De website geeft zich uit als een nederlands bedrijf. Als je een artikel wil retourneren moet je dat terug sturen naar China wat behoorlijk oploopt in de kosten. Verzendkosten zijn vaak hoger dan wat... Toon meer

oproep aan iedereen, meldt dit bedrijf en al andere bedrijven die ze hebben (geloof me, ze hebben diverse website, maar vanaf hetzelfde adres) bij ACM. Duurt 30 sec. Ik heb het nu 2 keer gedaan. Re... Toon meer

Winterjas besteld van echt leer, zomerjasje gekregen van dunne stof. Retourneren moest naar China, op eigen kosten. Na wat googelen, zelfde jas zien staan bij Ali-expres, vandaar ook dat hij teruggez... Toon meer

bestelling geplaatst op 21 januari. Ondertussen nog altijd niets ontvangen. Altijd standaardmail als antwoord dat ze hun best doen om het alsnog te regelen. Op 14 februari dan eindelijk "warme wintert... Toon meer

1,1

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik heb een aantal weken geleden een…

Ik heb een aantal weken geleden een broek en jas besteld. Het had volgens de tracking al binnen moeten zijn maar dat is het niet. Ook kan ik ze op geen enkele manier bereiken. Wat kan ik doen? Ik ben bang dat ik ook opgelicht ben.

26 januari 2025

Zeer teleurstelleZeer teleurstellende ervaring – Niet aan te raden!nde ervaring

Zeer teleurstellende ervaring – Niet aan te raden!

Ik heb een jas besteld bij River Mode en mijn ervaring was ontzettend teleurstellend. Op de website zag het product er prachtig uit, maar wat ik ontving was totaal anders: de kwaliteit was absoluut niet in verhouding met de prijs die ik ervoor betaald heb.

Daarnaast was het retourproces extreem moeizaam. In plaats van een eenvoudig retouradres in Nederland, moest ik het product op eigen kosten naar China sturen, wat erg duur is. Dit is niet wat je verwacht als je in Nederland een bestelling plaatst. De klantenservice bood nauwelijks hulp en deed er alles aan om het retourneren moeilijk te maken.

Ik raad niemand aan om bij River Mode te bestellen. Wat je krijgt, komt niet overeen met wat je op de website ziet, en als je niet tevreden bent, word je opgezadeld met hoge retourkosten en een frustrerend proces. Echt een slechte ervaring!

1 december 2024

Schoenen besteld

Schoenen besteld, helaas niet de juiste maat. Vielen kleiner uit. Retourneren gaat alleen door extreem hoge retourkosten te betalen(40-60 euro). Net zo duur als schoenen zelf. Staat nergens op site vermeld dat retourkosten zo hoog zijn(moeten terug naar Azië gestuurd worden). Ik krijg de mogelijkheid om tegen korting een andere maat te bestellen met behoud van gekochte schoenen, maar dat wil ik helemaal niet. Geen aanrader om hier iets te bestellen!

31 januari 2025

Winterjas besteld van echt leer

Winterjas besteld van echt leer, zomerjasje gekregen van dunne stof.
Retourneren moest naar China, op eigen kosten. Na wat googelen, zelfde jas zien staan bij Ali-expres, vandaar ook dat hij teruggezonden moet worden naar China. (Dit kost ongeveer 60€). Slechte service dus en slechte kwaliteit. KOOP HIER NIETS.

2 februari 2025

Maak melding bij Nietbezorgd.nl

Ik dacht bij het bestellen van een vest dat ik met een Nederlandse winkel te maken had. Helaas blijkt dat als je retour wilt sturen je een adres in China krijgt.
Als consument heb je recht om naar een Nederlands adres je aankoop terug te sturen.

Meld je probleem bij “nietbezorgd.nl” ze zijn bezig een zaak aan te spannen tegen River Mode. Dus hoe meer meldingen, hoe groter de kans van slagen!

10 december 2024

Oplichters bende, criminelen

Heb in novermber een bestelling geplaatst order 8660 na bijna een maand later had ik het nog steeds niet ontvangen. Heb dan contact opgenomen met hun ineens was het niet meer voorradig en boden ze me iets anders in de plaats. Ik vond niets interessants dus vroeg ik mijn geld terug en dat kwam zo snel mogelijk in orde. Na opnieuw een maand verder en talloze mails heen en weer heb ik zelfs mijn geld niet eens terug gekregen. Dit is ronduit gewoon crimineel gedrag en oplichterij. Ik heb al mijn mails als bewijs. Hier ga ik het echt niet bij laten en juridisch verder mee gaan want zulke mensen gaan anders echt niet ophouden. Ronduit schandalig! Jullie moesten jullie echt schamen! Contactpersoon is Emma al twijfel ik nu of ze wel echt bestaat. Op 9 januari werd zogezegd mijn restitutie succesvol verwerkt, het ging 5-10 werkdagen duren vooraleer het op mijn rekening stond. heden 27/01 nog steeds mijn geld niet terug.

Echt schandalig!

20 november 2024

Linnen blouse besteld

Linnen blouse besteld, deze kwam super gekreukt aan: niet eens fatsoenlijk opgevouwen. De blouse was van slechte kwaliteit: super dunne stof, knoopjes pasten niet door de knoopsgaten en op de naden allemaal draden (niet netjes gelockt). Toen ik wilde retourneren begon het getraineer: korting op korting op korting, maar geen retouradres. Uiteindelijk retouradres in China ontvangen, retourkoseten zijn ruim 60 euro. Dit bedrag staat niet in het retourbeleid en dit gehanteerde beleid blijkt ook niet rechtsgeldig te zijn: als je in NL iets besteld, dan moet er ook een retouradres in NL beschikbaar te zijn.
Al met al:
Slechte kwaliteit, slechte service en slechte voorlichting!

20 december 2024

Als er minder dan 1 ster zou zijn ik…

Als er minder dan 1 ster zou zijn ik zou die geven!

Ik heb jurk bestelt was onvolledig en als nog zeggen ze ja je mag retourneren maar op eigen kosten! Jullie fout en toch eigen kosten welke service is dat? Pas op niet bestellen bij hun , hun stelen letterlijk ons geld!!!

18 januari 2025

OPLICHTERS111 HIER NIETS KOPEN. JE KRIJGT NIET WAT JE HEBT BESTELD

Ik had een echt leren jas besteld met een schapenvacht als voering. Ik ontving een synthetisch vodje. Op sun site ziet het het mooi uit. Je denkt dat het een Nederlands bedrijf is maar naderhand kom je erachter dat het uit China komt. Je moet alles op eigen kosten retour sturen wat 60,- kost terwijl de fout bij hun ligt. Waardeloos bedrijf. Ik heb al melding gemaakt bij ACM Consuwijzer en de fraudehelpdesk. Het wordt tijd dat dit bedrijf aangepakt wordt en wel snel.

17 november 2024

Afzetterij ten top!

Wat een slecht bedrijf!! En dan druk ik me nog zacht uit! Nergens inhet retourbeleid staat dat je retour terug naar China moet a € 60,00 en dat voor een broek van nog geen € 30,00. Product is totaal niet zoals omschreven, krijgt een goedkope knock off die ook nog eens veelste klein is.

15 januari 2025

NOOIT BESTELLEN

Wat een slecht bedrijf!! En dan druk ik me nog zacht uit! Nergens in t retourbeleid staat dat je retour terug naar China moet a 60 euro!!!! Als je er bezwaar tegen maakt bieden ze kortingen bij volgende aankoop! Het product komt in de verste verte niet overeen met hoe t op de aite beschreven en afgebeeld staat. Je denkt toch niet dat iemand een tweede keer in dit soort praktijken trapt????

14 januari 2025

Mijn vesten waren naar verwachting

Ondanks de vele negatieve ervaringen waren de vesten die ik besteld had naar verwachting.
Het zijn zeker producten uit China en die kunnen altijd goed en slecht uitpakken, maar nu waren ze naar verwachting.

Een nadeel, toen ik er een bij wou bestellen kon ik niet meer met Ideal betalen.

Dit is opgelost en ik zag dat ze een NL adres aan de website hebben toegevoegd.

11 december 2024

Jas gekocht van 80 euro en een trui van…

Jas gekocht van 80 euro en een trui van 50 euro. Weken op gewacht en toen we het kregen was het van heel slechte kwaliteit. Trui en jas was nagenoeg hetzelfde. Enkel de buitenkant van de jas was anders dan de trui maar van povere kwaliteit. Er ontbrak zelfs een knoop. We wachten nu al weken op antwoord en nog steeds geen reactie. Koop dus nooit van deze site. Is puur bedrog 😡😡😡!!!

28 december 2024

Schoenen gekregen die te smal zijn en…

Schoenen gekregen die te smal zijn en waarvan het gespje stuk is. In jet retourbeleid staat niks over het zelf kosten betalen van retourkosten. Je mag nog een artikel kopen met 50% korting maar dat wil ik helemaal niet. Ik wil gewoon mijn geld terug maar dat gaat niet gebeuren. Ja, opsturen naar China voor 60 euro. Oplichters zijn het. Geen Nederlanders. Maar een bedrijfje wat rotzooi verkoopt ergens in China. Afschuwelijk!

7 januari 2025

Waardeloze kleding

Waardeloze kleding . Is zijn geld niet waard . Nog maar te zwijgen van de lange wachttijd . En retouren moet je ook niet doen want dit kost je meer dan het product zelf !

4 januari 2025

Koop hier niets

Koop hier niets! Ze leveren troep vanuit China, slechte kwaliteit. Retourneren is duurder dan het product zelf, ze bieden daarom ook korting op het volgende product ipv retourneren. Ik baal dat ik hier in ben getrapt.

10 januari 2025