Zeer fijn bedrijf. Persoonlijk en behulpzaam bij aanschaf, maar zeer behulpzaam en correct bij een onverhoopt "probleem". Bij ons zat er een productiefout in een spiegel. Het gehele proces heel fijn... Toon meer
Handig zo’n online website. Omdat we toch nog wat vragen hadden, ondanks dat de website duidelijk is, belde ik. Ik kreeg een meedenkende, enthousiaste verkoper aan de lijn die oprecht en eerlijk was... Toon meer
Op 12 december hebben wij twee afdekplaatjes besteld. Deze winkel was iets duurder dan de concurrenten, maar beloofden snel te leveren (binnen een paar dagen). Na de bestelling niets gekregen. Op 17 d... Toon meer
Over Sanitaironline.nl
Bij Santaironline.nl geloven we dat een goede klantenservice het hart is van elk succesvol bedrijf. Daarom staan wij altijd klaar om u te voorzien van persoonlijk advies en ondersteuning, zodat u de perfecte keuze kunt maken voor uw badkamer. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons geholpen een loyale klantenkring op te bouwen en ons te onderscheiden in de online sanitairmarkt. Kies voor Sanitaironline.nl, waar traditie en innovatie samenkomen om uw badkamerervaring te transformeren.
Veilmeesterweg 36, 1187ZW, Amstelveen, Nederland
- 0850608998
- info@sanitaironline.nl
- sanitaironline.nl
We zijn zeer tevreden over de correcte…
We zijn zeer tevreden over de correcte levering van onze bestelling.

Antwoord van Sanitaironline.nl
Prima product voor de beste prijs heel…
Prima product voor de beste prijs heel snel in huis.

Goede webshop
Goede website; goede service; netjes en adequaat in de communicatie (onderdeel bleek toch niet voorradig). Prima ervaring dus. Ik zou er zo weer kopen als ik iets nodig mocht hebben wat zij in de webshop hebben.
Wel kijk ik waar het product het goedkoopst is (inclusief verzending) misschien kunnen ze beter prijzen van andere aanbieders in de gaten houden (ze waren overigens goed geprijsd en zeker niet de duurste aanbieder van het betreffende onderdeel)

Problemen keurig opgelost!
Problemen gehad met douchecabine, na contact gehad te hebben is alles keurig opgelost. Kortom: aanrader.

Antwoord van Sanitaironline.nl
Door levering van product overdag door…
Door levering van product overdag door postbedrijf was het weer retour gestuurd. Contact persoon van Sanitaironline was zo vriendelijk om het personlijk af te leveren. Dat noem ik service.

Super!
Onlangs een badkamer gekocht nadat ze gratis een 3d ontwerp voor ons hebben gemaakt. We zijn erg tevreden met deze jongens!

Super ervaring top service
Super ervaring! Ik heb onlangs mijn badkamer gekocht bij SanitairOnline.nl en mijn ervaring was zeer positief. Ik heb de heer Hutten gesproken en die heeft mij keurig te woord gestaan! De website was overzichtelijk en gemakkelijk te navigeren, wat mij snel hielp te vinden wat ik zocht en zeer goede dienstverlening! Tegen scherpe prijzen ;)

Super vriendelijk personeel
Super vriendelijk personeel, ben erg goed geholpen aan de telefoon door Sylvester!

Antwoord van Sanitaironline.nl
Sanitaironline heeft geleverd wat ik…
Sanitaironline heeft geleverd wat ik bestelde en op tijd

Antwoord van Sanitaironline.nl
Top bedrijf ! Echte aanrader.
Op hun site heb ik precies gevonden wat ik nodig had.
No noncance en perfecte levering.

Antwoord van Sanitaironline.nl
Fijne mensen om mee te werken
Fijne mensen om mee te werken. Onderdeel op tijd geleverd tegen een goede prijs.

Antwoord van Sanitaironline.nl
Snelle levering en hoogwaardige…
Snelle levering en hoogwaardige producten voor een goede prijs

Fantastische service gehad!!
Fantastische service gehad!!! Wat een top bedrijf!