Runnersworld Utrecht - Zeer slechte service
Hardloopschoenen gekocht en aan laten meten met op maat gemaakte zooltjes. Deze zooltjes aan laten meten om deze te gaan gebruiken in de hardloopschoen. Dit vanwege een blessure opgelopen in december (dacht ik op dat moment).
Echter blijkt de opgelopen blessure een versleten enkel te zijn met botvergroeiing. Waardoor een operatie nodig is. Met advies van de arts om sporten als Hardlopen, Voetbal en sporten met zware belastingen op gewrichten vanaf nu niet meer op te zoeken.
Dit onderzoek liep dus ook al sinds januari vanwege de blessure. De uitslag volgde 2 dagen na aankoop van de schoenen.
Keuze is voor mij simpel, als ik op mijn 55e en 60e nog normaal wil kunnen lopen volg ik het advies van de arts.
Contact gezocht met Runnersworld Utrecht om deze toch wel onverwachte situatie uit te leggen, met de vraag of de Nieuwe en nog ongebruikte schoenen retour mogen want ik zal nooit meer hardloopschoenen gaan gebruiken.
Nou meneer van Runnersworld Utrecht begrijpt het niet helemaal en wilde toch even of ik de documentatie van de arts met daarin het advies van de arts zou kunnen overleggen. Waarop ik met mijn goede gedrag nog antwoord heb gegeven ook maar waarop hun beurt dus nooit meer een reactie is gekomen.
Ik adviseer dus om nooit iets bij Runnersworld Utrecht te kopen want klantenservice is iets wat zij niet kennen. Onbeschoft als je niet eens snapt dat iemand een hobby niet meer kan uitoefenen vanwege een bepaalde blessure/mankement. En hierin geen onderscheid kan inzien. Ik zou iedereen afraden hier wat te kopen