Salejano

De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.

MISLEIDENDE domeinnaam. Dit is Dropshipping, is een chinees bedrijf, je denkt dat het een bedrijf in Nederland is door de .nl, maar als je je pakket moet retourneren dan is dit naar CHINA MET TRACK E... Toon meer

Kwaliteit erg slecht! Kleedje van €40 bleek niet zoals foto’s: erg goedkope glanzende ‘plastic’synthetische stof. Om retour te kunnen aanmelden krijg je 3x ( chatbot? ) antwoord via mail dat je ko... Toon meer

NIET KOPEN! Dit bedrijf doet aan misleiding, het betreft dropshipping. De kleding wordt in China geproduceerd en het bedrijf heeft een vestiging in Nederland. De kleding komt totaal niet overeen met... Toon meer

inmiddels meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd naar verwachting geleverd. Ook een simpele vraag werd snel en uitgebreid beantwoord. Klantvriendelijk, meedenkend en er alles aan gelegen... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

109 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Ik heb mijn pakketje 3 en een halve…

Ik heb mijn pakketje 3 en een halve week geleden besteld en is nu pas binnen ik heb een paar e-mails gestuurd en geen reactie op gekregen ik raad het niet aan en het merk is nep de schoenen zit ook niet in er doos

23 januari 2026

Pakket niet gekregen

Ik heb na een dikke maand en veel klachten via mails uiteindelijk wel mijn pakket aangekregen ….

Snowboots besteld

Snowboots besteld. Waren te groot. Wilde ze terugsturen . Dit kon niet en mocht het product alleen ruilen voor dezelfde maar dan een maat kleiner. Maar ook dit kon niet want het product was niet meer op voorraad. Enige compensatie was 30% van de bestelling tegoed krijgen.

19 januari 2026

LET OP!!!

LET OP!!!

Deze website is een vervolg van ‘vanbellemode.nl’. Deze is offline gehaald door ons. Jammer genoeg zetten ze de volgende dag een noeiwe website op. Zeker NIET KOPEN! Geld kwijt gegarandeerd!!

14 januari 2026

Oplichting!

Oplichting!! Deze webshop is nog geen eens 1 ster waard. Je besteld iets wat er totaal niet op lijkt. De troep komt gewoon uit China, en wil je het retourneren kost het je dus veel geld. Als je contact met ze opneemt beweren ze dat je het juiste artikel hebt gekregen, trieste bedoeling dus. Dus mensen pas op als je hier iets wilt kopen!

Zeer slechte kwaliteit

Zeer slechte kwaliteit
Doen zich voor als een Nederlandse site
Retour moet naar China kosten voor de klant € 34,60 betaald
Wil je retourneren bieden zei korting van 60 procent aan , om bij hun klant te blijven Kortom niet bestellen daar mensen Salejano is de naam

Omdat ze je misleiden

Omdat ze je misleiden. Komt niet eens vanuit Nederland maar uit buitenland. En als je een retour wilt geven ze geen gehoor. Heb al klacht ingediend bij klarna dat ze niet meet deze als betrouwbaar zijn en misleidend zijn. Had eerst de review moeten lezen wat ik voortaan doe als ik.iets online bestel. Dus mensen niet meer kopen bij deze site. En op Facebook en instagram ook gewaarschuwd voor deze site

12 januari 2026

OPLICHTERS Aub niet kopen bij dit bedrijf

Verschrikkelijk bedrijf .Komen zo genaamd uit nederland .Uiteindelijk komen de spullen uit china .Ali express heeft veel betere kwaliteit en service .Nu al 3 weken bezig om retour adres te krijgen En dan weer aanbieding van 30 procent korting
Of 50 procent korting .Maar de spullen zou ik niet aan zwerfer durfen geven .Ik ga ook stappen ondernemen tegen dit bedrijf .Zo kan je gewoon niet met mensen omgaan .Oplichters

9 januari 2026

Zeer slecht bedrij

Zeer slecht bedrij, mijn pakketje is kwijtgeraakt bij DHL . Dit is al sinds eind oktober en salejano doet er niets aan.. blijven maar roepen je pakket is onderweg waar ze geen enkel bewijs van kunnen tonen
Je krijgt je geld niet terug want daar zijn zij z.g.n niet verantwoordelijk voor
Als je vraagt naar informatie over de leverancier krijg je daar geen antwoord op ik heb intussen al heel veel mailtjes gestuurd.. waarin ze blijkbaar standaard antwoord geven aan iedereen want ik lees er nu meerdere..je word aan het lijntje gehouden
Niet bestellen daar!!!
Sinds ik mijn hier mijn ongenoegen heb geuit reageren ze totaal niet meer op mijn mails..en ik stuur er elke dag eentje
Dit geeft nog extra aan hoe slecht dit bedrijf is!!
Word dus tijd om juridische stappen te ondernemen

6 januari 2026

Nooit gehad!

Op 26 november schoenen besteld. Volgens mail op 23 december om 03.00 in de ochtend bezorgd aan deur! Niks gehad. Paar keer mail gestuurd geen antwoord. Telefonisch niet bereikbaar! Ik wil mijn geld terug zsm.

23 december 2025

Badpak voor de vuilbak!

Een badpak gekocht en een half uurtje later de bestelling willen annuleren omdat ik gezien had dat het te laat ging aankomen.
Ze annuleren de bestelling enkel binnen de 5min na aankoop.
Wel een antwoord gekregen dat ik kan retourneren.
Eens badpak aangekomen was het ook veel te klein, de maten kloppen niet!
Ik wil retourneren. Zeggen ze dat dit niet gaat wegens veiligheid en Hygiëne.
Terwijl ze ervoor in de mail zeiden dat ik kon retourneren.
Mijn bestelnummer stond erbij dus ze zagen perfect over wat het ging.
Slechte service, lange verzending, maten die niet kloppen!
GEEN aanrader.
Ook geen compensatie, enkel eventueel een kortingscode.
40 euro weggegooid!

29 december 2025

Beste Stéphanie,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons om te lezen dat dit niet is verlopen zoals je had gehoopt — dat begrijpen we heel goed.

Wat betreft het annuleren: bestellingen worden bij ons vrijwel direct verwerkt, waardoor annuleren na een korte tijd helaas niet altijd meer mogelijk is. Dat neemt niet weg dat we duidelijker hadden moeten communiceren over de vervolgstappen, en daarvoor bieden we onze excuses aan.

Dat het badpak bij ontvangst te klein viel en de maat niet naar verwachting was, vinden we erg vervelend. We begrijpen dat dit extra frustrerend is, zeker wanneer er vooraf verwarring is ontstaan over retourneren. In sommige gevallen gelden er inderdaad hygiënerichtlijnen voor badkleding, maar we erkennen dat de communicatie hierover in jouw situatie niet duidelijk en consequent is geweest.

Het is absoluut niet onze intentie om klanten met een onbevredigend gevoel achter te laten. We hadden dit zorgvuldiger en klantvriendelijker moeten oppakken.

We willen graag alsnog met je meekijken naar een passende oplossing. Mocht je dit willen, neem dan contact op met onze klantenservice onder vermelding van je bestelnummer, zodat we jouw situatie opnieuw kunnen beoordelen.

Dank voor je feedback — die nemen we serieus en gebruiken we om onze service te verbeteren.

Team Salejano

Verschrikkelijke pakket is al 2 maanden…

Verschrikkelijke pakket is al 2 maanden onderweg en ze weigeren terugbetaling
niet bestellen!

27 december 2025

Beste Karel,

Dank voor uw bericht. Wilt u zo vriendelijk zijn om ons even een e-mail te sturen met uw bestelnummer? Dan kunnen wij uw zending direct voor u nakijken.

Zodra blijkt dat het pakket daadwerkelijk kwijtgeraakt is bij de vervoerder, zullen wij uiteraard het volledige bedrag vergoeden. Dit is de service die wij onze klanten bieden.

Wij helpen u graag verder en kijken dit zo snel mogelijk voor u na.

Team Salejano

Ze sturen naamloos schoen naar je en…

Ze sturen naamloos schoen naar je en jij moet zelf de retour terug betalen niet bestellen bij hun ze zij dieven

22 december 2025

Beste Tais,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons om te horen dat je zo’n negatieve indruk hebt gekregen — dat is uiteraard niet wat wij willen uitstralen.

Onze producten worden merkloos verkocht, zoals ook op onze website wordt vermeld. Wij verkopen geen merkartikelen.
Wat betreft retourneren: wij werken met internationale logistieke partners. De retourvoorwaarden en eventuele kosten worden vooraf duidelijk gecommuniceerd op onze website.

Dat neemt niet weg dat we het erg vervelend vinden dat dit voor jou zo is overgekomen. We helpen klanten altijd graag persoonlijk verder om samen tot een passende oplossing te komen.

Wil je alsjeblieft contact met ons opnemen via info@salejano.nl?
Vanwege de drukte in de decembermaand kan onze reactietijd iets langer zijn dan gebruikelijk, maar we doen ons best om altijd zo snel mogelijk te reageren en elke klant netjes te helpen.

We staan open voor contact en denken graag met je mee.

Salejano Klantenservice

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen. Ook geen reactie op mails.

12 december 2025

Beste AC,

Wat vervelend om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad — onze excuses hiervoor.

Door de drukte in de decembermaand kan het voorkomen dat onze reactietijd iets langer is dan je van ons gewend bent. We streven er altijd naar om binnen 24 uur te reageren, maar in deze periode kan dat helaas soms iets langer duren. We doen uiteraard ons uiterste best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

We kijken graag direct met je mee. Wil je ons een e-mail sturen naar info@salejano.nl met je ordernummer? Ons klantenserviceteam pakt dit zo snel mogelijk voor je op en zorgt voor een passende oplossing.

Dank je wel voor je geduld en begrip.

Zeer slechte webshop

Zeer slechte webshop! Eerst weken wachten voordat het pakketje komt. Vervolgens is de ketting niet zoals op de foto en mag ik deze niet terugsturen vanwege hygiëne! Sorry maar het gaat om een Ketting en niet om oorbellen. De ketting is niet eens uit het zakje gehaald omdat het al gelijk niet was wat ik had verwacht. BELACHELIJKE SERVICE. Bieden inderdaad alleen maar kortingen maar denken ze nou echt dat ik daar nog iets ga kopen??? Dus mijn advies. Koop hier never nooit wat!!!

23 december 2025

Beste Kim,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Het spijt ons oprecht dat deze zo teleurstellend voor je is verlopen — dat is uiteraard niet de bedoeling.

We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is wanneer een bestelling langer onderweg is dan verwacht en het product vervolgens niet aansluit bij wat je hoopte. In de drukke decembermaand kan zowel de levertijd als onze reactietijd helaas iets langer zijn dan normaal. We doen altijd ons uiterste best om binnen 24 uur te reageren, maar door de hoge drukte kan dit soms iets langer duren.

Wat betreft retouren: voor bepaalde accessoires gelden inderdaad hygiëneregels. Dat neemt niet weg dat we graag met je meekijken naar een passende oplossing wanneer een artikel niet aan de verwachtingen voldoet. Het is jammer om te horen dat dit voor jou niet zo is overgekomen.

We willen dit graag alsnog persoonlijk met je oppakken. Je kunt contact opnemen met onze klantenservice via info@salejano.nl, dan kijken onze collega’s met je mee en helpen ze je zo goed mogelijk verder.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en dank je wel voor je feedback — die nemen we serieus.

OPLICHTERS

Waardeloos bedrijf. Nooit bestellen daar! Al 2,5 weken wacht ik op mijn bestelling. Krijg alleen maar loze beloften en domme excuses waar ik niks voor koop. Geen bestelling en ook mijn geld krijg ik niet terug. OPLICHTERS zijn het!!!!

18 december 2025

Beste Lisa,

Wat vervelend om te lezen dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Dat begrijpen we heel goed en het spijt ons dat dit voor u zo frustrerend is geworden — dat is absoluut niet onze intentie.

Wij willen graag benadrukken dat wij een legitiem en geregistreerd bedrijf zijn en dat bestellingen nooit worden achtergehouden met de bedoeling klanten te benadelen. In de drukke decembermaand kunnen zendingen helaas soms vertraging oplopen bij de vervoerder, wat erg vervelend is maar buiten onze directe invloed ligt.

Wat betreft terugbetalingen: deze worden altijd uitgevoerd zodra een bestelling is geannuleerd of een retour correct is verwerkt. Mocht u uw bestelling nog niet hebben ontvangen of vragen hebben over de status of een terugbetaling, dan helpen wij u graag persoonlijk verder.

Wij vragen u vriendelijk om contact op te nemen via info@salejano.nl. Door de hoge drukte rond de feestdagen kan onze reactietijd iets langer zijn dan gebruikelijk, maar wij doen zoals altijd ons uiterste best om binnen 24 uur te reageren en zorgen ervoor dat elke klant een passende oplossing krijgt.

Wij hopen alsnog de kans te krijgen om dit netjes voor u op te lossen.

oplichters

ik wacht nu al efkes op een broek die moet aan komen van 40euro. we hadden het via men moeder haar gsm besteld op haar rekening maar mijn email. geen van ons heeft een mailtje ontvangen of bewijs van betaling. ook niet dat het pakketje verzonden is spijtig las ik deze reviews nu pas het was toch te goed om waar te zijn, hoe zal ik nu men moeder vertellen dat we opgelicht zijn?
bedankt hé.

18 december 2025

Beste Alina,

Dank je wel dat je je ervaring deelt. We begrijpen heel goed dat dit verwarrend en spannend voor je is geweest, zeker omdat de bestelling via verschillende gegevens is geplaatst.

We willen je graag geruststellen. We hebben dit nagekeken en kunnen zien dat de bestelling op 7 december is geplaatst en inmiddels onderweg is naar het opgegeven adres. Hierover is ook een verzendbevestiging per e-mail verstuurd. Het kan soms gebeuren dat deze e-mail in de spamfolder terechtkomt of wordt gemist wanneer er met meerdere e-mailadressen is besteld.

We willen benadrukken dat wij zeker geen oplichters zijn en dat we het erg jammer vinden dat dit gevoel is ontstaan. We doen ons uiterste best om iedere bestelling netjes te verwerken en klanten goed te informeren.

Mocht er toch nog onduidelijkheid zijn of heb je vragen, dan kan onze klantenservice altijd meekijken via info@salejano.nl. We helpen graag om alles voor je op te helderen.

⸻slechte service

Ik ben erg ontevreden over de service. Ik heb een jas besteld die uit China blijkt te komen, wat vooraf niet duidelijk werd vermeld. Hiervoor heb ik €70 betaald, terwijl de kwaliteit erg slecht is. Daarnaast is ook niet aangegeven dat retourzendingen naar het buitenland moeten worden verstuurd. Ik vind het onacceptabel dat ik €32 moet betalen om het product terug te sturen naar China.

1 december 2025

Beste Laila,

Dank je wel dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het oprecht vervelend om te lezen dat je ontevreden bent over je bestelling en dat dit niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

We begrijpen dat het teleurstellend is wanneer de kwaliteit anders wordt ervaren dan gehoopt en wanneer retourkosten hoger uitvallen dan verwacht. Dat is uiteraard niet de bedoeling. We doen ons best om onze productinformatie en retourvoorwaarden zo transparant mogelijk te communiceren, maar nemen je feedback serieus en gebruiken dit om onze informatievoorziening verder te verbeteren.

Wanneer een retour voor jou niet passend voelt, kijken we altijd graag mee naar een alternatieve oplossing die voor beide partijen redelijk is. We nodigen je daarom uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@salejano.nl, zodat we je situatie persoonlijk kunnen bekijken en samen tot een passende oplossing kunnen komen.