Mijn zoon en schoondochter hebben een tent gehuurd van selectcamp via vacance select oo camping cisano san vito! Wat n smeerbende! 3 tenten bekeken en alles vies smerig en vol met haren en mieren. Z... Toon meer

Wij hebben een sta caravan gehuurd op camping Cala GoGo via Selectcamp in mei 2018. De ontvangst was heel vriendelijk door de lokale hosts van Selectcamp, Mark en Vanessa. Deze mensen hebben echt voll... Toon meer

Caravan was keurig schoon en wat gedateerd. De matras was onprettig dun en hard. Geen goede dekens, klein en dun. Winkel keurig en compleet, elke dag vers gebakken broodjes! Personeel vriendelijk en... Toon meer

Eerste 2 weken slecht functionerende warmwater voorziening na komst van onderhoudsmonteur opgelost moet vaker in seizoen gebeuren . Bij aankomst alles goed schoongemaakt en douche met gloor uit gedaan... Toon meer

2,9

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

1K reviews

Prima!

Voor het eerst geboekt via deze aanbieder, ging allemaal soepel. Enige nadeel is dat het selecteren van de juiste datum niet goed werkt. Verder prima, nu hopen dat de vakantie ook super goed bevalt!

5 april 2015

zeer behulpzaam

Heb verschillende vragen gesteld en de persoon aan de live chat, antwoord direct en het is eigenlijk wel heel gemakelijk

29 maart 2015

Super site!

Nog niet eerder een vakantie pagina bezocht waar alles zo goed werkt en alles zo duidelijk op staat!
Top!

28 februari 2015

tot nu toe tevreden

Voor ons de eerste keer dat wij boeken bij vacanselect. Wij huren al sinds enkele jaren een bungalowtent bij andere maatschappijen, maar deze keer was vacanselect de goedkoopste voor deze accommodatie/camping. Hopelijk krijgen wij een even goede service als de voorbije jaren bij de anderen. Wij kijken er alvast naar uit. De website is in ieder geval gebruiksvriendelijk en duidelijk dus alvast een goed begin...

2 februari 2015

Overzichtelijk

Hele fijne overzichtelijke site om de juiste accommodatie te vinden voor een welverdiende vakantie.

17 januari 2015

vakantie 2015

voor het eerst een vakantie via het internet geboekt en dus ook voor het eerst bij selectcamp. so far so good. Duidelijke overzichtelijke site. Nu kijken of de betalingen ook zo makelijk gaan en dan krijgen ze 5 sterren

16 januari 2015

Prettig

De site is transparant en overzicht. Het aanbod is goed na te kijken en de foto's en uitleg geven een duidelijke impressie van plaatsen, campings en accommodaties.

Kortom een prettige website met goede service.

14 januari 2015

goed!!

we hebben nu alleen nog maar geboekt en denk dat ik een betere mening kan geven als we terug komen van de vakantie.....maar voor nu alles prima, duidelijk

10 januari 2015

Duidelijke website

De vernieuwde website is duidelijk en overzichtelijk en er staat alleen belangrijke informatie op en je wordt niet overspoeld met overbodige zaken.
De optie "zoek een camping" is makkelijk in gebruik en de andere opties zijn ook duidelijk.

10 januari 2015