Seniorenvoordeelkaart Reviews

1,7

Volgens mij zijn het oplichters! Ik heb nog maar 1 geregistreerde aankoop, deze is al van oktober 2025 en wacht nog steeds op goedkeuring, ik heb ondertussen al zeker 7 aankopen gedaan waarvan er gee... Toon meer

Dat dit bedrijf (?)nog steeds mensen oplicht met dreigingen om zogezegde “ klanten “te dwingen aanmaningskosten te betalen en hen daarna naar een incassobureau Trivion uit Vosselaar uit te leveren,zod... Toon meer

Wat ging er er mis.... Heb nooit die kaart ontvangen dus ook niet betaald, nu wordt incasso bureau ingeschakeld...bah bah Communicatie is niet mogelijk, bron van ergenis door deze malafide organis... Toon meer

Ik ben een nieuwe klant en ik ben nog nooit zo goed geholpen geweest. Snelle reactie op mijn mail en hele vriendelijke mail teruggekregen. Dit is een top website/bedrijf voor 50-plussers. Je kan er... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Seniorenvoordeelkaart.be is hét online platform voor senioren in België die midden in het leven staan en graag leuke dingen ondernemen. Door lid te worden ontvang je kortingsacties en voordelen op zowel dagelijkse uitgaven, een stedentrip of vaste lasten. Seniorenvoordeelkaart treedt daarnaast op als collectief geheel richting winkeliers, horeca, verzekeraars en energieaanbieders. Op deze manier bedingen we niet alleen hoge kortingen en voordelen, maar komen we ook gezamenlijk op voor de grote groep senioren in ons land.

Zeer slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Begripvolle oplossing van betwiste betaalverzoek

Ik wil eens terugkomen op mijn negatieve review van gisteren.
Seniorenvoordeelkaart heeft mijn verzoek tot betaling van enkel de 2,70 EUR ingewilligd en laat de incassokosten van 20 EUR vallen, waarvoor hartelijk dank.

1 november 2024

Goedemorgen,

Ontzettend fijn dat u zo tevreden bent over onze service! Wij doen ten alle tijden ons uiterste best om u op de juiste manier van te kunnen helpen zijn.

Emma van Team Seniorenvoordeelkaart

Krijg een verzoek tot betaling,heb…

Krijg een verzoek tot betaling,heb nooit een kaart aangevraagd en ga naar de politie stappen .Dit zijn geen zuivere praktijken!!

23 september 2024

Goedemorgen,

Ontzettend vervelend dat u ongewenst een factuur voor een lidmaatschap toegestuurd krijgt. Graag komen wij met u in contact. Zou u ons een mail kunnen sturen met uw gegevens? Dit kan naar klantenservice@seniorenvoordeelkaart.be.

Wij lossen dit graag snel met u op!

niks werkt

niks werkt, je krijgt een kaart voor iets meer dan 9€ tijdje later krijg je aanmaning van bijna 40€ heb dat dan maar betaald vanwege incasso dreigingen. Dan probeer je later op de site in te loggen en kom je langs geen kanten op de site, dus van tegoeden, terugbetalingen of kortingen helemaal geen spraken je kan niks invullen of aanvragen. Bellen kan je niet, enkel van maandag tot woensdag van 9 tot 12 uur en als je dan probeert te is nooit een lijn vrij. Ook nieuw WW aanvragen lukt niet. Dus is mijn vraag wat is de echtheid van deze site, enkel maar beloven en geld ontvangen en meteen incasso erop om nog meer te incasseren

13 september 2024

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Wij willen u graag helpen rondom het inloggen zodat als u ingelogd bent wel gebruik kunt maken van onze kortingen en acties.
Zou u ons een mail kunnen sturen met uw gegevens en het probleem? Dit kan naar klantenservice@seniorenvoordeelkaart.be

Beste seniorenkaart,

Beste seniorenkaart,
Ik heb vorig jaar op 29/8 9,9€ betaald voor een kaart die ik nooit heb gebruikt. Het enige dat ik binnen kreeg was reclame voor een airco ed. Nu krijg ik een sms dat ik 34,95€ open staat waarvoor ik een mail heb gekregen. Ik heb hiervoor nooit een mail gekregen. Ik probeerde bij jullie site in te loggen maar dit lukte niet. Ik weet ineens nog niet of ik een account heb. Als dit een automatische verlenging is die meer als 3x zo duur is beroep ik op mijn herroepingsrecht van 14 dagen om dit op te zeggen. Hopelijk wordt dit rechtgezet en krijg ik niets meer ongewenst op mijn persoonlijke gegevens nog binnen.

10 september 2024

Goedemorgen,

Ontzettend vervelend dat u ongewenst een factuur voor een verlenging toegestuurd krijgt. Graag komen wij met u in contact. Zou u ons een mail kunnen sturen met uw gegevens? Dit kan naar klantenservice@seniorenvoordeelkaart.be.

Wij lossen dit graag snel met u op!

Oplichterij

Laat je niet misleiden. Je krijgt geen welkomstgeschenk

21 maart 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor het schrijven van een review. Als u zich via een welkom geschenk actie heeft ingeschreven hoort u deze wel te krijgen. Echter moet u wel via de geschenk actie link ingeschreven. Graag hoor ik van u uw gegevens zodat ik dit voor u kan nakijken en eventueel op kan lossen.

Emma van Team Seniorenvoordeelkaart

vandaag naar de politie geweest met de…

vandaag naar de politie geweest met de factuur
voor de senior kaart ik weiger te betalen hoe ze me
adres hebben is een raadsel de politie heeft gezegd
dat dit moet stoppen of ze de nodige stappen gaan
ondernemen als dat dreigen blijft heb foto,s genomen
en een mail gestuurd dat geen lid wil worden en deze
opgestuurd blijven steeds nieuwe facturen sturen schurken

23 juli 2024

Goedemorgen,

Ontzettend vervelend dat u ongewenst een factuur toegestuurd krijgt. Dit is uiteraard niet de bedoeling. Graag komen wij met u in contact. Zou u ons een mail kunnen sturen met uw gegevens? Dit kan naar klantenservice@seniorenvoordeelkaart.be.

Wij lossen dit graag snel voor u op!

Team Seniorenvoordeelkaart

Direct een abonnement aangesmeerd zonder mijn toestemming

Ik kreeg al paar mails om betalingen te doen, ik zou niet weten waarom,, ik heb zelfs geen kaart of wat dan ook ontvangen,, en nooit van hun zogenaamde voordelen gebruik gemaakt, vandaag krijg ik een brief dat ik moet betalen met dreiging van een incasso bureau, zou niet weten waarvoor ik moest betalen, dat ruikt naar oplichterij.

16 juli 2024

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw feedback.

U geeft aan dat brieven en facturen ontvangt en dat niet de bedoeling is en u geen kaart of iets ontvangen heeft. Wij helpen u hier uiteraard graag mee verder. Zou u ons een berichtje kunnen sturen naar klantenservice@seniorenvoordeelkaart.be met uw gegevens zodat we hier naar kunnen kijken?

Ik zie uw bericht graag tegemoet.

Emma van Team Seniorenvoordeelpas

Bij Krëfel iets gekocht van 124.99€

Bij Krëfel iets gekocht van 124.99€. Ik krijg geen korting want niet online gekocht.
Dit is gewoon een bedrieglijke boel en ben al blij dat ik niet de volle pot betaald heb voor die kaart. Ik zal dan ook blij zijn als ze volgend jaar opgezegd kan worden

15 juni 2024

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.

Alleen is op onze site duidelijk uitgelegd hoe het in zijn werk gaat rondom onze kaart en wij zijn voornamelijk een online platform dus kan de korting helaas niet toegekend worden bij een fysiek bezoek.

Mochten wij u ergens bij kunnen helpen horen wij dit graag.

Emma Team Seniorenvoordeelkaart

Ik wacht al meer dan een maand op een betaling…

Ik wacht al meer dan een maand op een betaling. Ik nam al meerdere keren contact op en werd steeds gewezen op de ICT-afdeling die vertraging had. Wanneer komt dit eindelijk in orde of is er meer aan de hand?

12 juni 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor uw feedback. Wat vervelend dat u niet tevreden over ons bent. Wij doen ten alle tijden ons uiterste best om dit probleem voor u op te lossen, echter zijn sommige problemen wat complexer en duurt dit wat langer dan normaal om dit op te kunnen lossen. Wij zijn hier druk mee bezig. Excuses voor het ongemak.

Senioren voordeelkaart

Was al geruime tijd in het bezit van mijn voordeelkaart,maar had geen betalingsgegevens ontvangen. Ik heb een mail naar de klantenservice gestuurd. Kreeg de volgende dag al de nodige en duidelijke gegevens. Waarvoor bedankt 👍 Daniella

16 mei 2024

Goedemorgen,

Als wij u in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen horen wij het graag! Namens het team wens ik u een prettige dag toe!

Emma van Team Seniorenvoordeelkaart

Fijn om.te hebben zo blijft er ook wat…

Fijn om.te hebben zo blijft er ook wat over voor leuke dingen, wijbedanken jullie voor alles

25 maart 2024

Goedemorgen,

Ontzettend fijn dat u zo tevreden bent over onze service! Wij doen ten alle tijden ons uiterste best om u op de juiste manier van dienst te kunnen zijn. Namens het team wens ik u een prettige dag toe!

peter faber mooie verhalen

peter faber mooie verhalen, maar klopt niks van ik betaal 39euro, mijn vrouw 20, als je hebt ingeschreven en je betaald niet gelijk krijg je herrinering met volgende versoek 15 euro meer mijn advies is oplichterij niet doen

22 maart 2024

Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent.
Wij hebben wisselende acties dus waarschijnlijk heeft u vrouw zich via een actie aangemeld en u niet. Daar komt het verschil vandaan

De eerste herinnering is kosteloos vanaf de tweede herinnering komen er inderdaad kosten bij.
Mochten wij u ergens bij kunnen helpen horen wij dit graag.

Tessa Team Seniorenvoordeelpas

Ik heb geen verlenging gevraagd

Ik heb, om te beginnen, géén verlenging gevraagd van her lidmaatschap. Jullie beslissen zelf dat deze wordt verlengd. Omdat ik mijn eerste (?) factuur niet heb ontvangen, die van de verlenging, ontvang ik een (2de?) herinnering met verwijlkosten.
Omwille van vraag voor onmiddellijke stopzetting van het lidmaatschap krijg ik een lang en zeer onduidelijk antwoord. Hier staat in dat mijn lidmaatschap nóg een maand duurt en dat hier dus nog kosten aan zijn verbonden. Welke, dat lees ik niet! Dus, ik weet niet wat mijn ´schuld´ is... Bij deze vraag krijg ik geen antwoord meer.
Er stond érgens een telefoonnummer voorbde belgische klanten dat enkel in de voormiddag bereikbaar was. Blijkt het nummer niet te bestaan.
Nóóit meer, seniorenvoordeel, never ever again. Ongelofelijk gewoon.

5 maart 2024

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend om te horen dat u ontevreden bent. Het is inderdaad zo dat het lidmaatschap automatisch verlengd wordt. Dit staat ook in de voorwaarden vermeld. Tevens hanteren wij een maand opzegtermijn vandaar dat u ook nog een maand lid bent. Ook maak ik uit uw bericht op dat u al bent geholpen door een van mijn collega's. Mochten wij nog iets kunnen betekenen voor u laat het ons dan via de klantenservice weten klantenservice@seniorenvoordeelkaart.be.

Anna Team Seniorenvoordeelpas

Wat een vreselijke on communicatieve en…

Wat een vreselijke on communicatieve en lakse organisatie!! Ik wacht al maanden op mijn cash back geld!! Na veel pogingen, bellen en mailen en bij dat eerste bitchy medewerkster, krijg ik totaal niks meer van ze te horen. Waar is de klant in dit verhaal? Ze zijn daar rijp voor KASSA!

23 november 2023

Goedemorgen,

Bedankt voor het geven van uw feedback.

Wij vinden het ook heel vervelend dat u daar al zo lang op wacht. Zoals we u eerder verteld hebben is dit een technische storing die de ICT-afdeling op zal moeten lossen. We hebben u verteld dat als de oplossing er is we u dit laten weten. We doen echt onze best u zo goed mogelijk verder te helpen hiermee.

Aanmaning incasso en oplossing

Aanmaning tot betaling, dreigen met incasso, 9.95 betaalverzoek + 20 eur incassokosten. Mails worden niet beantwoord. Ik begrijp zelfs niet hoe ik me hier voor ingeschreven heb. Die 9.95 wil ik eventueel wel betalen maar ik wil hier echt liever nooit meer van horen

Inmiddels heb ik net van senioren... ontvangen. Mijn lidmaatschap wordt beëindigd en de aanmaning vervalt. Met dank hiervoor

26 februari 2024

Bedankt voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend om te horen dat u ongewenst bent ingeschreven, ook maak ik uit uw bericht op dat u al bent geholpen door een van mijn collega's. Mochten wij nog iets kunnen betekenen voor u laat het ons dan via de klantenservice weten.

Anna Team Seniorenvoordeelpas.

Onwettelijk gebruik van persoonsgegevens

Zonder me ooit ergens voor ingeschreven te hebben, kreeg ik ineens bijna dagelijks een email van deze organisatie. Heel vervelend (ik ben ook nog lang geen senior) en bovendien wettelijk niet toegestaan.

14 februari 2024

Goedemorgen,

Bedankt voor het achterlaten van een review.

Wat vervelend dat u ongewenste e-mails van ons ontvangt! Zou u een e-mail willen sturen naar onze klantenservice? Dan kunnen zij u handmatig uit ons systeem halen. Dat kan naar: klantenservice@seniorenvoordeelkaart.be.

Nooit de kaart gebruikt

Nooit de kaart gebruikt, meermaals opgezegd. Maar toch nog rekeningen sturen. Ik laat dit niet zo en ga hiermee verder. Ik ga ook zoveel mogelijk mensen inlichten om bij deze firma, weg te blijven. Geldwolven is nog een mooi woord. Jullie zijn oplichters, ge kunt hun nooit bereiken, telefonisch. ze blijven rekeningen sturen, zelfs nadat ge u uitschrijft. Wilt ge reageren op hun site, wordt ge automatisch terug klant.

25 januari 2024

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback.

Ontzettend vervelend dat uw opzegging niet goed verwerkt is door onze klantenservice. Ik wil dit graag voor u oplossen, en uw lidmaatschap met terugwerkende kracht stop te zetten. Graag ontvang ik uw gegevens. Zou u ons per e-mail uw gegevens door willen geven? Dat kan naar klantenservice@seniorenvoordeelkaart.be.

Ik hoor graag van u!

Tessa van Team Seniorenvoordeelkaart

Stop met mij ongevraagd elke dag te…

Stop met mij ongevraagd elke dag te mailen dat ik zo'n voordeelpas zou kunnen aanschaffen. Niet ok. Oplichters?

21 januari 2024

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend dat u ongewenst mail van ons ontvangt. Mogelijk heeft u ergens toestemming gegeven om dergelijke berichten te accepteren. Uiteraard kunnen wij dit simpel verhelpen door u uit te schrijven. U kunt ons mailen naar klantenservice@seniorenvoordeelkaart.be. Wij zullen uw e-mailadres dan kunnen verwijderen uit onze database.

Emma van Team Seniorenvoordeelkaart

De seniorenvoordeelpas vind ik erg opdringerig

De seniorenvoordeelpas vind ik erg opdringerig. Je wordt teveel en te vaak lastig gevallen met nieuwsbrieven. Voor mij een reden om niet te willen deelnemen.

21 januari 2024

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review.

Wat vervelend dat u te vaak mail van ons ontvangt.

Spam

Heb gisteren ook ongevraagd een mail gekregen in mijn mailbox. Heb het onmiddellijk doorgestuurd naar verdacht safeonweb
Ongelooflijk hoe bepaalde individuen dingen betalend aanbieden waar het voor 65 plussers al dikwijls een gratis verkregen korting is.

13 januari 2024