MISLEIDENDE domeinnaam. Dit is Dropshipping, is een chinees bedrijf, je denkt dat het een bedrijf in Nederland is door de .nl, maar als je je pakket moet retourneren dan is dit naar CHINA MET TRACK E... Toon meer
Kwaliteit erg slecht! Kleedje van €40 bleek niet zoals foto’s: erg goedkope glanzende ‘plastic’synthetische stof. Om retour te kunnen aanmelden krijg je 3x ( chatbot? ) antwoord via mail dat je ko... Toon meer
NIET KOPEN! Dit bedrijf doet aan misleiding, het betreft dropshipping. De kleding wordt in China geproduceerd en het bedrijf heeft een vestiging in Nederland. De kleding komt totaal niet overeen met... Toon meer
inmiddels meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd naar verwachting geleverd. Ook een simpele vraag werd snel en uitgebreid beantwoord. Klantvriendelijk, meedenkend en er alles aan gelegen... Toon meer
Schending van onze richtlijnen
Onbetrouwbaar
Ik had badkleding besteld, helaas duurde het erg lang voordat ik het in huis had. Dus ik heb naar salejano gemaild met de mededeling dat de producten retour mogen omdat ze voor mij te laat aan zouden komen. Waarop ze zeiden dat ik het eerst in ontvangst moest nemen en dan zou het retour kunnen. Na ontvangst toch maar even naar de producten gekeken, alles viel veel kleiner dan zou moeten. Dit kon ik van een afstandje al zien. Alles weer netjes ingepakt voor verzending, maar helaas. Toen kwamen ze met de mededing dat het ivm de hygiëne niet retour kan. Naar mijn idee hebben ze me het expres open laten maken zodat ze een reden hebben dat ik het niet meer retour kan doen! Dit hadden ze ook in mijn vorige mail kunnen zeggen dan had ik het dicht gelaten en was ik niet 157 euro lichter. ik ben 157 euro kwijt, en ze reageren niet meer op mijn mails.
Daarentegen vind ik de naam en de foto ook echt nep waarmee ze mailen.
Fake bedrijf, niet te vertrouwen

Terugbetaling
Ik heb in juni een bestelling gedaan.
Na veel heen en weer te hebben gemaild heb ik uiteindelijk besloten de items te retourneren.
Ik moest zelf de kosten betalen, ik koop veel online en bij sommige bedrijven is dat de regel.
De kosten voor de retourzending waren hoog, ook moest ik zorgen dat de zending met track en trace was verzonden.
Pakket moest naar Albanië worden gestuurd, ik heb dat gedaan en een mail gestuurd met de track en trace code.
Na 4 weken heb ik nog steeds geen betaling ontvangen.
Ik voel als klant niet serieus genomen en heb via mijn bank aangegeven dat ik de betaling betwist.
Teleurstellende is dat ik in het begin goed te woord ben gestaan, daarna ontving ik standaard mails.
Ik vind dit geen prettige ervaring!
Inderdaad heb ik een gedeelte terug betaald gekregen, echter heeft dit niets te maken met de terugzending die ik een maand geleden heb gedaan.
We hadden een overeenkomst dat ik de items mocht houden en een deel teruggestort zou krijgen.
Uiteindelijk zijn we er samen niet uitgekomen en heb ik besloten alles te retourneren.
Nogmaals word ik niet serieus genomen en is de reactie van Salejano niet juist.

Het is dat je geen 0 sterren kan geven
Het is dat je geen 0 sterren kan geven. Wat een slechte misleidende informatie krijg je. Allereerst duurde het bijna 3 weken voor mijn pakketje binnen kwam, terwijl dit nergens staat aangeven. Hierdoor was het te laat en waren we al op vakantie. Ik had een badpak besteld, zelfs bij het artikel stond de 30 dagen retour informatie. Badpak was te klein. Nu willen ze hem niet retour ivm hygiëne. Onderaan de site, in de hele kleine lettertjes staat dat ze geen lingerie en oorbellen retour doen. Geen poot om op te staan dus. Zet dat dan bij de advertentie! Dan had ik namelijk nooit besteld. Een reeks betuttelende mails verder ben ik er wel klaar mee. Mijn advies...bestel hier vooral niet!
Update:
Ondertussen contact gehad en ik mocht het pakketje retour sturen. Wat op zich netjes is. Helaas kwam ik er achter dat het pakket ergens naar China moest, kosten...zo'n 20 euro!
Daarom besloten dit niet te doen, gezien de reviews van anderen hier die tot de dag van vandaag geen pakketje en geen geld hebben gekregen. Ik heb de helft van mijn geld terug gekregen, wat hun andere optie was. Dit was wel snel geregeld!
Ik kan helaas nog steeds niet meer dan 1 ster geven. Puur omdat ik vind dat je als klant niet goed de eerlijke informatie krijgt die je kan behoeden om hier te bestellen. Veel kosten maken voor niks!

Antwoord van Salejano
Opnieuw schrijf ik een recensie voor deze SLECHTE service
Opnieuw schrijf ik een recensie, omdat deze sneller wordt beantwoord dan hun eigen mailbox. Blijkbaar vinden ze dit normaal om een oplichting te doen van een bestelling en retourkosten. Ik heb zowel 35.95€ betaald voor de bestelling, als 42€ retourkosten. Dat dit pakket nu niet aankomt (want dat is jullie automatische uitleg), is niet mijn probleem. Jullie hebben de trackingsbon ontvangen, nu is dit jullie probleem en wil ik mijn geld terug! Jullie hebben mij intussen opgelicht voor 77.95€, zonder oplossing, zonder communicatie!
Normaal gezien dienen jullie ons geld terug te geven binnen 14 werkdagen. Jullie zijn een echte schande, en onbegrijpelijk dat jullie zo fijn door het leven gaan met deze handelsoplichterij!
Reeds ook gebeld, maar nummer is uiteraard niet toelaten, en ondertussen meer als een week geleden gevraagd om gecontacteerd te worden per telefoon, maar geen gehoor.
Dat zegt veel over jullie.
Ik walg echt van jullie.

Antwoord van Salejano
Als eerst komt mijn pakket 1 week te…
Als eerst komt mijn pakket 1 week te laat binnen. Dat betekent dat het een maand duurde totdat mijn bestelling binnen kwam. Ik maak het pakketje open en krijg inderdaad de trui die ik had besteld maar niet in de juiste kleur die op de website stond. Op de website stond ook in de foto’s dat het een bordeauxrood/roze kleur was met lichtgele tekst. Maar mijn trui was fel roze met fel gele tekst. Nu probeer ik mijn pakket te retourneren en heb ik contact met ze gehad. Ik heb meerdere keren het probleem uitgelegd maar dat blijkt niet goed genoeg te zijn. Ze komen iedere keer met een wat zij noemen een oplossing om het pakket niet te retourneren omdat ze het niet duurzaam vinden. Toch wil ik mijn pakketje retourneren zei ik, maar ook dan komen ze weer met andere opties om 60% van het bedrag van mijn bestelling terug te krijgen op mijn rekening. Ik dacht dat ik wel duidelijk was dat ik het echt wil retourneren na 4 dagen mailtjes sturen dat ik het wil terugsturen. Ook was het contact en updates van mijn bestelling erg slecht. Ik kreeg ze amper. De bezorger kwam aan in een rood klein busjes en had geen werk kleding aan. Ook keek de bezorger mij niet aan en zei geen hallo en liep gelijk weer weg.

Niet bestellen!!!
Niet bestellen! Je kunt niet retour sturen en je bent waarschijnlijk je geld kwijt. Mijn dochter had een tas besteld, maar Temu kwaliteit en nu dus geruime tijd bezig om haar geld terug te krijgen.

Wat een vreselijke service
Wat een vreselijke service, ik probeer al 3 dagen contact te krijgen met de klantenservice en ik krijg alleen maar standaard mails met steeds hetzelfde antwoord!!! Voor het eerst dat ik zoiets mee maak. En nu ik deze reviews lees weet ik dat dus normaal is. Het 0620876294 is niet bereikbaar. Ik vind het vreselijk dat er zo'n misbruik wordt gemaakt van vertrouwen.

Verschrikkelijk bedrijf
Verschrikkelijk bedrijf, ik ben al een week bezig om iets te retourneren nog steeds niet gelukt ze bieden van alles nog wat aan maar geen retourmogelijkheid. Wees gewaarschuwd absoluut niet bestellen!!!!!!

Antwoord van Salejano
Eigenlijk was het nog geen 1 ster…
Eigenlijk was het nog geen 1 ster waard, heb het pakket 2 maand geleden terug gestuurd en heb nog steeds mijn geld niet terug! Meerdere malen mail gestuurd maar krijg gewoon een standaard e-mails terug! Erg slecht, zeker niet bestellen bij deze slechte site!! De kleren die ik had besteld waren tevens ook gewoon van Temu echt hele lelijke kwaliteit!!

Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, had een leuke jumpsuit besteld maar was na 2 keer dragen al een knoop afgevallen. De stof is ook erg slap. Jammer, had toch iets anders verwacht aangezien het voor de korting €90 zou kosten, maar het zijn allemaal goedkope pakketjes uit China..

Bestel hier NIET!
Bestel hier NIET! Oplichters! Pakket retour gedaan en nooit mijn geld terug gestort gekregen. Contact is niet mogelijk, telefoonnummer doet het niet en op emails reageren ze niet. Ben gewaarschuwd!

Bestel NIET bij Salejano
Bestel NIET bij Salejano. Ze verkopen goedkope meuk uit China voor een veel duurder bedrag en lichten je vervolgens op met een vet dure retour naar Albanië waar je pakketje nooit aankomt. Weg aankoopbedrag + dure verzendkosten. Vervolgens sturen ze je alleen maar schijnheilige AI-antwoorden, zoals ook hier op Trustpilot tussen alle neppe positieve reviews. Ik maak een melding bij Trustpilot van deze scammer en heb ook via de KvK de naam van de eigenaar en zijn andere scam webshops gevonden. Ik heb een melding bij BOOS van hem gemaakt, hopelijk komen ze met camera en al even langs bij deze oplichter.

Schaamteloze oplichters
Retouradres is in Albanie, ik heb het retour gedaan maar het is nooit daar aangekomen. Oplichters, waarschijnlijk gewoon een nep adres.
Hoe triest moet je zijn om zo'n bedrijf op te zetten en allemaal nep reviews te plaatsen op Trust Pilot, hoe schaam je je niet dood??

Antwoord van Salejano
Geen retour naar Nederland mogelijk!
Allereerst krijg je allerlei suggesties als je wilt retourneren voor korting etcetera. Na lang aandringen moet de retour aangetekend naar Albanië (EUR 15 verzendkosten)! Hier dus niet kopen.
Dat retourneren naar Albanië moet staat weliswaar verstopt op een pagina, maar wordt NIET gedurende het bestelproces gecommuniceerd of op een van de vele andere product pagina's die suggereren dat retourneren eenvoudig is.
Ze noemen expres geen bankrekening op de website en verstoppen achter Shopify/Stripe/NameCheap. Daar abuse meldingen doen helpt mogelijk deze praktijken te stoppen. De naam van de eigenaar is te achterhalen bij de Kamer van Koophandel (en eventueel via Google door te zoeken naar "dropshipping salajeno").

Oplichter
Oplichter. Bij retourneren wordt een retouradres in Albanië gebruikt waar je tegen eigen kosten naartoe moet sturen. Geen Nederlands bedrijf en rommel uit het buitenland.
Aanvulling: alleen ergens in de algemene voorwaarden vermelden is wettelijk gezien niet voldoende. Bij een retouradres buiten NL dient dit duidelijk zichtbaar en vindbaar op de website te worden vermeld inclusief vermelding van de kosten.
Website en constructie zijn volledig opgebouwd om de consument hierin te misleiden en op te lichten.

Retour niet mogelijk
Badpak besteld en na ruim 2 weken ontvangen. Past niet goed dus retour aangevraagd. Na 3 keer gevraagd te hebben om retourformulier, werd de mededeling gedaan dat het artikel wegens hygiënische redenen niet teruggestuurd kan worden. Zeg dat dan meteen en stuur geen ellenlange mails over foto's die ik zou moeten maken e.d.. Ik kan fluiten naar m'n geld.
Ik zou hier zeker niks bestellen.
En ik heb weer geleerd extra goed op te letten en niet zomaar te bestellen bij een of ander vaag online winkeltje.

Antwoord van Salejano
1 van de 3 artikelen niet ontvangen!
Ik heb 3 artikels besteld.
- Een kleedje zat er niet in!
-De andere zag er niet uit zoals op foto!
-Het duurde veel te lang voor mijn bestelling te ontvangen!
Teleurstellend!!!

Totaal niet te vertrouwen
2 maanden geleden een tas besteld, vervolgens 3 weken later een mail gestuurd dat ik niks ontvangen heb. Hierop stuurde ze een track en trace link waar niks op gebeurde. Toen ik 3 weken geleden aangaf dat ik mijn geld terug wil gaf men aan 'onderzoek te gaan doen', vervolgens weer 3 weken niks gehoord ook na nogmaals mailen krijg ik mijn geld niet terug. Ik zou dit bedrijf niet vertrouwen.

Antwoord van Salejano
JE PAKKETJE KOMT TE LAAT!
Ik had een pakketje besteld zegmaar 26 mei en het is nu 3 juni in de avond en mijn pakketje is nog steeds niet binnen