"Wij versturen je order binnen 1 a 2 werkdagen." Ondertussen bijna 2 weken en nog niks ontvangen. Geen tracking, geen antwoord op mijn mails, niks. Nooit meer. 30 euro de vuilbak in.

Bestellingen geplaatst en toen heeft UPS helaas het pakket kwijtgeraakt. RI-solutions heeft toen met spoed nog een vervangend product geleverd. Vervelend, maar netjes opgelost.

RISolutions is een verademing in de markt. Ik doe al 25 jaar zaken met een scala aan IT gerelateerde bedrijven, RISolutions zijn een klasse apart. Service van de bovenste plank, scherp geprijsd... Toon meer

1. Elektronicabedrijf
  2. Business to Business-service

Welkom bij RISolutions RISolutions, uw RFID- en IOT-winkel biedt een totale selectie van "Nummer één" -merken op het gebied van toegang, controle, identificatie en ICT oplossingen op één plek. De missie van het RIS-team is om klanten een superieure ervaring, kwaliteit en snelle levering te bieden. Wij leveren hoogwaardige, best-in-class, bewezen RFID-tags, lezers, antennes en softwareproducten voor uw zakelijke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor advies of een offerte op maat via +31 (0)85 800 8108 of mail ons via info@risolutions.eu ✔️ Snelle verzending. ✔️World class service. ✔️Snel persoonlijk advies van een van onze Tech-specialisten. ✔️24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar! Heeft u vragen? aarzel dan niet contact met ons op te nemen via: +31 (0)85 800 8108. Of neem contact met ons op via de onderstaande contact mogelijkheden. RISolutions streeft ernaar u binnen enkele minuten te helpen.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

Nette support oplossing

5 februari 2026

Heb een kabel besteld

Ik ben inmiddels goed geholpen

19 maart 2026

Beste Marc,

Bedankt voor uw bericht.

We vinden het eerlijk gezegd opmerkelijk dat u aangeeft geen reactie van ons te hebben ontvangen. Uw vraag is bij ons namelijk wel degelijk in behandeling genomen en staat op dit moment zelfs uit bij de supportafdeling van Elo, zodat wij u van een correct en passend antwoord kunnen voorzien.

Daarnaast willen we aangeven dat er voorafgaand aan de bestelling geen advies bij ons is ingewonnen. Het scherm is bovendien elders aangeschaft, waardoor wij niet vooraf hebben kunnen controleren of verifiëren of het door u bestelde product passend is. Wanneer u vooraf advies bij ons had ingewonnen en het product vervolgens niet passend was gebleken, had u dit uiteraard kosteloos mogen retourneren.

Onze retourvoorwaarden zijn conform de gebruikelijke regels in de markt en worden ook door andere partijen gehanteerd. Wanneer wij een product verkeerd adviseren, is retourneren uiteraard altijd mogelijk. In dit geval hebben wij deze oplader echter niet geadviseerd.

Zodra wij een reactie ontvangen van het merk, komen wij hier direct bij u op terug.

RISolutions

Meedenken

Meedenken, snel handelen en nette prijs.

23 februari 2026

Antwoord van risolutions.eu

Wat fijn om te horen dat u ons meedenken, snelle handelen en onze nette prijs waardeert. We vinden het belangrijk om onze klanten niet alleen goed, maar ook snel en passend te helpen.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

gedaan wat je vraagt met goede…

gedaan wat je vraagt met goede begeleidende informatie

5 februari 2026

Antwoord van risolutions.eu

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat alles naar wens is uitgevoerd en dat u de begeleidende informatie als goed heeft ervaren. We vinden het belangrijk om onze klanten duidelijk en zorgvuldig te informeren.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Keurig gegaan

Had nog gebeld voor wat extra uitleg. Kreeg ik keurig netjes tekst en uitleg hoe en wat

27 januari 2026

Antwoord van risolutions.eu

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Fijn om te horen dat u ook telefonisch netjes en duidelijk bent geholpen. We vinden het belangrijk om niet alleen goede producten te leveren, maar ook heldere uitleg en persoonlijke service te bieden.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende keer!

snelle levering

19 januari 2026

Antwoord van risolutions.eu

Hartelijk dank voor uw review!

Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering. We waarderen uw feedback en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Tip-top in orde.

Goede prijs, makkelijk besteld en snel geleverd.

12 januari 2026

Antwoord van risolutions.eu

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat alles tip-top in orde was. Geweldig dat u tevreden bent over de prijs, het bestelgemak en de snelle levering.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling!

Juiste product ontvangen maar de…

Juiste product ontvangen maar de levertijd was ruim een week en niet de volgende dag.

14 januari 2026

Antwoord van risolutions.eu

Hartelijk dank voor uw review.

Fijn om te horen dat u het juiste product heeft ontvangen. Tegelijkertijd begrijpen we uw teleurstelling over de levertijd, zeker wanneer u een snellere levering had verwacht.

We nemen uw feedback serieus en gebruiken deze om onze communicatie en dienstverlening verder te verbeteren. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Grote spoed

Wij moesten met zeer grote spoed een scanner hebben en dat heeft Joran super geregeld. Vrijdagmiddag om 4 uur besteld en maandagmiddag werd deze al afgeleverd door de pakketbezorger. Ook toen wij later voor informatie belde werden we weer enorm geholpen en zeer klantvriendelijk te woord gestaan. Risolutions bedankt.

28 november 2025

Antwoord van risolutions.eu

Hartelijk dank voor deze prachtige 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat we jullie in deze spoedsituatie snel en goed hebben kunnen helpen. We begrijpen hoe belangrijk het is dat alles dan direct geregeld wordt, en het doet ons veel plezier dat jullie onze snelle levering, klantvriendelijkheid en service zo waarderen.

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie woorden. We staan in de toekomst uiteraard graag weer voor jullie klaar!

Top service

Top service, Joran van RISolutions is bereid om maatwerk te bieden als dat nodig is en denkt voor mee in oplossingen. Dit zie je niet vaak meer bij grote webshops. Wij blijven hier vaker bestellen!

28 november 2025

Antwoord van risolutions.eu

Hartelijk dank voor deze mooie 5-sterrenreview!

Wat fijn om te horen dat je onze service en het meedenken in oplossingen zo waardeert. We vinden het belangrijk om, waar nodig, maatwerk te bieden en persoonlijk betrokken te zijn.

Geweldig om te lezen dat jullie vaker bij ons zullen bestellen. We kijken ernaar uit om jullie opnieuw van dienst te mogen zijn!

Snel en correct wordt het product…

Snel en correct wordt het product geleverd.

25 november 2025

Hallo Yalcin,
hartelijk dank voor je mooie review! 😊
Fijn om te horen dat je het product snel en correct hebt ontvangen.
We waarderen je vertrouwen en helpen je graag weer bij een volgende bestelling.

Team RISolutions

Geen levering op beloofde datum

We hebben een bestelling gedaan waarbij werd aangegeven dat het product op voorraad was; levertijd 1 à 2 werkdagen.
Na ruim een week hebben we gebeld waar de bestelling bleef. Het was nog niet bekend wanneer de bestelling kon worden geleverd omdat het niet voor die prijs in het magazijn lag. Wanneer het wel geleverd kon worden was niet bekend. Hierover zijn we niet geïnformeerd. We hebben de bestelling vervolgens geannuleerd. Het reeds betaalde bedrag is direct teruggestort op onze rekening.

14 oktober 2025

Beste mevrouw,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het erg jammer om te lezen dat u niet tevreden bent over uw ervaring. Graag geven wij wat toelichting.

Wij werken met zowel ons eigen magazijn als met een aantal externe magazijnen en distributeurs. Ons systeem controleert altijd eerst of een artikel bij ons zelf op voorraad is. Als dat niet het geval is, wordt automatisch gekeken bij de aangesloten magazijnen en wordt vervolgens gekozen voor de leverancier met de laagste prijs. Dat is ook wat in uw geval is gebeurd: het artikel was op het moment van uw bestelling niet meer bij ons op voorraad en is daarom doorgestuurd naar het externe magazijn dat het op dat moment het voordeligst kon leveren.

Omdat er geen concrete levertijd is beloofd, hebben wij u netjes geïnformeerd dat het artikel zou worden verzonden zodra het bij de leverancier beschikbaar was. Dit hebben wij ook per e-mail met u gecommuniceerd.

Deze werkwijze is in onze branche heel gebruikelijk, zeker bij producten die via meerdere magazijnen beschikbaar zijn. We begrijpen dat het vervelend is dat de levertijd in dit geval langer uitviel dan verwacht, maar we hebben wel conform onze procedure gehandeld en het aankoopbedrag direct teruggestort na uw annulering.

We vinden het jammer dat we u niet naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen, maar we vinden een beoordeling van twee sterren in dit geval niet helemaal op zijn plaats. Hopelijk mogen we u in de toekomst alsnog beter van dienst zijn.

Bestelling geplaatst op 20/09 en nog…

Bestelling geplaatst op 20/09 en nog steeds niets ontvangen. Contact opgenomen met Risolutions en ze hebben zelf geen weet waar mijn bestelling is!!!

20 september 2025

Geachte heer Van Nevel,

Dank voor uw bericht.

We begrijpen dat het vervelend is wanneer een bestelling vertraging oploopt. Graag lichten wij één en ander toe: uw bestelling werd geplaatst op 20 september, maar wij zijn pas op vrijdag 4 oktober om 17:30 uur, net na sluitingstijd, door u op de hoogte gebracht dat u deze nog niet ontvangen heeft.

We zullen de kwestie maandag direct in behandeling nemen. Helaas is het voor ons niet mogelijk om elke levering proactief te volgen tot aan ontvangst; we zijn hierbij afhankelijk van meldingen van klanten wanneer er iets misloopt.

Uiteraard doen wij ons uiterste best om dit snel en naar tevredenheid voor u op te lossen. Mocht alles naar wens worden afgehandeld, zouden wij het zeer op prijs stellen als u uw review zou willen herzien.

Alvast dank voor uw begrip.

RISolutions

Prima service en duidelijke…

Prima service en duidelijke telefonische uitleg.
En daarbij een zeer concurrerende prijs.

19 september 2025

Beste Henk,

Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, de telefonische ondersteuning en onze scherpe prijzen. We doen ons best om klanten altijd helder advies en een eerlijke prijs te bieden — mooi dat dit zo wordt ervaren.

Graag tot een volgende keer!

Prima zaak!

Snelle offerte, snelle levering en goede nazorg, begeleiding van product.

9 september 2025

Beste Robert,

Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Wat goed om te horen dat u tevreden bent over onze snelle offerte, vlotte levering en de begeleiding bij het product. We streven er altijd naar om klanten volledig te ontzorgen, van advies tot nazorg, en het is fijn om te zien dat dit wordt gewaardeerd.

Graag tot een volgende samenwerking!

Team RISolutions

Snelle en correcte afhandeling van mijn…

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling met goede communicatie over de levertijden.

2 september 2025

Beste Rick,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn om te horen dat de bestelling snel en naar tevredenheid is afgehandeld en dat onze communicatie duidelijk was. We streven er altijd naar om onze klanten zo transparant mogelijk te informeren over de levertijden, dus het is mooi om te zien dat dit wordt gewaardeerd.

We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn!

Team RISolutions

Slechte info op site, lange levertijd, slechte service

Een Trigger Handle gekocht voor de TC22 barcodescanner. Op de site staan niet goed aangegeven dat je hier ook een beschermhoes voor nodig hebt. Tweemaal verzendkosten betaald. Op de site staat: vandaag voor 17:00 besteld, morgen in huis. Eerste order duurde 5 dagen, tweede order 3 dagen. Blijkt dat de voorraad niet in Nederland ligt maar in Noorwegen en Duitsland. Mail gestuurd. Geen enkele reactie. Tot tweemaal toe moeten bellen voor een track and trace code.

2 september 2025

Antwoord van risolutions.eu

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Bij de Zebra Trigger Handle staat in de productomschrijving vermeld dat er een beschermhoes benodigd is om dit product correct te kunnen gebruiken. Naar aanleiding van uw melding hebben wij de omschrijving direct verder uitgebreid, zodat dit voor iedere klant nog duidelijker is en er geen misverstanden kunnen ontstaan. Transparantie en duidelijke informatie vinden wij erg belangrijk, en wij nemen iedere suggestie mee om dit te verbeteren.

Wat betreft de levertijd: in de meeste gevallen worden bestellingen die voor 17:00 uur geplaatst zijn, de volgende werkdag geleverd. Dit lukt dankzij ons eigen magazijn in Nederland en de samenwerking met meerdere externe magazijnen in binnen- en buitenland. In uitzonderlijke situaties, zoals wanneer een artikel vanuit een extern magazijn in Duitsland of Noorwegen komt, kan de levertijd iets langer zijn. Deze werkwijze is gebruikelijk in onze sector en stelt ons in staat om een breed assortiment aan te bieden dat vrijwel altijd snel leverbaar is.

Wij vinden het jammer dat u uw ervaring als negatief heeft ervaren. De overgrote meerderheid van onze klanten ontvangt de bestelling de volgende dag en ervaart de productinformatie als duidelijk. Gezien de omstandigheden achten wij daarom een 1-sterren beoordeling niet helemaal passend, omdat dit geen volledig beeld geeft van onze service en werkwijze.

Wij blijven ons dagelijks inzetten om duidelijke informatie, snelle levering en persoonlijke service te bieden. Hopelijk mogen wij u in de toekomst alsnog van dienst zijn, zodat u zelf kunt ervaren dat wij doorgaans wel degelijk leveren zoals beloofd.

Snel en goed

Snel en goed

29 juli 2025

Beste mevrouw Beullens,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u onze service als snel en goed heeft ervaren. We waarderen uw vertrouwen en aanbeveling zeer.

Het RISolutions Team