Gebruikers parkeren hun scooter op aanwijzing van hun gebruikersapp op een eigen expeditie parkeerterrein (Hof van Sloten, nieuw west) waarbij onze leveranciers er vaak niet eens door kunnen. Ook is h... Toon meer

Parkeerstandaard klapte uit terwijl ik aan het rijden was. De scooter ging daardoor uit op een extreem drukke weg. Dit veroorzaakte een gevaarlijke situatie. De reactie van de klantenservice was "je h... Toon meer

goede scooters, goede app. Prijs kan misschien omlaag. meer service gebied: Denk aan Vlaardingen Holy en Holy noord , vooral maar het beste is in heel vlaardingen. Daarnaast ook in heel s... Toon meer

Op vrijdag 10 mei rond 17:20 uur bevond ik mij in een gevaarlijke situatie. Tijdens het rijden bleek de achterrem volledig ingedrukt vast te zitten, waardoor het voertuig abrupt afremde en ik... Toon meer

1,4

Zeer slecht

Goed alert blijven.

Update: Nadat een andere Sam (geen naam maar een functie volgens mij) de case had bekeken is met excuses e.e.a weer gecorrigeerd. Maar dat had wel een stuk makkelijker gekund. Blijkbaar erg afhankelijk van welke Sam het oppakt.

Situatie: Net klant geworden bij Check (RideCheck.app). Bekend van de scooters, maar ik wilde de auto. Aangemeld. Geld gestort. Auto opent maar wil niet starten. Met excuses van Check het tegoed (40,-) weer teruggestort. Nette club dacht ik even.

Maar drie zomervakantie-maanden later is dat geld alsnog weg. Geen transactie, geen melding, geen reminder. Gewoon verdwenen.

Klantenservice zegt dat dat zo nou eenmaal werkt, "zie de algemene voorwaarden". Maar het klopt natuurlijk niet en is gewoon in strijd met de wet en alle fatsoensnormen.
Niet leveren als Check en drie maanden later het geld stilletjes wegboeken? Dat is niet in de haak.

Na meer berichten dan het geld waard was uiteindelijk wel rechtgezet dus.

31 augustus 2024

Noodnummer van klantenservice Check onbereikbaar.

Vandaag wilde ik een auto huren bij Check ivm met mijn 'tegoed' dat niet terugbetaald wordt. De auto was nier van de lader af te koppelen. Ook niet met het pasje in de auto. Klantenservice was onbereikbaar. Via de chat werkt ook niet, als ze reageren vragen ze om een foto op te sturen maar lossen vervolgens niets op. Na een uur bezig te zijn geweest heb ik de moed opgegeven. Als mijn 'tegoed' op is nooit meer Check!

18 juli 2024

Stelletje boeven zijn het heb geen…

Stelletje boeven zijn het heb geen gebruik kunnen maken van hun scooter ivm geen helmen ze sturen mij een rekening en doen doodleuk bedreigen met bij niet betalen volgt er incasso ze willen geen klanten maar willen blijkbaar van hun klanten af ! Mijn advies niet huren bij deze boeven

6 april 2024

Afzetters

Voor gebruik van een auto rekenen ze 200 euro aan en het resterende bedrag valt niet terug te krijgen maar wordt als tegoed erkend. Dikke onzin als je bankkaart al gekoppeld is. Daar bovenop helpt customer service je totaal niet. Eerlijk gezegd is het wachten totdat deze ook failliet gaat en ik m'n geld kwijt ben... Ik ga terug naar greenwheels.

21 april 2024

Betalen maar niet gebruiken

Als een scooter niet werkt moet je alsnog betalen voor de paar minuten die je er op gezeten hebt. Niet gebruiken. Owja, en ze sturen de kosten door naar een incasso bureau dus betalen zou je. K** partij!!! account is al verwijderd.

16 september 2023

Meer service gebied!

goede scooters, goede app.

Prijs kan misschien omlaag.

meer service gebied:
Daarnaast ook in heel schiedam, maasluis en maasland scooters plaatsen en misschien in maasdijk

samegevat: vanaf rotterdam tot aan maasdijk 100% service gebied maken. Dat zou top zijn!

18 maart 2024

Achterlijke service

Achterlijke service, geld jatten van studenten en vervolgens jou de schuld geven, na 24! mailtjes mocht ik alsnog gaan betalen voor iets wat ik nooit heb gehad.

15 maart 2024

0,0 service

Check reed al 18 tot 20km per uur max hij begin. Daarna reed deze steeds zachter totdat deze niet meer reed. Alleen stond ik tussen rijswijk en delft vast buiten parkeergelden dus kon m ook niet afmelden. Ik kan net weer een beetje lopen en was op krukken. Nu vertellen ze me dat ik de scooter in een parkeergebied moet zetten. Even 2 km lopen met krikken en scooter die niet vooruit gaat. Deze kansloze rit koste me nu 25 euro, veel pijn in me gescheurde kruisband en ik moest maar blij zijn dat ik geen. 50 euro ophaalkosten hoefde te betalen. Wat een verschrikkelijk bedrijf!!!! Hun problemen moet je oplossen. Nooit meer check

6 maart 2024

Pas op met Check!

Ik wilde voor de eerste keer een Check auto huren in Amsterdam. Om de auto te mogen gebruiken moest ik €200,- betalen. Dit was mij nooit eerder medegedeeld! Omdat ik haast had heb ik de €200,- betaald. Daarna was er iets met de auto, ik kon er niet mee wegrijden. Vervolgens een taxi genomen. Ik wilde de €200 terug maar de ‘klantenservice’ wil mij niet helpen, het zou een tegoed zijn. Op de Check app is de €200,- echter nergens te vinden! In mijn ogen pure oplichting! Alle correspondentie is van de app verwijderd. Werkelijk schandalig, ik raad het af om Check te gebruiken. Opvallend is ook dat ook op Trustpilot geen enkele reactie staat van Check, dat zegt genoeg.

17 augustus 2023

Dit was mijn laatste keer check rijden

Ik was eerst best tevreden maar kom er meer en meer achter dat dit niet zo'n prettig bedrijf is. Klantenservice laat te wensen over, begrip is er niet en winstoogmerk is belangrijker dan goede service, ik gebruik Check niet meer

Email sturen met 10 minuten gratis rit en dan rij ik 2 minuten en krijg ik een rekening van €1,-..(start kosten)
Misleidende email en kosten zijn verder ook erg hoog geworden.
Vraag je ernaar krijg je gewoon.. Ja staat in de voorwaarden... Hup Gosharing... Weg met Check

31 januari 2024

Makkelijk in gebruik

Makkelijk om een scooter te gebruiken en klantenservice reageert altijd snel, vriendelijk en professioneel. Scooters zijn altijd in prima staat, in het ergste geval gaat het zadel niet op slot, maar als je dat aangeeft melden ze hem direct aan voor reparatie en halen ze schuld van eventuele helmdiefstal bij jou weg. Zeker een aanrader als je geen eigen vervoer hebt in de stad.

14 december 2023

Gebruikt check scooters niet !!!

Gebruikt check scooters niet !!!! Ik heb een 500 boete gekregen omdat ik perongeluk mijn naam in mn vriend zn account heb geschreven en dat ik gewoon fraude heb gepleegd terwijl ik klein foutje heb gemaakt. Dit bedrijf doet het alleen maar om geld in hun zakken te krijgen. En dan nog even een 500,- betaalverzoek sturen. Dat ze het durven😡 verschikkelijk bedrijf.

18 oktober 2023

Heel veel overlast van Check scooter…

Heel veel overlast van Check scooter voor onze garage. Bijna dagelijks klagen maar niets helpt. Ben het verschrikkelijk zat! Geen contact mee te krijgen. En nooit een reactie van het bedrijf. (Ja een standaard) Ik ben er klaar mee!!!! Ik ga de gemeente inschakelen en evt juridische stappen ondernemen.

6 oktober 2023

Is dit jouw bedrijf?