Uwaga!!!! Oszuści. Zamówiłam stół, informacja na stronie 48h. Dzwonię po 5 dniach od zamówienia, kiedy otrzymam zamówienie, pani informuje mnie, że w poniedziałek wysłali e-mail, że zamówienie jest op... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ja oceniam zakup bardzo pozytywnie. Zamówiłam stół i za kilka dni był już na miejscu, super zapakowany, naprawdę wszystko ok. Nie ukrywam, że czytając opinie (po zakupie ale jeszcze przed dostawą) był... Toon meer
Zrobiłam zamówienie w sklepie w poniedziałek wieczorem. Po fakcie przeczytałam opinie na temat tego sklepu i się przeraziłam. Myślałam, że będzie tak strasznie jak ludzie pisali. Ja na szczescie towar... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Przestrzegam przed tą firmą. Zamówiłem w sklepie sfmeble.pl stół, który miał informacje k dostawie w ciągu 30 dni na karcie produktu. Obecnie mija już drugi miesiąc ani stołu ani pieniędzy. Opiekun Kl... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Meubelaccessoires
- Slaapkamermeubilair winkel
- Meubelwinkel
- Tuinmeubilairwinkel
- Woonkamermeubilairwinkel
- Zitbankenwinkel
Geschreven door het bedrijf
Nie lubisz, gdy coś dobrego Cię omija? Lubisz być na bieżąco z wszelkimi nowinkami ze świata home designu? To zupełnie tak, jak my. Skandynawia, ciepła Italia, pachnąca pralinkami Belgia i wiele, wiele innych zakątków, w których rodzą się piękne meble, lampy i dodatki – w poszukiwaniu inspiracji i nowych marek, które chcemy zaprosić do grona współpracujących z nami firm, nie znamy żadnych ograniczeń. O naszych rodzimych projektantach również zawsze pamiętamy – w naszej ofercie znajdziesz kilka obiecujących, polskich marek i jesteśmy przekonani, że grupa ta będzie się powiększać. Nie zastanawiaj się zatem dłużej, tylko dołącz do naszego stylowego i funkcjonalnego grona osób, które tak jak my kochają piękne wnętrza i meble najwyższej jakości – tutaj zawsze sporo się dzieje…
Contactgegevens
Zakopiańska 56, 30-435, Kraków, Polen
- 12 38 48 748
- poczta@sfmeble.pl
- sfmeble.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Lampa wisząca eye
Lampa spełniła moje oczekiwania. Zgodna z opisem. Czas wysyłki terminowy. Jestem zadowolona.
Szybko i bezproblemowo!
No niestety nie polecam
No niestety nie polecam. Zamówiłam talerz ozdobny, który jest zardzewiały i był cały tłusty, tak że nawet papier, w który był zawinięty nasiąkł tym tłuszczem. Kontaktowałam się z obsługą, ale niestety bez odpowiedzi
Droga przez mękę
Długi czas oczekiwania, opakowanie śmierdzące stęchlizną i wymiocinami. Natomiast sam produkt (półka) zaskakująco dobra i wysokiej jakości.
Bardzo zadowolona
Produkt przyszedł bardzo szybko
Produkt przyszedł bardzo szybko, spełnił moje oczekiwania, wszystko zgodne z opisem
Wazon piękny,świetnie…
Wazon piękny,świetnie wykonany,prezentuje się fantastycznie a do tego w super cenie. Szybka realizacja zamówienia,porządnie zabezpieczona paczka. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Polecam wszystkim
Bardzo szybka realizacja zamowienia i…
Bardzo szybka realizacja zamowienia i wysylka oraz wspolpraca z firma kurierska, ktora oferuje usluge wniesienia mebli oraz wyboru daty i przedzialu godzinowego dostawy, co jest niestety rzadkoscia w przypadku internetowych sklepow z meblami.
Bardzo sprawny przebieg zakupów
Bardzo sprawny przebieg zakupów. Szybka wysyłka, profesjonalne podejście do klienta.
Tragedia
Tragedia , czas wysyłki krzeseł dwa tygodnie , czekam już miesiąc i dalej nie mam krzeseł. Odradzam , ja siedzę i się martwię czy je dostanę bo oczywiście zrobiłem przedpłatę . Unikajcie tego sklepu , to jakiś pośrednik bez magazynu
zamówione kinkieciki są małe, ale ładne i zgrabne :)
zgodnosc z opisem i szybka dostawa
Kupiłam stołeczek w bd cenie
Kupiłam stołeczek w bd cenie. Był tak dobrze wykonany, że chciałam dokupić jeszcze jeden. Ale już nie było w ofercie.
Świetna obsługa
Solidna firma
Wysłali towar błyskawicznie, zapakowany konkretnie!
Meble
Meble, jak i obsługa z pewnością godna polecenia! Pomimo wydłużonego czasu oczekiwania udało się zrealizować zamówienie ze znacznym wyprzedzeniem. Brawo!
Produkty dobrej jakości
Produkty dobrej jakości , miła obsługa , szybka wysyłka
Towar wyjątkowy
Towar nowoczesny, wyjątkowy, niebagatelny o bardzo dobrej jakości. Firma dostarcza towar w uzgodnionym terminie a w razie problemów gwarantuje zwrot środków na konto. Polecam zdecydowanie SF MEBLE! Jestem ich stałym klientem i z przyjemnością przeglądam systematycznie ich ofertę bo warto!
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.