Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så trevligt bemötande på lagret i Västberga! Vilken härlig personal! Hjälpte oss att räkna ut hur mycket vi behövde och sågade sedan till fodren och listerna i lagom långa längder. Kommer åka dit s... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vilken fantastisk butik! Jag besökte butiken på Karlavägen och möttes av kompetent proffsig personal som gav mig många bra råd. Nu vet jag vilket badrumsgolv jag vill ha. Tack för att ni var så bjussi... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag rekommenderar varmt Sekelskifte! Sekelskifte har både ett fantastiskt och ett stort utbud gällande produkter kopplade till sekelskiftet. Personalen är mycket trevlig och mycket kunnig på o... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tre personal bakom kassan som tittar upp när vi säger hej. Ber om hjälp och utan att vi är färdiga med våra ärenden vi kom för, vänder hon tvärt och går tillbaka till sina kollegor. Mitt i samtalet.... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouwwinkel

Geschreven door het bedrijf

At Sekelskifte, we believe in restoring and preserving the fantastic houses, apartments, and properties that the late 19th and early 20th centuries has given us. With a wide range of vintage-style, period-appropriate products, we offer you the opportunity to create and preserve a home with history. The New Renaissance, Art Nouveau, National Romanticism, and 1920s classicism influence our entire range, and our ambition is to only sell products with character, feeling, and authenticity - both online and in-store.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 78% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid superfina saker och fantastisk service

Alltid superfina saker och bra service! Jag krånglade med namnbyte och annat vid min senaste beställning men Jonathan hade grymt tålamod och till sist funkade allt och jag fick tag i min fina rosettventil!

14 februari 2024

Väldigt god kundservice

Jag fick problem med en nyligen installerad produkt och fick väldigt god hjälp utav kundservice med att få problemet åtgärdat. Trevligt bemötande rakt igenom processen. Rekommenderar varmt Sekelskifte.

9 februari 2024

Shipping from Sweden to Italy <3

We ordered everything for our new bathroom from Sekelskifte, and got it sent from Sweden to Italy. It was a huge order. The costumer service and followup has been superb, all parcels has been delivered on our doorstep on time and intact. Thank you so much, this has truly been a great experience.

8 februari 2024

Kundupplevelse i världsklass

Får alltid en bra kundupplevelse, både på nätet och i butiken på Karlavägen. //Nöjd kund

6 februari 2024

Antwoord van Sekelskifte

Hej Olof, det gör oss glada att höra, tack för dina fina ord!

Sekelskifte levererar!

Har handlat av Sekelskifte sedan flera år tillbaka. Alltid snabba leveranser, hög kunskapsnivå och service överlag. Gillar särskilt hur de kontiunerligt breddar sitt utbud hela tiden.

2 december 2023

Antwoord van Sekelskifte

Hej Carl-Henrik, tusen tack för din recension, så roligt att läsa! Välkommen åter!

Jättebra kundsupport!

Efter installation fick vi strul med dusch-setet vi köpt på sekelskifte så vi hörde av oss och fick då snabbt hjälp med att hitta vad det berodde på. Vi fick en instruktionsvideo från tillverkaren om hur man tog isär och gjorde rent filtren, där det tydligen kan samlas skräp efter nyinstallation och det visade sig att att så var fallet. Tack så mycket för toppen support!

7 februari 2024

Antwoord van Sekelskifte

Hej Philip! Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att du är nöjd!

Bra service!

Handlat lister som skulle efterlikna orginalen i vår lägenhet. Fick superbra service och vägledning för att hitta rätt. Personalen var både kunnig och engagerad.

20 september 2023

Antwoord van Sekelskifte

Tack för din feedback, härligt att höra att du är nöjd med vår service!

Oengagerad personal

Ringde först och bad om en måttuppgift på en av deras produkter. Tfn-samtalet bröts(?) Sedan gick det inte att ringa tillbaka(?) Åkte ner till butiken på Karlavägen och fick ett tämligen oengagerat bemötande av personal. Var i butiken för ngr veckor sedan och upplevde samma ointresse från personal, och detta till trots att jag själv är verbal, social och förväntar mig genuint intresse från personal, med ett fantastiskt utbud av artiklar, för att således etablera och utöka sin kundkrets. Jag kommer inte att vända mig till Sekelskifte i framtiden.

1 februari 2024

Antwoord van Sekelskifte

Tack för din uppskattade feedback! Vi strävar konstant efter förbättringar och uppskattar att du tar dig tid.

Tele2 Business hade en driftstörning i vårt område igår, så i ungefär 20 minuter kunde vi ej ta emot samtal och pågående samtal bröts. Vi är ledsna att det drabbade dig! Ring gärna tillbaka idag så ska vi se till att hjälpa dig med ditt ärende!

Vi kommer självklart även framföra din feedback till butiken och hoppas du får ett mycket bättre intryck om du skulle vilja besöka oss igen!

KØB IKKE HER!

KØB IKKE HER!! DU VED IKKE OM VAREN ER UDSOLGT !

Købte en messingrør med tilhørende rørholder og extra kroge til mit køkken. De sendte kun røret! De beklagede at resten af produktet "desværre" var blevet udsolgt efter jeg havde modtaget ordren!

HVAD SKAL JEG DOG BRUGE ET RØR TIL HVIS JEG IKKE KAN HÆNGE DET OP :D

Super amatør butik. Good luck

29 januari 2024

Antwoord van Sekelskifte

Hej Renè, tack för din feedback! Vi erbjuder delleverans som en service i de fall då vi fortfarande inväntar en vara, ibland blir det tokigt som nu då ett rör inte är så användbart utan krokar och rörhållare. Dessa produkter är åter i lager denna vecka och jag förstår att du nu har kontakt med vår support så återkom gärna om du har mer feedback!

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har alltid fått varor från sekelskifte…

Har alltid fått varor från sekelskifte så har inget negativt att säga om det. Men varor i trä har varit i "dåligt" skick, fula märken och skav. Vi beställde en toalett därifrån, där delar gått sönder eftersom.. tror det tog just under ett år innan första delen gick sönder, sen dess är det ett nytt fel en gång i halvåret. Ingen goodwill överhuvudtaget, har själv jobbat på kundtjänst och när delar gått sönder inom ett år har man fått garanti på dessa, detta gör inte sekelskifte. Det är så otroligt tråkigt att man lagt ner så mycket pengar på att stötta ett företag som inte verkar bry sig om sina kunder. Jag beställer aldrig längre från sekelskifte om jag inte MÅSTE.

12 januari 2023

Hej Emma,

Här måste vi ha brustit i vår kundhantering! Vi är väldigt tacksamma för alla våra kunder och vill självklart göra dig nöjd. Hör gärna av dig till info@sekelskifte.se så får vi försöka komma fram till en lösning!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget glad for min messing…

Meget glad for min messing champagne-køler - lever fuldt op til forventningerne !
Hilsen Ingrid

8 januari 2024

Det värmer!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Var inne i butiken på Karlavägen i…

Var inne i butiken på Karlavägen i veckan då vi är i full fart med att renovera vår lägenhet i sekelskiftesstil.
Klev in i butiken glad i hågen och till min besvikelse så möttes vi av nonchalanta/Oengagerade butikspersonal, rent av otrevliga då man önskade vägledning i vissa val av inredning. Väldigt tråkigt att man som kund ska känna sig som att man var till besvär..
Funderar på att göra en retur av de varor jag inhandlade, och aldrig mer gå in i butiken på Karlavägen igen!
Hoppas att Sekelskifte tar till sig denna feedback.

9 januari 2024

Hej Therese,

Den här feedbacken tar vi självklart till oss! Vi vill alltid erbjuda både produkter och service av hög kvalité, vi hoppas att vi får chansen att göra just det i framtiden trots din tidigare upplevelse.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Modtog et snavset produkt

Det kan ikke blive til mere end 1 stjerne af tre grunde:

1) Leveringstiden var lang

2) Kvaliteten af produktet var for dårlig i forhold til prisen.

3) Jeg modtog et snavset produkt, hvor der var stearin-rester på stagen. Det medfølgende lys var ikke pakket seperat.

Jeg synes ærlig talt, det er lidt usselt at tage en høj pris for et produkt, der tydeligvis ikke har kostet meget at producere. Man havde forsøgt, at få messingstagen til at se dyr ud, men metallet var tyndt og føles nærmest som blik i stedet for messing - 980 kr. tak!
Et stearinlys fulgte med varen. Dette var bare lagt ved siden af varen og ikke indpakket, hvorved lyset havde ligget op af varen under hele transporten. Det er ikke nogen særlig rar oplevelse at modtage en ny vare der er indsmurt i stearin - det så farligt ud!

Med dette i mente kan jeg ikke anbefale sekelskifte.

Opdatering: 18/1
Har fåen en lille kompensation og en undskyldning så de får 2 stjerner mere.

9 januari 2024

Hej Esben,

Tack för din feedback, så ska det såklart inte vara! Du är varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@sekelskifte.se så får vi ta ärendet vidare.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ett mycket obehagligt samarbete från…

Ett mycket obehagligt samarbete från början, de lurade oss, gav ingen rabatt, motiverade det inte på något sätt alls, ingen feedback, kunden är inte viktigaste för dem. Sekelskifte - Ett mycket annonserat namn och i grunden fruktansvärd service.

8 januari 2024

Hej Jack,

Vi hittar inte ditt ärende hos oss, du är varmt välkommen att kontakta oss på info@sekelskifte.se så ser vi såklart till att ställa saker till rätta!

Anbefalesværdig

Alt er forløbet perfekt - og alt er super kvalitet.
Vi købte en hattehylde af de længste, selve armene som bærer hattehylden er massiv, passer perfrekt ind i vores propritærgård.

28 december 2023

Vad kul Jens!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Køb af dørhåndtag og loftrosetter

Køb af dørhåndtag og loftrosetter. Varerne er af fremragende kvalitet i mindste detalje. Prisen er korrekt i forhold til kvalitet, som er perfekt i tilfældet mine bestillinger.

1 november 2023

Vad kul Søren!

That is A Shame Company!

That is A Shame Company!
I ordered online 3 brass handless=payed Ocerpriced items £140+£14 economy shipping to UK!
Then I get a delivery 10 days later!One of brass handless was Absolutely damaged/full of staines missing brass...!/
Than came Invoice from Fedex/Never used this company!/ of Extra payment of £36.60!How You Imaggine to pay double shipping £14 online to Sekel,and than Invoice after delivery!?
Than Sekel sent to me A Swap of one brass handless-And New Shock!This handless was Full of green and Pink staines!!!
Emails to Sekel for Refund and Clear a Postage issues between their Companies Not gave a Result yet!!!
WHAT IS THAT???Who is an Owner of this company???
WHY by £154 I can't get 3!brass handless?And must to pay £14 official shipping on your site!And £36.60 in UK???
I NEVER IN MY LIFE ORDERED ANYTHING FOR DOUBLE SHIPPING PAYMENT!!!
First!That Your Business+offered shipping on international site!
WHY!?You Involve a Customer in your strange business+shipping+warehouse unprofessional packing of damaged items!3 handless=twice was sender totally Damaged!!!
SHAME!!!Highly NOT Recomended Company!!!

15 december 2023
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag har fått fantastisk fin service

Jag har fått fantastisk fin service. Jag kommer alltid att rekommendera er och vara en trogen kund. TACK!

19 oktober 2023

Antwoord van Sekelskifte

Hej Teresia, vad kul att höra, tusen tack för dina fina ord!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.