Roboexpert Reviews

1.245

2,5

Dit zijn oplichters. Heb een robotmaaier besteld en betaald a € 1200,-, vervolgens is er 4 maanden radiostilte en is er niets uitgeleverd. Hier moet je niks kopen, bespaar je de moeite en het geld a... Toon meer

Een kettingzaag besteld, na eerste vraag naar levering kreeg ik de reactie dat de levering uit liep. Na een maand nogmaals contact opgenomen waarna ik hetzelfde te horen kreeg. 2 maanden later het pro... Toon meer

Robotmaaier(s) besteld én betaald in augustus maar niets geleverd gekregen. Moeilijk bereikbaar via mail en telefoon maar na enige weken aanhouden via mail antwoord gehad dat er geen geld meer is om... Toon meer

Begin augustus heb ik voor in totaal bijna 5k een automower met toebehoren besteld. Bij navraag bleek levertijd 2 weken. Na 6 weken heb ik gevraagd voor annulering van de bestelling aangezien de zomer... Toon meer

1. Grasmaaierwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Haushaltsroboter & Zubehör auf roboexpert.de kaufen ✔ Diverse Marken ✔ Große Auswahl ✔ Bequemer Ratenkauf ✔ Ganz einfach 14 Tage testen ✔ Jetzt günstig bestellen!

Slecht

1K reviews

Alle reviews

(1.245)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Oplichters!!

Oplichters!!
Na bestelling is de levertijd elke keer vertraagd uiteindelijk heb ik de bestelling geannuleerd maar het geld krijg je NIET terug. 😠

3 september 2021

geld wordt niet terug gestort, mails niet beantwoord

In juni robotmaaier automower besteld en betaald. De leverdatum werd steeds uitgesteld. Bestelling 3/8/21 zelf geannuleerd gezien de lange wachttijd. Ze beloven (via mail bevestigd) dat ze binnen de 14 dagen het geld terug storten. Na meer dan 3 weken hebben we nog geen geld terug. Mails worden niet beantwoord.

25 augustus 2021

Slechtste bedrijf waar ik ooit iets…

Slechtste bedrijf waar ik ooit iets online gekocht heb. Reeds drie maanden geleden een robotmaaier gekocht. De levertijd blijft steeds achteruit gaan, maar hier krijg je zelf geen melding van. Telefonisch niet bereikbaar, enkel via mail. Geld al wel drie maanden geleden geïnd...

23 augustus 2021

Mijn complimenten!!!

In eerste instantie wat huiverig om bij dit bedrijf te bestellen, vanwege veel negatieve recensies.
Ik heb een stihl heggenschaar besteld, waarbij vermeld stond dat deze op voorraad was. Gezien het feit dat deze daadwerkelijk op voorraad was heb ik deze besteld. Wel heb ik schriftelijk aangegeven bij de bestelling dat als het product niet binnen een week geleverd werd, mijn bestelling geannuleerd wordt. Tevens gekozen voor betaling achteraf om zodoende geen enkel risico te lopen. Bedrijf heeft zich heel netjes aan de afspraken gehouden. Levering binnen 2 dagen rechtstreeks vanuit Duitsland. Zeer correct en boven verwachting. Geleverd zoals het hoort. 5 sterren dus terecht verdiend. Mijn complimenten!!!

15 augustus 2021

Pas op met dit bedrijf

Pas op met dit bedrijf. Grasmaaier besteld en nooit ontvangen. Meerdere keren achteraan gebeld, slecht bereikbaar en de keren dat Roboexpert bereikbaar was, werd aangegeven dat levering vertraagd zou zijn. Na ruim 2 maanden wachten niets ontvangen en bestelling geannuleerd. Roboexpert zou geld terug betalen maar heeft dat niet gedaan (gelukkig de creditcard maatschappij wel). Voel me opgelicht!

8 augustus 2021

Oplichters

Oplichters, koop hier niets ! Bij annulering order zie je je geld niet meer terug.
Betaal ietsje meer bijv bij Amazon, Bol of Coolblue, dan weet je waar je aan toe bent.

5 augustus 2021

KOOP HIER NIETS!

KOOP HIER NIETS!
Grasmaaier gekocht,
Nog steeds niet geleverd, geld retour gevraagd, blijft erg stil, reageren niet, telefonisch niet te bereiken.
Geen vertrouwen meer dat het goed komt.
weg €871.00

30 juli 2021

Op 22/06/21 een husqvarna 310 besteld

Op 22/06/21 een husqvarna 310 besteld, op hun website staat snelle levering, een lachertje dus . Zes weken later nu nog steeds niet . Als ik hun telefoneer op het nummer 0800…. Krijg ik te horen dat het nummer niet bestaat . Mailen loopt heel stroef , heb nu na zes weken wachten gevraagd als er deze weken geen levering dat ik mijn geld terug wil dit via mail en contact formulier , helaas geen reactie . Ben benieuwd heb maar ene raad bestel hier niets

26 juli 2021

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. 27-5 een bosmaaier besteld. deze bleek niet op voorraad. vervolgens heen-en-weer mailen voor de status (telefonisch onbereikbaar). uiteindelijk order geannuleerd. geld is nog steeds niet retour gestort.
hier zeker niet kopen, het zijn oplichters!!

22 juli 2021

Roboexpert.nl moet zijn ROBOAMATEURS.nl

Heb vorig jaar een Robomow grasmaaier gekocht voor E 900,- Hij begon dit voorjaar enorme herrie te maken. Dus heb deze opgestuurd naar Roboexpert. Grasmaaier is daar nu 4 weken en heb een mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik de maaier terug kan verwachten? Antwoord van Roboexpert is 3 woordjes: Is in behandeling. Heb daarna nog maar eens de vraag gesteld hoe lang het gaat duren? Krijg als antwoord dat ze het eigenlijk niet weten maar kan nog wel 2 weken duren. Inmiddels is het gras een halve meter hoog bij mij. Dus pas op het is eigenlijk niet Roboexpert.nl maar ROBOAMATEURS.NL

8 juli 2021

Afspraken niet nakomen, geen proactieve communicatie, geen tijdige levering, niet (tijdig) terugbetalen…

Geen bevestigd ging gehad van de leverdstum. Bestelling duurt 4-6 weken blijkt achteraf, initieel was het max 1 week, zonder hierover geïnformeerd te worden want heb zelf contact opgenomen. Na annulering wordt toegezegd dat er binnen 14 dagen terugbetaald wordt, ook dat is kennelijk te moeilijk. Mijn eerste en laatste ervaring met deze amateurs.

13 april 2021

Afgelopen augustus 2020 een dure…

Afgelopen augustus 2020 een dure robomaaier gekocht. Nooit uit de doos geweest. Wij hebben helaas niets aan de robomaaier. Contact gehad met de klantenservice of wij de nog nieuw in doos maaier konden ruilen voor een benzinemaaier. Het is 6 mnd geleden dat het gekocht is maar de reactie sloeg echt alles. Zet maar op marktplaats. Niets vragen alleen maar uitlachen. Hier koop ik nooit meer iets! Zou dit als ik u was ook zeker niet doen. Onbeschoft! Denken ook zeker niet met je mee.

1 maart 2021

Koop niks bij Roboexpert

Vandaag in de achtend contact gehad met Roboexpert. Wat een oplichters!!
Ik had met hun een prijs afgesproken over een robotgrasmaaier. Na overleg met mijn vrouw besloten wij 1 uur! later de grasmaaier te bestellen. Echter zag ik dat roboexpert de prijs van de grasmaaier tussentijds had verhoogd op de website. Wij dus bellen. Kreeg ik iemand van Roboexpert aan de lijn. Nee sorry, vertelde zij ons dat was de prijs van vanmorgen. Dit is nu is dit de actuele prijs. Dus: een mondelinge overheenkomt was volgens hun niet rechtsgeldig. Als wij het product nu wilde bestellen moesten wij maar meer gaan betalen.
Door de manier dat Roboexpert met ons communiceerde hebben wij geen vertrouwen in dit bedrijf. Ons advies :Koop nooit iets bij dit bedrijf , want als het op service aankomt heb je niks!!

23 februari 2021

Levertijd onduidelijk

Na bestelling onduidelijke levertijd. Helaas telefonisch niet bereikbaar maar alleen via mail waarbij "spoedige reactie" op mail is te verwachten....maar ja dit is breed te interpreteren...
Week voor uit te voeren werkzaamheden bestelling geplaatst....maar ja, komt levering op tijd ???

groeten,
Bestelnr.: 110500004806
Eussen

27 januari 2021

Kettingzaag besteld.

Kettingzaag besteld.
Prima gegaan.
Ze zijn niet de snelste, maar vervoer uit Duitsland duurde ook meer dan1 week.
Zelfde dag antwoord op de vraag wanneer de levering was, binnen de opgegeven tijd geleverd.
Voordelige prijs ... dan mag het iets langer duren.

21 januari 2021

Waardeloos!

Sauna besteld. Op de site stond binnen een paar dagen geleverd. Bij navraag werd dat 3 maanden!!! Niet even de klant bellen ofzo? Verder de bestelling geannuleerd, maar terugbetaling binnen 2 weken kan je naar fluiten! Zelfs na meerdere mails! Bedrijven als coolblue reserveren het bedrag op je creditcard totdat het product verstuurd is, en zo hoort het. Nee deze firma boekt het bedrag lekker af en vertikt het om terug te storten. Ik ben nu met de creditcard fraude-service bezig om het bedrag van 1500 euro terug te krijgen (fijn zo voor de feestdagen). Waardeloze firma. Ik koop hier nooit meer iets.

23 december 2020

Na betaling valse info van medewerker

Na betaling, veel heen en weer gebel en gemail blijkt het product pas na 6 weken leverbaar. De werknemer gaf tegenstrijdige berichten en keam afspreken niet na. Ik snap dst een scherp geprijst product niet de volgende dsg geleverd word. Maar dit sloeg nergens op. Nu hopen dat ik mijn geld wel sneller terug komt.

1 december 2020

Super tevreden

Super tevreden, en een fijne site.
Alles snel geleverd en na alle tevredenheid. Prijs is heel scherp.
Enige is wat ik miste is een verzend bevestiging en een track&trace.

3 november 2020