Samlerhuset Reviews

TrustScore 4 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har meget god erfaring med kundebehandlerne når jeg har gjort en henvendelse. De er hyggelige og hjelpsomme og problemet blir raskt og effektivt løst. Derimot burde et problem i utgangspunktet ikk... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg er absolutt fornøyd med kvaliteten på produktene som jeg har mottatt fra Samlerhuset. Men noen ganger er prisene latterlige. 5k nok for en 1/10 unse gullsuveren var virkelig over toppen. Jeg forst... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Telefon-mas, og holder ikke det de lover. Har vært kunde i svært mange år, og vært svært fornøyd. Den siste tiden har jeg snakket med dere på telefon flere ganger om at jeg ikke ønsker tilbud på t... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Muntenhandelaar

Geschreven door het bedrijf

Samlerhuset er Norges ledende mynthandel og en av Europas største aktører innen mynt og andre samleobjekter. Samlerhuset eier Det Norske Myntverket og er offisiell distributør for mer enn 20 myntverk og nasjonalbanker over hele verden.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

76 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det som irriterer er at hver gang det…

Det som irriterer er at hver gang det kommer faktura, så følger det med ekstra fakturaer. Det blir så mye å holde rede på. Og, går det ikke ann å meld seg ut av systemet deres. Så slipper en å få alle meldinger, og salgsfremmende tiltak.
Har ikke noe å klage på varene.

18 juli 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Har vært kunde hos Samlerhuset siden de…

Har vært kunde hos Samlerhuset siden de startet opp. Prisnivået er alt for høyt og man kan ikke en gang se på et produkt før man må abonnere på en hel serie. Denne gang var Informasjon om at det kom en rådyr liten gullmynt i tilleg , for å gjøre samlingen komplett, veldig dårlig, eller egentlig helt fraværende.

15 augustus 2024

Styr unna

Styr unna, har gjennom mange år kjøpt ikke ubetydelig mengder mynter gull+sølv fra samlerhuset.
I forbindelse med at vi nå flytter utenlands har vi bestemt oss for å selge samlingen siden vi ikke finner det hensiktsmessig å ta denne med oss.
Har I den forbindelse blant annet kontaktet samlerhuset pr mail for å lodde interessen fra dem ifob med salg. Samlerhuset gjør seg overhodet ikke bryr med å svare engang, selv etter purring.
Er derimot på hugget om en skal kjøpe noe...
Styr unna, useriøst og uprofesjonelt.

Svar:
Har ikke behov for umiddelbar svar, men normal prosedyre bør være at en bekrefter at mail er mottatt og svar vil bli gitt.

8 juli 2024

Hei igjen, Tommy.

Vi besvarer alltid henvendelser med bekreftelse på at meldingen er mottatt, også når du sender oppfølgende mailer/purringer. Nå i sommertiden har vi litt senere responstid dessverre. Men vi gjør vårt ytterste for å ha en raskest mulig og god service. Når det er henvendelser om kjøp av objekter er det litt mer omfattende. Det finnes jo et utrolig stort omfang av mynter og samleobjekt, og vi må både studere hva du ønsker å selge, gjøre en markedsvurdering og sjekke hvert enkelt objekt mot lagerbeholdningen vår. Siden vi ikke driver med innkjøp på denne måten i utgangspunktet og heller ikke har objektene du vil selge foran oss, så kan det ta noe tid. Derfor anbefaler vi også å benytte seg av mynthandlere som har spesialisert seg på kjøp fra private.

Generell informasjon om kjøp og salg hos oss finner du her:

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Arvet en del mynter og frimerker fra…

Arvet en del mynter og frimerker fra min far. Han var sikker på at samlingen skulle stige i verdt med tiden, men han har bare kastet sinnsykt mye penger ut av vinduet så og si.
Samlerhuset tjener mye penger på slike som min far, så gudene skal vite at det du kjøper der, er ting du faktisk skal se på og beundre, ikke selge videre.

23 juni 2024

Antwoord van Samlerhuset

Vi vil takke for at du deler dine tanker og synspunkter, og håper at vi kan bidra med litt informasjon som kan kaste et fornyet lys på samling og verdiperspektivet for deg. Vi i Samlerhuset anbefaler å vektlegge samling som hobby, samt gleden ved å bli kjent med historien eller anledningen samleobjektet representerer. Vi er naturligvis klar over at det er noen som samler med fokus på verdi, og det må være opp til hver enkelt å bestemme, men det er ikke del av vår anbefaling.

Vi mener at det er naturlig å se mynter, medaljer og frimerker på linje med andre samleobjekter, for eksempel kunst. Det er både et mindretall av enkeltobjekter som har en verdiutvikling, og et lite mindretall av spekulanter som tjener på trading med samleobjekter. Derfor er vi tydelige i vår kommunikasjon på at vi anbefaler samling for affeksjonsverdiens del - gleden ved samling og historie. Vi anbefaler ikke å samle som verdispekulasjon; da vil vi heller henvise til finansinstitusjoner som har spesialisert seg på denslags.

Vi sier gjerne at samleobjekter fremfor alt dokumenterer og formidler historie, og trekker en parallell til filmer eller bøker. Mange verdsetter å holde en bit av historie og samtid i hånden sin, og da er samleobjektene i særstilling for veldig mange. Les gjerne mer om dette her: https://www.samlerhuset.no/aktuelt2/295-om-pris-og-verdi

Vi har for øvrig samlet litt informasjon og tips til de som arver samleobjekter. Hvis det er relevant for deg, så finner du artikkelen her: https://www.samlerhuset.no/aktuelt2/287-jeg-har-arvet-en-samling-hva-gjor-jeg

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dine ønsker. Kan finnes her!

Jeg har INGEN MULIGET TIL I DAG. Klart privat å finne , noe av betydning. Om noe, i det hele tatt. Få private samlere. Som ønsker å eie.EN OG EN MYNT MINNEMYNT - Frimerker. Ja. For mange av oss. Er det SAMLERHUSET SOM DA KAN FÅ EN LITEN OG PRIVAT samling. Så at myntene får mange samlinger. Der er SAMLERHUSET UNIK. Takk

17 juni 2024
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Så mye trøbbel for å få bestilt en 2…

Så mye trøbbel for å få bestilt en 2 øre. Systemet nekter å annerkjenne mitt passord/e-post. Påstår det er en annen.

16 juni 2024

Antwoord van Samlerhuset

Hei Tore, dette høres ikke bra ut, og vi ønsker naturligvis å gjøre hva vi kan for å hjelpe deg. Kan vi få be deg om å ta kontakt med
kundeservice@samlerhuset.no med litt informasjon så vi kan finne deg, og se nærmere på dette. Nettbutikken vår skal være oppe for bestilling 24/7, så dette problemet må vi komme til bunns i!

mvh. Anne, Samlerhuset

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Forsendelsen er ikke bra

Forsendelsen er ikke bra. De pappkonvolutter som brukes kommer knapt ned i ei normal postkasse slik at kassen kan lukkes. De må gjøres mye mindre. Det er da som regel bare små mynter som skal sendes! Her må dere gjøre endringer, og i tillegg spare penger på en billigere emballasje.

17 juni 2024

Dit is Trustpilot