Seniorenvoordeelkaart Reviews

1,7

Volgens mij zijn het oplichters! Ik heb nog maar 1 geregistreerde aankoop, deze is al van oktober 2025 en wacht nog steeds op goedkeuring, ik heb ondertussen al zeker 7 aankopen gedaan waarvan er gee... Toon meer

Dat dit bedrijf (?)nog steeds mensen oplicht met dreigingen om zogezegde “ klanten “te dwingen aanmaningskosten te betalen en hen daarna naar een incassobureau Trivion uit Vosselaar uit te leveren,zod... Toon meer

Wat ging er er mis.... Heb nooit die kaart ontvangen dus ook niet betaald, nu wordt incasso bureau ingeschakeld...bah bah Communicatie is niet mogelijk, bron van ergenis door deze malafide organis... Toon meer

Ik ben een nieuwe klant en ik ben nog nooit zo goed geholpen geweest. Snelle reactie op mijn mail en hele vriendelijke mail teruggekregen. Dit is een top website/bedrijf voor 50-plussers. Je kan er... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Seniorenvoordeelkaart.be is hét online platform voor senioren in België die midden in het leven staan en graag leuke dingen ondernemen. Door lid te worden ontvang je kortingsacties en voordelen op zowel dagelijkse uitgaven, een stedentrip of vaste lasten. Seniorenvoordeelkaart treedt daarnaast op als collectief geheel richting winkeliers, horeca, verzekeraars en energieaanbieders. Op deze manier bedingen we niet alleen hoge kortingen en voordelen, maar komen we ook gezamenlijk op voor de grote groep senioren in ons land.

Zeer slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

2de review

Ik heb via verschillende mails mijn betaling bewijs doorgestuurd en nog beweren jullie niks ontvangen te hebben, en opnieuw dreigen met incasso bureau
Is dat hoe jullie senioren behandelen???
Wel dikke duim
Kan je mij eens rechtstreeks mailen aub

10 januari 2024

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw e-mail.

Helaas kan ik op basis van de naam die u heeft achtergelaten bij de review geen account terugvinden in ons systeem. Ik kijk graag met u mee en los het probleem op. Zou u ons kunnen voorzien van meer informatie? Ik heb dit verzoek via de review ingediend.

Emma van Team Seniorenvoordeelpas

Hoe kan dit

Gisteren een aanmaning gekregen tot betalen van 79,95 euro voor de seniorenkaart waar ik niks van af weet. Niet eens een kaart ontvangen of een faktuur . Het is een aanmaning die binnen de 14 dagen na ontvangst van de brief dient te worden betaald.Dit lijkt niet op bedrog, dit is bedrog. Heb opgezocht hoe ik dit moet opzeggen en onmiddellijk gedaan. Ik stap naar testaankoop indien ze dit niet willen oplossen. Ik heb geen kaart , ik moet de kaart niet en zou niet eens weten tot wat het dient.

5 januari 2024

Hartelijk dank voor uw e-mail.

Na aanmelding hoort u binnen vijf werkdagen te zijn voorzien van een voordeelkaart. Indien dit niet zo is, hoort u dit volgens de algemene voorwaarden aan ons te melden.

Helaas kan ik op basis van uw voor- en achternaam geen registratie terugvinden in ons systeem. Ik kijk graag even met u mee. Zou u kunnen reageren op de mail waarin wij om meer informatie vragen?

Bij voorbaat dank.

Anne van Team Seniorenvoordeelkaart

was tevreden over de werking maar er is…

was tevreden over de werking maar er is een tijd gekomen om te stoppen wegens familiale tegenslag doe zo verder ,prima

19 november 2023

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review! Wij zijn blij dat wij u op de juiste wijze van dienst konden zijn.

Tessa van Emma van Team Seniorenvoordeelkaart

Probleem vlot en vriendelijk opgelost.

21 september 2023

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review! Wij streven naar een fijne klantenservice en mooi product voor onze leden.

Namens het team van Seniorenvoordeelkaart wens ik u een prettige dag toe!

Emma van Team Seniorenvoordeelkaart

Ik ben echt heel tevreden over jullie…

Ik ben echt heel tevreden over jullie samenwerking, mijn probleem werd snel opgelost, hartelijk dank aan de klantenservice die deed wat nodig was, ze zijn geweldig 👍

12 september 2023

Goedemorgen,

Ontzettend fijn dat u zo tevreden bent over onze service! Wij doen ten alle tijden ons uiterste best om u op de juiste manier van dienst te kunnen zijn. Namens het team wens ik u een prettige dag toe!

Emma van Team Seniorenvoordeelkaart

Ik heb vorig jaar een seniorvoordeel…

Ik heb vorig jaar een seniorvoordeel kaart aangevraagd, maar nooit gebruikt. Ik heb NIET gevraagd om verder lid te worden ! Nu krijg ik een ingebrekestelling dat ik de pas moet betalen en een boete van 40 euro. Ik ga daar niet mee akkoord. Ik wil die kaart NIET meer . Grtjs

21 april 2023

Goedemiddag,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Ontzettend vervelend dat u een vervelende ervaring heeft met de Seniorenvoordeelkaart. Wij helpen u graag verder om dit zo spoedig mogelijk op te lossen. Zou u kunnen reageren op de vraag om extra gegevens achter te laten?

Tessa van Team Seniorenvoordeelpas

Ik heb vorig jaar een seniorvoordeel…

Ik heb vorig jaar een seniorvoordeel kaart aangevraagd maar nooit gebruikt, een jaar later krijg een kaart in de bus, ik had niet gevraagd om verder lid te worden, ik heb onmiddellijk geschreven dat ik die kaart niet meer wou en ze ging terugsturen, nooit geen antwoord gekregen.
Nu krijg ik een ingebrekestelling dat ik de pass moet betalen plus een boete. Ik ga daar niet mee akkoord. Ik wil die kaart NIET MEER

10 april 2023

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback.

Ontzettend vervelend dat u geen reactie heeft gehad van onze klantenservice voor uw opzegging. Ik wil dit graag voor u oplossen, en uw lidmaatschap met terugwerkende kracht stop te zetten. Graag ontvang ik uw gegevens. Zou u ons per e-mail uw gegevens door willen geven? Dat kan naar klantenservice@seniorenvoordeelkaart.be.

Ik hoor graag van u!

Tessa van Team Seniorenvoordeelkaart

ik ben na overleg goed geholpen…

ik ben na overleg goed geholpen waarvoor dank

7 april 2023

Goedemorgen,

Uiteraard geen enkel probleem. Fijn dat u tevreden bent met onze geboden oplossing.

Fraudeurs

Met 27 jaar krijg ik opeens een pas doorgestuurd zonder ooit 1 aangevraagd te hebben. Ik weet niet eens hoe jullie mijn gegevens hebben. Geen telefonisch contact en alleen mail. Komt goed uit vieze fraudeurs. Als er niks gedaan word zet ik door bij de politie op advies van de gemeente. Heel erg bedankt he, was al gestresst en ben erg blij dat er zo fijn word gereageerd. Ga hier niet naar toe, deze zaak stinkt naar fraude.

5 april 2023

Hartelijk dank voor uw e-mail.

Ontzettend vervelend dat u ten onrechte bent aangemeld voor de voordeelkaart. Ik los dit graag voor u op. Helaas kan het zo zijn dat iemand u voor onze pas heeft opgegeven. Graag ontvang ik uw gegevens zodat ik dit onmiddellijk voor u kan stopzetten. Zou u deze gegevens kunnen achterlaten? Ik heb hier een verzoek voor ingediend via uw review.

Ik hoor uiteraard graag van u!

Ik zit in een scheiding

Ik zit in een scheiding, m’n e-mail is daardoor verandert. Nu krijg ik constant, via mail van ex herinnering toegestuurd om een betaling van 4,76€ te doen, maar ik heb voor een heel jaar betaald!!! Zeker al 6 e-mails gestuurd met bewijs van betaling erbij en nog willen ze claimen van me. Ze vinden m’n account niet terug!!! Één grote miserie, de kortingen niet waard, begin er niet aan!!!! Ze aanvaarden gewoon de verandering van e-mail niet!!! Als dit zo verder gaat, ga ik naar een Advokaat toestappen. Het is al moeilijk genoeg zonder deze complicaties er boven op!

15 februari 2023

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor uw bericht.

Ik zie dat er reeds contact met u is geweest op de klantenservice. Ik en mijn collega's doen ons uiterste best om het voor u uit te zoeken en in orde te maken. Er zal nogmaals contact met u worden opgenomen.

Tessa van Team Seniorenvoordeelkaart

Gemakkelijk in gebruik maar niet hier…

Gemakkelijk in gebruik maar niet hier in de regio. Moet altijd verder gaan om ze te gebruiken.

14 februari 2023

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw feedback.

Wat jammer dat u uw voordeelkaart niet kunt gebruiken in uw regio. Wij kijken graag met u mee. Wellicht dat wij u kunnen voorzien van een aantal leuke tips en advies om meer voordeel uit uw kaart te halen.

Tessa van Team Seniorenvoordeelkaart

Tot op heden verliep alles vlekkeloos

Tot op heden verliep alles vlekkeloos. Enkel is er een tweetal weken geleden iets misgelopen dat er een aankoop niet geregistreerd werd. Heb ik laten weten maar ik wacht wel even tot ik nieuws krijg van de klantendienst. Ik ben er van overtuigd dat het opgelost wordt. Is een prachtige service naar senioren toe !

5 februari 2023

Veel voordelen en kortingen

Als gebruiker van de Seniorenvoordeelkaart ben ik tevreden over de voordelen en kortingen die ik kan ontvangen, met zowel voordelen voor dagelijkse uitgaven, uitjes en vaste lasten. Ik ben verrast door de hoeveelheid winkeliers, horeca, verzekeraars en energieaanbieders waar ik gebruik van kan maken en de kortingen die zijn bedongen. Ik raad de Seniorenvoordeelkaart zeker aan aan iedere 50-plusser die op zoek is naar voordelen en kortingen die aansluiten bij hun levensstijl.

5 februari 2023

Goedemorgen,

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw positieve review!

Is er iets dat wij kunnen doen om een ster meer van u te mogen ontvangen? Uw opmerkingen en suggesties zijn van harte welkom!