1. Hardloopwinkel
  2. Hardloopclub
  3. Schoenenwinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De nr. 1 in hardlopen!

2,1

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Runnersworld Utrecht - Zeer slechte service

Hardloopschoenen gekocht en aan laten meten met op maat gemaakte zooltjes. Deze zooltjes aan laten meten om deze te gaan gebruiken in de hardloopschoen. Dit vanwege een blessure opgelopen in december (dacht ik op dat moment).
Echter blijkt de opgelopen blessure een versleten enkel te zijn met botvergroeiing. Waardoor een operatie nodig is. Met advies van de arts om sporten als Hardlopen, Voetbal en sporten met zware belastingen op gewrichten vanaf nu niet meer op te zoeken.
Dit onderzoek liep dus ook al sinds januari vanwege de blessure. De uitslag volgde 2 dagen na aankoop van de schoenen.
Keuze is voor mij simpel, als ik op mijn 55e en 60e nog normaal wil kunnen lopen volg ik het advies van de arts.
Contact gezocht met Runnersworld Utrecht om deze toch wel onverwachte situatie uit te leggen, met de vraag of de Nieuwe en nog ongebruikte schoenen retour mogen want ik zal nooit meer hardloopschoenen gaan gebruiken.
Nou meneer van Runnersworld Utrecht begrijpt het niet helemaal en wilde toch even of ik de documentatie van de arts met daarin het advies van de arts zou kunnen overleggen. Waarop ik met mijn goede gedrag nog antwoord heb gegeven ook maar waarop hun beurt dus nooit meer een reactie is gekomen.
Ik adviseer dus om nooit iets bij Runnersworld Utrecht te kopen want klantenservice is iets wat zij niet kennen. Onbeschoft als je niet eens snapt dat iemand een hobby niet meer kan uitoefenen vanwege een bepaalde blessure/mankement. En hierin geen onderscheid kan inzien. Ik zou iedereen afraden hier wat te kopen

15 april 2026

Zeer ontevreden over Runnersworld!!

Zeer ontevreden over Runnersworld!!! Deze review gaat over de winkel in Rotterdam centrum. Ik stond voor openingstijd 10 min buiten netjes te wachten. Vervolgens tikt de klok 10 uur, het moment dat ze open zouden moeten gaan. Vervolgens komt er een Nederlands stel met 1 kind aangelopen en ze mogen meteen naar binnen. Ze worden naar binnengeroepen. Ik loop maar mee naar binnen. Dat stel met 1 kind wordt direct aangesproken of ze een kop koffie lusten. Mij wordt helemaal niets gevraagd. Niemand kijkt mij aan. Heel de winkel bom vol met medewerkers. En hoe kan ik jullie helpen wordt dat stel weer gevraagd, en ik? Nog steeds niets. Niemand kijkt mij aan, niemand vraagt mij wat. Even later liep ik maar naar de kassa en zei, ik wil graag geholpen worden. Oke vervolgens met de kennis en hulp van 1 medewerker goed geholpen. Hardloopschoenen gekocht in een kleur die ik niet mooi vond, maar als het goede hardloopschoenen zijn prima. Blijkt dat ze veel meer kleuren hadden op hun website. Hierover gebeld om de andere kleur. Dat mocht maar was niet makkelijk voor elkaar te krijgen. Het zou ongeveer een dag of twee duren en als het langer duurt bellen we even werd mij verteld. Ik heb 8 dagen gewacht. Niemand die mij heeft gebeld. Ik bel zelf terug. Zegt de medewerker: het is nu erg druk in de winkel, ik kan je nu niet helpen, ik bel later terug. Bizar! Vervolgens belde ik weer terug na een half uur en eiste dat ik wel graag ondertussen antwoord wilde omdat mij de vorige keer ook al beloofd was dat ik teruggebeld zou worden. Zegt de medewerker oke prima geef me een paar minuten. Drie keer raden, weer niets gehoord. Ik bel vervolgens 50 minuten later terug. En wat krijg je te horen, we hebben ze nog niet. Werd ik het weekend later gebeld dat ze eindelijk binnen waren. Nu heb ik maat 44 altijd. Krijg ik 45.5 maat mee. Het zal wel, ik weet het niet. Op basis van hun info moet je hardloopschoenen ruimer nemen. Ook sokken gehaald die 20€ waren, nou me voeten leken net of ze uit een sauna kwamen na 8km rennen. Na het rennen dacht ik al lichte blaren te hebben. Zo voelde het. Gelukkig niets aan de hand, maar wel terughoudend met langere km’s rennen. Als je een ervaren loper bent weet je heel goed wanneer je blaren ziet opkomen. Veters zet ik goed strak, schoen zit lekker maar erg ruim. Dat was dus mijn ervaring bij deze winkel.

20 december 2025

Schoenen online besteld die nog steeds…

Schoenen online besteld die nog steeds gewoon op voorraad staan, maar ze annuleren brutaal met "geen stock meer" – complete onzin! Aan de telefoon bevestigt die onvriendelijke medewerker doodleuk dat ze pas ná je bestelling voorraad checken, en wil hij snel ophangen zonder mijn vraag af te wachten. Dit is pure misleiding en totaal gebrek aan respect voor klanten. Terugbetaling wordt een absoluut drama met deze amateurs, nooit meer hier shoppen – vreselijke zaak! 😡

15 december 2025

Personeel Runnersworld R,dam onvriendelijk op socials

Zoek een Garmin Forerunner 965 en deze is in het Noorden van het land nergens te koop bij een filiaal en online staat Garmin Nederland er op Trustpilot niet zo best voor, allemaal klachten over leveringen.

Zodoende dus op de social van Garmin gevraagd hoe het met de leveringen zit en waar dit model verkrijgbaar is. Van Garmin netjes een reactie gehad maar blijkbaar vond ene Linda uit filiaal Rotterdam het nodig om heel bijdehand te reageren nadat ze een halve regel van mijn bericht naar Garmin had gelezen. Opmerkingen als ‘als je niet wil dan wil je niet..’, ‘dan pak je toch de auto’ en dan bel je toch even naar mijn filiaal en krijg je misschien mij wel aan de lijn… Wat moet je met zulke berichten als je in het uiterste Noorden woont. Erg onprofessioneel…

20 juni 2025

Niet tevreden

Helaas niet tevreden. Eerste keer schoenen gekocht, die blijkbaar niet geschikt waren voor mijn voeten.
Terug gegaan en een andere collega raadde mij bredere schoenen aan en deze nu aangeschaft. 2 maten groter was het advies (was netjes geweest als ik deze als service gewoon gratis had gehad, omdat de andere collega mij de eerste keer te smalle schoenen had verkocht). Nu de eerste keer met deze nieuwe schoenen getraind en schuif enorm in deze schoen... tintelende voet en enorm warm gevoel. Niet comfortabel dus.

Jammer, ook dat de collega's niet op 1 lijn zitten. Voor mij geen Runnersworld Dordrecht meer en jammer van het geld.

Ook raar dat mijn recensie continue verdwijnt!

29 mei 2025

Zeer onvriendelijk personeel

Ik werd geholpen door Laurens, mega onvriendelijk man. Ik had de vorige keer schoenen gepast in de winkel (overigens deze man was heel behulpzaam), toen online besteld want ze hadden ze niet meer in m’n maat. Toen ik ze kwam ophalen werd ik met alle tegenzin geholpen door Laurens. Hij vroeg niet of ik de schoenen wilde passen, maar of ik meteen wou afrekenen. Vervolgens kwam die met alle tegen zin mij helpen nadat ik het vroeg. Ik rende buiten een rondje om te kijken hoe ze liepen. Hij schreeuwde door de winkel “HOE LOPEN ZE?” Sorry maar loop even naar me toe. Ik wou afrekenen en had een kortingcode, werd ook zeer moeilijk over gedaan. Ik ben werkelijk waar nog nooit ergens zo slecht geholpen door z’n bot personeel!!!! Belachelijk!

8 mei 2025

Waardeloze service

Waardeloze service. Verkoopverplichting na "gratis loopanalyse". Ik ga een klacht indienen bij de Reclame Code Commissie voor misleiding en nooit meer running shoes kopen hier.

10 januari 2025

Top service

Eind 2023 nieuwe schoenen gehaald met n kleine correctie. Deze veroorzaken klachten waardoor m'n loop plezier verdween. Na aanleiding een nieuwe loopanalyse zou neutraal beter bij mij passen. Dit hebben ze in Eindhoven naar alle tevredenheid opgelost met een paar nieuwe acics. Super bedankt. Top service.

13 april 2024
Reviews in alle talen tonen. (10 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken