende oplevelse

Kendt, traditionel dansk restaurant hvor maden dog er af middel kvalitet. Jeg har fået hhv juleand med the works og fiskefilet med remoulade, pomfritter og salat der ad to omgange da jeg ville give det et ekstra forsøg men begge gange levede maden ikke op til forventningerne.
Fiskefileten smagte ikke ad det store, salaten var kedelig; anden var overstegt og tør og de brune kartofler var smags- og konsistensløse.
Desværre! For jeg havde glædet mig til lækker gammeldags dansk mad i hyggelig atmosfære!

8 december 2014

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.