Uwaga!!!! Oszuści. Zamówiłam stół, informacja na stronie 48h. Dzwonię po 5 dniach od zamówienia, kiedy otrzymam zamówienie, pani informuje mnie, że w poniedziałek wysłali e-mail, że zamówienie jest op... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Ja oceniam zakup bardzo pozytywnie. Zamówiłam stół i za kilka dni był już na miejscu, super zapakowany, naprawdę wszystko ok. Nie ukrywam, że czytając opinie (po zakupie ale jeszcze przed dostawą) był... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Przestrzegam przed tą firmą. Zamówiłem w sklepie sfmeble.pl stół, który miał informacje k dostawie w ciągu 30 dni na karcie produktu. Obecnie mija już drugi miesiąc ani stołu ani pieniędzy. Opiekun Kl... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Meubelaccessoires
- Slaapkamermeubilair winkel
- Meubelwinkel
- Tuinmeubilairwinkel
- Woonkamermeubilairwinkel
- Zitbankenwinkel
Geschreven door het bedrijf
Nie lubisz, gdy coś dobrego Cię omija? Lubisz być na bieżąco z wszelkimi nowinkami ze świata home designu? To zupełnie tak, jak my. Skandynawia, ciepła Italia, pachnąca pralinkami Belgia i wiele, wiele innych zakątków, w których rodzą się piękne meble, lampy i dodatki – w poszukiwaniu inspiracji i nowych marek, które chcemy zaprosić do grona współpracujących z nami firm, nie znamy żadnych ograniczeń. O naszych rodzimych projektantach również zawsze pamiętamy – w naszej ofercie znajdziesz kilka obiecujących, polskich marek i jesteśmy przekonani, że grupa ta będzie się powiększać. Nie zastanawiaj się zatem dłużej, tylko dołącz do naszego stylowego i funkcjonalnego grona osób, które tak jak my kochają piękne wnętrza i meble najwyższej jakości – tutaj zawsze sporo się dzieje…
Contactgegevens
Zakopiańska 56, 30-435, Kraków, Polen
- 12 38 48 748
- poczta@sfmeble.pl
- sfmeble.pl
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Firma za fasadą pięknych okazji
Firma za fasadą pięknych okazji, nie posiadająca towaru. Brak kontaktu. 3 miesiące oczekiwania, żeby dostać informacje, że znowu się przedłuży o 2 tygodnie.

Nie słowni
Nie słowni , brak zamówienia , brak wysyłki o wszystko trzeba się samemu się interesować .

Szybka i sprawna obsługa
Szybka i sprawna obsługa. Kwietniki bardzo ładne i dobrej jakości, pozostałe artykuły warte ceny.

Piękny i niebanalny asortyment
Piękny i niebanalny asortyment, świetna obsługa i szybka realizacja zamówień. Urządziłam tu połowę domu i napewno wrócę do zakupów.

Kanapa zgodna z zamówieniem
Kanapa zgodna z zamówieniem, szybka dostawa, bardzo dobrze zapakowana.
Mam jedną uwagę: firma kurierska powinna mieć możliwość płatności blikiem lub kartą, bo możliwa była tylko gotówka.

Sofa ogrodowa rewelacja
Sofa ogrodowa rewelacja! Solidnie wykonany mebel, wysokiej jakości materiały, bardzo łatwa w złożeniu. Kontakt ze sklepem super. Po złożeniu zamówienia zadzwonili do mnie abym potwierdziła wysyłkę, bo towar był dostępny od ręki. Bardzo dziękuje

Super szybko
Super szybko, produkt zgodny z zamówieniem, wszystko na b. TAK

Antwoord van Sfmeble
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. 👍 Stolik śliczny i solidny.

Firma jest oszukana
Dostawa była wielokrotnie opóźniana iw końcu powiedzieli, że po miesiącu oczekiwania nadal nie jest gotowa. Firma jest oszukana

Antwoord van Sfmeble
Zaraz po zakupie towaru informacja, że wysyłka opóźniona będzie, tak więc firma sprzedaje towar, którego nie posiada na stanie. Bardzo długi okres oczekiwania na zakupiony towar. Przesyłka kurierska bardzo droga, beznadziejnie zabezpieczona. Nie polecam

Antwoord van Sfmeble
Bardzo długi termin oczekiwania na zamówienie i słaba jakość mebli.
Bardzo długi termin oczekiwania na meble. Większość rzeczy od razu do reklamacji - zniszczenia albo słaba jakość. Znaczna część do zwrotu. Nie polecam firmy sfmeble. Obsługa klienta bardzo kiepska, problematyczne reklamacje i zwroty.

Świetna firma
Kupiłam w sfmeble.pl kawiarkę i rondel bardzo wysokiej jakości. Za bardzo przyzwoitą cenę.
wygląd ok, wykonanie średnie
stoliki nocne ogólnie wyglądem są ok. Maja jednak sporo niedociątgnięc jesli chodzi o wykonanie- bardzo ciasno wchodząca szuflada (czasem trzeba się siłowac), szyflady bez szyn, brak śróbki montazowej, wypadający gwint.
napewno nie jest to mebel dla wymagających
Krzesło
Krzesło piękne, stylowe, super zapakowane, bardzo szybka dostawa.
Bardzo odradzam jakichkolwiek zakupów w tym sklepie. Rzekome darmowe zwroty to ściema gdyż zwrot środków jest ja voucher. Chcąc zrealizować voucher albo sklep wysyła wybrakowane wadliwe produkty co w moim przypadku zdążyło się cztery razy albo stwierdza brak dostępności produktu. Bardzo słaba obsługa posprzedażowa. Bardzo odradzam tego sklepu który okazał się być najgorszym sklepem internetowym.

Jak dla mnie- super
Zrobiłam zamówienie w sklepie w poniedziałek wieczorem. Po fakcie przeczytałam opinie na temat tego sklepu i się przeraziłam. Myślałam, że będzie tak strasznie jak ludzie pisali. Ja na szczescie towar dostałam tego samego tygodnia w czwartek, zapakowany, zabezpieczony, nieuszkodzony. Nie mogę nic złego napisać. Ja polecam, chociaż może wyjątkowo mi się udało ☺️

Antwoord van Sfmeble
Nie oddają pieniędzy za anulowane zamowienie
Wpłacasz pieniądze za towar, wskazana data dostawy i na tym konkrety się kończą. O wszystko trzeba dopytywać samemu. Gdy natomiast decydujesz się anulować zamówienie, sklep obraca nadal- 14 dni i dłużej Twoimi pieniędzmi. Osoba kontaktowa ma dla Ciebie jedną odpowiedź: "przekazano do działu księgowości". Klientów mają za nic. Ci, którzy otrzymali zamówiony towar mogą uważać się za szczęśliwców. Pozostałym -jak niestety mnie- pozostaje jedynie szukać teraz paragrafów, bo kolejne monity mailowe nie robią na nich absolutnie żadnego wrażenia

Zła obsługa
Mały opis produktu na stronie. Przesyłka wydłużona ponad 2 krotny czas który był podany na stronie. Utrudniony kontakt. Brak indywidualnej i samodzielnej informacji ze strony sklepu nt. opóźnień.
Dit is Trustpilot