Naar deze website was ik al heel lang opzoek, een verademing. Ik word hier altijd vriendelijk geholpen en krijg uitstekend advies. Daarnaast heeft de eigenaar een talent voor het vinden van kleding da... Toon meer
Zojuist mijn allereerste pak gehaald bij Sartorialista! Hele mooie ervaring, door de goeie service van Casper. Hij neemt echt de tijd voor je en kan perfect inschatten wat je behoeftes zijn, zeker een... Toon meer
Sartorialista – Dé Specialist in Luxe Tweedehands Sartorial Herenkleding Sartorialista is hét exclusieve doorverkoopplatform voor luxe kleermakersmode (sartorial) voor heren. Wij bieden modebewuste heren en sartorial liefhebbers over de hele wereld de kans om hoogwaardige, preloved kledingstukken van gerenommeerde merken zoals Kiton, Brioni, Cesare Attolini, Tom Ford, Zegna en vele anderen te bemachtigen tegen aantrekkelijke prijzen. Bij Sartorialista draait alles om authenticiteit, vakmanschap en duurzaamheid. Elk kledingstuk in onze collectie is zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd op kwaliteit en echtheid, zodat onze klanten verzekerd zijn van originele designeritems met een rijke geschiedenis. Ons assortiment omvat onder andere maatpakken, colberts, overjassen, broeken, schoenen en accessoires – allemaal afkomstig van de meest prestigieuze Italiaanse en internationale kleermakers. Wij geloven in een circulaire mode-economie waarin luxe en duurzaamheid hand in hand gaan. Door preloved sartorial kleding een tweede leven te geven, dragen we bij aan een stijlvolere en duurzamere toekomst. Of je nu op zoek bent naar een klassiek zakelijk kostuum, een casual chic blazer of exclusieve handgemaakte herenschoenen, bij Sartorialista vind je altijd iets unieks. Dankzij onze expertise en passie voor kleermakerskunst onderscheiden wij ons als hét platform voor wie op zoek is naar hoogwaardige tweedehands designer herenkleding. Ontdek onze collectie online of bezoek onze showroom in Amsterdam voor persoonlijk advies en een exclusieve winkelervaring. Waarom kiezen voor Sartorialista? - Exclusieve selectie van luxe sartorial merken - Authentieke, zorgvuldig gecontroleerde preloved kleding - Duurzame en betaalbare alternatieven voor luxe herenmode - Wereldwijde verzending met uitstekende klantenservice - Bezoek www.sartorialistamsterdam.com en ervaar zelf de perfecte combinatie van Italiaanse elegantie, vakmanschap en modern bewustzijn.
Beethovenstraat 62, 1077JL, Amsterdam, Nederland
- +31 6 26062871
- casper@sartorialistamsterdam.com
- sartorialistamsterdam.com
Vraagt klanten om een review
Fantastic collection
Een Cesare Attolini jasje gekocht na…
Een Cesare Attolini jasje gekocht na maanden twijfelen tussen een paar stukken op de site. Caspers kennis van stoffen en constructie komt echt naar voren, hij wees me op details die ik zelf nooit had opgemerkt en hielp me de juiste maat kiezen op basis van de gegeven metingen. Het kledingstuk kwam precies zoals beschreven aan, met ziehtbare zorg in hoe het gereinigd ev verpakt was
Zojuist mijn allereerste pak gehaald…
Zojuist mijn allereerste pak gehaald bij Sartorialista! Hele mooie ervaring, door de goeie service van Casper. Hij neemt echt de tijd voor je en kan perfect inschatten wat je behoeftes zijn, zeker een aanrader!
Perfect
Prettige ontvangst, prachtige collectie. Het adres in Amsterdam voor top kwaliteit.
Product is mega en de manier waarop de…
Product is mega en de manier waarop de bezorging geregeld is.
Aanrader!
Heel professioneel en vriendelijk geholpen, mooi assortiment, echt een aanrader!
Een uniek pak van Ralph Lauren Purple Label
Uitstekende assistentie bij aankoop van bijzondere en zeer exclusie kleding
Wat een geweldige service
Wat een geweldige service! Je krijgt hier deskundig en eerlijk advies. Als je echt houdt van mooie vintage herenkleding, dan is dit absoluut een winkel om te bezoeken. Prachtige stukken de eigenaar weet waar hij het over heeft. Zeker een aanrader!
Goede en snelle levering en zeer goed…
Goede en snelle levering en zeer goed verpakt
Top!
Top produkt, ben er blij mee. Ook snel en goed verpakt ontvangen. Zeer tevreden over de service.
Mode met een persoonlijke touch. TOP!
Ik heb via Sartorialista een mooi tweedehands Corneliani gekocht, samen met een nieuwe pochet en ik ben er superblij mee. De kwaliteit is top en het voelt goed om iets te kopen dat een tweede leven krijgt. Het persoonlijke kaartje bij de bestelling vond ik echt een leuke touch. Mooi om te zien hoe dit concept van tweedehands luxe online zo goed werkt. Ik ga hier zeker vaker kijken!
Casper van Sartorialista is een echte…
Casper van Sartorialista is een echte topper. Staat klaar met advies en hulp op alle vlakken, iemand met passie voor zijn vak. Hier kom ik zeker terug.
Great guy and great product!!!
schatzoeken is al voor je gedaan
Sartorialista is een prettige website met veel aanbod van luxe Italiaanse items. Ruim aanbod, de kleding is in perfecte staat en je betaalt je niet scheel. Snelle verzending en service. Sartorialista heeft verstand van zaken en heeft het schatzoeken al voor je gedaan. Regelmatig komen er nieuwe dingen bij, dus zet Sartorialista bij je favorieten!
snelle service