Jeg har meget god erfaring med kundebehandlerne når jeg har gjort en henvendelse. De er hyggelige og hjelpsomme og problemet blir raskt og effektivt løst. Derimot burde et problem i utgangspunktet ikk... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er absolutt fornøyd med kvaliteten på produktene som jeg har mottatt fra Samlerhuset. Men noen ganger er prisene latterlige. 5k nok for en 1/10 unse gullsuveren var virkelig over toppen. Jeg forst... Toon meer
Telefon-mas, og holder ikke det de lover. Har vært kunde i svært mange år, og vært svært fornøyd. Den siste tiden har jeg snakket med dere på telefon flere ganger om at jeg ikke ønsker tilbud på t... Toon meer
Samlerhuset er Norges ledende mynthandel og en av Europas største aktører innen mynt og andre samleobjekter. Samlerhuset eier Det Norske Myntverket og er offisiell distributør for mer enn 20 myntverk og nasjonalbanker over hele verden.
Rosenholmveien 25, 1414, Trollåsen, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Det som irriterer er at hver gang det kommer faktura, så følger det med ekstra fakturaer. Det blir så mye å holde rede på. Og, går det ikke ann å meld seg ut av systemet deres. Så slipper en å få alle meldinger, og salgsfremmende tiltak.
Har ikke noe å klage på varene.
Bedre kommunikasjon med kunden når de har data problem f.eks når auto giro ikke fungerer
noe som skjedde i 2023 og nå i 2024. Eneste beskjeden du går: Har du glemt oss og purre gebyr
Dårlig kunde behandling
Fine produkter som kommer i skrin eller i mapper. Informativ faktainformasjon følger alltid med myntene.
Samlerhuset har i tillegg hyggelige ansatte med god kunnskap om varene.
Serious company to have transactions with & very pleasant & honest personnel's to deal with.
So all in all I’m very pleased with Samlerhuset.
Regards
Michael
Liker ikke å nærmest bli prakket på nye samlinger eller spesielle mynter. Selv om man sier klart ifra så får man stadig telefoner om den og den mynten eller samlingen.
Har vært kunde hos Samlerhuset siden de startet opp. Prisnivået er alt for høyt og man kan ikke en gang se på et produkt før man må abonnere på en hel serie. Denne gang var Informasjon om at det kom en rådyr liten gullmynt i tilleg , for å gjøre samlingen komplett, veldig dårlig, eller egentlig helt fraværende.
Spesielt settes det pris på personlig oppfølging (Raymond)
Har en fantastisk rådgiver i Atle Andersen, som gir råd, ringer meg ved nyheter utover vanlige utgivelser, og samarbeider med meg for å få samlingen min komplett.
Det bør alltid være en stjerne under toppen for å ha noe å strebe mot
Det er vanskelig å si mer til dere jeg er fornøyd og vil anbefale samlerhuset til andre dere yter bra service dere fortjener en femmer
Styr unna, har gjennom mange år kjøpt ikke ubetydelig mengder mynter gull+sølv fra samlerhuset.
I forbindelse med at vi nå flytter utenlands har vi bestemt oss for å selge samlingen siden vi ikke finner det hensiktsmessig å ta denne med oss.
Har I den forbindelse blant annet kontaktet samlerhuset pr mail for å lodde interessen fra dem ifob med salg. Samlerhuset gjør seg overhodet ikke bryr med å svare engang, selv etter purring.
Er derimot på hugget om en skal kjøpe noe...
Styr unna, useriøst og uprofesjonelt.
Svar:
Har ikke behov for umiddelbar svar, men normal prosedyre bør være at en bekrefter at mail er mottatt og svar vil bli gitt.

Antwoord van Samlerhuset
Arvet en del mynter og frimerker fra min far. Han var sikker på at samlingen skulle stige i verdt med tiden, men han har bare kastet sinnsykt mye penger ut av vinduet så og si.
Samlerhuset tjener mye penger på slike som min far, så gudene skal vite at det du kjøper der, er ting du faktisk skal se på og beundre, ikke selge videre.

Antwoord van Samlerhuset
Jeg har INGEN MULIGET TIL I DAG. Klart privat å finne , noe av betydning. Om noe, i det hele tatt. Få private samlere. Som ønsker å eie.EN OG EN MYNT MINNEMYNT - Frimerker. Ja. For mange av oss. Er det SAMLERHUSET SOM DA KAN FÅ EN LITEN OG PRIVAT samling. Så at myntene får mange samlinger. Der er SAMLERHUSET UNIK. Takk
flott løsning for mange som er interessert i mynter
Så mye trøbbel for å få bestilt en 2 øre. Systemet nekter å annerkjenne mitt passord/e-post. Påstår det er en annen.

Antwoord van Samlerhuset
Forsendelsen er ikke bra. De pappkonvolutter som brukes kommer knapt ned i ei normal postkasse slik at kassen kan lukkes. De må gjøres mye mindre. Det er da som regel bare små mynter som skal sendes! Her må dere gjøre endringer, og i tillegg spare penger på en billigere emballasje.