MISLEIDENDE domeinnaam. Dit is Dropshipping, is een chinees bedrijf, je denkt dat het een bedrijf in Nederland is door de .nl, maar als je je pakket moet retourneren dan is dit naar CHINA MET TRACK E... Toon meer
Kwaliteit erg slecht! Kleedje van €40 bleek niet zoals foto’s: erg goedkope glanzende ‘plastic’synthetische stof. Om retour te kunnen aanmelden krijg je 3x ( chatbot? ) antwoord via mail dat je ko... Toon meer
NIET KOPEN! Dit bedrijf doet aan misleiding, het betreft dropshipping. De kleding wordt in China geproduceerd en het bedrijf heeft een vestiging in Nederland. De kleding komt totaal niet overeen met... Toon meer
inmiddels meerdere keren een bestelling geplaatst en altijd naar verwachting geleverd. Ook een simpele vraag werd snel en uitgebreid beantwoord. Klantvriendelijk, meedenkend en er alles aan gelegen... Toon meer
Schending van onze richtlijnen
Een tas besteld die ik later gevonden…
Een tas besteld die ik later gevonden heb op shein. De tas op shein was ook nog goedkoper dan op de site. Alles komt van deze site waarschijnlijk rechtstreeks uit China, niet kopen dus.

Antwoord van Salejano
Prijs kwaliteit verhouding is zeer slecht.
De tassen van tote bag zijn niet aan te raden. De kwaliteit is vergelijkbaar met die van de goedkopere website in het buitenland.
We hebben 2 tote bag tassen gekocht in verschillende kleuren
Maar we kregen ook 2 verschillende maten?! Onze laptop van 15,6 inch past er niet in.
Toen ik de tassen bestelde dacht ik dat er een label op zou zitten zoals je kan zien op de foto van haar website (vrouw met zwarte tas) die label zit er niet op.
Ze heeft wel goed gereageerd op onze klacht en heeft zelfs tot 2 x toe voorgesteld om ons 50 procent korting te geven op de tassen! Maar ik was te teleurgesteld in de tassen van kwaliteit en afmeting dat ik ze terug heb gestuurd. Ik voelde mij misleid
—————
Ik wil graag een reactie geven op u antwoord.
Het is ontzettend jammer dat we geen foto’s kunnen plaatsen op trust pilot als bewijs. De hengsels waren dusdanig van verschillende lengte zoals ik ook aan trust pilot heb laten zien en aan u dat u met uitvouwen dat probleem niet oplost. Misschien kunt u ze eerst controleren voordat u ze opstuurt naar de klant ? Trust pilot zegt dat ik ook tips mag geven waar u wat aan heeft dus bij deze.
En als u adverteert met foto’s van de tas en ik zie daar een label op of dat nu op u website is of op een andere dan verwacht ik dat ik die tas ga krijgen.
Het is logisch dat u niet in de beschrijving gaat zeggen dat er een label op de tas zit.
Ik sta 100 procent achter de 1 ster die ik u gegeven heb omdat ik mij misleid voelde zoals ik eerder aangaf. En dat u daarna mijn klacht goed afhandelde en ik op mijn eigen verzoek de tas gratis wilde terugsturen doet er dan niet toe.

Antwoord van Salejano
Deze klantenservice verdient en dikke 10!
Deze klantenservice verdient een review. En vooral grote dank aan Deborah! Ik had een tas besteld, door grote aanvraag duurde de levertijd langer. Veel langer!
Echter ben ik continu op de hoogte gesteld en werd er een nieuw aanbod gedaan. Toen de tas er was, zag ik dat hij voor mijn werk veel te klein was.
Ook hierin ben ik direct snel en netjes geholpen. Deborah is snel, meedenkend, empatisch en zeer klantvriendelijk!
Dank je wel voor al je hulp!
Hier kunnen veel andere klantenservices nog iets van leren!!!!

Antwoord van Salejano
Ook een simpele vraag werd snel en uitgebreid beantwoord. Klantvriendelijk, meedenkend en er alles aan gelegen de klant tevreden te stellen. Ze zeggen wel eens communicatie is het belangrijkste. Deze meiden (Deborah shout out naar jou) weten de klanten verwachting niet alleen te magen, maar ook te overtreffen. Nogmaals dank en tot de volgende bestelling ;-)

Antwoord van Salejano
Fijn bedrijf met leuke en moderne…
Fijn bedrijf met leuke en moderne producten. Meerdere keren een bestelling geplaatst en de communicatie is altijd erg prettig verlopen!

Tevredenheid
Bestelling gedaan voor mijn vrouw. Goede service en een duidelijke communicatie. Een tevreden kant dus.

Tassen van Salejano,
Heb twee tassen besteld bij Salejano,
Ondanks dat deze helaas niet op voorraad waren, is me vanaf begin duidelijk uitgelegd hoe de stand van zaken was.
Ik kon zelf aangeven of ik hierop wilde wachten of dat ze direct het geld terug betaalden.
Heb zelf gekozen om hierop te wachten.
Tussentijds fijn contact gehad met de meiden van Salejano. Ze hebben me overal van op de hoogte gehouden en een korting gegeven voor het lange wachten.
Uiteindelijk heb ik gister de tassen ontvangen en ben zeer tevreden over de service die ze bieden

Tas komt maar niet
Ik wacht al een maand op mn tas. Als ik contact opneem, word ik van het kastje naar de muur gestuurd en moet ik ‘nog even geduld hebben’.
Enorme spijt dat ik hier iets heb besteld

Handtas salejano
Heb een handtas besteld er waren heel de tijd proberen met de leverancier en ze bleven maar opstapelen , na eindelijk iets meer dan een maand heb ik een handtas ontvangen veel kleiner dan de afmetingen die erbij stonden er werd gezegd dat de handtas mega groot was maar ik heb een klein tasje ontvang die leek op een schoudertas toen ik deze wou opsturen moest ik zelf nog betalen voor de handtas mocht hem uiteindelijk houden en ik kreeg een terugbetaling nu is het wachten tot het geld teruggestort is .