"Wij versturen je order binnen 1 a 2 werkdagen." Ondertussen bijna 2 weken en nog niks ontvangen. Geen tracking, geen antwoord op mijn mails, niks. Nooit meer. 30 euro de vuilbak in.

Bestellingen geplaatst en toen heeft UPS helaas het pakket kwijtgeraakt. RI-solutions heeft toen met spoed nog een vervangend product geleverd. Vervelend, maar netjes opgelost.

Wij moesten met zeer grote spoed een scanner hebben en dat heeft Joran super geregeld. Vrijdagmiddag om 4 uur besteld en maandagmiddag werd deze al afgeleverd door de pakketbezorger. Ook toen wij late... Toon meer

RISolutions is een verademing in de markt. Ik doe al 25 jaar zaken met een scala aan IT gerelateerde bedrijven, RISolutions zijn een klasse apart. Service van de bovenste plank, scherp geprijsd... Toon meer

1. Elektronicabedrijf
  2. Business to Business-service

Welkom bij RISolutions RISolutions, uw RFID- en IOT-winkel biedt een totale selectie van "Nummer één" -merken op het gebied van toegang, controle, identificatie en ICT oplossingen op één plek. De missie van het RIS-team is om klanten een superieure ervaring, kwaliteit en snelle levering te bieden. Wij leveren hoogwaardige, best-in-class, bewezen RFID-tags, lezers, antennes en softwareproducten voor uw zakelijke behoeften. Neem gerust contact met ons op voor advies of een offerte op maat via +31 (0)85 800 8108 of mail ons via info@risolutions.eu ✔️ Snelle verzending. ✔️World class service. ✔️Snel persoonlijk advies van een van onze Tech-specialisten. ✔️24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar! Heeft u vragen? aarzel dan niet contact met ons op te nemen via: +31 (0)85 800 8108. Of neem contact met ons op via de onderstaande contact mogelijkheden. RISolutions streeft ernaar u binnen enkele minuten te helpen.

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 90% van zijn negatieve reviews beantwoord

top bedrijf

ik vindt dit een goed bedrijf maandag besteld dinsdag al in huis goed vepakt ik heb het scherm nu 3 weken en ik wou dat ik hem eerder besteld had

2 december 2024

Beste M. Westdorp,

Wat een geweldige review, hartelijk dank daarvoor! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over onze snelle levering en de goede verpakking. Het maakt ons blij dat je geniet van je scherm en dat je wenst dat je het eerder had besteld! 😊

We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

scherpe prijs en snel geleverd

Duidelijke uitleg, demo toestellen, scherpe prijs en snel geleverd.
Ofwel top

27 november 2024

Beste Ricardo,

Bedankt voor je geweldige review! Super om te horen dat je tevreden bent met onze duidelijke uitleg, demo toestellen, scherpe prijzen en snelle levering. We vinden het fantastisch dat je ons als "top" beoordeelt! 😊 Mocht je ons weer nodig hebben, staan we graag voor je klaar.

Met elkaar op zoek naar de beste keuze

Joran heeft geweldig meegedacht met de keuze waar we voor stonden.

12 november 2024

Antwoord van risolutions.eu

Super bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat we goed met jullie hebben meegedacht en geholpen hebben bij het maken van de juiste keuze. We hopen jullie in de toekomst weer te mogen helpen!

zeer tevreden,zeer correcte…

zeer tevreden,zeer correcte levering,maar 2dagen moeten wachten, top

8 oktober 2024

Beste Inge,

Hartelijk dank voor je review! Fijn om te horen dat je zeer tevreden bent en onze levering als correct ervaart. Onze excuses dat je twee dagen moest wachten, maar we waarderen je begrip enorm. We blijven ons best doen om alles zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen. 😊

Snelle en accurate levering met goede…

Snelle en accurate levering met goede voorlichting

27 september 2024

Beste Ad,

Bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij om te horen dat je onze snelle en accurate levering én goede voorlichting waardeert. 😊 Jouw tevredenheid is waar we het voor doen. Mocht je nog vragen hebben, staan we uiteraard graag voor je klaar.

Beste Eric,

Bedankt voor je positieve review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met onze snelle levering en goede prijzen. 😊 Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, staan we graag voor je klaar.

Nog steeds geen tracking nummer ontvangen

Goedemorgen, ik heb op 17-09-2024 een bestelling gedaan en nog steeds geen tracking nummer ontvangen. Het is nu 24-09-2024. Laat staan dat ik het pakket ontvangen heb, wat ik allang verwacht had.

17 september 2024

Beste Albert,

Bedankt voor je review en onze oprechte excuses voor het ongemak. We begrijpen dat het frustrerend is om te wachten zonder trackingnummer, zeker nu de levertijd langer is dan verwacht. Door een onverwachte vertraging in de levering vanuit onze leverancier, Brodit, hebben we jouw bestelling helaas nog niet kunnen verzenden. We verwachten de producten op 06-10-2024 binnen te krijgen en sturen je direct een trackingnummer zodra we het pakket kunnen versturen.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld.

Het RISolutions team

Goede Service

Goede Service, meedenken en vriendelijk. Tegenovergestelde van BY-POS waar we eerst onze kassalade hebben besteld.

21 augustus 2024

Antwoord van risolutions.eu

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat we je goed hebben kunnen helpen. Klantvriendelijkheid en meedenken met onze klanten staan bij ons voorop, en het is geweldig om te weten dat je dit hebt ervaren. Mocht je in de toekomst nog vragen of ondersteuning nodig hebben, staan we altijd voor je klaar!

Snel/goed geholpen

Snel/goed geholpen. Zou zeker nog eens bestellen.

7 juli 2024

Hi Pelle,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je snel en goed geholpen bent. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

Hele goede service 👍

Hele goede service 👍

2 juli 2024

Hi Mahmut,

Hartelijk dank voor je positieve feedback en het mooie compliment! 👍 We waarderen het enorm en staan altijd klaar om je opnieuw te helpen.

Hi Gerben,

Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de snelle levering en onze prijzen. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Antwoord van risolutions.eu

Bedankt voor je fijne beoordeling, Janny! We zijn blij te horen dat je onze service als snel en vriendelijk hebt ervaren. We kijken ernaar uit je in de toekomst weer van dienst te zijn!

Artikel is correct geleverd

Artikel is correct geleverd, voldoende info via mail

2 april 2024

Antwoord van risolutions.eu

Bedankt voor je positieve beoordeling, Vera! We zijn blij te horen dat het artikel correct is geleverd en dat je tevreden bent met de communicatie via e-mail. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen!

RISolutions

Eenvoudig kunnen kiezen en vlot…

Eenvoudig kunnen kiezen en vlot verzonden/ontvangen.

26 maart 2024

Antwoord van risolutions.eu

Bedankt voor je beoordeling, Rik! Fijn om te horen dat je het kiezen eenvoudig vond en dat je je bestelling snel hebt ontvangen. We streven ernaar om het bestelproces zo soepel mogelijk te maken. We hopen je in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Beste Ria,

Bedankt voor je korte maar krachtige feedback! We zijn verheugd om te horen dat je bestelling correct en snel is afgeleverd.

Bij RISolutions streven we ernaar om een naadloze en efficiënte service te bieden aan al onze klanten. Het is geweldig om te weten dat we aan je verwachtingen hebben voldaan.

Als je in de toekomst nog meer producten nodig hebt of vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Het RISolutions Team

Hele goede service en snelle levering

Hele goede service en snelle levering! Ik kreeg goede uitleg en hulp bij mijn vragen en mijn bestelling werd snel verzonden. Kwalitatief goede producten, zeker een aanrader! ;)

5 januari 2024

Beste Britt,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden en positieve feedback! We zijn blij te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je bestelling snel is afgeleverd.

Bij RISolutions streven we er altijd naar om onze klanten de beste ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat ze tevreden zijn met hun aankopen. Het doet ons goed om te weten dat je de kwaliteit van onze producten waardeert en dat je ons zou aanbevelen aan anderen.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of opnieuw hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen!

Het RISolutions Team

Mijn pakket is nog steeds niet…

Mijn pakket is nog steeds niet aangekomen is al 7dag geleden besteld.

26 december 2023

Goedemiddag Mevrouw Bevers,

Het klopt inderdaad dat uw verzending wat vertraging heeft opgelopen door toedoen van PostNL, helaas hebben wij hier weinig invloed op. En daarom nogmaals onze excuses voor het ongemak wij verwerken al onze pakketen op de dag van bestelling en deze gaan direct naar de koerier. Zei beloven ons echter een bezorgtijd van 1 werkdag wat helaas niet altijd nagekomen wordt.

Onderstaand het bericht van de koerier die beweert dat deze al wel bij u afgeleverd zou zijn zie onderstaand:

"Eindbestemming bereikt
De reis van je pakket zit erop!

De reis van je pakket
4 januari 13:49
Yes! Je zending is bezorgd bij de ontvanger
Bezorgd op 4 januari 13:49"

Mocht dit niet het geval zijn zou u dan contact met ons op willen nemen ofwel met postNL: (088 8686868)

Snelle service

Snelle service. Na het uitblijven van de post bezorging (door Post.nl) via Whatsapp contact opgenomen met Risolutions en is de bestelling direct opnieuw verstuurd en inmiddels ontvangen. Wat mij betreft een aanbeveling voor iedereen.

6 januari 2024

Beste Ton,

Hartelijk dank voor je positieve feedback over onze service bij Risolutions. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Het spijt ons dat de oorspronkelijke postbezorging via Post.nl niet volgens plan verliep. We begrijpen hoe frustrerend dit kan zijn en streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn blij te horen dat je direct contact met ons hebt opgenomen via Whatsapp, zodat we snel konden reageren op de situatie.

Het verheugt ons dat we de bestelling onmiddellijk opnieuw konden versturen en dat je deze inmiddels hebt ontvangen. Bij Risolutions streven we naar een hoog niveau van klanttevredenheid en zijn we toegewijd aan het oplossen van eventuele problemen met een snelle en efficiënte service.

Jouw aanbeveling betekent veel voor ons en we zijn dankbaar dat je ons aanbeveelt aan anderen. Mocht je in de toekomst nog verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je van dienst te zijn.

Het team van Risolutions

Gewoonweg top service !

Gewoonweg top service !
Vragen enzo geen probleem mail of bellen alles direct antwoorden op al u vragen!!
Ik bestel zeker terug opnieuw !

21 december 2023

Beste Steven,

Hartelijk dank voor je fantastische beoordeling! We zijn verheugd te horen dat je onze service als "gewoonweg top" hebt ervaren.

Bij RISolutions streven we er altijd naar om onze klanten een vlotte en efficiënte service te bieden. Het doet ons goed te vernemen dat je tevreden bent met onze communicatie, zowel via e-mail als telefoon. Snelle en directe antwoorden op vragen zijn voor ons vanzelfsprekend, en het is fijn om te weten dat dit voor jou merkbaar was.

We waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld en kijken uit naar de gelegenheid om je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Mocht je ooit vragen hebben of hulp nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Jouw tevredenheid is onze prioriteit.

Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en tot de volgende bestelling!

Het team van RISolutions

Niks ontvangen

Nog niks mogen ontvangen. Telefonisch niet bereikbaar en op mail reageren ze ook niet terug

26 december 2023

Antwoord van risolutions.eu

Beste klant, we begrijpen je bezorgdheid en bieden onze excuses aan voor het ongemak. Momenteel ervaren we een toename in drukte bij PostNL, wat helaas heeft geleid tot vertragingen in het verwerken van bestellingen. We doen ons uiterste best om dit zo snel mogelijk op te lossen en je bestelling alsnog correct af te handelen. Bedankt voor je geduld en begrip.