Items arrived within 3 weeks. Poor quality and half of the order missing. Customer support needs 2-3 weeks to reply to emails and use delay tactics to not refund. Dropshipping company == Avoid!!
Lees wat reviewers zeggen
Draktene er fake. Kjøpte en United drakt, den har null elastitet og jeg tør ikke vaske den for fa faller nok alt av trykk av. Fikk plutselig melding fra posten om at et selskap i Hong Kong hadde s... Toon meer
Trygt å handle! Jeg har kjøpt flere drakter til sønnen min og er fornøyd. God kvalitet, både på stoffet og på de limte navnene av forskjellige fotballspillerne. Har opplevd kun 1 gang produksjonsfeil... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi er veldig stolte av vårt enorme utvalg av fotballdrakter på nett. Her finner du de fleste drakter.
Contactgegevens
Noorwegen
- retrokit.no
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Kult konsept
Har bestilt fire drakter og er veldig fornøyd! Var feil på en av draktene så sendte inn sak til kundeservice og fikk hjelp i løpet av veldig kort tid. Fikk tilsendt ny drakt uten noe ekstra kostnader eller bry for meg. Anbefaler sterkt!
Draktene er fake.
Draktene er fake.
Fikk plutselig melding fra posten om at et selskap i Hong Kong hadde sendt en pakke. Trodde det var scam, men det viste seg å være drakten fra retrokit.no.
Prisen er alt for høy ift kvalitet og at de er fake.
Retrokit.no kjøper nok disse draktene for 20kr i Hongkong.
Har ikke fått pakken
Har ikke fått pakken jeg bestilte i juli og kundeservice har stoppet å svare på mailene mine
Mystery kit
Bestilte mystery kit med 3 drakter. Leveringen gikk ganske fort. Veldig fornøyd, fine drakter! Kundeservice er hjelpsomme og svarer raskt på eventuelle spørsmål.
Mottok feil drakt, men får tilsendt ny
Jeg mottok feil drakt, jeg bestilte CL 2005 Steven Gerrard med ermemerke, men mottok Barclays Premiership Steven Gerrard. Jeg sender mail til kundeservice, og de gir meg umiddelbart beskjed om at den riktige drakten er på vei, i tillegg til at jeg kan beholde den første drakten jeg fikk. Kjapt svar, og de (Retrokit) vil virkelig ordne opp for kundene sine.
Lureri, styr unna
Dette er ikkje ei seriøs side og det anbefalast virkelig å styre unna. Har kjøpt 4 drakter herifra. Den første var eg ganske fornøgd med og kjøpte derfor 3 til. Dette var en tabbe, då eg ikkje hadde vaska den første endå. Som på første bestilling går det uendelig lang tid før draktene blir mottatt. Opp mot 2 månadar sjølv om dei reklamera for leveringstid på maks 12 virkedagar. Då eg kontakta dei og klaga på lang leveringstid blei eg tilsendt ein sporingsnummer på posten.no som ikkje var kjent hos posten og hadde ingenting med min pakke å gjere. Draktene er av låg kvalitet og blei fullstendig ødelagt etter éin vask, trykket løsnar og farga av på drakta som no er heilt ødelagt.
Oppdatering: Retrokit sin kundeservice svara først veldig fort og virka behjelpelige, men det har fortsatt ikkje komt ei løysing på problemet mitt (refusjon eller nye drakter) etter å ha sendt meldingar fram og tilbake med dei i 2 veker. Dei spør samme spørsmål fleire gongar, ber meg sende bilder fleire gongar, og seier dei skal fikse det, men så skjer det ingenting. Her anbefalast igjen alle om å handle ein anna plass.
Raskt levert
Raskt levert, en liten uforutsett utfordring, som ble løst av Retrokit med en gang. Veldig fornøyd.
Retrokit anbefales
Bestilte en Barcelona drakt til barn. Forholdsvis rask levering, superkjapp tilbakemelding på e-post, og en veldig fornøyd gutt som elsker den nye Neymar drakten sin! Anbefaler Retrokit!
Fjerde drakten som er bestilt hos Retrokit. Blir ikke den siste!
10/10 Fin butikk
Fin butikk, kjøpt mye herifra. Bor i UK som student og de har flere ganger sendt pakken hit fra Norge. Alt i alt 10/10
Fin handel
Fin handel. Hadde spørsmål til kundeservice, og de svarte kjapt.
Nydelig service
Nydelig service! Hadde spm og fikk raskt svar på Mail, + hjelp med trykk bakpå uten noe problem
Selve draktene var god kvalitet
Selve draktene var god kvalitet, men det tok litt lang tid og få dem. Draktene hadde også en produksjons feil, men som skal bli rettet opp i. Alt i alt god kvalitet, men litt synd at draktene ikke var riktig
Utrolig useriøst!
Utrolig useriøst!
Bestilte en pakke 11 juli, en fotballdrakt til min sønn.
8 August får jeg beskjed om at pakken er på vei. Har siden da etterspurt gang på gang hvor pakken min er. Får svar om at den er på vei, og de forsikrer om at den ikke er borte. Estimerer hvor mange dager det er til den kommer hver gang,
Sier de skal purre på fraktselskap så jeg får den fortest mulig.
Men ingen ting kommer. Til slutt blir jeg lei og ber om penger tilbake.
Da først kan de fortelle at pakken ikke er sendt likevel.
Jeh ber dem sende den med en gang, så er saken grei.
Men svaret jeg får da er at leverandøren ikke hadde den på lager likevell.
Sitter igjen med en 11 åring som tålmodig har ventet på pakke i 2 mnd.
Utrolig skuffende!!!
Pakken ble refundert i det minste, men likevel oppgitt over alle bortforklaringer.
Bestilte varen i juli
Bestilte varen i juli, fortsatt ikke sendt i september. Etterlyst to ganger uten at Retrokit klarer å få den sendt. Ganske utrulig
Dårlig kvalitet og service
Du betaler mye for dårlig produserte skjorter som kommer fra kina.. Produktene er i elendig kvalitet og blir fort ødelagt. Man får heller ikke svar fra kundeservice.
Bra kvalitet og veldig god kundeservice…
Bra kvalitet og veldig god kundeservice som var behjelpelige. Anbefales!
Bra drakter og kundeservice ❤️
Pakken forsvant i frakten
Draktene jeg bestilte ble borte i frakten. Kom med noe kinesisk fraktselskap som hevder draktene er levert. Pakken ble aldri overtatt av posten som Retrokit hevdet. I tillegg tok alt dette 2 måneder!! Kundeservice er elendig. Ingen hjelp å få for å prøve å løse opp i dette. Får bare beskjed om å vente. Styr unna!!! Ser flere her også skriver at draktene er av ræva kvalitet. Drittselskap!!
Fornøyd kunde!
Fornøyd kunde her. Har bestilt totalt 4 drakter fra Retrokit, og er godt fornøyd med draktene jeg har mottatt. Det er noe leveringstid, på vel 3 uker. Jeg opplevde at kundeservice var svært responsiv, og de var raskt på banen når jeg mottok en drakt i feil størrelse. Dette ble kjapt ordnet opp i.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.