Snelle levering, netjes ingepakt. Ben heel tevreden met de sandalen, lopen lekker. Ik doe ze meestal heel de zomer aan.
Ik heb onlangs een paar schoenen (laars en hak) besteld bij deze webshop en ben enorm tevreden! Het bestelproces verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. De schoene... Toon meer
1 tip voor iedereen die bij deze webshop wilt bestellen, betaal via PayPal , want via PayPal kan u altijd u geld terug eisen als ze weer niet reageert of niets terugbetaald. De schoenen ware... Toon meer
Erg mooie kwalitatieve schoenen. ShoesbyArmel denkt altijd in mogelijkheden mocht er iets mis zijn met de bestelling. Daarnaast kan je ook gewoon langs gaan om schoenen te passen. Prijskwaliteit... Toon meer
Webshop in Exclusive Shoes, Bridal Accessories and Bridal heels. Established in 2016 and handmade with love. Our store is located in the Netherlands, Goor. You can contact our customer care team by phone, e-mail, whatsapp and instagram.
Polmaten 3, 7472DK, Goor, Nederland
- 0648798030
- info@shoesbyarmel.com
- shoesbyarmel.com
Vraagt klanten om een review
Super service
Een supersnelle reactie, zelfs op zondag. Erg vriendelijk. Mijn tweede bestelling geplaatst. Gaan er zeker meer volgen
Top service!
Had gister de schoenen besteld, vandaag heb ik ze binnen!! Heel erg blij mee!
Alles valt precies zoals de beschrijving op de website en komt 100% overeen met de foto’s, zelfs wat ik binnen kreeg is veel mooier!!
Aanrader🤍
Heel sneu dat ze eigen positieve…
Heel sneu dat ze eigen positieve reviews schrijven om de negatieve reviews te compenseren. Als je het doet, doe het dan tenminste niet met je eigen achternaam! In plaats van tijd hieraan te besteden, help alle klanten die nog wachten op hun producten en/of terugbetaling. Echt sneu dit.
Hele goede ervaring
Ik heb bij deze webshop al een aantal keren besteld. Goedkoop en snel geleverd.
Ik had een maat groter nodig. Klantenservice was heel snel met antwoorden. Binnen paar dagen de nieuwe schoenen binnengekregen. Mijn ervaring was ronduit snel en makkelijk
Verkeerde producten ontvangen
Verkeerde producten ontvangen. En wordt helemaal geen aandacht aan gegeven. Zit er al weken achter aan! Echt slechte service!

Antwoord van Shoes by Armel
Top service en top kwaliteit
Top service en top kwaliteit. Mijn schoenen waren volgende dag binnen en viel exact op maat, het aller belangrijkste was dat ik op mijn speciale dag zonder pijn te lijden heb kunnen lopen op hakken.
Mijn droom schoenen heb ik hier gevonden
Niet betrouwbaar
Niet betrouwbaar. Deze site gebruikt foto’s van schoenen, die daadwerkelijk niet kloppend zijn met het gene wat binnen komt.
Dit aangegeven, waarop ze alleen maar brutaal reageren en niet mee kunnen denken naar een passende oplossing.
Brutaal mens
Brutaal mens. Reageert onvriendelijk en disrespect.

Antwoord van Shoes by Armel
Uiteindelijk een goede oplossing na…
Uiteindelijk een goede oplossing na verkeerde retourzending.
Blij met de snelle en klantgerichte service.
Zo kan het ook.

100% Onbetrouwbaar
100% Onbetrouwbaar. Verkeerde product ontvangen, vervolgens krijg ik geen antwoorden op mijn vragen. Mijn advies is: niet bestellen bij dit bedrijf. Ze delen alleen berichten van tevreden klanten en niet van gedupeerde klanten.

Antwoord van Shoes by Armel
Snelle levering en kwalitatieve product!
Mooie paar schoenen besteld en deze zijn goed verpakt en snel aangekomen. Schoenen zijn van goede kwaliteit voor een mooie prijs! Klantvriendelijke service die je wilt helpen als er iets niet goed gaat.
Waardeloos...
Schoenen besteld, kwamen beschadigd. Gevraagd of het retour mocht, maar geen bericht. Opnieuw besteld, weer niet goed. Verschillende mailtjes gestuurd, geen reactie. Uiteindelijk een reactie geplaatst op Trustpilot, maar een mail gekregen of ik mijn reactie wilde verwijderen.. daarna wilden ze mij verder helpen.
Uiteindelijk geld van 1 paar terug gekregen en de andere nooit. Verder ook nooit meer een reactie ontvangen..
Schoenen besteld 10 december en tot op…
Schoenen uiteindelijk toch aangekomen. Niet super van kwaliteit , maar wel heel mooi model.

Antwoord van Shoes by Armel
Snelle service en vriendelijk…
Snelle service en vriendelijk personeel. mevrouw hielp mij snel via instagram. Door de snelle communicatie kon ik dezelfde dag nog mijn hakken ontvangen. Geven goed advies en denken met je mee. Zeker een aanrader! Kom snel weer terug voor wat leuks. ❤️
Twee weken een bestelling geplaatst
Twee weken een bestelling geplaatst. Geen pakket, geen antwoord op de mails, geen trackings code of dergelijke.. Reacties op Instagram verwijderen als je wat te klagen hebt. Bestel nooit hier, voor het retourneren van pakjes zijn er hele vage regels. Koop wat duurder heb je tenminste kwaliteit en service.
Oplichters!!!
Ze vragen mensen om reviews te plaatsen voor een tegoedbon in plaats van dat ze hun problemen oplossen! Doe een melding bij ACM! Des te meer des te beter!
For non Dutch speakers: report them to The Netherlands Authority for Consumers and Markets!
Leuke hakken!
Ik heb een mooie pumps met hakken besteld en meteen de volgende dag kreeg ik die binnen. Super snel! De personeel hadden mij veel geholpen. Heel lief en netjes! Dankjullie wel voor de mooie service!
NIET BESTELLEN
NIET BESTELLEN!
Ik wacht al maanden op mijn bestelling geen reacties en op Insta wel lezen maar niet reageren! Ik ga ze in gebreken stellen want dit is honds brutaal!
BESTEL NIET!
De schoenen worden in de schoendoos verstuurd in een plastic zak. Als ze aangekomen zijn, zitten er al deuken in de schoenendoos. Daarnaast zijn ze heel goedkoop gemaakt. Je ziet de spijkers door de doorzichtige hak en de steentjes zijn er voor een deel al uitgevallen. Dit is al voordat ze verstuurd worden, want de steentjes liggen niet in de doos. Kortom, je krijgt kapotte, slecht afgewerkte schoenen opgestuurd. Echt frappant dat ze niet eerst checken of alle steentjes er wel in zitten. Dit is niet eens te vergelijken met schoenen van de Primark o.i.d. Die zijn tenminste nog normaal afgewerkt. Alsjeblieft mensen, bestel niet! In werkelijkheid zien de schoenen er heel anders uit dan op de foto! Ze zien er op de foto's prachtig uit, dat weet ik, maar in het echt is het een ander verhaal. De reviews hier beneden zijn (helaas) waar. Mocht je toch willen bestellen, betaal dan met PayPal zodat je aankoopbescherming hebt. Ik kan helaas geen foto's toevoegen aan mijn review, anders had ik dit gedaan.
Ze geven aan producten in de uitverkoop niet aan te nemen en dat je je geld niet terugkrijgt. Dit mag niet beste mensen! Ze zijn wettelijk verplicht jouw retour te accepteren, of er nou sprake is van uitverkoop of niet. Daarnaast zijn ze ook verplicht de verzendkosten die zij jou laten betalen voor de verzending naar jou terug te betalen. Dit geldt niet voor de verzendkosten die jij zelf betaalt voor het terugsturen natuurlijk. De informatie op hun website is dus in strijd met de wet. Nogmaals: Bestel niet en als je toch het risico wilt nemen, doe het dan via PayPal! Die aankoopbescherming heb je nodig. Neem anders contact op met Autoriteit Consument & Markt, want je hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen of een artikel nou is afgeprijsd of niet. Ken je rechten en maak hier gebruik van!
Ik had gewild dat ik eerder naar de reviews had gekeken, lesson learned. Negatieve reacties worden inderdaad verwijderd, maar op Facebook niet. Onder meerdere posts worden ze oplichters genoemd. Mensen doen dat echt niet voor hun plezier.
Weet wat je doet..
P.S. Ik zie meermaals de vraag wat je kunt doen op het moment dat ze niks van zich laten horen of niet terugbetalen. Neem contact op met Thuiswinkel Waarborg, zij kunnen je verder helpen. Succes mensen..
1 ster is teveel
1 ster is teveel. Ik ben simpelweg opgelicht. Na foute bestellingen, slechte schoenen en waardeloze communicatie heb ik op eigen kosten de bestelling teruggestuurd. Ik heb mijn geld nooit terug gezien. Via het contactformulier wordt niet gereageerd. Sporadisch via een DM, maar er wordt niet gedaan wat men beloofd. Ik wacht al 3 maanden op mijn geld. Ik zou me schamen als ik zo zaken zou doen.
Online zijn ze wel zeer actief. Alle negatieve berichten op een post op Instagram worden snel verwijderd. Ik ben niet de enige heb ik al gezien.