MISLEIDENDE domeinnaam. Dit is Dropshipping, is een chinees bedrijf, je denkt dat het een bedrijf in Nederland is door de .nl, maar als je je pakket moet retourneren dan is dit naar CHINA MET TRACK E... Toon meer
Kwaliteit erg slecht! Kleedje van €40 bleek niet zoals foto’s: erg goedkope glanzende ‘plastic’synthetische stof. Om retour te kunnen aanmelden krijg je 3x ( chatbot? ) antwoord via mail dat je ko... Toon meer
NIET KOPEN! Dit bedrijf doet aan misleiding, het betreft dropshipping. De kleding wordt in China geproduceerd en het bedrijf heeft een vestiging in Nederland. De kleding komt totaal niet overeen met... Toon meer
inmiddels meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd naar verwachting geleverd. Ook een simpele vraag werd snel en uitgebreid beantwoord. Klantvriendelijk, meedenkend en er alles aan gelegen... Toon meer
Schending van onze richtlijnen
ik had een jurk besteld met een grote…
ik had een jurk besteld met een grote strik op de achterkant, het is aangekomen zonder strik en heb het ook nog eens ontvangen in meer dagen dan beloofde periode.
İk zou mijn geld willen salejano ik ben echt teleurgesteld.

Antwoord van Salejano
Ik ben meer dan 1 week bezig met een…
Ik ben meer dan 1 week bezig met een retour formulier. De aanbieder stelt telkens een korting code voor bij een volgende bestelling en geeft niet de mogelijkheid zoals vermeld om te retourneren.
Levertijd is 15-20 dagen.

Schoudertas mooi
Wel snel thuis afgeleverd , goed verpakt en mooie schouder tassen.

Antwoord van Salejano
Er is geantwoord op mijn vorige…
Er is geantwoord op mijn vorige recensie te mailen naar hun. Echter bestaat het e-mail adres niet en wordt het als fout aangeven! A.u.b. koop hier niks!

Slechte kwaliteit
De jurk die ik besteld had leek totaal niet op die van de foto. De kwaliteit is erg slecht.

Jammer
Eens, maar nooit meer. Een broek besteld, prachtig, maar veeeeeel te groot. Na een paar dagen mails te hebben ontvangen met allerlei vreemde 'oplossingen', eindelijk een mail met het retouradres. Wat denk je?! In Albanië! Super onaantrekkelijk om te retourneren natuurlijk, dus de beste oplossing is een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen en naar de rest kun je fluiten. De broek mag ik houden, een broek waar ik dus echt precies niets mee kan.
Ik voel me echt behoorlijk in de maling genomen, wat een spijt heb ik van mijn bestelling. Ik zou zeggen, stink er niet in en koop ergens anders.

Slechte kwaliteit kleding
Slechte kwaliteit kleding. Overduidelijk dropshipping. Lees de returnpolicy maar; je kan alleen terug sturen naar het buitenland.
Hier een jumpsuit op besteld, erg goedkope/slechte kwaliteit. Vervolgens moet je ze mailen voor het retouradres en krijg je overduidelijk mailtjes van ChatGPT terug waarin ze het retourproces onnodig ingewikkeld maken.

Alle kleding komt uit China
Alle kleding komt uit China, Aliexpress. Trap er niet in mensen. Ze gebruiken nep recensies onder hun producten.

Goede prijs/ kwaliteit…
Ik koop zelden modeaccessoires op internet.
Ik vind het fijner om te kunnen passen en voelen.
Maar na een tijdje zoeken achter een nieuwe handtassen zag ik deze advertentie passeren.
Verbazend goed prijs/ kwaliteit.
Ik zocht een met veeeel vakjes, ik geef graag alles een vaste plaats. En deze was perfect wat ik zocht.
Tevreden.

Namaak, en reclame plagiaat
Maakt reclame op tiktok met filmpjes die ze schaamteloos van creators hebben gejat. Voor producten die niet hetzelfde zijn.
Neem bijvoorbeeld de
"Roxanne denim | jumpsuit"
€79,90 -> 39,95
Ze gebruiken een video van Sophie Silva. Die precies terug te vinden is op haar pagina
Het product dat daadwerkelijk is te zien, is van Revice Denim.
De "Hollywood Heartthrob" van $140
Dit stinkt aan alle kanten van dropshippende namaak.
Niet te vertrouwen

Antwoord van Salejano
Product voldoet aan de verwachtingen
Product voldoet aan de verwachtingen. Levertijd was wel frustrerend lang.

Heel goed
De tas kan heel veel houden. Hij kwam ook heel goed ingepakt aan, ook heel goede kwaliteit. Het duurde wel echt heel lang tot hij er was maar hij is het geduld waard!

Bestel hier niks!
Asociaal! Heb een tas geretourneerd en na 2 maanden nogsteeds mijn geld niet terug! Mailtjes worden niet op gereageerd en telefoonnummer op de site is buiten gebruik. Bestel hier absoluut niet!

Antwoord van Salejano
Duurt lang maar wel waard
Je moet geen haast hebben om hem in huis te hebben want duurt meer dan een week reken op 2 , maar tas zelf vind ik echt wel leuk dus was het wel waard.

Ik had een tas besteld
Ik had een tas besteld. De rits zat vast aan de binnenvoering, zodat ik dat vak niet kon gebruiken. Ik heb een mail met foto gestuurd. Ik kreeg meteen een reactie. Er werd een nieuwe tas opgestuurd. Vandaag ontvangen. Helemaal top. Ik ben een tevreden klant. Speciale dank aan Noelle die dit heeft geregeld!!
Helma van Kuik.

Goede webshop!
Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Salejano.nl en ben ontzettend tevreden over mijn ervaring! De kwaliteit van de producten was echt beter dan verwacht – de materialen voelen stevig en luxe aan, en de pasvorm is precies zoals beschreven.
Daarnaast verliep de verzending soepel. Mijn pakket werd netjes op tijd geleverd en was zorgvuldig ingepakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam. Het is duidelijk dat deze webshop aandacht besteedt aan zowel de kwaliteit van hun producten als de service die ze bieden.
Al met al een top ervaring en ik ga hier zeker vaker bestellen!

Antwoord van Salejano
Verkopen spullen van Temu.
Ik wou graag hier een tas bestellen. Tot het blijkt dat hun tassen van Temu komen. Waar je deze dus pak goedkoper kunt krijgen. En zun deze verkopen voor een meerprijs. Dus als ik de recensies hier lees over dat het oa lang wachten is om hun levering. Of slechte kwaliteit, of dat het kleiner uitvalt dan dat het zou moeten zijn. Dit komt dus omdat het van Temu komt. Zonde dus….
Btw. Deze is net gerapporteerd. Ze doen maar. Geeft duidelijk aan dat wat ik zeg klopt. Check temu. En je ziet dat oa hun zakken van daar komen. Ze nemen zelfs niet de tijd om deftig in discussie te gaan maar gewoon te rapporteren

Goedkope materialen
Op 30 januari 2 handtassen (Dakota/Urban Cord) en Flexipro sport BH 1+1 gratis.
Ik heb verscheidene malen gemaild en ze reageren inderdaad steeds zeer snel, weliswaar steeds met dezelfde reactie.
Het feit dat je naar de klantendienst mailt, is meestal niet omdat het zo vlot loopt.
Toegegeven er staat geen levertermijn op de site.
Ze zeggen zeer transparant te zijn, echter als je iets besteld met kantoor te Zwolle, verwacht je ook niet dat de levering meer dan een maand op zich laat wachten.
Het is - volgens mij- een dropshipping company.
Mijn goederen kwamen uit China.
De Dakota tas heeft een hele mooie vormgeving, dat is de reden dat ik ze besteld heb. Echter, ze is gemaakt van ontzettend goedkope materialen, net zoals de Urban Cord bag.
Je ruikt de plastiek ook ontzettend hevig.
Op de sportBH is niets aan te merken. Zeer eenvoudig, maar doet zijn ding.

Antwoord van Salejano
Mooie tas besteld en gekregen ☺️
Ik bestelde een ribcord tas als kadootje voor mijn dochter. Ik kreeg een bevestiging van de bestelling en een ordernummer. Daarna twee updates: inpakken en klaar voor verzending. Vervolgens een track&trace. En vanochtend een hartstikke leuke tas; ruim op tijd voor haar verjaardag. Tot slot, de betaling via Ideal liep vlekkeloos. Graag tot ziens.