Salejano

MISLEIDENDE domeinnaam. Dit is Dropshipping, is een chinees bedrijf, je denkt dat het een bedrijf in Nederland is door de .nl, maar als je je pakket moet retourneren dan is dit naar CHINA MET TRACK E... Toon meer

Kwaliteit erg slecht! Kleedje van €40 bleek niet zoals foto’s: erg goedkope glanzende ‘plastic’synthetische stof. Om retour te kunnen aanmelden krijg je 3x ( chatbot? ) antwoord via mail dat je ko... Toon meer

NIET KOPEN! Dit bedrijf doet aan misleiding, het betreft dropshipping. De kleding wordt in China geproduceerd en het bedrijf heeft een vestiging in Nederland. De kleding komt totaal niet overeen met... Toon meer

inmiddels meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd naar verwachting geleverd. Ook een simpele vraag werd snel en uitgebreid beantwoord. Klantvriendelijk, meedenkend en er alles aan gelegen... Toon meer

Schending van onze richtlijnen

Alle reviews

130 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

ik had een jurk besteld met een grote…

ik had een jurk besteld met een grote strik op de achterkant, het is aangekomen zonder strik en heb het ook nog eens ontvangen in meer dagen dan beloofde periode.
İk zou mijn geld willen salejano ik ben echt teleurgesteld.

30 mei 2025

Beste Tuana,

Dankjewel voor je review — we begrijpen dat je teleurgesteld bent, en dat spijt ons oprecht. Een jurk ontvangen zonder de strik die je verwachtte is natuurlijk niet wat had moeten gebeuren, en daar bieden we graag onze excuses voor aan.

We zien dat je inmiddels contact hebt gehad met onze klantenservice. De meiden van het team pakken dit verder met je op om het zo goed mogelijk voor je af te ronden. We doen ons best om je alsnog tevreden te stellen!

Team Salejano

Ik ben meer dan 1 week bezig met een…

Ik ben meer dan 1 week bezig met een retour formulier. De aanbieder stelt telkens een korting code voor bij een volgende bestelling en geeft niet de mogelijkheid zoals vermeld om te retourneren.

Levertijd is 15-20 dagen.

13 mei 2025

Beste Sumeyra,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Wat jammer om te lezen dat het retourproces zo is verlopen — dat is absoluut niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

Ik heb de e-mailwisseling zelf nagekeken en zie dat er sprake is geweest van een miscommunicatie. Onze oprechte excuses daarvoor. Uiteraard heb je gewoon recht op retourneren, zoals vermeld op onze website. Om het zo snel mogelijk recht te zetten, heb ik je inmiddels persoonlijk ons retourformulier toegezonden per e-mail. Als het goed is, heb je deze nu ontvangen.

Wat betreft de levertijd: jouw bestelling bestond uit meerdere items, waarvan enkele tijdelijk niet op voorraad waren. Daardoor duurde het helaas wat langer dan gebruikelijk. We doen ons best om dit duidelijk te communiceren, maar begrijpen dat dit alsnog vervelend kan zijn.

We vinden het heel belangrijk dat jij je als klant gehoord voelt – en bij ons is de klant nog écht koning. Dank voor je feedback; hiermee helpen we onze service verder te verbeteren.

Schoudertas mooi

Wel snel thuis afgeleverd , goed verpakt en mooie schouder tassen.

30 april 2025

Beste Hjvvwb,

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je mooie review! We zijn blij dat je tevreden bent met de snelle levering, de verpakking én natuurlijk met je nieuwe schoudertassen.

Veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer bij Salejano!

Team Salejano

Er is geantwoord op mijn vorige…

Er is geantwoord op mijn vorige recensie te mailen naar hun. Echter bestaat het e-mail adres niet en wordt het als fout aangeven! A.u.b. koop hier niks!

28 april 2025

Beste Naomi,

Bedankt voor uw bericht.

We vinden het heel vervelend om te horen dat u problemen ondervindt met het bereiken van ons. Onze e-mail (info@salejano.nl) werkt gelukkig gewoon goed en we ontvangen dagelijks berichten van andere klanten.

Mogelijk is er per ongeluk een typefoutje gemaakt in het e-mailadres, waardoor uw bericht niet is aangekomen.

Daarnaast willen we u laten weten dat wij u op 22 april een e-mail hebben gestuurd, waarop we helaas geen reactie van u hebben ontvangen.

We willen u uiteraard graag verder helpen en hopen uw e-mail alsnog snel te ontvangen, zodat we samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Slechte kwaliteit

De jurk die ik besteld had leek totaal niet op die van de foto. De kwaliteit is erg slecht.

2 april 2025

Beste Lara,

Wat jammer om te horen dat de jurk niet aan je verwachtingen voldeed. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we voor onze klanten willen. Zou je ons een berichtje willen sturen met je bestelnummer en eventueel een foto? Dan kijken we graag met je mee naar een passende oplossing. We staan voor je klaar!

Jammer

Eens, maar nooit meer. Een broek besteld, prachtig, maar veeeeeel te groot. Na een paar dagen mails te hebben ontvangen met allerlei vreemde 'oplossingen', eindelijk een mail met het retouradres. Wat denk je?! In Albanië! Super onaantrekkelijk om te retourneren natuurlijk, dus de beste oplossing is een deel van het aankoopbedrag terugkrijgen en naar de rest kun je fluiten. De broek mag ik houden, een broek waar ik dus echt precies niets mee kan.
Ik voel me echt behoorlijk in de maling genomen, wat een spijt heb ik van mijn bestelling. Ik zou zeggen, stink er niet in en koop ergens anders.

9 april 2025

Beste Chantal,

Wat vervelend om te horen dat je zo teleurgesteld bent in je bestelling en onze service. Dat is uiteraard niet wat we willen, en we begrijpen dat dit voor jou een frustrerende ervaring is geweest.

We willen je graag wat meer uitleg geven. We hebben er bewust voor gekozen om retourzendingen op dit moment naar Albanië te laten verlopen, omdat we daar samenwerken met een sociale organisatie. Retouren krijgen daar een tweede leven en worden gedoneerd aan mensen met minder mogelijkheden. Tegelijkertijd zijn we hard aan het werk om op korte termijn een magazijn in Nederland te realiseren. Dit zal het retourproces straks een stuk makkelijker en aantrekkelijker maken voor onze klanten.

Omdat we snappen dat het retourneren naar het buitenland niet ideaal is, bieden we altijd ook alternatieven aan, zoals een gedeeltelijke terugbetaling waarbij je het artikel mag houden. Dit is bedoeld als een snelle en makkelijke oplossing, maar we vinden het jammer dat dit in jouw geval niet passend voelde.

We nemen je ervaring serieus en gebruiken dit om onze service verder te verbeteren. Mocht je toch nog met ons in gesprek willen, staan we daar uiteraard nog steeds voor open.

Slechte kwaliteit kleding

Slechte kwaliteit kleding. Overduidelijk dropshipping. Lees de returnpolicy maar; je kan alleen terug sturen naar het buitenland.

Hier een jumpsuit op besteld, erg goedkope/slechte kwaliteit. Vervolgens moet je ze mailen voor het retouradres en krijg je overduidelijk mailtjes van ChatGPT terug waarin ze het retourproces onnodig ingewikkeld maken.

9 april 2025

Beste Romana,

Bedankt voor je review – we vinden het vervelend om te horen dat je ervaring niet naar wens was. We doen ons best om elke klant blij te maken met haar aankoop, dus we nemen dit serieus.

Onze producten worden zorgvuldig geselecteerd en we streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding. Wat betreft het retourproces: op onze website staat duidelijk aangegeven dat retourzendingen momenteel naar het buitenland gaan. We zijn een kleine, groeiende winkel en hebben nog geen eigen magazijn in Nederland – maar daar zijn we wél volop mee bezig.

We bieden klanten daarnaast altijd alternatieve oplossingen aan naast retourneren, waar de meeste klanten tevreden mee zijn. Het spijt ons dat dit in jouw geval niet goed is overgekomen. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en bieden daarvoor onze oprechte excuses aan.

Mocht je alsnog vragen of zorgen hebben, dan denken we altijd graag met je mee.

Alle kleding komt uit China

Alle kleding komt uit China, Aliexpress. Trap er niet in mensen. Ze gebruiken nep recensies onder hun producten.

4 april 2025

Beste Demi,

Bedankt voor je feedback. Jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Bij Salejano selecteren we onze collecties met veel zorg en werken we samen met zowel Europese als internationale leveranciers – ook in Azië, net als veel grote modemerken.

We kiezen onze items op basis van kwaliteit, pasvorm en stijl, met het doel om onze klanten iets bijzonders te bieden. De reviews op onze website zijn afkomstig van echte klanten die bij ons besteld hebben.

We vinden het jammer dat je deze indruk hebt gekregen. Mocht je specifieke feedback of een klacht hebben over een bestelling, neem dan gerust contact met ons op via info@salejano.nl – we helpen je graag verder.

Vriendelijke groet,

Chinese goedkope meuk

Chinese goedkope meuk. Niets hier kopen!

1 april 2025

Beste Diana,

Wat jammer dat je deze ervaring hebt gehad.
We vinden het belangrijk om transparant te zijn: al onze producten worden met zorg geselecteerd en we krijgen gelukkig dagelijks veel positieve reacties van tevreden klanten. Natuurlijk begrijpen we dat smaken en verwachtingen kunnen verschillen.

We hopen dat je alsnog iets vindt dat beter bij je past, en wensen je het allerbeste toe.

Goede prijs/ kwaliteit…

Ik koop zelden modeaccessoires op internet.
Ik vind het fijner om te kunnen passen en voelen.
Maar na een tijdje zoeken achter een nieuwe handtassen zag ik deze advertentie passeren.
Verbazend goed prijs/ kwaliteit.
Ik zocht een met veeeel vakjes, ik geef graag alles een vaste plaats. En deze was perfect wat ik zocht.
Tevreden.

17 maart 2025

Beste Isabelle,

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over je nieuwe handtas! We begrijpen helemaal dat online shoppen soms wat spannend kan zijn, vooral als je gewend bent aan voelen en passen. Juist daarom vinden we het extra leuk dat je zo’n goede ervaring hebt gehad bij Salejano. Veel plezier met alle handige vakjes in je tas en hopelijk tot snel weer!

Namaak, en reclame plagiaat

Maakt reclame op tiktok met filmpjes die ze schaamteloos van creators hebben gejat. Voor producten die niet hetzelfde zijn.

Neem bijvoorbeeld de
"Roxanne denim | jumpsuit"
€79,90 -> 39,95
Ze gebruiken een video van Sophie Silva. Die precies terug te vinden is op haar pagina

Het product dat daadwerkelijk is te zien, is van Revice Denim.
De "Hollywood Heartthrob" van $140

Dit stinkt aan alle kanten van dropshippende namaak.
Niet te vertrouwen

21 maart 2025

Beste Thijs,

Het is bijzonder dat je een negatieve review plaatst terwijl je nooit een bestelling bij ons hebt geplaatst of enige ervaring hebt met onze producten of service. Een oordeel vellen zonder persoonlijke ervaring is niet alleen misleidend, maar ook onterecht.

Daarnaast verwijs je naar een totaal ander merk waar wij géén enkele connectie mee hebben. Dat een influencer een merk promoot, betekent niet dat andere webshops geen soortgelijke stijlen mogen verkopen. Mode is van iedereen, niet van één merk. Wij staan volledig achter de kwaliteit van onze eigen collectie, die we zorgvuldig en met trots aanbieden.

Wat betreft de beelden die we gebruiken op onze social media: deze zijn bedoeld als inspiratie en sfeerimpressies. Op onze website tonen wij altijd duidelijke en realistische productfoto’s, zodat klanten exact weten wat ze bestellen.

We hebben inmiddels een grote groep tevreden klanten die wél ervaring hebben met onze service en producten. Hun positieve beoordelingen spreken voor zich en vormen het echte beeld van ons bedrijf.

Heb je vragen of twijfels? Neem gerust contact met ons op. Maar ongefundeerde uitspraken zonder feitelijke ervaring helpen niemand verder.

Team Salejano

Product voldoet aan de verwachtingen

Product voldoet aan de verwachtingen. Levertijd was wel frustrerend lang.

14 maart 2025

Beste Mirjam,

Dank je wel voor de positieve feedback! We begrijpen dat de levertijd langer was dan verwacht, en daarvoor bieden we onze excuses aan. Vanwege een hoge vraag kan het soms iets langer duren om je bestelling te verwerken, maar we werken hard aan het verbeteren van onze levertijden. We zijn blij dat het product uiteindelijk aan je verwachtingen voldoet en hopen je in de toekomst sneller van dienst te kunnen zijn. Dank je wel voor je geduld!

Heel goed

De tas kan heel veel houden. Hij kwam ook heel goed ingepakt aan, ook heel goede kwaliteit. Het duurde wel echt heel lang tot hij er was maar hij is het geduld waard!

13 maart 2025

Beste Lili,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn ontzettend blij om te horen dat je tevreden bent met de tas en de kwaliteit. We streven altijd naar de beste producten en service, en het doet ons goed om te weten dat je dit hebt ervaren.

Onze excuses voor de vertraging in de levering. Vanwege de vele bestellingen die we de laatste tijd hebben ontvangen, is de verwerkingstijd helaas iets langer dan normaal. We waarderen je geduld enorm en we zijn blij dat je het uiteindelijk als de moeite waard hebt ervaren.

Nogmaals bedankt voor je begrip en vertrouwen in ons. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Bestel hier niks!

Asociaal! Heb een tas geretourneerd en na 2 maanden nogsteeds mijn geld niet terug! Mailtjes worden niet op gereageerd en telefoonnummer op de site is buiten gebruik. Bestel hier absoluut niet!

11 maart 2025

Beste Damien,

Wat vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt gehad. Wij hebben zeker gereageerd op je e-mails, het kan zijn dat deze per ongeluk in je spamfolder terecht zijn gekomen.

De retourzending is inmiddels bij ons ontvangen en verwerkt. Het aankoopbedrag is al teruggeboekt en je hebt hier een bevestiging van ontvangen. De terugbetaling zou binnen een paar dagen op je rekening moeten staan.

Wat betreft het telefoonnummer op de website, dat is inderdaad een WhatsApp-nummer, en geen nummer om te bellen. Via WhatsApp kunnen we je direct verder helpen.

Onze excuses voor het ongemak, en we waarderen je geduld in deze kwestie.

Team Salejano

Duurt lang maar wel waard

Je moet geen haast hebben om hem in huis te hebben want duurt meer dan een week reken op 2 , maar tas zelf vind ik echt wel leuk dus was het wel waard.

11 maart 2025

Beste Nicole,

Dank je wel voor je review! We zijn ontzettend blij dat je tevreden bent met de tas, ondanks de langere levertijd. We willen je graag uitleggen dat we momenteel nog geen eigen magazijn hebben, wat betekent dat de verwerking van bestellingen soms iets langer duurt.

Als klein winkeltje groeien we steeds meer en we hopen op den duur een eigen magazijn te hebben. Hierdoor kunnen we onze levertijden versnellen en je nog sneller van je bestelling laten genieten.

We stellen je geduld en begrip enorm op prijs en hopen je in de toekomst sneller van dienst te kunnen zijn! Als je nog vragen hebt of ergens mee geholpen wilt worden, laat het ons dan gerust weten.

Ik had een tas besteld

Ik had een tas besteld. De rits zat vast aan de binnenvoering, zodat ik dat vak niet kon gebruiken. Ik heb een mail met foto gestuurd. Ik kreeg meteen een reactie. Er werd een nieuwe tas opgestuurd. Vandaag ontvangen. Helemaal top. Ik ben een tevreden klant. Speciale dank aan Noelle die dit heeft geregeld!!
Helma van Kuik.

10 maart 2025

Beste Helma,

Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je positieve review. Het spijt ons dat je eerst een tas ontving met een probleem, maar we zijn blij dat we het snel voor je hebben kunnen oplossen. Fijn om te horen dat je nu helemaal tevreden bent met je nieuwe tas! 😊

We geven je speciale dank aan Noëlle door – ze zal blij zijn te horen dat ze je zo goed heeft kunnen helpen.

Mocht je in de toekomst nog iets nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen. We staan altijd voor je klaar!

Goede webshop!

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst bij Salejano.nl en ben ontzettend tevreden over mijn ervaring! De kwaliteit van de producten was echt beter dan verwacht – de materialen voelen stevig en luxe aan, en de pasvorm is precies zoals beschreven.

Daarnaast verliep de verzending soepel. Mijn pakket werd netjes op tijd geleverd en was zorgvuldig ingepakt, waardoor alles in perfecte staat aankwam. Het is duidelijk dat deze webshop aandacht besteedt aan zowel de kwaliteit van hun producten als de service die ze bieden.

Al met al een top ervaring en ik ga hier zeker vaker bestellen!

19 februari 2025

Beste Marc,

Bedankt voor je prachtige review!

Wat ontzettend fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je bestelling en de kwaliteit van onze producten. We doen ons best om niet alleen mooie items aan te bieden, maar ook een prettige winkelervaring te creëren, en het is geweldig om te weten dat dit goed is overgekomen.

Ook fijn dat de verzending soepel is verlopen en dat alles netjes en op tijd is aangekomen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich goed geholpen voelen en met plezier bij ons winkelen.

Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in Salejano.nl. We kijken ernaar uit om je in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Veel plezier met je aankoop!

Team Salejano

Verkopen spullen van Temu.

Ik wou graag hier een tas bestellen. Tot het blijkt dat hun tassen van Temu komen. Waar je deze dus pak goedkoper kunt krijgen. En zun deze verkopen voor een meerprijs. Dus als ik de recensies hier lees over dat het oa lang wachten is om hun levering. Of slechte kwaliteit, of dat het kleiner uitvalt dan dat het zou moeten zijn. Dit komt dus omdat het van Temu komt. Zonde dus….

Btw. Deze is net gerapporteerd. Ze doen maar. Geeft duidelijk aan dat wat ik zeg klopt. Check temu. En je ziet dat oa hun zakken van daar komen. Ze nemen zelfs niet de tijd om deftig in discussie te gaan maar gewoon te rapporteren

2 maart 2025

Beste Vera,

Bedankt voor uw reactie. We begrijpen dat u twijfels heeft en dat u op basis van bepaalde aannames tot deze conclusie bent gekomen. Daarom willen we hier graag op reageren.

Allereerst vinden we het jammer dat u een negatieve review plaatst zonder dat u ooit een bestelling bij ons heeft gedaan. Wij staan altijd open voor eerlijke feedback, zowel positief als negatief, zolang deze gebaseerd is op een daadwerkelijke ervaring met onze producten en service.

Wat betreft uw opmerking dat onze tassen van Temu zouden komen: we vragen ons af waarop u deze conclusie baseert. Het is een feit dat er wereldwijd veel producten zijn die op elkaar lijken, maar dat betekent niet dat ze uit dezelfde bron komen. Wij selecteren onze producten zorgvuldig en bieden daarbij service, kwaliteitscontrole en ondersteuning—iets wat marktplaatsen zoals Temu niet altijd kunnen garanderen.

We begrijpen ook dat online winkelen soms vragen oproept en dat prijsverschillen verwarrend kunnen zijn. Echter, bij ons betaalt u niet alleen voor een product, maar ook voor zekerheid, klantenservice en een soepele afhandeling mocht er iets misgaan met uw bestelling.

We hopen dat u begrijpt waarom we reviews rapporteren die niet op feitelijke ervaringen met onze winkel zijn gebaseerd. Dit doen we niet om discussie uit de weg te gaan, maar om ervoor te zorgen dat toekomstige klanten een eerlijk beeld krijgen van onze service.

U bent uiteraard vrij om te kopen waar u wilt, maar mocht u ons een eerlijke kans willen geven, dan bent u van harte welkom om een bestelling te plaatsen en zelf te ervaren hoe wij werken. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en service te bieden aan klanten die voor ons kiezen.

Goedkope materialen

Op 30 januari 2 handtassen (Dakota/Urban Cord) en Flexipro sport BH 1+1 gratis.
Ik heb verscheidene malen gemaild en ze reageren inderdaad steeds zeer snel, weliswaar steeds met dezelfde reactie.
Het feit dat je naar de klantendienst mailt, is meestal niet omdat het zo vlot loopt.
Toegegeven er staat geen levertermijn op de site.
Ze zeggen zeer transparant te zijn, echter als je iets besteld met kantoor te Zwolle, verwacht je ook niet dat de levering meer dan een maand op zich laat wachten.
Het is - volgens mij- een dropshipping company.
Mijn goederen kwamen uit China.
De Dakota tas heeft een hele mooie vormgeving, dat is de reden dat ik ze besteld heb. Echter, ze is gemaakt van ontzettend goedkope materialen, net zoals de Urban Cord bag.
Je ruikt de plastiek ook ontzettend hevig.
Op de sportBH is niets aan te merken. Zeer eenvoudig, maar doet zijn ding.

30 januari 2025

Beste Chantal,

Bedankt voor je uitgebreide feedback. We vinden het echt heel vervelend om te horen dat jouw ervaring niet naar verwachting was, en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen.

Wat betreft de levertijden, deze vermelden we inderdaad op al onze productpagina’s en in onze beleidspagina’s. We begrijpen dat het toch wat langer heeft geduurd dan je had gehoopt, en dat is echt niet de ervaring die we voor onze klanten willen. Vanwege de populariteit van onze producten was er helaas een lichte vertraging, en daarvoor bieden we onze oprechte excuses aan.

We begrijpen dat het verwarrend kan zijn dat ons kantoor in Zwolle is, maar dat de producten uit Europa en Azië komen. Op onze beleidspagina’s vermelden we dat we werken met verschillende magazijnen. Dit doen we om een breed assortiment te kunnen bieden.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld en feedback. Jouw ervaring helpt ons om te verbeteren, en we hopen dat je ons in de toekomst nog een kans wilt geven. Mocht je nog vragen hebben, dan staan we altijd voor je klaar.

Team Salejano

Mooie tas besteld en gekregen ☺️

Ik bestelde een ribcord tas als kadootje voor mijn dochter. Ik kreeg een bevestiging van de bestelling en een ordernummer. Daarna twee updates: inpakken en klaar voor verzending. Vervolgens een track&trace. En vanochtend een hartstikke leuke tas; ruim op tijd voor haar verjaardag. Tot slot, de betaling via Ideal liep vlekkeloos. Graag tot ziens.

24 februari 2025

Beste Margreeth,

Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen – van de bestelling tot aan de levering! We zijn blij dat de ribcord tas ruim op tijd is aangekomen voor de verjaardag van je dochter. We hopen dat ze er net zo blij mee is als jij met het bestelproces! 🎁

Heel graag tot ziens bij Salejano en nogmaals bedankt voor het delen van je positieve ervaring!