Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Items arrived within 3 weeks. Poor quality and half of the order missing. Customer support needs 2-3 weeks to reply to emails and use delay tactics to not refund. Dropshipping company == Avoid!!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Draktene er fake. Kjøpte en United drakt, den har null elastitet og jeg tør ikke vaske den for fa faller nok alt av trykk av. Fikk plutselig melding fra posten om at et selskap i Hong Kong hadde s... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Draktene jeg bestilte ble borte i frakten. Kom med noe kinesisk fraktselskap som hevder draktene er levert. Pakken ble aldri overtatt av posten som Retrokit hevdet. I tillegg tok alt dette 2 måneder!!... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trygt å handle! Jeg har kjøpt flere drakter til sønnen min og er fornøyd. God kvalitet, både på stoffet og på de limte navnene av forskjellige fotballspillerne. Har opplevd kun 1 gang produksjonsfeil... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Voetbalwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi er veldig stolte av vårt enorme utvalg av fotballdrakter på nett. Her finner du de fleste drakter.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Usedvanlig treg levering.

Leveringen har tatt fryktelig lang tid. Jeg bestilte en drakt 16/7-24, og den har fremdeles ikke kommet frem. Har vært i kontakt med dere flere ganger, hvor det blir skrevet at den ikke er langt unna. Nå lurer jeg på om jeg noengang får drakten jeg betalte for 🤬

2 september 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God opplevelse, handler her igjen Anmeldels;

Jeg har bestilt fra Retrokit flere ganger na, og hver opplevelse har vaert positiv. Draktene er alltid av hoy kvalitet, med noyaktige og detaljerte trykk.jeg hadde et
lite problem med en bestilling, men kundeserviceteamet
loste det raskt, og sendte til og med erstatningsdrakt uten ekstra kostnad.Leveringen er alltid rask og palitelig.

13 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topp kvalitet og god støtte

Retrokit har imponert meg med sine retro fotballdrakter av høy kvalitet. Materialene føles premium, og designene er tro mot originalene. Jeg hadde et lite problem med størrelsen, men kundeserviceteamet var raske til å tilby en løsning og sendte en erstatning. Fantastisk service!

28 augustus 2024

Elendig kvalitet

Elendig kvalitet. Alt på drakten var skjevt. Så ut som noe en kjøper for en tier på stranda i syden. Når jeg skulle returnere ønsket de at jeg skulle betale 79 for frakt og retur for 179. Helt på trynet!

15 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Retro drakter verdt hver krone!

Jeg var litt skeptisk til å begynne med, men etter å ha mottatt bestillingen min kan jeg trygt si at Retrokit er topp! Draktene er av super kvalitet, med klare farger og solid søm. Kundeserviceteamet er også utrolig, de svarte på mine spørsmål innen få timer. Jeg blir en fast kunde.

20 augustus 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig utvalg og rask levering

Retrokit leverer virkelig både variasjon og kvalitet. Jeg bestilte noen drakter, og hver enkelt var akkurat som beskrevet. Stoffet er solid, og trykkene er skarpe. Jeg satte også pris på den raske leveringen og den fremragende kundeservicen som raskt løste et mindre problem med bestillingen min.

21 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårlig kundeservice og dårlig størrelse

Jeg bestilte 6 drakter fra retrokit. ift andre som har bestilt på denne siden så fikk jeg di relativ fort (under 1 måned). Men var ett stort problem når jeg fikk dem. Jeg hadde bestilt alle draktene i 2xl for det er det jeg bruker i vanlige autentiske drakter, når disse draktene da kom fram var det ingen av di som passet, og di var så små at jeg nesten ikke fikk dem på meg. Det skal også sies at når jeg skulle returnere dem så tok det ca 2 dagar før jeg fikk returskjemaet og di var veldig dårlig til å svare på mailer jeg sendte til dem.

med korte ord
- XXL størrelsen er helt feil
- dårlig kundeservice mtp sent svar å når du får svar er det ikke ett veldig "menneskelig" svar

31 augustus 2024

Synet bedrar

Vil gjerne informere og belyse potensielle nye kunder av retrokit om at «firmaet»/dropshipping nettsiden deres ikke er genuint. Om du leter godt nok så finner du ut at retrokit sin nettside er nær identisk som «footlv.store» sin nettside og sikkert lik flere drop shipping sider.

Fint å vite at de varene man kjøper ikke er autentiske og at dette firmaet ikke er det de utgir seg for. Om man ikke bryr seg om fake kinesiske drakter så er det bare å kjøre på.

31 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Dårligste opplevelse jeg har hatt på en netthandel.

Her følger "høydepunktene":

Ca 25 mai – Bestiller fotballtrøye til sønnen.
8 juni – Etterspør bestillingen, da jeg ikke vet om bestillingen er mottatt.
11 juni – Retrokit svarer at de ikke har varen på lager, men får inn om noen dager.
20 juni – Etterspør jeg status.
21 juni – De opplyser i mail at varen er sendt.
1 juli - Vi mottar drakten, men påsydd merking er plassert på feil sted på drakten. Jeg sender derfor mail med foto samme dag.
4 juli – Retrokit svarer at de sender saken til deres relevante team. Anslår svar om 1-2 virkedager.
11 juli – Etterspør jeg status.
22 juli – Etterspør jeg nok en gang status.
22 juli – Retrokit beklager. Sier de vil sende ny drakt.
1 aug – Jeg etterspør status.
2 aug – Retrokit sier varen har vært utsolgt, men at de vil sende ny drakt neste uke.
20 aug – Jeg etterspør status.
23 aug – Sender jeg ny mail, der jeg forteller at jeg ikke er spesielt imponert over servicen Retrokit har ytt i denne saken.

Jeg anser meg selv som både tålmodig og lite kravstor.

27 augustus 2024

Misvisende leveringstid på nettsiden

Misvisende leveringstid på nettsiden

Bestilte to drakter, der sto det 6-12 virkedager, noe som er veldig bra om det faktisk hadde faktisk stemt. Dette stemmer absolutt ikke, og når jeg sendte epost til kundeservice fikk jeg beskjed om at det kunne ta 6-12 virkedager etter at orderen var blitt behandlet. Behandlingen kunne ta 6-8 virkedager. Det vil si at det i «worst case» kunne ta 20 virkedager, noe som er helt overkommelig om det blir informert om. Til tross for at kundeservice sier at det i verste fall kan ta 20 virkedager tar det lenge enn dette også. Totalt tok det 8 uker, noe som tilsvarer 40 virkedager. Dette er dobbelt så mye som 20 som var fortalt av kundeservice og oppgitt på nettsidene deres.

Draktene i seg selv er jeg OK fornøyd med, men leveringstid og misvisende informasjon gjør at jeg ALDRI kommer til å bruke disse igjen.

22 augustus 2024

Svært dårlig kundeservice

Svært dårlig kundeservice. Vi har reklamert på en t-skjorte hvor merkene falt av etter en dags bruk, men ingen hjelp å få. Jeg sendte en epost selv til daglig leder og kundeservice, da fikk jeg svar raskt. Reklamasjonen fra min kones epost hadde havnet i "spamfilteret", så de skulle ta tak i det raskt. Nå har det gått ytterligere 14 dager uten noe som helst tilbakemelding... Ser de driver å rapporterer erfaringer her inne på Trustpilot - kanskje de heller skulle fikset reklamasjoner / returer isteden?

Dato for opplevelsen er ca, husker ikke når reklamasjonen ble sendt inn.

22 juli 2024

Forferdelig levering.

Bruker evigheter på å levere. Prøvde å få pengene igjen. Fikk de ikke. Har fortsatt ikke mottatt drakt, ventet over 2 måneder.
Kommer aldri til å kjøpe noe her igjen.

25 augustus 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Køb aldrig fra denne virksomhed

Køb aldrig fra denne virksomhed.

Det er nu 3 måneder siden jeg returnerede 2 trøjer. Både det danske- og norskepostvæsen meddeler at retrokit har hentet dem. Jeg har IKKE fået mine penge retur.

Hold jer fra disse mennesker.

26 juni 2024

Bestilte 2 drakter

Bestilte 2 drakter, var veldig lang leveranse. Å den ene drakten kom med en skade på seg. Da jeg kontaktet kundeservicen flere ganger fekk jeg aldri noe svar tilbake. Ikke kjøp fra den drittnettsiden… Å ja, jeg laget denne brukeren bare for å skrive denne anmeldelsen

6 juli 2024

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.