Salejano

MISLEIDENDE domeinnaam. Dit is Dropshipping, is een chinees bedrijf, je denkt dat het een bedrijf in Nederland is door de .nl, maar als je je pakket moet retourneren dan is dit naar CHINA MET TRACK E... Toon meer

Kwaliteit erg slecht! Kleedje van €40 bleek niet zoals foto’s: erg goedkope glanzende ‘plastic’synthetische stof. Om retour te kunnen aanmelden krijg je 3x ( chatbot? ) antwoord via mail dat je ko... Toon meer

NIET KOPEN! Dit bedrijf doet aan misleiding, het betreft dropshipping. De kleding wordt in China geproduceerd en het bedrijf heeft een vestiging in Nederland. De kleding komt totaal niet overeen met... Toon meer

inmiddels meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd naar verwachting geleverd. Ook een simpele vraag werd snel en uitgebreid beantwoord. Klantvriendelijk, meedenkend en er alles aan gelegen... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

130 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het is dat ik op z’n laagst 1 ster kan…

Het is dat ik op z’n laagst 1 ster kan aanvinken, jammer genoeg niet -1. Mijn dochter had van haar spaargeld zelf een scuffer trui besteld. Duurde een maand voordat ze m kreeg. Eenmaal geleverd was ze zo blij totdat ze pakker openmaakte. Kleur van de trui kwam totaal niet overeen en de stof was werkelijk afschuwelijk. Bijna €40 van haar zakgeld weggegooid. Dit trekt zij niet aan. Het is werkelijk nog slechter dan Temu kwaliteit. Kon T terugsturen…ja maar China! Weet je hoeveel kosten dat zijn! Ajb bestel hier niet voor dat geld!! Iets met een gewaarschuwd mens…..

21 september 2025

Beste Roos,

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw dochter zo teleurgesteld is in haar bestelling, zeker omdat het om haar spaargeld ging. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen meegeven. Wij doen altijd een kwaliteitscontrole voordat producten worden verzonden, maar het is duidelijk dat dit in uw geval niet overeenkwam met de verwachtingen – onze excuses daarvoor.

Wat betreft retourneren: wij begrijpen dat internationale retourkosten een groot nadeel kunnen zijn. Daarom bieden wij ook alternatieve oplossingen aan zodat klanten niet onnodig hoge kosten hoeven te maken. Wij nemen uw feedback mee om dit proces duidelijker en klantvriendelijker te maken.

We willen benadrukken dat we geen oplichters zijn, maar een serieuze webshop die klanttevredenheid belangrijk vindt. We nemen uw melding serieus en onderzoeken hoe we dit beter kunnen doen.

Afrader

Let op als je iets bij deze site besteld! De retourkosten zijn 20 tot 30 euro, waardoor je eigenlijk per definitie je aankoopbedrag kwijt bent, ook al past het kledingstuk niet qua maat. Het ontvangen artikel was van inferieure kwaliteit met een zeer slechte pasvorm (hobbezak). Melding gemaakt bij ACM. Duidelijk een afrader.

19 september 2025

Beste J,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Wat jammer om te horen dat het artikel niet aan uw verwachtingen voldeed en dat de pasvorm niet goed was. We doen altijd een kwaliteitscontrole voordat producten worden verzonden, maar we begrijpen dat dit niet uw ervaring was en nemen uw feedback serieus.

Wat betreft de retourkosten: deze informatie staat duidelijk vermeld op onze website, zodat klanten dit vooraf weten. We begrijpen echter dat internationale retouren hogere kosten met zich mee kunnen brengen en dat dit vervelend is. Daarom zoeken wij – waar mogelijk – samen met klanten ook naar alternatieve oplossingen zodat zij niet met hoge kosten blijven zitten.

Wij willen benadrukken dat we géén oplichters zijn: wij leveren altijd de bestelde producten en bieden klantenservice om te helpen bij vragen of problemen. Uw melding bij de ACM nemen we serieus en wij zullen onze processen blijven verbeteren.

Pure oplichting

Pure oplichting! De kledij is Chinese brol. Zeer slechte kwaliteit en lijkt helemaal niet op de foto’s. Terug zenden is enkel mogelijk naar China met torenhoge kosten eraan verbonden. Koop hier niet!!!!

17 september 2025

Beste Fanny,

Wat jammer om te lezen dat u zo’n negatieve ervaring heeft gehad. Wij zijn géén oplichters – Salejano is een geregistreerde onderneming en wij doen altijd een kwaliteitscontrole van onze producten voordat deze worden verzonden. Toch kan het gebeuren dat een artikel niet aan de verwachting voldoet, en daarom is het goed dat u dit aangeeft. We nemen dit serieus en zullen het verder onderzoeken.

Wat betreft het retourneren: dit proces en de kosten staan duidelijk vermeld op onze website. We begrijpen dat dit vervelend kan zijn en daarom bieden we ook alternatieve oplossingen, zoals een gedeeltelijke terugbetaling, zodat u niet altijd de volledige retourkosten hoeft te dragen.

We nodigen u graag uit om nogmaals contact met ons op te nemen via info@salejano.nl, zodat we samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Team Salejano

Mijn bestelling capejas gekregen maar…

Mijn bestelling capejas gekregen maar kwaliteit was niet wat ik ervan had verwacht, intussen al twee mails gestuurd en helaas nog geen antwoord ( antwoord binnen de 24 uur was beloofd) ik zou graag mijn bestelling willen retourneren alstublieft.

14 september 2025

Beste Sahin,

Bedankt voor je bericht en dat je dit met ons deelt. Het spijt ons dat de Capejas niet aan je verwachtingen voldeed en dat je nog geen reactie hebt ontvangen op je eerdere mails. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren en onze excuses daarvoor.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je oplossen. Zou je ons nogmaals een mail willen sturen via info@salejano.nl met je bestelnummer? Dan sturen wij je direct het retourformulier toe, zodat je je bestelling netjes kunt retourneren.

We nemen je feedback mee om onze service te verbeteren en zorgen ervoor dat je dit keer snel een reactie krijgt.

Team Salejano

Heel blij met mijn nieuwe tas

De tas die ik heb besteld voelt stevig en luxe aan. Ik gebruik hem dagelijks voor werk en zelfs mijn laptop past er goed in. Het leerachtige materiaal ziet er chic uit en de hengsels voelen sterk. Ik heb vaak slechte ervaringen gehad met goedkope tassen, maar deze is duidelijk van betere kwaliteit.

11 februari 2025

Beste Vera,

Bedankt voor je review! Wat fijn om te horen dat de tas precies is wat je zocht en zelfs je laptop er goed in past. We vinden het heel belangrijk dat onze tassen niet alleen mooi, maar ook praktisch en duurzaam zijn in gebruik. Heel leuk dat je dit benadrukt. We wensen je nog veel plezier met je aankoop en zien je graag terug in onze shop!

Team Salejano

Geen reactie op retour vraag

Jurkje besteld wat er binnen kwam is totaal anders dan de foto het is een grote zak past niet en zit geen vorm in. Ik heb al 2 x een mail naar info@ gestuurd en nog steeds geen reactie gekregen. Zou niet bestellen geen aanrader.

13 september 2025

Beste Minke,

Wat jammer om te horen dat het jurkje niet naar wens was en dat je nog geen reactie hebt ontvangen. Dat is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen geven. Wil je ons nogmaals een bericht sturen met je bestelnummer? Dan zorgen wij dat dit direct wordt opgepakt en opgelost. Uiteraard kijken we samen naar een passende oplossing zodat je niet met een teleurstelling achterblijft.

BESTEL HIER NIET!!

Dropshipment van goedkope Chinese zooi zonder retourmogelijkheid binnen NL. Een webshop moet dit van te voren duidelijk kenbaar maken, ook in het bestelproces en aangeven wat de retourkosten zullen zijn. Logisch dat ze dit niet doen, want terugsturen loont de moeite niet qua kosten. Maar hiermee houden ze zich niet aan de Nederlandse wetgeving. Trap er niet in!!

Edit: Een mooie nietszeggende AI-reactie, zoals alle communicatie van deze bende oplichters. Ze verwijzen naar de algemene voorwaarden en het retourbeleid, maar dit is niet voldoende. De retourkosten moeten *ondubbelzinnig* naar voren worden gebracht in het bestelproces. En dat is nou precies wat niet gebeurt. Heel bewust en geniepig.

12 september 2025

Beste Eelco,

Dank je wel dat je dit nogmaals toelicht. We begrijpen goed dat het frustrerend kan zijn wanneer de retourkosten hoger uitvallen dan verwacht. Volgens ons retourbeleid, dat zowel in onze algemene voorwaarden als op de retourpagina is terug te vinden, zijn de retourkosten inderdaad voor rekening van de klant en verloopt de retourzending via ons internationale magazijn.

We nemen je feedback over de duidelijkheid van de informatie in het bestelproces serieus. We willen dit transparanter maken zodat klanten vooraf beter weten waar ze aan toe zijn. Onze excuses dat dit bij jou niet duidelijk genoeg naar voren is gekomen.

We benadrukken dat wij géén oplichterspraktijken hanteren en altijd proberen tot een oplossing te komen met klanten die niet tevreden zijn. Mocht je nog aanvullende vragen hebben of alsnog samen naar een passende oplossing willen kijken, neem gerust contact met ons op via info@salejano.nl.

Team Salejano

Ik heb nu meerdere mails verstuurd dat…

Ik heb nu meerdere mails verstuurd dat ik mijn bestelling wil retourneren. Maar krijg geen reactie los daarvan hebben ze het verkeerde artikel geleverd en is het dan wel heel gek dat je als consument moet opdraaien voor de retourkosten.
1 ster is echt teveel om dit bedrijf te beschrijven, bestel hier niet!

10 september 2025

Beste Dayenne,

Het spijt ons te lezen dat u deze ervaring heeft gehad. Uiteraard hoort u altijd een reactie van ons te ontvangen en willen we dit graag voor u oplossen. Wilt u uw ordernummer nogmaals doorsturen naar info@salejano.nl Dan kijken we direct met u mee. Wanneer er per ongeluk een verkeerd artikel geleverd is, nemen wij de volledige verantwoordelijkheid en zorgen wij ervoor dat u de juiste oplossing ontvangt. We nemen uw feedback serieus en doen er alles aan om dit netjes met u af te ronden.

Zelfs 1 ster is eigenlijk te veel

Zelfs 1 ster is eigenlijk te veel. De positieve reviews zijn fake. Het bedrijf is een scam. Jammer dat er nog mensen bestaan die anderen graag online oplichten.

Beste Renee,

Dank voor uw feedback. We vinden het vervelend om te lezen dat u deze indruk heeft gekregen. We willen u verzekeren dat Salejano een officieel geregistreerde webshop is en dat wij dagelijks bestellingen succesvol uitleveren aan klanten. Positieve reviews die u ziet, zijn afkomstig van echte klanten die hun ervaring hebben gedeeld. Mocht u zelf een negatieve ervaring hebben gehad, nodigen wij u uit om ons rechtstreeks te mailen op info@salejano.nl, zodat wij dit persoonlijk met u kunnen oplossen.

Tas met veel complimenten

Ik had een tas besteld die ik inmiddels dagelijks gebruik. Het design is stijlvol en praktisch tegelijk. Er passen genoeg spullen in zonder dat de tas zwaar wordt. Wat me opviel is dat mensen vaak vragen waar ik de tas vandaan heb, dat vind ik leuk. Het bestellen zelf ging heel eenvoudig en ik kreeg duidelijke mails over de levering.

6 februari 2025

Beste Neeltje,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met je tas en dat je hem dagelijks met plezier gebruikt! Dat mensen je er complimenten over geven en vragen waar je hem vandaan hebt, is precies waar we blij van worden. Ook goed om te horen dat het bestelproces soepel en duidelijk voor je verliep. Bedankt dat je dit met ons deelt en we hopen je snel weer terug te zien bij Salejano!

Begin er niet aan!!

Onbetrouwbare site met misleidende informatie. Bij de retourinformatie staat dat je de artikelen zonder problemen binnen 30 dagen terug kunt sturen, maar ergens onderaan in de kleine lettertjes staat er toch iets anders vermeld. Kwaliteit en pasmaat van de bestelde sporttops vielen erg tegen (dropship rommel uit buitenland) dus wil mijn aankoopbedrag terug, maar volgens de klantenservice is retourneren tóch niet mogelijk vanwege hygiënische redenen. Heb de tops alleen even aangepast, maar waren te klein.

Telefoonnr vermeld op de site is niet in gebruik en je krijgt geautomatiseerde antwoorden via de mail. Na aandringen kreeg ik uiteindelijk toch wat opties; product houden en 30% van mijn aankoopbedrag terug of 60% terug in de vorm van een cadeaubon. Ik wil gewoon mijn volledige aankoopbedrag terug, dus na verder aandringen toch een retouradres ontvangen…. in China en de retourkosten zijn voor eigen rekening (uiteraard stond ook dit van tevoren niet bij de retourinformatie vermeld). Na lang heen en weer gemaild uiteindelijk een aanbod gekregen om 50% terug te krijgen, dit maar gedaan om er vanaf te zijn. Wat een oplichters, begin er niet aan!!!

16 augustus 2025

Beste Linda,

Dank u wel voor uw uitgebreide feedback. We vinden het erg spijtig om te lezen dat uw ervaring met ons niet naar wens is verlopen. Uw zorgen over de retourinformatie en communicatie begrijpen wij volledig.

Het klopt dat wij een retourtermijn van 30 dagen hanteren, maar er gelden uitzonderingen voor bepaalde artikelen om hygiënische redenen, waaronder sporttops. In uw geval is er vanuit onze klantenservice onduidelijkheid ontstaan, en daarvoor bieden wij onze oprechte excuses aan. Dit had veel duidelijker en transparanter gecommuniceerd moeten worden.

We willen benadrukken dat wij geen oplichters zijn, maar een serieuze webwinkel die continu probeert de service te verbeteren. Uw terugbetaling is inmiddels verwerkt, maar we begrijpen dat dit voor u niet de gewenste oplossing was. Uw feedback nemen wij mee om ons retourbeleid en de informatievoorziening op de website verder te verbeteren, zodat dit in de toekomst voor andere klanten helder is.

Mocht u alsnog vragen hebben of aanvullende hulp wensen, neem gerust contact met ons op per e-mail. Wij zorgen er persoonlijk voor dat dit snel en zorgvuldig wordt opgepakt.

Heel Slecht

In 1 woord; drama! badpakken besteld voor mijn dochter waarvan er 1 terug moest (64 euro totaal). Nu talloze mails verder, zonder een reactie te meer te krijgen nadat ik aan heb gegeven niet akkoord te gaan met 30 euro retourkosten.

Op de website en in de algemene voorwaarden staat enkel dat de retourkosten voor rekening van de klant zijn, maar er wordt nergens vermeld dat de retourzending naar een buitenlands magazijn moet en dat dit gepaard gaat met zulke hoge kosten. Volgens de Europese consumentenwetgeving (Richtlijn 2011/83/EU betreffende consumentenrechten), die ook in Nederland geldt, moet een webwinkel voorafgaand aan de aankoop duidelijk en ondubbelzinnig informeren over eventuele kosten voor retourzendingen. Als dit niet gebeurt, kunnen deze kosten niet zomaar bij de consument in rekening worden gebracht.

Het aanbieden van een 50% terugbetaling om retourkosten te vermijden bevestigt juist dat het retourproces onredelijk kostbaar en omslachtig is. Dit is in strijd met het beginsel van transparante consumentenvoorlichting.
De buitensporige 30 euro retourkosten zijn nergens kenbaar gemaakt.

Nadat ik dit heb aangeven, is er radiostilte! Heel, heel, heel slecht dit!

Beste Kim,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het vervelend om te lezen dat u teleurgesteld bent in het retourproces en dat dit voor u als omslachtig is ervaren.

Ons retourbeleid en onze algemene voorwaarden geven duidelijk aan dat de retourkosten voor rekening van de klant zijn en dat retourzendingen naar ons internationale magazijn moeten worden gestuurd. Dit is informatie die voor de aankoop beschikbaar is, maar we begrijpen dat het alsnog vervelend kan zijn wanneer de kosten hoger uitvallen dan verwacht.

Dat u daarna geen reactie meer heeft ontvangen, vinden wij erg spijtig. Wij hebben de afgelopen periode problemen gehad met onze e-mailservice, waardoor sommige berichten ons niet of vertraagd hebben bereikt. Onze excuses dat u dit hierdoor zo heeft ervaren. Wij willen benadrukken dat dit absoluut niet de manier is waarop wij normaal gesproken met klanten omgaan.

Om tegemoet te komen in uw situatie hebben wij u 50% van het aankoopbedrag aangeboden als praktische oplossing, zodat u niet de volledige retourkosten hoefde te dragen. We begrijpen dat dit voor u niet de gewenste uitkomst was.

We willen u vragen om nogmaals een e-mail naar ons te sturen met uw ordernummer, zodat wij dit direct kunnen oppakken en afronden. Het merendeel van onze klanten ontvangt de bestellingen gelukkig wél naar tevredenheid, maar we vinden het belangrijk om ook in situaties zoals deze mee te denken en tot een nette oplossing te komen.

Team Salejano

Ik heb dingen besteld maar er wordt…

Ik heb dingen besteld maar er wordt niks verzonden en ook niet gereageerd op mijn mail en het telefoonnummer is niet bereikbaar.
Daarna reageren ze hier. Maar dat levert ook niks op. Ik heb ze al een paar keer gemaild met de ordernummers. Daar reageren ze ook niet op. Dus echt niet iets hier bestellen.

Beste Hanna,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat u dit zo hebt ervaren. Wij willen benadrukken dat bestellingen altijd verzonden worden en dat klanten hier ook een bevestiging met track & trace van ontvangen zodra de bestelling is aangemeld bij de vervoerder.

We hebben recent helaas te maken gehad met technische problemen in ons e-mailsysteem, waardoor sommige berichten ons niet of vertraagd hebben bereikt. Dat had uiteraard niet mogen gebeuren en onze excuses daarvoor. Ons telefoonnummer wordt momenteel niet gebruikt; wij zijn uitsluitend per e-mail bereikbaar en doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te helpen.

Zou u ons nogmaals een bericht willen sturen met uw ordernummer? Dan kijken wij direct voor u na waar uw bestelling zich bevindt en zorgen we dat dit zo snel mogelijk opgelost wordt.

Slechte kwaliteit

Ik had laarzen besteld die er totaal anders uitzagen dan op de foto's in de advertentie. Heel slechte kwaliteit en onwijs lelijk. Toen ik de laarzen wilde terugsturen bleken de verzendkosten hoger te zijn dan de kosten van de laars, omdat ze naar China moesten worden gestuurd. Die kosten waren voor eigen rekening. De klantenservice was wel goed, ik heb 50% van het aankoop bedrag terug gekregen omdat ik niet tevreden was met de laars. Maar ik zou deze site zeer afraden.

13 augustus 2025

Beste Anne,

Bedankt dat u uw ervaring deelt. We vinden het erg jammer om te horen dat de laarzen niet aan uw verwachtingen voldeden. Wij proberen onze producten altijd zo duidelijk mogelijk te presenteren met foto’s en beschrijvingen, maar begrijpen dat dit in uw geval teleurstellend is geweest.

Wat betreft het retourneren: ons retourbeleid geeft inderdaad aan dat retourzendingen teruggestuurd worden naar ons internationale magazijn en dat de verzendkosten daarbij voor rekening van de klant zijn. Wij begrijpen dat dit soms vervelend kan zijn, daarom hebben we in uw geval samen gekeken naar een oplossing en u 50% van het aankoopbedrag terugbetaald.

We nemen uw feedback serieus en gebruiken dit om onze service en productinformatie verder te verbeteren. Het merendeel van onze klanten ontvangt hun bestelling gelukkig wél naar tevredenheid, maar we vinden het belangrijk om ook in de gevallen dat iets niet goed gaat, mee te denken en tot een passende oplossing te komen.

Team Salejano

Luxe uitstraling en fijne stof

Ik heb een jurk gekocht bij Salejano en ben erg positief verrast. De stof voelt zacht en luxe aan, maar is toch stevig genoeg zodat hij niet doorschijnt. Het model sluit mooi aan zonder te strak te zitten. Ook de lengte was perfect. Het pakketje was netjes ingepakt, waardoor het echt voelde alsof ik mezelf een cadeautje had gegeven.

28 augustus 2025

Beste Vera,

Wat leuk om te lezen dat de jurk zo goed bevalt en dat je positief verrast bent door de kwaliteit en pasvorm! We besteden veel zorg aan zowel de producten als de verpakking, dus fijn dat dit je ook zo’n cadeautjes-gevoel heeft gegeven. Dankjewel dat je dit met ons deelt, en we hopen je snel weer blij te mogen maken met een nieuwe bestelling!

Team Salejano

Frauduleus handelen is geen product, geen antwoord...

Na 5 pogingen per e-mail, telefoon (hun nummer bestaat niet eens) en socials, komt er GEEN ENKELE REACTIE van Salejano. Geen update op mijn bestelling, geen update over Track & Trace, geen factuur...helemaal niets!
Dit duidt op frauduleus handelen!
Bestel hier NIET!!!

2 september 2025

Beste Chiara,

Dank je wel dat je dit deelt. We begrijpen heel goed dat het frustrerend is geweest dat je geen reactie ontving. Achter de schermen hebben wij de afgelopen tijd te maken gehad met interne problemen in ons e-mailsysteem, waardoor meerdere berichten helaas niet bij ons zijn binnengekomen. Dat had natuurlijk niet mogen gebeuren en onze excuses hiervoor.

We willen je verzekeren dat we je berichten inmiddels hebben gezien en dat je factuur vanmiddag per e-mail naar je is toegestuurd.

We vinden het vervelend dat dit zo is gelopen, maar willen benadrukken dat wij absoluut géén frauduleus bedrijf zijn. We doen er alles aan om onze service te verbeteren en je alsnog netjes te helpen. Mocht er nog iets ontbreken, laat het ons gerust weten, dan pakken we dit direct op.

Oplichters

Ik had een badpak besteld voor mijn vakantie. Helaas was het veel te laat verzonden. Ik had een mail gestuurd om te vragen of mijn bestelling nog geannuleerd kon worden voordat het werd verzonden, maar ik moest wachten tot ik het pakket ontving en kon het dan retourneren. Een paar weken na mijn vakantie ontving ik het pakket. Ik heb meerdere mails gestuurd met de vraag of ik het kan retourneren, maar heb helemaal geen reactie meer gekregen. Ik heb zelfs gebeld, maar het nummer op de website is niet beschikbaar. Wat een ontzettend slecht bedrijf! Ik wil mijn geld terug.

1 september 2025

Beste Demi,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm dat dit zo is gelopen en dat je zo lang hebt moeten wachten. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden.

Wij hebben je bericht nagekeken en zien dat er iets mis is gegaan in de communicatie, waardoor je mails helaas niet tijdig zijn beantwoord. Ook klopt het dat ons telefoonnummer momenteel niet bereikbaar is, omdat wij onze klantenservice volledig per mail afhandelen – excuses dat dit niet duidelijk genoeg gecommuniceerd is.

Uiteraard kun je het badpak gewoon retourneren. Als je ons een mail stuurt met je bestelnummer, sturen wij je direct het retourformulier en het juiste retouradres toe. Zodra wij het pakket retour hebben ontvangen, storten wij het aankoopbedrag aan je terug.

Nogmaals onze excuses voor de vervelende ervaring. Wij willen dit graag netjes met je oplossen.

Team Salejano

Malafide website ! Geen factuur en geen retour !

Ze wilden na aankoop van oorbellen geen factuur geven voor mijn bedrijf, terwijl dit in België verplicht is bij aankoop door mijn bedrijf. Ze antwoordden altijd naast de kwestie wat het vermoeden doet rijzen dat hun amper bereikbare klantendienst wordt beantwoord door een chatbox. Toen ik zei dat ik de bestelling (die nog onderweg was) dan in retour zou moeten sturen, zeiden ze dat dit niet ging, daar ik over mijn 30 dagen retourperiode zat, terwijl ik het pakket nog moest ontvangen ! Daarna zeiden ze dat het om hygiënische reden niet kon teruggestuurd worden, terwijl het pakket ongeopend was met zegel ! Toen ik zei dat ze het echt wel terug moesten aanvaarden volgens wetgeving, hebben ze niet meer gereageerd en geen retouradres gegeven (dat je blijkbaar moet aanvragen). Mega malafide firma dus, zeker niks kopen !!!

20 augustus 2025

Beste Sylvie,

Dank je wel dat je dit met ons deelt. Het spijt ons dat je zo’n ervaring hebt gehad en dat de communicatie niet duidelijk is verlopen. Dat is absoluut niet hoe wij willen werken.

Wij willen graag een paar zaken rechtzetten:
• Facturen kunnen wij uiteraard opmaken voor zakelijke klanten. Het lijkt erop dat hier iets mis is gegaan in de afhandeling en daar bieden wij onze excuses voor aan.
• Oorbellen vallen in ons retourbeleid inderdaad onder de categorie hygiëne-artikelen, waardoor retour normaal gesproken niet mogelijk is. We begrijpen echter je punt dat het pakket ongeopend was, en dat had in dit geval beter besproken en opgelost moeten worden.
• Dat je geen tijdige reactie en retouradres hebt gekregen, is onze fout. Wij hebben inmiddels onze klantenservice heringericht zodat dit soort situaties in de toekomst beter opgepakt worden.

Wij nemen je klacht serieus en willen dit graag samen netjes afronden. Zou je ons een mail kunnen sturen met jouw bestelnummer? Dan zorgen we persoonlijk voor een oplossing.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Heel slecht bedrijf

Heel slecht bedrijf. Ik heb 3 weken geleden een jas besteld en ze zeiden dat het max 2 weken zou duren. Ik heb ze al 2 keer gemaild, geen antwoord. Ik wilde graag me geld terug en kreeg geen reactie terug. Ik zal hier niks van kopen, het is oplichterij.

8 augustus 2025

Beset Salomi,

Dank je wel dat je de moeite hebt genomen om dit te delen. Het spijt ons enorm dat je jas nog niet is aangekomen en dat je mails niet zijn beantwoord. Dat is natuurlijk niet hoe het hoort en we begrijpen dat dit frustrerend voor je is.

We willen dit graag persoonlijk voor je nakijken en oplossen. Zou je ons een e-mail kunnen sturen met je bestelnummer? Dan kunnen we direct zien waar je bestelling is gebleven en jou hiervan op de hoogte brengen.

Onze excuses voor het ongemak. We lossen dit graag netjes voor je op.

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk. Bestel hier geen producten!
Ik heb schoenen besteld, maar die waren te groot waardoor ik ze heb geretourneerd.
Het retour beleid is echter waardeloos. Ik had duidelijk aangegeven dat ik het product wou retourneren. Salejano gaf aan dat ik het pakket kon verzenden bij een postkantoor.
Na enige tijd van stilte heb ik gemaild met de vraag of het pakket aangekomen is en of ik mijn geld terug mag.
Salejano antwoordde met dat het pakket niet aangekomen is.
Salejano heeft mij geen retouradres gestuurd. Hun fout, want ik heb duidelijk aangegeven dat ik het product wou retourneren.
Tot op de dag van vandaag heb ik mijn geld niet terug en heb ik veel (boze) mail contact gehad met het bedrijf.
Het bedrijf komt ook niet met een tussen oplossing.
Verschrikkelijk bedrijf. Koop hier dus geen producten.

29 augustus 2025

Beste Daphne,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We vinden het ontzettend vervelend om te lezen dat dit zo is gelopen en begrijpen je frustratie volledig.

Na intern onderzoek hebben we vastgesteld dat er een misverstand is ontstaan in de communicatie. De collega die jouw mail beantwoordde, ging er vanuit dat je al ons retourformulier met het juiste retouradres had ontvangen. Dat bleek helaas niet zo te zijn, waardoor jij dacht dat je het pakket kon retourneren naar het adres dat op het verzendlabel stond. Dit was absoluut niet de bedoeling en we betreuren dat dit niet duidelijk is gecommuniceerd.

Volgens ons retourbeleid hoort iedere klant een retourformulier met het juiste adres van ons te krijgen, en dat is in jouw geval helaas misgegaan. Dat nemen wij onszelf kwalijk.

Om dit recht te zetten en een passende oplossing te bieden, willen we je 50% van het aankoopbedrag terugbetalen. Op die manier delen we het verlies en hopen we het vertrouwen enigszins te herstellen.

Nogmaals onze excuses voor de situatie. We gaan er alles aan doen om dit soort misverstanden in de toekomst te voorkomen en waarderen je feedback, omdat dit ons helpt onze service te verbeteren.