MISLEIDENDE domeinnaam. Dit is Dropshipping, is een chinees bedrijf, je denkt dat het een bedrijf in Nederland is door de .nl, maar als je je pakket moet retourneren dan is dit naar CHINA MET TRACK E... Toon meer
Kwaliteit erg slecht! Kleedje van €40 bleek niet zoals foto’s: erg goedkope glanzende ‘plastic’synthetische stof. Om retour te kunnen aanmelden krijg je 3x ( chatbot? ) antwoord via mail dat je ko... Toon meer
NIET KOPEN! Dit bedrijf doet aan misleiding, het betreft dropshipping. De kleding wordt in China geproduceerd en het bedrijf heeft een vestiging in Nederland. De kleding komt totaal niet overeen met... Toon meer
inmiddels meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd naar verwachting geleverd. Ook een simpele vraag werd snel en uitgebreid beantwoord. Klantvriendelijk, meedenkend en er alles aan gelegen... Toon meer
Schending van onze richtlijnen
Het is een dropshipping van Shein
Het is een dropshipping van Shein, Temu etc. Spullen kwamen na 2 maanden aan en is inderdaad goedkoop Chinees materiaal.
Als je maanden wilt wachten en gokken of je goed kwaliteit gaat krijgen, ga je gang!
Krijg mijn geld niet terug. Alle artikelen komen van Shein
Ik heb laarzen gekocht die achteraf van shein blijken te komen. Hele slechte kwaliteit. Toen ik ze wou terug sturen werd mij eerst een paar keer een bedrag aangeboden. Na onnodig veel heen en weer gemaild te hebben, kreeg ik uiteindelijk retourinstructies. Bij PostNL bleken de retourkosten terug naar China uit te komen op €60.
Opnieuw gemaild naar het bedrijf en gezegd dat ik toch gebruik maak van een gedeelte van het aankoopbedrag en de laarzen niet retour stuur. Hierop netjes een mail ontvangen dat ik binnen een paar werkdagen het geld heb.
Inmiddels 2 maanden verder en ik heb nog steeds mijn geld niet gekregen en ze reageren niet meer op de mail.
Het lijkt alsof je iets bij een Nederlands bedrijf koopt. Maar dit blijkt niet zo te zijn
Op 24-02-2026 een jas gekocht van 59,95…
Op 24-02-2026 een jas gekocht van 59,95 euro nog steeds niet geleverd wordt ook niks als je mailtje stuurt krijg je nettjes antwoord t is druk komt goed dan een dag later track en trace die niet klopt KOOP HIER NIKS LIJKEN MIJ OPLICHTERS GELD KWIJT
Hele slechte kwaliteit lange levering…
Hele slechte kwaliteit lange levering (maand) en slecht contact
Geen ster waard
Geen ster waard. Koop hier niet! Bijna maand geleden besteld en je krijgt telkens mailtjes dat het eraan komt maar het komt niet. Als je mailt krijg je van nep profielen AI antwoorden met veel woorden maar zeggen niets. Ze zeggen niet waar je naar moet retourneren wat al verdacht is. Wil je annuleren dan zeggen ze dat het al onderweg is maar een track n trace geven ze je niet. Toevallig is die er niet. Dikke nep dus. N
Uitermate slechte kwaliteit
Uitermate slechte kwaliteit. En ze hebben altijd een excuus dat je het niet kan retourneren. Dan bieden ze je nog een extra korting aan. Alsof iemand zich voor een tweede maal in het zak laat zetten!!!
Zijn oplichters koop hier niks
Nog geen ster waard
Nog geen ster waard! Op de site staan foto's van de originele artiekelen maar je krijgt een nep artiekel wat duidelijk uit china komt, klantenservice mailt terug maar komt met een belachelijke compensatie van 60% maar is goedkoper dan rerour zenden. Ik heb melding gedaan bij Klarna hopelijk stoppen zij hun samwnwerking. Kortom NIETS bestellen op deze site!!!
Een broek en trainingspak bestelt op de…
Een broek en trainingspak bestelt op de site stonden foto’s van andere websites en er kwam echt troep aan hele slecht kwaliteit en voor de prijs al helemaal geen aan rader je word gewoon opgelicht 😐
Niks bestellen
Niks bestellen!
Dropshipper die geen retouren aanneemt. Slechte kwaliteit en geen retour mogelijk. Niet doen!!
Een ski pak besteld,zat niet foute…
Een ski pak besteld,zat niet foute pasvorm dus wil ik het terug sturen. Mail na mail na mail gestuurd Salejano wil dat ik het bedrag bij Klarna volledig betaal en dan betalen hun weer 50% naar mij dan hoef ik het pak niet te retourneren. Salejano moet aan Klarna doorgeven dat het een retour wordt en het bedrag op €0 zetten bij Klarna,dat doen ze niet. Ik heb gebeld,hun 06 nummer bij Salejano is niet in gebruik. Ik mail je krijgt half automatische antwoorden terug zonder oplossing. Verschrikkelijk en had ik nou maar eerder de reviews gelezen :/.BESTEL HIER AUB NIET!!!
Vreselijke oplichters!
Heb al eerder een review geschreven. Heb spullen geretourneerd in november vorig jaar en ondanks heel veel mails nog mijn geld niet terug. Spullen erg slechte kwaliteit, torenhoge retourkosten naar China en telefonisch onbereikbaar.
Oplichters
Ik had een broek besteld voor €40 euro, die zat extreem raar en was van hele slechte kwaliteit. Mailtje gestuurd over retouren, en het heeft me 6 mailtjes gekost om uiteindelijk na allemaal onnodige alternatieve opties, 2 weken later een retourformulier te krijgen. Overal op hun site staat ‘kosteloos retouren’ en dat de spullen uit Nederland komen, maar als je wilt retouren mag je €35 euro aftikken want het moet naar China gestuurd worden. Oplichterij dus! Nu wou ik dan toch een alternatieve optie gebruiken ipv. de retour sinds dat me veel geld zou kosten, en dan zeggen ze dat het te laat is! Terwijl in de vorige mail stond dat je 30 dagen had na het ontvangen van het retourformulier, wat dus nog geen 2 weken geleden was! Hun telefoonnummer is ook niet in gebruik. Niet bij deze site bestellen dus! Ik wil nog steeds mijn geld terug.
Wat een scam
Wat een scam, eens je een bestelling hebt geplaatst moet je een kleine maand wachten op je spullen, als deze dan ook niet goed zijn (waardeloze slechte namaak) en je wil ze terug sturen moet je zagen om het überhaupt te mogen. Eens ze je dit willen gunnen kom je er achter dat de retour je al snel 70€ gaat kosten aangezien je pakje helemaal terug naar China moet. Het voorstel van je een shoptegoed te geven lijkt mooi maar pas hier ook voor op. Uiteindelijk heb je meer rommel voor meer geld.
Ik zou zeggen verbannen die handel.
Afschuwelijk bedrijf
Afschuwelijk bedrijf! Ik zou willen dat ik eerder de reviews had gelezen. Je wordt opgelicht met nep spul en als je dat dan wil terugsturen dan wordt je onnodig lang aan het lijntje gehouden. Doen ze zogenaamd een 'fantastisch' voorstel dat je voor 20 euro extra de schoenen mag houden en een nieuw paar toegestuurd krijgt in de juiste maat. Als je gewoon je geld terug wil dan levert dat een ellenlange mailwisseling op zonder antwoord op je vragen en met belachelijk hoge retourkosten. NIET DOEN, NIET BESTELLEN!!!!!!!
Namaak spul, Illegale chinese troep.
De foto's op de site van de trui die ik kocht zijn van het originele merk. Echter de trui die ze toesturen is namaak. Daarbij is het label in de trui eruit geknipt en de samenstelling van de trui alleen in het chinees te lezen. Het is overigens een totaal andere trui dan de ''oversized'' trui die ik heb besteld. Als je ze hier over mailt krijg je korting maar verder niks.
Belachelijk dus!
Mijn schoen keurig ontvangen en ook…
Mijn schoen keurig ontvangen en ook binnen een weekje , verrassend snel .
Niet Bestellen!
Dit bedrijf is geen STER waard.Het zijn oplichters. ZEER Slechte kwaliteit..Bij aanvraag van een retour, werd er erg moeilijk gedaan. Van aanbiedingen tot overtuiging dat het niet de moeite waard is om het terug te verzenden...Niet bestellen, trap er niet in!
Ik heb mijn pakketje 3 en een halve…
Ik heb mijn pakketje 3 en een halve week geleden besteld en is nu pas binnen ik heb een paar e-mails gestuurd en geen reactie op gekregen ik raad het niet aan en het merk is nep de schoenen zit ook niet in er doos