Banner for SE Mattor

1.699
TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Önskade en ny matta till tvättstugan. Hittade en i den storlek jag letade efter 80*300 så valet blev enkelt. Den skickades dagen efter och anlände några dagar senare precis som utlovat, blev super n... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Älskar mattan, har en sen tidigare i mattans rum & upplever varken att den slitits eller att den luddar. Däremot upptäckte jag att de små gummipluttarna undertill klistrat fast på hela parkettgolvet v... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Tog lite tid innan leverans och de 2 mattorna kom lite väl inslagna och ihopvikta så de har nu efter mer än 1v inte lagt ut sig än. Men för priset och kvaliteten helt ok.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var smidigt att beställa och retursedeln fanns redan med i orderbekräftelsen. Ytterligare ett plus är att returen är kostnadsfri. Någon retur behövdes dock inte, eftersom mattan var helt perfekt –... Toon meer

Bedrijfsgegevens

6. Tapijtwinkel
  7. Woonwinkel

Over SE Mattor

Geschreven door het bedrijf

Välkommen till SE Mattor - Din Destination för Stil och Kvalitet!

Hos SE Mattor strävar vi efter att erbjuda dig det bästa inom mattor och heminredning till oslagbara priser. Med en passion för stil och kvalitet är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av prisvärda mattor och heminredningsprodukter som passar alla smaker och stilar.

Kvalitet till Förmånliga Priser:

Vi tror på att erbjuda högkvalitativa produkter till överkomliga priser. Med SE Mattor kan du njuta av både stil och hållbarhet utan att kompromissa med plånboken. Vi handplockar varje matta och heminredningsprodukt för att säkerställa att de uppfyller våra stränga kvalitetsstandarder.

Fri Frakt och 14 Dagars Öppet Köp:

Vi vill göra din shoppingupplevelse så bekväm som möjligt. Därför erbjuder vi fri frakt för alla våra produkter och ger dig möjligheten att prova dem i ditt eget hem under 14 dagar. Om du inte är helt nöjd med ditt köp kan du enkelt returnera det.

Handla Smidigt Online:

Med semattor.se kan du handla bekvämt från din egen soffa. Vår användarvänliga webbplats gör det enkelt att bläddra bland vårt sortiment, läsa produktbeskrivningar och göra säkra köp med några få klick.

Utforska våra populära kategorier:

Besök vår hemsida idag och upptäck hur du kan förvandla ditt hem med vackra och prisvärda mattor från SE Mattor!

Geschreven door het bedrijf

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(1.699)

698 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Jag är nöjd med allt

Jag är nöjd med allt! Kundservice, mattornas kvalité, toppen!

8 juli 2026

Antwoord van SE Mattor

Tack snälla! Det gläder oss verkligen att höra. Varmt välkommen åter!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Skickade fel vara

Skickade fel vara. Men behövde inte betala frakten tillbaka iallafall. Men blev ingen matta trots detta.

6 juli 2026

Hej Cathrine,

Vi ber verkligen om ursäkt för att vi skickade fel vara till dig.

Vi har nu ordnat så att du kunde returnera mattan utan att behöva betala returfrakten. Vi väntar just nu på att returen ska komma tillbaka till vårt lager.

Vi frågade tidigare om du ville få rätt matta skickad istället, men uppfattade ditt svar som att du önskade en återbetalning. Så snart vi har tagit emot returen kommer vi att återbetala hela beloppet.

Vi beklagar verkligen det inträffade och tackar för ditt tålamod.

mvh,
SE MATTOR

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är 3:dje gången jag nu beställde…

Det är 3:dje gången jag nu beställde från er och jag är sjukt imponerad över hur snabbt man får sin leverans!

6 juli 2026

Antwoord van SE Mattor

Tack snälla! Det gläder oss verkligen att höra. Varmt välkommen åter!

Jättefin

Jättefin , lättskött matta.

3 juli 2026

Antwoord van SE Mattor

Stort tack för högsta betyg!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket nöjd då jag lade en beställning…

Mycket nöjd då jag lade en beställning som jag ångrade då storleken på mattan (mattorna) inte skulle fungera eftersom det var en stor matta jag behövde. Fick ett mejl dagen efter där de avbröt beställningen och krediterade Klarna omgående 🙏🏻

1 juli 2026

Antwoord van SE Mattor

Tack för att du delar med dig! Vi blir alltid lika glada av nöjda kunder.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Sämre kvalitet samma pris

Jag har köpt Rabbitmattan flera gånger tidigare och varit nöjd. Den nya mattan håller tyvärr en betydligt sämre kvalitet – den är tunnare, sladdrig och har mycket kortare päls, samtidigt som priset är oförändrat.

När jag kontaktade kundservice fick jag veta att de känner till att det är en annan modell med annan kvalitet. Trots det framgår det inte tillräckligt tydligt vid köpet, och ingen kompensation erbjöds – endast retur.

Som återkommande kund är jag väldigt besviken och kommer tyvärr inte att handla här igen.

2 juli 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Johanna,

Tack för din recension.

Vi är ledsna att den nya mattan inte motsvarade dina förväntningar.

Efter att ha gått igenom dina beställningar kan vi se att det gäller två olika modeller. Din tidigare beställning avsåg vår Rabbit Fur, medan den senaste gäller Rabbit Eco. Vi har omkring tio olika Rabbit-modeller i vårt sortiment, och de skiljer sig åt både vad gäller material, pälslängd, känsla och pris.

Rabbit Eco är alltså inte en ny version av Rabbit Fur eller en modell där kvaliteten har sänkts, utan en helt annan produkt med egna egenskaper och ett lägre pris.

Vi har förståelse för att du hellre ville ha samma modell som tidigare. Eftersom du har fått den produkt som beställts kan vi däremot inte erbjuda ekonomisk kompensation. Det vi har erbjudit är att häva köpet genom en retur, och vi har även kontaktat dig via mejl för att se om vi kan hitta en alternativ lösning som passar dig bättre.

Vänliga hälsningar

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Det ser ut annorlunda i verkligheten

Det ser ut annorlunda i verkligheten

29 juni 2026

Hej Eliane,

Tack för din recension.

Om produkten inte motsvarade dina förväntningar är du varmt välkommen att kontakta vår support så hjälper vi dig gärna. Du kan även välja att returnera produkten om du önskar – skicka bara ett mejl till info@semattor.com så hjälper vi dig vidare.

Vi vill också informera om att denna recension avser vår service. Om din synpunkt gäller själva produkten uppskattar vi om du istället lämnar eller uppdaterar en produktrecension på produktsidan, eftersom det hjälper andra kunder att få rätt information om produkten. Serviceomdömen avser i första hand hur smidig köpupplevelsen, leveransen och kundservicen har varit.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans och riktigt bra kvalitet.
Brukar alltid köpa mina mattor hos SE mattor 😍

29 juni 2026

Antwoord van SE Mattor

Tack för det fina omdömet! Vad roligt att du är så nöjd med mattan.

Fin mjuk matta

Fin mjuk matta, känns dock lite hal

22 juni 2026

Antwoord van SE Mattor

Stort tack för ditt omdöme!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utmärkt service och bra kommunikation

Utmärkt service och bra kommunikation. Tack!

24 juni 2026

Hej Virpi,

Varmt tack för ditt fina omdöme! För oss är det otroligt viktigt med bra kommunikation och god service hela vägen, så det värmer verkligen att höra.

Varma hälsningar, Kundservice på SE Mattor

Dit is Trustpilot