Dit zijn oplichters. Heb een robotmaaier besteld en betaald a € 1200,-, vervolgens is er 4 maanden radiostilte en is er niets uitgeleverd. Hier moet je niks kopen, bespaar je de moeite en het geld a... Toon meer

1. Grasmaaierwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Haushaltsroboter & Zubehör auf roboexpert.de kaufen ✔ Diverse Marken ✔ Große Auswahl ✔ Bequemer Ratenkauf ✔ Ganz einfach 14 Tage testen ✔ Jetzt günstig bestellen!

2,5

Slecht

1K reviews

Dit zijn oplichters

Hier moet je niks kopen, bespaar je de moeite en het geld aub.

21 december 2021

Zaadbedrijf

Een kettingzaag besteld, na eerste vraag naar levering kreeg ik de reactie dat de levering uit liep. Na een maand nogmaals contact opgenomen waarna ik hetzelfde te horen kreeg. 2 maanden later het product geannuleerd met de belofte dat het bedrag terug gestort werd op mijn rekening. Natuurlijk nooit gebeurt. Hierna alle vormen van contact geblokkeerd van de kant van roboexpert. Paar honderd euro weggegooid. Niet aan beginnen dus..

26 november 2021

robotmaaier 310

Ook op 11-7-2021 een robotmaaier 310 + installatiepakket gekocht €1350,- Helaas continu aan lijntje gehouden, tot bleek dat de 310 helemaal niet leverbaar is en enkel de 405 of 415 leverbaar was. Geld terug geëist nooit meer iets vernomen.

Tot 19-11-2021:
Geachte heer/mevrouw
Graag hadden wij aangenamer nieuws met u willen delen.
Helaas moeten wij u mededelen dat er een insolventieprocedure loopt. De beschikking van de rechtbank tot aanstelling van een voorlopige curator is aangehecht als BIJLAGE .

Na de opening van de insolventieprocedure zult u de gelegenheid hebben om uw vorderingen bij de curator in te dienen.
Wij willen ons nogmaals verontschuldigen voor het veroorzaakte ongemak.
Met vriendelijke groeten
Team Roboexpert

23 november 2021

Is failliet, maar shop is nog online

Grasmaaier besteld, kon niet leveren. Order geannuleerd, maar ik krijg geen geld terug.
Incasso bureau ingeschakeld, maar men geeft aan dat het bedrijf (roboexpert GmbH & Co. KG DE20593821) failliet is.
De webshop is wel nog online ...

17 november 2021

Geen levering

Robotmaaier besteld en betaald. Niets geleverd tot op heden. Geen contact mogelijk met klantenservice. Bij navraag bij een dealer schijnt er een faillissement te zijn. Ben benieuwd of mijn machine nog geleverd gaat worden maar ik vrees het ergste

17 november 2021

hulp met levering roboexpert

ik heb een tijd geleden een bosmaaier besteld maar is nog nooi geleverd
ik lees later pas de refferenties helaas

is er iemand die hulp kan bieden hiermee
roboexpert geeft geen gehoor op al mijn mails en telefonisch niet bereikbaar

14 november 2021

Check voor je bestelt!

Doe jezelf een plezier voordat je hier iets bestelt. Bel ze even op, 0800 0231476. Krijg je niemand te pakken? Dat klopt, het is een fake winkel en je gaat je geld kwijt zijn als je iets bestelt.

9 november 2021

Robotmaaier(s) besteld én betaald in…

Robotmaaier(s) besteld én betaald in augustus maar niets geleverd gekregen. Moeilijk bereikbaar via mail en telefoon maar na enige weken aanhouden via mail antwoord gehad dat er geen geld meer is om bestelling terug te betalen. Vandaag naar adres in Duitsland gereden maar blijkt een vals adres waar dit bedrijf niet gevestigd is. Kortom één grote oplichtersbende !!
KOOP HIER AUB NIETS GEGARANDEERD UW GELD KWIJT !!

2 november 2021

Husqvarna bosmaaier

Product hier besteld. Eerst ruim 8 weken op de levering zitten wachten en uiteindelijk maar besloten om het product te annuleren. Dit is inmiddels al weer 3 maanden geleden en heb nog steeds mijn geld niet terug.
Er wordt gereageerd dat ze er alles aan doen om het terug te betalen. Het gaat hier slechts om 300,-. Het bedrijf lijkt dus in financiële problemen te zitten.

1 november 2021

Waardeloos bedrijf

PAS OP!!!
Op 1 november jl. is dit bedrijf insolvent verklaart en wordt nu beheerd door de curator, zie verder door zelf te googlen op internet.

Wat een waardeloos bedrijf.
Plaats er een bestelling voor een Husqvarna heggenschaar 122HD60 op 29/09/2021.
Deze was op voorraad maar pas op 12 oktober ontvang ik plotseling bericht dat de bestelling is afgezonden en dan ontvangen mijn buren op 13 oktober een Husqvarna acculader. Na email aan Roboexpert onmiddellijk een mail met het excuses om het pakket terug te sturen, etiketten waren verwisseld, pakket was bestemd voor Siegfried Leder in Ladbergen (D), die nu mijn heggenschaar zou hebben ontvangen!? Krijg ook een DPD retour ticket. Onmiddellijk verzonden. Dit pakket wordt volgens DPD op 18 oktober afgeleverd bij Roboexpert. Daarna geen reakties en als ik diverse malen vraag waar mijn heggenschaar blijft (telefonisch lukt je echt nooit!) krijg ik een kopietje toegestuurd van de aflevering van de verkeerde accu-oplader bij de buren. Daarna wederom via telefoon, eerst zegt men dat je buiten werkuren belt (ik bel op vrijdag tussen 10.00 en 16.00), daarna verwijst men je via drukken op optie 1 naar Email, die in principe nooit adequaat beantwoord wordt. Al met al heb ik betaald en nog steeds geen heggenschaar!

24 oktober 2021

Robotmaaier 2,5 maand geleden besteld, nooit aangekomen

Robotmaaier van Husqvarna besteld op 6 augustus, nog steeds niet ontvangen. Het telefoonnummer van de gratis hotline waarvan sprake op de website is niet in gebruik. Mails worden niet of laattijdig en erg kort beantwoord. De uitleg voor het uitblijven van de levering luidde dat er een toeleveringsprobleem was bij Husqvarna. Intussen merk ik dat het door mij bestelde model weer op voorraad is maar van verzendbevestiging of enige communicatie is geen sprake. Benieuwd hoe dit gaat aflopen, ik bereid me alvast voor op juridische stappen.

21 oktober 2021

Dit bedrijf levert geen spullen

Dit bedrijf levert geen spullen, regeert niet op e-mails, is telefonisch niet te bereiken en betaald ook niets terug. Pure oplichting als je het mij vraagt. Ik ga een beslagleggingsprocedure opstarten tegen dit bedrijf.

15 oktober 2021

Geld word niet teruggestuurd

Zelfde verhaal , konden niet leveren en heb de bestelling geannuleerd. Echter na 2 maand nog geen geld retour.

Graag zou ik dan ook alle klachten bundelen en hier verder meegaan.

13 oktober 2021

Geen terugbetaling, opgelicht?

Begin juli 2700€ betaald voor een Robot van Husqvarna die nu niet geleverd kan worden. Ook wordt gezegd dat men niet kan terugbetalen, ondertussen meer dan 2 maand aan het wachten op mijn geld.

Zien we dit ooit nog terug?

12 oktober 2021

Dreigend faillisement???

Besteld begin juli. Einde Augustus gevraagd om terug te betalen. Een reactie gehad dat ze niet in staat waren terug te betalen binnen de 14 dagen owv vele annulaties, daarna niets meer. Ondertussen oktober en begin mij zorgen te maken dat ik mijn geld nog ooit terug zie. Maar men blijft wel robotten verkopen op website, wat compleet schandalig is.

6 oktober 2021

Bestellen en betalen gaat goed, maar dan gebeurt er .... niets.....

Ondanks dat ik vooraf gevraagd heb naar de levertijd van een Husqvarna robotmaaier kreeg ik een tijdje na de bestelling het bericht dat niet duidelijk was of/wanneer deze geleverd zou kunnen worden. Bestelling geannuleerd en na wederom vragen zou ik mijn geld binnen twee weken retour ontvangen. Inmiddels vijf weken verder en ondanks verschillende emails en toezeggingen geen geld retour.

4 oktober 2021

Geen levering, order geannuleerd maar geen geld terug

In het voorjaar een Husqvarna automower besteld. In 1e instantie alleen een installatie kit bestel. Netjes en optijd geleverd. Vervolgens de automower. Na veel mail correspondentie blijkt het gevraagde model niet leverbaar (315). Duurde opvolger zou de zelfde week nog binnen komen dus meerprijs overgemaakt en een 415x besteld. Na 3 maanden nog geen automower geleverd gekregen. Ik heb de bestelling eind augustus geannuleerd. Daarna geen reactie meer. Na anderhalf uur telefonisch in de wacht te hebben gestaan eindelijk een medewerker gesproken. Na het gesprek eindelijk een bevestiging van de annulering ontvangen met de boodschap dat binnen 14 dagen na annulering het geld op de rekening terug wordt gestort. Tot op heden (4 weken na annulering) nog niets ontvangen. Meerdere malen contact gezocht per mail maar krijg geen reactie meer.
Ik overweeg aangifte van oplichting te gaan doen mocht.

24 september 2021

Grasmaaier besteld, geannuleerd, geen geld

Grasmaaier besteld. Was zogezegd in stock. Werd niet geleverd. Bestelling geannuleerd maar geld (nog) niet teruggezien. Denk dat we best eens tot daar rijden en spullen meenemen ter waarde van mijn 1300 euro. Totaal geen communicatie. Jammer!

21 september 2021

Langere levertijd: zonder probleem geannuleerd en bedrag gestorneerd.

Begin augustus heb ik voor in totaal bijna 5k een automower met toebehoren besteld. Bij navraag bleek levertijd 2 weken. Na 6 weken heb ik gevraagd voor annulering van de bestelling aangezien de zomer inmiddels voorbij is. Binnen 30 minuten na het verzenden van de mail stond het geld via Paypal al op mijn rekening. Jammer dat niet op tijd geleverd is, maar ik ben, zeker gezien de reacties van collega consumenten op deze site dankbaar voor de snelle terugbetaling.

13 september 2021