Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Items arrived within 3 weeks. Poor quality and half of the order missing. Customer support needs 2-3 weeks to reply to emails and use delay tactics to not refund. Dropshipping company == Avoid!!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Draktene er fake. Kjøpte en United drakt, den har null elastitet og jeg tør ikke vaske den for fa faller nok alt av trykk av. Fikk plutselig melding fra posten om at et selskap i Hong Kong hadde s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Draktene jeg bestilte ble borte i frakten. Kom med noe kinesisk fraktselskap som hevder draktene er levert. Pakken ble aldri overtatt av posten som Retrokit hevdet. I tillegg tok alt dette 2 måneder!!... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trygt å handle! Jeg har kjøpt flere drakter til sønnen min og er fornøyd. God kvalitet, både på stoffet og på de limte navnene av forskjellige fotballspillerne. Har opplevd kun 1 gang produksjonsfeil... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voetbalwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi er veldig stolte av vårt enorme utvalg av fotballdrakter på nett. Her finner du de fleste drakter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

SCAM!!

SCAM!!! IKKE HANDLE HER!
Fikk fake drakt full av jordslag! Masse svarte prikker på den og lukter mugg. Helt tydelig at drakten ikke er ekte, dårlig etterligning. Prøvd å få hjelp av kundeservice men de bare snakker rundt grøten. Sier de skal hjelpe, men det skjer ikke. Vært i prat med de i over en måned nå. Blitt spurt om samme spørsmålet 5 ganger! Nå ville de at jeg skulle skrive en anmeldelse av de for å få en ny drakt. Vel her kommer anmeldelsen.
Dette er bare lureri! Helt tydelig at de vil jeg skal lyve og skrive de er fantastisk. Derfor ville jeg ikke stolt på de andre anmeldelsene her. Mulig de har fått samme tilbud som meg for å få hjelp!

9 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastiske retrodrakter og hjelpsom støtte

Retrokit har overgått mine forventninger på alle måter. Draktene er av utmerket kvalitet, med klare farger og slitesterkt stoff som tåler flere vask. Da jeg hadde spørsmål om størrelser, var kundeserviceteamet utrolig hjelpsomme og ga meg all informasjonen jeg trengte. Bestillingen min kom raskt og var akkurat som beskrevet.

27 augustus 2024

Bestilte 2 retrotrøjer

Bestilte 2 retrotrøjer. Leveringen var kompliceret og tok lengre tid en 6-12 dage som stod på websiden. Da pakken endelig blev leveret var der kun 1. Forsøger at få refusjon for trøje 2, men kundeservice svarer ikje.

21 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig produkt og forferdelig kundeservice

Bestilte drakt fra de som jeg brukt en gang for så å vaske den. Vasket med instruksene som sto i drakta, når den var ferdig hadde aller merkene på drakten falt av. Tok kontakt med de for å spørre om ny drakt eller pengene tilbake da dette produktet ikke sto til det jeg mente jeg hadde bestilt. Fikk til svar at de hadde vidresendt mailn til deres team og at jeg skulle få svar iløpet av 1-2 virkedager. Dette er nå en uke siden. Forferdelig uproft og dårlige produkter. Kommer aldri til å anbefale denne siden til noen. Bestill fra en annen plass!

6 september 2024

Bestilte 2 drakter

Bestilte 2 drakter, fikk bare en, det manglet badges på den jeg fikk, kvalitet som dem som blir kjøpt på marked i utlandet. Prøver å løse dette fikk beskjed om at det skulle ordne seg innen 5 dager. Nå har det gått 15. hold dere borte

19 augustus 2024

9 ukers leveringstid

Ved bestilling sto det at varen var på lager og at leveringstiden var 6-12 virkedager. Fra jeg bestilte tok det 3 uker før ordren ble sendt fra Kina og det tok totalt 9 uker før jeg mottok min bestilling. Kundeservice svarer fort på mail, men leveringstiden de oppgir er ikke reell.

29 augustus 2024

Fantastiske drakter og service

Jeg har bestilt fra Retrokit flere ganger nå, og de skuffer aldri. Draktene er alltid av høy kvalitet, med klare farger og nøyaktige design. Kundeservicen er også førsteklasses, og de løser eventuelle problemer raskt. Min siste bestilling kom raskere enn forventet, noe som var en hyggelig overraskelse!

21 augustus 2024

Styr unna!

For de av dere som ikke vet det, så er det fake drakter. De ser ok ut, men latterlig små i størrelsen. Jeg bestilte, fikk størrelsen min, merket den var liten og sendte mail til «norsk» kundeservice. Svaret var gebrokkent, men kunne sende de inn og få nye i retur som var større. Sendte de inn og fikk akkurat det samme tilbake. Sykt å bruke så mye penger + frakten for returen uten at det blir riktig en gang. I tillegg tar det godt over en måned for hver bestilling. Styr unna!

2 september 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leveringstid er langt fra reell

Vet at disse draktene er replicas, og sikkert fine. Men nå vet jeg jo ikke no om det, da jeg ennå ikke har fått den. Synes det er synd at Retrokit opererer med 6-15 dagers levering, når jeg ser av andre at dette ikke er i nærheten av forventet tid og tydeligvis et klart mønster. Hva med å bare være ærlig på nettopp det.
Mulig jeg vipper opp en stjerne når den kommer, men her bør det endres på betingelser rundt levering

16 augustus 2024
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Varene er fine

Varene er fine. Det som trekker ned er at det tar lang tid for å få svar og at man ikke får en oppdatering på ordren dersom noe ikke er helt som det skal. Bestilte flere drakter, men da de kom i posten manglet det noen. Sendte dem en mail, og da svarte de at de var utsolgt for varene. Så man må purre på ordren.

5 augustus 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.