Seabass Official Reviews

TrustScore 3 uit 5

2,9

Ik heb een bestelling geplaatst op 26 juni. Tot op heden niks vernomen en verzonden. Ik heb ook gemaild en krijg geen reactie. Zo zonde want ik heb vaker hier besteld. Dit is mn 3e keer dat ik een zwe... Toon meer

Op zoek naar UV zwemkleding voor mijn kleinzonen op internet deze mooie website gevonden. Twee mooie sets gekocht. Bestelling proces is goed en eenvoudig. Uitlevering geschiede dezelfde dag. Snel... Toon meer

Twee badpakken voor mijn dochter besteld, maar helaas passen beide haar niet. De twee badpakken meer dan een maand geleden terug gestuurd in originele staat, originele verpakkingen en met de toegevo... Toon meer

Super snelle service, meteen reactie binnen 1 minuut op mijn vragen. UV Polo Shirt Olive green lijkt precies zoals online. Erg mooie kleur! Maten vallen wel klein, dus maatje groter bestellen.

1. Kinderkleding

Seabass is a solutions-oriented brand creating sustainable UV-Protective Swim & Resort Wear. Seabass creates swim and resort wear that protects your skin against UV, dries quickly, feels comfortable, and looks elegant all-in-one. Ultimate versatility for all day use. By using high quality materials made of recycled ocean waste, Seabass contributes to ocean cleanups, so next generations can enjoy clean beaches and oceans. The full collection is fairtrade and handmade in Portugal, cultivating the timeless elegance and classic charm of the best resorts where sunshine meets style.

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kleding van hele goede kwaliteit

Kleding van hele goede kwaliteit !
Goed concept en enthousiaste en vriendelijke ondernemers.
Fijn om modieuze goed beschermende zwemkleding te vinden!

23 april 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi Kimberley. Dankjewel voor de mooie review! Wat leuk dat je zo enthousiast bent. Zorgeloos kunnen zwemmen terwijl de huid beschermd blijft is erg belangrijk! Veel plezier van de items en tot snel! Met zonnige groet, Team Seabass

Aanmelding marketing mailing

Erg tevreden over jullie producten! Bij de aankoop in jullie winkel gaf ik mijn e-mail ‘voor de bon’ om vervolgens marketing e-mails te ontvangen. Zonder gelegenheid voor een keuze hierin.

19 april 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi Kim, dankjewel voor de review! Fijn om te lezen dat je erg tevreden bent over de producten. Onze excuses dat je zonder keuze bent aangemeld voor de nieuwsbrief. Onderin de nieuwsbrief kan je je hiervoor afmelden. Veel plezier van de Seabass items en tot snel! Met zonnige groet, Team Seabass

Top!

Goede service, snelle levering en goede kwaliteit zwemkleding.

17 april 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi Sibel. Dankjewel voor je review! Goede service, snelle levering en natuurlijk goede kwaliteit vinden wij erg belangrijk! We zijn blij om te lezen dat jij dit als positief hebt ervaren. Veel plezier van de UV Swimsuits en tot snel. Met zonnige groet, Team Seabass

Snel geleverd, maar niet helemaal correct

De levering is snel verlopen en de producten waren prima verpakt. De artikelen zelf zijn prachtig, echter niet conform mijn bestelling (een maat groter shirt dan besteld). Ik heb het zo gelaten, omdat het dan voor volgend jaar is, maar wellicht iets beter checken voor versturen?

11 april 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi Hadassa. Dank voor je review. Wat vervelend dat de ontvangen items niet conform bestelling waren. Vanwege de fit van bepaalde items kunnen de maten in het label verschillen, terwijl je wel dezelfde maat in cm hebt besteld. De maat in cm is altijd leidend. Mocht je alsnog een item willen omruilen, kan dit via de retourportaal op onze website. Leuke dag! Met zonnige groet, Team Seabass

GE-WEL-DIG!!

Prachtige items! Mooie kwaliteit en prachtig design. Niet ergens anders zoiets te krijgen voor kleintjes. Uniek en duurzaam. En de service! Hou op met me!! Zo’n goede communicatie en service. En zo attent en aardig! Dit was de tweede keer bestellen en ik ben FAN! Love it! Kan niet wachten op de nieuwe collectie.

10 april 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi! Dankjewel voor deze super leuke review. Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent. Daar doen we het voor! Binnenkort komt er weer nieuwe collectie aan, dus houdt ons zeker in de gaten :) Tot snel! Met zonnige groet, Team Seabass

Super!

Ik twijfelde over welke maat polo ik moest bestellen voor mijn zoontje. Nog dezelfde dag ontving ik een reactie met advies.
Ik had de kleinere maat besteld, maar tot mijn verbazing ontving ik beide maten. Ik kon kijken welke maat goed was en de andere kosteloos terugsturen. Wat een super fijne service! Mooie kwaliteit!

8 april 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi Lisa. Dankjewel voor deze mooie review. Het kiezen van de juiste maat kan erg lastig zijn. We zijn blij dat we je hier goed mee hebben kunnen helpen! Veel plezier ervan en tot snel! Met zonnige groet, Team Seabass

Antwoord van Seabass Official

Hi Kristel, dankje voor de review! Een goede service vinden we erg belangrijk, fijn dat jij dit als positief hebt ervaren. Tot snel! Met zonnige groet, Team Seabass

Ik ben super blij met mijn bestelling…

Ik ben super blij met mijn bestelling bij seabass.
Hele fijne en snelle service echt top! Omruilen voor een kleinere maat was snel en makkelijk te regelen.
De trui die ik heb besteld voor mijn zoontje is een mooie kwaliteit en hij vind hem fantastisch.
Ook al veel complimentjes gekregen.

3 april 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi Debora, wat een leuke review! Super om te lezen dat jij en je zoontje zo blij zijn met de sweatshirt en dat de maat uiteindelijk goed is. Veel plezier ervan en tot snel! Met zonnige groet, Team Seabass

Antwoord van Seabass Official

Hi Anouk. In het ontwerp van Seabass items zit veel tijd en liefde, het maakt ons dan ook blij om te lezen dat je de zwembroek leuk vindt! Veel plezier ervan en tot snel! Met zonnige groet, Team Seabass

Wat een prachtige kwaliteit heeft dit raad iedereen aan

Wat een prachtige kwaliteit heeft dit merk en super snelle levering!
Toen ik even wat wilde weten over een maat reageerde ze echt binnen 15 min via instagram super fijn

22 maart 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi! Wat een mooie review, dank! Kwaliteit en service vinden we heel belangrijk, fijn om te lezen dat je dit als positief hebt ervaren. Veel plezier van de Seabass items en tot snel! Met zonnige groet, Team Seabass

Mooi product snelle levering

Mooi product snelle levering. Top

22 maart 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi Cara, dankjewel voor deze review. We zijn blij om te lezen dat je tevreden bent. Heel veel plezier van de UV Swimsuit. Tot snel! Met zonnige groet, Team Seabass

Snel geleverd

Snel geleverd, mooie kwaliteit, èn gerecycled polyester, fijn merk!

15 maart 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi! Dank voor de positieve review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de levering en kwaliteit. Tot snel! Met zonnige groet, Team Seabass

Antwoord van Seabass Official

Hi Chantal. Dankjewel voor je review. Fijn om te lezen dat je blij bent met je aankoop. Veel plezier ervan en tot snel! Zonnige groet, Team Seabass

Super snel geleverd en mooi…

Super snel geleverd en mooi verpakt.Prachtige kleding 🤩👍🏻

6 maart 2022

Antwoord van Seabass Official

Hoi Ine. Bedankt voor je review. In het ontwerpen en produceren van de Seabass items zit veel tijd en liefde, fijn om te lezen dat je het prachtig vindt! Daar worden we blij van! Tot snel :) Zonnige groet, Team Seabass

Super snelle levering en wat een…

Super snelle levering en wat een schattig badpakje!

4 maart 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi Amber, dankjewel voor je review. De UV Zwempakken zijn echt een favoriet. Ready for summer! Tot snel! Zonnige groet, Team Seabass

Ziet er top uit

Ziet er top uit. Nu nog wachten op de vakantie :)

3 maart 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi, bedankt voor je review! Laat de vakantie inderdaad maar komen. Tot snel! Zonnige groet, Team Seabass

Super goede kwaliteit en mega leuk

Super goede kwaliteit en mega leuk! Echt heel erg blij mee!

2 maart 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi mevrouw Groos. Bedankt voor de review. Wat fijn om te lezen dat u zo blij bent met uw Seabass items, daar worden wij dan weer blij van! Tot snel! Zonnige groet, Team Seabass

Prachtige swimsuits

Twee swimsuits van seabass in huis voor onze meiden. Prachtige designs en wat een mooie pasvorm! Ook hebben we een vrolijk rainjacket voor de oudste, die goed van pas komt! De meiden houden van de mooie kleuren en ik vind de kwaliteit geweldig!

22 februari 2022

Antwoord van Seabass Official

Hi Marleen, bedankt voor je review! Wat fijn om te lezen dat je zo blij met de Seabass items. Dat horen we graag! Tot snel! Zonnige groet, Team Seabass