Prachtige fiets, service 0! Probeer nu al sinds 2 april contact te krijgen met klantenservice over inlog van de bijbehorende app. Dit kan alleen via de mail. Waar vervolgens niet op wordt gereageerd.... Toon meer
Prachtige fiets van kwaliteit. Het design van deze fiets is prachtig, je kan het helemaal naar eigen smaak inrichten. Enorm vriendelijk en behulpzaam team zit hier achter. Bij vragen word je gelijk ge... Toon meer
Heel erg tevreden over Roetz! Prachtige fiets kunnen samenstellen en snel antwoord gekregen op vragen die ik had in de ontwerpfase. Mooi bedrijf en fantastische werkplaats in Amsterdam Noord waar ik o... Toon meer
Het was liefde op het eerste gezicht tussen mij en Oscar. (Mijn mooie gele Roetz fiets, die verdiende wel een naam.) Niet alleen fietst dit modelletje onwijs lekker en sportief, (ik krijg oprecht de v... Toon meer
Roetz-Bikes is een Amsterdams fietsenmerk met sociaal & duurzaam geproduceerde design fietsen. Bij Roetz geloven we in tweede kansen voor grondstoffen en talent, en streven we naar een circulaire en inclusieve samenleving. We zien bruikbare grondstoffen waar andere schroot in zien. We zien talenten in mensen waar andere juist hun valkuilen waarnemen. In de Roetz Fair Factory maken mannen en vrouwen met een ‘rugzak’ prachtige designfietsen vanuit hergebruikte tweewielers. Met de hand én met trots. We leiden ze op tot ervaren fietsenmakers met verstand van zaken en goede vooruitzichten voor een vaste baan.
Schaafstraat 17, 1021KD, Amsterdam, Nederland
- +31 20 8200 804
- info@roetz-bikes.nl
- roetz-bikes.com
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Fantastisch
Zowel de fiets, het verhaal, als de persoonlijke service. Ik ben fan!

Antwoord van Roetz Bikes
prachtfiets met een hart van goud
via het fietsenplan van werk een electrische Roetz fiets gekocht. Van tevoren kunnen proberen op de "werkplaats", in Amsterdam, waar je een goed beeld krijgt hoe dit prachtige idee in alle stappen doorlopen wordt. Daardoor krijgt de fiets een warm hart waar ik nu al bijna een week op fiets.
Daarnaast vind ik de fiets prachtig en is nauwelijks te zien dat hij electrisch is doordat de accu zo mooi is weggewerkt in het achterwiel. Een aanrader voor wie een stadfiets zoekt.

Antwoord van Roetz Bikes
Mooi bedrijf en altijd een snelle…
Mooi bedrijf en altijd een snelle reactie op je mail.

Antwoord van Roetz Bikes
Mooie fiets met prima materialen
Mooie fiets met prima materialen. Duurde wel even voordat er een passende framemaat uit de grachten was gevist. Zit wel nog een tikje in de versnelling, maar daarvoor gaan we naar de lokale Roetz fietsenmaker.

Communicatie kan beter
De fiets is top. De communicatie omtrent de levering liet echter te wensen over. De fiets is tot twee keer toe uitgesteld. In totaal iets van 12 weken. Dit werd echter elke keer pas gemeld in de week waarin deze geleverd zou worden. De redenen voor uitstel waren te verwachten met de huidige problematiek qua grondstoffen, maar het informeren van de klanten hierover zou actiever mogen en moeten

Antwoord van Roetz Bikes
Mooie fiets en duidelijke communicatie
Mooie fiets en duidelijke communicatie. Moest er wel even op wachten maar dan heb je ook iets!!

Antwoord van Roetz Bikes
Goede service, snel en makkelijk contact via mail en telefoon. Door Corona wat vertraging in levering maar daar werd heel duidelijk over gecommuniceerd. Super blij met mijn mooie nieuwe fiets!

Een fiets online kopen
Een fiets online kopen? Het kan dus! Ik koos voor Roetz, o.a. omdat hun bedrijfsfilosofie mij aansprak en de getoonde fietsen er goed uitzagen. Ik besloot de gok te wagen.
In eerste instantie ging er iets mis: de fiets die ik kreeg had heel toevallig een erg hoge instap, niet heel handig voor iemand van 77.
Nadat ik het probleem per e-mail had uitgelegd, werd de fiets teruggenomen en kreeg ik een model met een ander, meer gangbaar frame. Zonder verdere kosten en gedoe.
Met de fiets, die ik nu heb ben ik heel blij en tevreden. Hij ziet er geweldig uit en hij loopt heerlijk licht. Zelfs zonder versnellingen…want ik wilde echt een fiets zonder toeters en bellen en met een ouderwetse terugtraprem.
Ik kan Roetz van harte aanbevelen! Lekker fietsje!!

Antwoord van Roetz Bikes
Goede service mooie fiets!
Mooie uniek fiets! helemaal naar eigen wens opgebouwd en kleur.
De fiets was er sneller dan verwacht en heb hem in de werkplaats op kunnen halen, rij er nu al paar maanden mee en erg tevreden.

Een heerlijke fiets!!
Een heerlijke fiets!!! De wat lange levertijd was snel vergeten.
De trapondersteuning is prima, in weer en (tegen-)wind en met de app prima te regelen. Klein minpuntje is de plaats van het oplaad-stekkertje, dat had wat hoger mogen zitten.
Ook zonder ondersteuning is het licht trappen op deze fiets. De energie- terugwinning vergeet ik soms te gebruiken maar ondanks dat nog nooit een lege accu gehad.
Met vele honderden kilometers afgelegd, nog geen enkel technisch probleem tegengekomen. Alles werkt naar behoren. Echt fijn.
Een echte aanrader!!!

in 1 woord Super
in 1 woord Super! Een heel tof design, lekker retro en door recycling milieubewust! helemaal van deze tijd! Daarbij lichtgewicht, geen onnodige fratsen en fietst fantastisch!

Antwoord van Roetz Bikes
Ik ben een fan van recyclen en dat doet…
Ik ben een fan van recyclen en dat doet Roetz-bikes goed! Mijn zoon van 18 vindt de fiets geweldig.

Super fiets
Fietst heel goed. Is mooi. Echt aanbevelenswaardig! En gerecycled dus ook nog eens goed voor het milieu.

Happy🤗
Ik ben erg blij met mijn mooie fiets! Na de bestelling ervan heb ik de info en de communicatie als prettig ervaren. Tussendoor updates over hoe het ging met het proces.
Dat is fijn en je weet waar je aan toe bent.
Inmiddels de eerste 300 km erop zitten en wat rijdt het fijn.
Bedankt roetz en ga zo door👍Groet rianne