Lag net lekker van de vrouw te snoepen word ik gebeld dacht eerst dat het die stumperts van de ziggo waren tot ze zeiden dat me energie contract verlengd moest worden, welliswaar al heel lang klant... Toon meer

Als je ooit eens ergens per ongeluk of ondoordacht een vinkje hebt aangeklikt grijpen deze bedrijven hun kans om je lastig te vallen. Heel erg sneu dat er parasiterende bedrijfjes zijn die niks toevoe... Toon meer

Ik ga sinds kort over de energiezaken thuis, het was dan ook even wennen om daarover benaderd te worden aan de telefoon. Samen gekeken naar de mogelijkheden en er bleek een mooie besparing mogelij... Toon meer

2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

komen contract niet na

een getekende overeenkomst voor levering van energie, maar service direct stuurt het niet door naar energiedirect. Laat me in de kou staan. telefonisch niet bereikbaar. Nooit mee in zee gaan. oplichters eerste klas

27 juli 2022

OPLICHTERS!

Twee keer gebeld. Een keer voor zonnepanelen en een keer voor energie. Ik sta nergens ingeschreven voor beide en heb helemaal nooit een energiecontract gehad, dus HOE komen ze aan mijn nummer? Als ik dit vraag hangen ze snel op en kunnen ze me niet verder helpen. Echt belachelijk. Elke keer een ander nummer dat ze bellen.

9 juni 2022

Een contract via hun bij de Essent…

Een contract via hun bij de Essent afgesloten, met vaste tarieven voor 3 jaar, wat ze mij aan de telefoon hebben verteld over de tarieven klopte want ik heb zelf eerst alles uitgezocht voor ik ze terugbelde voor een contract. En gezien wat er allemaal op het nieuws was gisteren hebben ze dus wel de waarheid daarover verteld. Via de Essent site kan ik geen vast contract krijgen maar via hun dus wel een vast Essent contract. Het boeit me niet hoe ze bellen, maar ik ga straks niet mee in de verhoging en ik krijg ook nog eens kortingen, ik denk dat dat het belangrijkste is. Misschien moeten meer mensen eens de tarieven gaan vergelijken in plaats van zeiken hoe iemand aan de telefoon klinkt

1 juni 2022

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters.
Ben net gebeld door nr: 040 2291440 en heb gezegd ik doe zelf wel met mijn energie leverancier bellen.
Toen ik vroeg waarom hij mij belde hierover omdat ik in belmeniet register sta was ie in eens vertrokken.

4 mei 2022

Onbeschoft!

Bellen je en doen je een zogenaamde aanbeiding. Vertellen veel, maar luisteren niet. Daarnaast moet je binnen 5 minuten op de aanbieding reageren. Ik had afgesproken om een dag later teruggebeld te worden, bellen ze me binnen 10 minuten terug dat ik op accepteren moet klikken. Pardon!!!! Toen werden ze onbeschoft en heb ik opgehangen. Doe geen zaken met deze partij.

4 mei 2022

Malafide bedrijf

Malafide bedrijf! Bellen constant en doen een aanbod zonnepanelen. Dan komen ze erachter dat ik een huurhuis heb en kan het niet! Een gerenommeerd bedrijf zal dit zo niet aanpakken. Uitleg slaat nergens op en weten niet meer wat ze moeten zeggen.

7 april 2022

Spambellers

Spambellers die van geen ophouden weten. Aangeven dat je (ooit) toestemming hebt gegeven om gebeld te worden, terwijl je nooit toestemming hebt gegeven. Energiecontracten, zonnepanelen... Het houdt niet op. Ik begrijp niet dat je dat werk wilt doen. Oplichters zijn het, met gladde praatjes.
Schijtziek wordt ik ervan.
Mocht iemand van Service Direct dit lezen;
Als eerste de betekenis van het woord SERVICE: Service is een andere benaming voor dienstverlening. Het woord is van toepassing op commerciële instellingen die HUN KLANTEN (ben ik niet) TEVREDEN (ben ik zeer zeker niet) willen stellen. Dit kan door hen in ruil voor geld een goed aan te bieden WAAR ZIJ OM VRAGEN (ik heb hen nergens om gevraagd), maar omvat ook het oplossen van problemen of het opnemen van klachten.
Ten tweede, IK WIL NIETTTTTTT MEER GEBELD WORDEN!!!!!!!

6 april 2022

Spammers met (illegale) bellijsten!

Telefoonspammers die maling hebben aan het bel-me-niet register. Bellen ongevraagd op ongelegen momenten en proberen je iets aan te smeren wat je niet nodig hebt. Je naam fatsoenlijk uitspreken lukt hun personeel niet, maar kennelijk hebben ze dus wel een (illegale!) lijst met namen en telefoonnummers.

Opgepast dus!

NB: men belde vanaf telefoonnummer 031532087711.

24 februari 2022

Ik word net gebeld door dit bedrijf

Ik word net gebeld door dit bedrijf, en je moet gewoon uitkijken wat je zegt , voor je het weet zit je onder een contract die je niet Wil . In de naam van de energiebedrijf waar ik al jaren zit , die mij nooit bellen ,zeggen ze contract verlengd moet worden.de medewerker die aan dit spelletje meedoet moeten ze ook achter slot en grendel zetten. Grote oplichters zijn het!!!! Kijk uit.

23 februari 2022

Zielig stelletje misleidende…

Wat een zielig stelletje misleidende lui zijn dit. Zogenaamd gebeld worden uit naam van je energie maatschappij (waarvan ze de naam niet weten). Vervolgen zeggen dat het bestaande contract moet worden verlengd. Weten alleen niet wat voor contract er is (dat is vreemd zeg). Wanneer je vervolgens vragen gaat stellen, waar zij antwoord op zouden moeten kunnen geven worden ze brutaal en arrogant. Omdat ze niet snel genoeg medewerking krijgen wordt er gewoon opgehangen. Triest om je zelf hier voor te lenen (firma list en bedrog).
Voor de (echte) energieleveranciers heb ik de tip, om deze partij(en) maar eens juridisch aan te pakken.

22 februari 2022

Wat een onbeschofte liegende gasten…

Wat een onbeschofte liegende gasten zijn dit. Ik heb uw dossier voor me liggen? Welk dossier.? Ze gokken erop. Afkappen die gasten. Niet bel register is niet meer van toepassing. Grote bek kun je krijgen. Ga hier een klacht bij de ACM over indienen.

22 februari 2022

bellen je op en zeggen dat ze voor jouw…

bellen je op en zeggen dat ze voor jouw energie (vattenval) je contract verlengen.vragen veel en als je zegt dat ze zelf de gegevens toch kunnen zien dan kan dat volgens hun ivm privacy. ik kon een contract afsluiten wat bijna de helft duurder was dan wat ik nu heb en dat is al een flexibel contract. ik heb vattenval ingelicht die gaan er met hun juristen achter aan want vattenval werkt niet met externe bedrijfjes

21 februari 2022

Opdringerig

Mw deed zich voor als medewerker van Eneco, dat ik een 3 jarig vast contact moet nemen. Ik moet helemaal niks! Er werd toen zeer opdringerig en onbeschoft op gereageerd.

10 februari 2022

Oplichters..

Oplichters... paar maanden terug gebeld door service-direct namens " vattenfall ". Na contact gehad te hebben met vattenfall duidelijk te horen gekregen dat ze GEEN zaken doen met hun en dat ze er werk van gingen maken. Vandaag doodleuk gebeld worden door Mauro van service-direct, je raad het al namens vattenfall. Ze leren het nooit. Trap er niet in mensen

9 februari 2022

Bellen je onder valse voorwendselen

Bellen je onder valse voorwendselen, bellen om zogenaamd je energiecontract te verlengen namens je huidige energieleverancier. Maar dit contract loopt nog en ze ontwijken de vraag namens welke leverancier ze je bellen. Als je ze hiermee confronteert ontkennen ze het. We hebben de verbinding direct verbroken. Na deze reviews gelezen te hebben zijn we blij dat gedaan te hebben. Nooit zaken mee doen!

8 februari 2022

Zeer onbeschofte benadering over…

Zeer onbeschofte benadering over energie contract en nog zeggen dat ze uit naam van vattenval bellen ook.
Als je uiteindelijk een vraag aan hun probeert te stellen worden ze onbeschoft en aggeresief. Let dus goed op met dit soort telefoontjes

7 februari 2022

Agressieve benadering

Ik ben vanochtend benaderd door dit bedrijf inzake mijn energiecontract. Een buitengewoon onvriendelijke, agressieve en opdringere mevrouw die maar bleef volhouden dat ik hiervoor toestemming had gegeven. Bovendien waren de gegevens waarover zij beschikte geheel onjuist. Ik heb haar erop gewezen dat dergelijke telefoontjes wettelijk niet meer mogen vanaf vorig jaar juli zelfs maar zij ontkende dit. Een dwingerige en onprettig marketing hanteert dit bedrijf.

4 februari 2022

Oplichters en nog onbeschoft ook

Ben gebeld door service direct, doen zich voor als “de klantenservice”, onduidelijk waarvan, om mijn energiecontract te verlengen. Vragen vervolgens waar ik een contract heb. Als ik dat niet wil zeggen wordt ze ronduit onbeschoft. Ik heb gezegd dat verlengen niet kan als ze niet eens weet waar mijn contract loopt. Toen zou ze een contract elders aanbieden. Heb gezegd dat ik dat zelf wel uitzoek als ik daar behoefte aan heb. Zij boos opgehangen. Zielige toestand. Oplichters. Tip aan de belmedewerkers: Zoek een leuke baan!

2 februari 2022

Doen zich voor als essent

Doen zich voor als essent, ik vroeg door, daar was deze onbeschofte dame niet van gediend en hing op...heb ik terug gebeld, kreeg ik andere medewerkster aan de lijn. ...deze was nog onbeschofter, bij vragen van mijn kant zei ze letterlijk: ik ga geen discussie aan, het is graag of niet!

28 januari 2022

Is dit jouw bedrijf?