Seniorenvoordeelkaart Reviews

1,7

Volgens mij zijn het oplichters! Ik heb nog maar 1 geregistreerde aankoop, deze is al van oktober 2025 en wacht nog steeds op goedkeuring, ik heb ondertussen al zeker 7 aankopen gedaan waarvan er gee... Toon meer

Dat dit bedrijf (?)nog steeds mensen oplicht met dreigingen om zogezegde “ klanten “te dwingen aanmaningskosten te betalen en hen daarna naar een incassobureau Trivion uit Vosselaar uit te leveren,zod... Toon meer

Wat ging er er mis.... Heb nooit die kaart ontvangen dus ook niet betaald, nu wordt incasso bureau ingeschakeld...bah bah Communicatie is niet mogelijk, bron van ergenis door deze malafide organis... Toon meer

Ik ben een nieuwe klant en ik ben nog nooit zo goed geholpen geweest. Snelle reactie op mijn mail en hele vriendelijke mail teruggekregen. Dit is een top website/bedrijf voor 50-plussers. Je kan er... Toon meer

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Seniorenvoordeelkaart.be is hét online platform voor senioren in België die midden in het leven staan en graag leuke dingen ondernemen. Door lid te worden ontvang je kortingsacties en voordelen op zowel dagelijkse uitgaven, een stedentrip of vaste lasten. Seniorenvoordeelkaart treedt daarnaast op als collectief geheel richting winkeliers, horeca, verzekeraars en energieaanbieders. Op deze manier bedingen we niet alleen hoge kortingen en voordelen, maar komen we ook gezamenlijk op voor de grote groep senioren in ons land.

Zeer slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Opzeggen van abonnement.

Voor mij zijn de voordelen niet van toepassing. Teveel waar ik niets mee ben.
De opzegging is correct en snel afgehandeld. En steeds vriendelijke mails zonder dreigend taalgebruik zoals bij anderen. Bedankt..

19 februari 2021

Wat een fijne en vriendelijke service

Wat een fijne en vriendelijke service! Er was iets verkeerd gegaan bij het aanmelden waardoor ik de korting was misgelopen op het lidmaatschap. Maar dit werd na contact met de klantenservice al snel weer rechtgezet. Daar was ik heel blij mee. Dus bedankt nog ieg :-)

12 februari 2021

Dag Allemaal.

Dag Allemaal.
Nou waar moet ik mee beginnen allereerst heeft het vrij lang geduurd om in te loggen doordat ik een andere Mail heb gemeld.
Maar dat is op gelost het verrassing pakket viel wat betreft de producten erg mee het had erger gekund.
Maar ik ben in Dec 2020 lid geworden en het zo allemaal snel komen een verrassing pakket en kortings bonnen tot eind December dus dat viel in het water .
Maar even gebeld en er werden Nieuwe kortings bonnen gestuurd tot eind juni.
Het verrassings pakket kwam Half Januari 2021.
Met allemaal Kerst artikelen.
En wat wel erg tegen valt dat het allemaal producten zijn voor 1 persoon .
Ik ben gelukkig nog geen Weduwe .
Maar het zo mooi zijn geweest dat er wat meer goede producten in zou zitten voor 2 personen.
En er werd Beloofd een Cadeau van ongeveer 90 euro wat het is werd niet verteld anders is het Geen Cadeau meer stond er bij.
Nou ik ben er inmiddels achter wat het is het zijn de totale Kortingsbonnen incl pakket .
Wat een Mooi Cadeau of niet dan.
Als ik dit achteraf allemaal had geweten dat de Meeste kortings bonnen te besteden zijn bij Diverse winkels in de Randstad.Amsterdam en omstreken.
Nou dat is een enorme tegenvaller .
Winkels die niet meer bestaan of helemaal dicht zijn.
En wat heel duidelijk is als je wat wilt ontvangen moet het wel via de Voordeelpas regelen .
Want anders val je buiten de Boot.
Ik heb in December 2020 een helemaal Nieuw contract af gesloten bijn Vodafone voor 2 jaar .
Volgens Seniorenvoordeelpas kan ik 75 euro terug vragen heb ik gedaan nou snappen hun niet hoe ik deze contract tot stand is gekomen.
En Volgens mij kan ik fluiten naar het beloofde 75 euro retour.
Met het inloggen ging er veel mis na bijna 2 maanden bellen/ mailen kreeg ik eindelijk een goed bericht zodat ik weer kon inloggen.
Maar ik heb inmiddels wel een contract af gesloten bij Vodafone.
Dus ik had diverse keren gebeld en mensen gesproken Na Heel lang wachten soms 50 minuten.kreeg ik eindelijk iemand aan de telefoon en er werd een Nieuw wachtwoord gestuurd .
Nee dus .
Heb het oude inlog gegevens gestopt en maar een nieuw ingelogd sijsteem aan gemaakt .Binnen tweedagen een bericht met pas en de rekening voor mijn 2 pas .
Deze heb ik gelijk weer Retour gestuurd maar zij verwachten wel betaling dit ga ik dus niet doen .
Er is over gebeld maar ik moet wel aan tonen dat ik vanaf December 39,95 euro heb betaald.
Nou het is toch niet zo moeilijk om te achterhalen of er inderdaad is betaald .
Daar voor hoef ik toch niet mij bankrekening te laten zien.
Ik heb de gegevens door gestuurd en ik wacht het af.
Maar verder is het een Heel mooi gebaar om Toch nog wat voor de oudere Mensen tegemoet te komen .
Want van het Rijk hoeven wij niks te verwachten alleen maar inkorten Pensioen en AOW. daar zijn ze Goed in Den Haag.
Tot zei zelf stoppen met( werken)
Maar ja hun salaris met die van de gewone Burger nou ik zou Graag ruilen met hun inkomen.

31 januari 2021

Waardeloze afzetters,hier is van een…

Waardeloze afzetters,hier is van een voordeel geen sprake,wel een groot nadeel ze halen het geld uit uw zak of sturen een incassobureau met kosten,zaak voor de rechtbank en met succes gewonnen. Waren al een paar dossiers ivm deze oplichting gepasseerd

11 december 2020
Logo Seniorenvoordeelkaart

Antwoord van Seniorenvoordeelkaart

Beste,

Bedankt voor uw review. Dit is tot onze grote spijt om te horen, helaas kunnen wij omrent deze zaak niks vinden in het systeem.

Graag zouden wij met u mee willen kijken en vroegen ons dan ook af of u een mail hierover kunt versturen naar klantenservice@seniorenvoordeelpas.nl of anders naar ons toe wilt bellen op: 038 08 34 60. Op onze website bij klantenservice kunt u onze openingstijden terugvinden.

Weet u daarnaast zeker dat u de Seniorenvoordeelpas bedoelt hierbij? Dit komt ons namelijk niet bekend voor. Hopelijk ontvangen wij een reactie van u terug zodat wij er samen uit kunnen komen. Wij vinden dit namelijk erg vervelend om te horen en zouden dit graag voor u willen oplossen.

Team Seniorenvoordeelkaart

Had perongelijk mijn adres verkeerd…

Had perongelijk mijn adres verkeerd ingevuld tijdens de aanmelding en had hierdoor de kaart niet ontvangen.
Dit heeft de klantenservice direct opgepakt en aangepast. Zojuist de nieuwe kaart correct ontvangen

23 september 2020

Leuk

Heel leuk boodschappen pakket ontvangen, kan het delen met mijne klein kinderen

14 augustus 2020

Zeer positief!

Inmiddels al 2 jaar lid van de seniorenvoordeelpas. De klantenservice staat mij vriendelijk te woord bij vragen over kortingen.

10 augustus 2020

Na 1 jaar lid te zijn

Na 1 jaar lid te zijn, kreeg ik een brief met incassokosten, dit terwijl ik geen eerdere herinneringen had ontvangen. Gemaild met klantendienst en vriendelijk geholpen. Ik had mijn mail veranderd maar niet bij seniorenvoordeelkaart doorgeven.

18 juni 2020
Reviews in alle talen tonen. (130 reviews)