Ik ben ontzettend tevreden over deze webshop. De bestelling werd snel geleverd en de schoenen zijn precies zoals op de foto’s perfecte pasvorm en topkwaliteit. De klantenservice reageert snel en vrien... Toon meer

Ik heb onlangs een paar schoenen (laars en hak) besteld bij deze webshop en ben enorm tevreden! Het bestelproces verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. De schoene... Toon meer

Ik ben ontzettend tevreden met mijn bestelling! De kwaliteit van de schoenen is echt top, mooi afgewerkt en precies zoals op de website beschreven. Daarnaast was de verzending super snel, mijn pakketj... Toon meer

1 tip voor iedereen die bij deze webshop wilt bestellen, betaal via PayPal , want via PayPal kan u altijd u geld terug eisen als ze weer niet reageert of niets terugbetaald. De schoenen ware... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Webshop in Exclusive Shoes, Bridal Accessories and Bridal heels. Established in 2016 and handmade with love. Our store is located in the Netherlands, Goor. You can contact our customer care team by phone, e-mail, whatsapp and instagram.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Super behulpzaam!

Ze zijn super begripvol en hulpzaam! Ze reageren snel op je bericht en overleggen alles op een duidelijke manier!

25 maart 2024

Hakken

Hakken
Erg mooie hakjes ontvangen en veel keus in verschillende kleuren. Passend bij elke gelegenheid en daarbij ook met een hele fijne en snelle service

19 maart 2024

Slechte service en kwaliteit

Ik heb hier bruidsschoenen besteld, maar de kwaliteit viel tegen, zeker in verhouding met de prijs. Ik zag lijmresten en het logo in de schoenen was al helemaal vervaagd. Ik durfde dit niet aan op mijn bruiloft, bang dat de schoenen kapot gingen o.i.d. ik heb de schoenen geretourneerd op eigen kosten. Vervolgens kreeg ik mijn geld maar niet terug. Ik heb veel berichtjes moeten sturen, waar soms niet op werd gereageerd of de belofte werd gedaan om er morgen naar te kijken en dan niks meer van zich lieten horen. Nadat ik na een maand stuurde dat ik dacht dat het hier ging om oplichting kreeg ik dan eindelijk mijn geld terug. Helaas wel zonder excuus, maar vooral verontwaardiging om het feit dat ik dacht dat ik dacht dat dit leek op oplichting. Oftewel als je geen actie blijft ondernemen, kan je waarschijnlijk fluiten naar je geld.

19 maart 2024

Hi Denise,

Zoals we vanochtend hebben besproken is je retour terugbetaald en verwerkt. Het klopt inderdaad dat wij dit te lang hebben laten liggen en onze excuses daarvoor. Dit heb ik ook al via Instagram naar je gestuurd. Maar houdt hierbij wel rekening Dat het mij ging om dat het werd opgelost en teruggeboekt en niet zo zeer om het focussen opbieden van excuses. Want uiteindelijk gaat het om actie en niet om worden. Dat dit bij jou verkeerd is aangekomen vind ik jammer. Want het is uiteraard niet de bedoeling dat het lijkt alsof dit ons niet boeit.

Ik hoop dan ook Dat je onze excuses aanvaard.

team Armel

Top service!

Super aardig, denkt met je mee, bied een hele goede service!

17 maart 2024

Thankyou Ümmügülsüm!
Veel plezier met je schoenen voor je bruiloft.

Communicatie kan beter

Helaas, na 9 dagen mijn bestelling nog niet mogen ontvangen (bestelling geplaatst 9 maart). Het is mijns inziens onvoldoende duidelijk dat het product in pre-order is. Om deze stelling te ondersteunen: mijn bestelling betreft de cinderella flats maat 40. Volgens de website zijn er momenteel 2 producten op voorraad (mijn interpretatie: 2 paar maat 40 cinderella flats is op voorraad). Echter is mij aangegeven dat het product voor mij is geproduceerd en bijbesteld, en dat het vanaf 18 maart potentieel nog 7 dagen gaat duren.
Ik zou willen adviseren daarin de communicatie te verbeteren op zowel de site als de bestel bevestiging naar de klant.
Daarnaast blijkt het telefoonnummer op de website het momenteel niet te doen. Ik zou daarom Shoes by Armel adviseren dit ook te communiceren op de website.
Hopelijk komt mijn bestelling binnen afzienbare tijd binnen.

18 maart 2024

Hoi Melanie,

Zoals besproken via Instagram heb jij maandagochtend direct van ons een berichtje gekregen. Je hebt vrijdag voor het eerst contact opgenomen om 16:30 uur, dit is een half uur voordat wij met weekend gingen. Dat je geen reactie hebt gekregen komt dus ook daardoor.

Daarnaast is het product wat jij hebt besteld een pre-order en wordt het binnen een week al geleverd. Deze informatie hebben wij jou ook doorgegeven.

Team Armel

Erg slecht ervaring voor eerste bestelling van shoes by armel

Ik had van twee maanden geleden een paar schoenen gekocht Dat was de eerste keer dat ik bij hen iets gekocht en helaas waren beide van slechte kwaliteit. Alsof dat nog niet genoeg was, kreeg ik ook nog eens twee keer dezelfde rechtervoet! Ik heb al een maand lang geprobeerd contact op te nemen via mail, maar ik kreeg geen enkele hulp.
Zelfs na lang wachten kreeg ik een nutteloze reactie. Tot nu toe heb ik mijn geld nog niet teruggekregen en ik heb geen reactie ontvangen over retourzending en mijn geld. Dat maakt me boos want ze moeten gewoon de klanten helpen en als ze dat niet willen en hebben ze geen zin om dat te doen , ze kunnen gewoon zijn webshop sluiten en niets meer verkopen.
Hopelijk dat ze mij snel nog een oplossing vinden en mijn geld terugkrijgen.

13 februari 2024

Hi The Queens,

Op jou naam kunnen wij geen bestelling vinden. Neem aub contact met ons via de mail om dit op te lossen. Mail aub naar info@shoesbyarmel.com met je ordernummer.

Ondanks de eerst verkeerdelijke levering
Ben ik toch goed geholpen geweest. Ik had op een paar dagen tijd de juiste schoenen ontvangen.
Zeer mooie collectie bruidschoenen.
Een aanrader!!

21 februari 2024

Zou ik iedere bruid aanraden!!!

Ik wil je enorm hard bedanken voor de mooiste / gemakkelijkste hakken op onze prachtige dag! Zoveel complimentjes over gekregen! Ze maakten men outfit en de vibe helemaal af 🤍
Alsook een dikke merci voor je snelle reactie bij vragen en levering!

20 januari 2024

Hi Jamiena,

Dank je wel voor je review!

Ben heel erg tevreden!!

Ben heel erg tevreden!!! Ik heb hier al eerder mijn sandalen gekocht die ik jarenlang droeg. Recent heb ik ook mijn bruidsschoenen en nog een paar sandalen gekocht. Ik ben er verliefd op!! Topp service

19 januari 2024

Ze was ontzettend vriendelijk

Ze was ontzettend vriendelijk. Ik kreeg de ruimte om verschillende hakken te passen en kreeg tussendoor advies. Het was een fijne ervaring!

13 januari 2024

Mooie bruine leren laarzen

Nadat ik mijn schoenen had besteld en op ging halen bij een pick-up shop konden ze het eerste instantie niet vinden! Armel heeft me erg goed geholpen erbij en toen ik ze had gevonden was ik op slag verliefd op mijn mooie bruine leren laarzen! Thanks a lot

18 januari 2024

Zeer tevreden en super vriendelijk

Na veel positieve verhalen wilde ik ook een poging wagen om schoenen te bestellen bij Shoesbyarmel. Geslaagd, echt leer, goede kwaliteit en ook nog is super vriendelijk! Voortaan bestel ik mijn schoenen by SHOESBYARMEL!

23 december 2023

TOP kwaliteit en service

Al mijn vriendinnen hebben hun bruidsschoenen en accessoires hier gekocht. Van top kwaliteit en PRACHTIG! Snelle service en staan je ook super snel tewoord als je vragen hebt. Nog geen ervaribg hoe het gaat als er iets mis is want dat is tot nu nog nooit geweest! I definitely recommend!

29 december 2023

Ik onderzoek winkelprijzen en of een…

Ik onderzoek winkelprijzen en of een verkoper wel eerlijk de producten in de sale verkopen vandaag was deze winkel aan de beurt en viel het mij op dat de verkoper haar prijzen met sale dagen verhoogd om vervolgens een kleine korting te verwerken waardoor je uiteindelijk op bijna de normale verkoopprijs uit komt bijvoorbeeld de Gulden Heels 5cm waren tot aan twee weken geleden 69,90 en zijn nu 74,90 waarvan ze een korting van 5 euro heeft verwerkt het vervolgens sale noemt en je op 64,90 uit komt en dan kan ik je garanderen want dat is wat ze zei dat Zara en andere grote merken hieraan mee doen dat klopt niet als je een product voor meer wilt verkopen zet het dan voor meer op de pagina dan gaan je niet de sale prijzen verhogen en dan korting erop gooien zodat men denkt dat het voor een meeneem prijs heeft aangekocht gewoon weg een oneerlijke winkel waarvan de prijzen schommelen met de dag doe hier geen aankopen!

25 december 2023

Beste Karima,

Bedankt voor uw feedback en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat prijspercepties kunnen variëren, maar het is belangrijk te benadrukken dat we transparant zijn over eventuele prijswijzigingen.

Onze prijsaanpassingen van vijf euro zijn het gevolg van inflatie en lopende kosten, en we zijn toegewijd aan openheid hierover. Het doel is om nog steeds concurrerende en betaalbare prijzen te bieden. We begrijpen dat grote merken ook dagelijkse prijsaanpassingen doorvoeren, en we doen ons best om hier eerlijk en open over te communiceren. Uiteindelijk zijn wij als ondernemer Wel vrij om de prijs te hanteren die wij zelf willen. Dit is gebaseerd op inkoop, transportkosten. Et cetera. Wanneer bijvoorbeeld Louis Vuitton Een tas verkoopt voor € 2000, die ze voor twee euro hebben laten maken bij wijze, wordt daar ook niet naar omgekeken. Wij hanteren de meest scherpe en lage prijs Voor deze schoenen. Maar houd wel in de gaten dat elke ondernemer vrij is om zijn eigen marge te bepalen. Hier vind ik het dan ook jammer dat u ons hiervoor een ster geeft. Terwijl dit niks met onze service of kwaliteit te maken heeft.

Mochten er verdere vragen zijn, staan we klaar om deze te beantwoorden. We waarderen uw begrip en kijken uit naar de voortzetting van onze relatie.

Team Armel