Lees wat reviewers zeggen
Zrobiłam zamówienie w sklepie w poniedziałek wieczorem. Po fakcie przeczytałam opinie na temat tego sklepu i się przeraziłam. Myślałam, że będzie tak strasznie jak ludzie pisali. Ja na szczescie towar... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
- Tuinmeubilairwinkel
- Woonkamermeubilairwinkel
- Zitbankenwinkel
Geschreven door het bedrijf
Nie lubisz, gdy coś dobrego Cię omija? Lubisz być na bieżąco z wszelkimi nowinkami ze świata home designu? To zupełnie tak, jak my. Skandynawia, ciepła Italia, pachnąca pralinkami Belgia i wiele, wiele innych zakątków, w których rodzą się piękne meble, lampy i dodatki – w poszukiwaniu inspiracji i nowych marek, które chcemy zaprosić do grona współpracujących z nami firm, nie znamy żadnych ograniczeń. O naszych rodzimych projektantach również zawsze pamiętamy – w naszej ofercie znajdziesz kilka obiecujących, polskich marek i jesteśmy przekonani, że grupa ta będzie się powiększać. Nie zastanawiaj się zatem dłużej, tylko dołącz do naszego stylowego i funkcjonalnego grona osób, które tak jak my kochają piękne wnętrza i meble najwyższej jakości – tutaj zawsze sporo się dzieje…
Contactgegevens
Zakopiańska 56, 30-435, Kraków, Polen
- 12 38 48 748
- poczta@sfmeble.pl
- sfmeble.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Uwaga!!!
Uwaga!!!! Oszuści. Zamówiłam stół, informacja na stronie 48h. Dzwonię po 5 dniach od zamówienia, kiedy otrzymam zamówienie, pani informuje mnie, że w poniedziałek wysłali e-mail, że zamówienie jest opóźnione 4 tygodnie ( informuje Panią, że nie otrzymałam takiego e-maila, jedyny który posiadam to z potwierdzeniem zamówienia) zadaje pytanie dlaczego nikt nie zadzwonił z informacją czy życzę sobie czekać czy chce zwrot pieniędzy. To jest banda oszustów, zero słowa przepraszam, wręcz ton rozmowy im nie pasuje. Podają nieprawdziwe informacje na stronie, żeby wyłudzić pieniądze od ludzi. Uważajcie!!!!!!!
Przestrzegam przed tą firmą
Przestrzegam przed tą firmą. Zamówiłem w sklepie sfmeble.pl stół, który miał informacje k dostawie w ciągu 30 dni na karcie produktu. Obecnie mija już drugi miesiąc ani stołu ani pieniędzy. Opiekun Klienta który jest podany w mailu zamówienia nie odpowiada, a gdy dzwonię na infolinię to otrzymuje informację że jest to jakaś grupa z meble.pl i opiekun oddzwoni i tak za każdym razem. Nie polecam i sprawę zgłaszam do organów ścigania.
Polecam dostawa sprawna i na czas. Produkt super Ja oceniam zakup bardzo pozytywnie
Ja oceniam zakup bardzo pozytywnie. Zamówiłam stół i za kilka dni był już na miejscu, super zapakowany, naprawdę wszystko ok. Nie ukrywam, że czytając opinie (po zakupie ale jeszcze przed dostawą) byłam przerażona. Ale nawet w takim gorącym okresie przed świętami dostawa była na czas. Szczerze to nigdy nie piszę żadnej opinii ale mając tak pozytywne doświadczenie to aż krzywdzące dla sklepu byłoby jej nie napisać. Także ja polecam
Useless
An order which was supposed ot be delivered in 14 days finally arrived 7 weeks.
They dont stock the items they advertise. There is no basis for the delivery. When I asked why my item was late, they ahd absolutely no clue and no idea when it would acctually arrive.
I was offered a pathetic 3% discount for something that was a month and a half late
produkt dotarł uszkodzony
produkt dotarł uszkodzony. Od razu wysłałem e-mail ze zdjęciami. Powiedziano mi, żebym wysłał to na inny adres e-mail. Ja to zrobiłem. Wysłałem ponownie wiadomość e-mail wielokrotnie i nie otrzymałem odpowiedzi. okropna obsługa. unikać!
Niestety firma sprzedaje towar, którego nie ma. Po anulowaniu zamówienia nie zwraca pieniędzy. Nie polecam.
Dramat
Dramat, nie mają towaru który sprzedają na stronie. Po dwóch miesiącach brak odzewu z ich strony, problem ze zwrotem pieniędzy, polecam omijać szerokim łukiem.
Oszuści
Oszuści! Nie odbierają telefonów i nie odpowiadają na maile. Zamówiłam w lutym wieszak, przesuwali termin wysyłki a potem zamilkli. Zamierzam zgłosić na policję i wpisać do rejestru nieuczciwych sprzedawców.
Opóźnienie 3 miesiące - brak kontaktu ze strony sklepu
Zamówienie było dokonane na stronie sfmeble.pl - 28 marca. Na stronie jest wpisane, że wysyłają w ciągu 21 dni.
Nie było żadnej informacji o opóźnieniach - dopiero jak ja się kontaktowałam ze sklepem (mailowo i telefonicznie) to przekazywano mi, że jest opóźnienie. Bez konkretnego terminu - najprawdopodobniej połowa maja.
Dziś (23 maja) przeczytałam, że zamówienie przeniesione na koniec czerwca!
Nie polecam!
Kontakt utrudniony jedynie sporadyczne…
Kontakt utrudniony jedynie sporadyczne odpowiedzi drogą mailową.
Brak informacji o realizacji zamówienia co gorsza opłacone zamówienie i nie wiadomo czy będzie zwrot środków.
uwaga
Niestety, zamówiona i opłacona z góry sofa nie dotarła w terminie, nie mam żadnego kontaktu ze sklepem. Nie odpowiadają na maile, nie można się do nich dodzwonić. Obawiam się, że nie zwrócą mi pieniędzy...
Odradzam wszystkim ten sklep.
Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie. Zamówiłam i opłaciłam biurko 1 kwietnia. 30 kwietnia dostałam informację mailem że nie mają tego produktu i nie będą mieć. Poprosiłam o natychmiastowy zwrot moich pieniędzy i do dzisiaj nic nie otrzymałam. Takie sprawy trzeba zgłaszać na policję. Jak inaczej to nazwać jak nie OSZUŚCI. Szkoda że tak późno przeczytałam opinie na temat tej firmy. Mają pieniądze na reklamę w Internecie ale nie mają produktów i oszukują łudzi.
Zamówienie 350810 [SF/649184]
Uwaga oszustwo
Uwaga oszustwo. Ku przestrodze. Firma przesuwa terminy dostarczenia produktu nie realizując zamówienia i nie oddaje pieniędzy.
Szczerze odradzam
Szczerze odradzam, stół zamówiony 15 marca z terminem dostawy max 10 dni, brak informacji ze sklepu o opóźnieniu w dostawie, zamówienie anulowałam 18 kwietnia i było obiecane, że zwrot otrzymam do 14 dniu, do dzisiaj jednak pieniądze do mnie nie wróciły. Na maile dostaję odpowiedź, że przekazane jest do działu księgowości, nie ma możliwości dodzwonienia się do sklepu, automat sam się rozłącza.
Świetna obsługa
Błyskawiczna dostawa
Błyskawiczna dostawa, towar zgodny z zamówieniem, dobrze zapakowany i zabezpieczony. Ciekawy asortyment sklepu. Mogę polecić zakupy w sfmeble.pl
Otrzymany towar zgodny z opisem.Wzorowa…
Otrzymany towar zgodny z opisem.Wzorowa informacja o statusie przesyłki.Wszystka OK.
Wazon ma w rzeczywistości inny kolor
Zamówienie zostało zrealizowane bez problemu, jednak zakupiony wazon Hubsch wygląda w rzeczywistości zupełnie inaczej niż na prezentowanych zdjęciach - jest on, mianowicie brązowy. Nie odsyłam tylko dlatego, że mi się nie chce bawić w zwroty, póki co stoi...
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.