Shoes by Armel Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Snelle levering, netjes ingepakt. Ben heel tevreden met de sandalen, lopen lekker. Ik doe ze meestal heel de zomer aan.

Ik heb onlangs een paar schoenen (laars en hak) besteld bij deze webshop en ben enorm tevreden! Het bestelproces verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. De schoene... Toon meer

1 tip voor iedereen die bij deze webshop wilt bestellen, betaal via PayPal , want via PayPal kan u altijd u geld terug eisen als ze weer niet reageert of niets terugbetaald. De schoenen ware... Toon meer

Erg mooie kwalitatieve schoenen. ShoesbyArmel denkt altijd in mogelijkheden mocht er iets mis zijn met de bestelling. Daarnaast kan je ook gewoon langs gaan om schoenen te passen. Prijskwaliteit... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Webshop in Exclusive Shoes, Bridal Accessories and Bridal heels. Established in 2016 and handmade with love. Our store is located in the Netherlands, Goor. You can contact our customer care team by phone, e-mail, whatsapp and instagram.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fijne schoenen en ook nog eens mooi

Fijne schoenen en ook nog eens mooi. Super snelle levering en zijn klantvriendelijk. Toen ik twijfelde over een maat hebben ze mij super geholpen. Ga hier zeker vaker bestellen!

15 september 2023

Bedankt voor je feedback! ❤️

Misschien leuke schoenen voor het…

Misschien leuke schoenen voor het feestje waar je wilt stralen. Maar als er iets mis is met bijvoorbeeld de maat of iets anders kan je een flut service verwachten. Bestel hier niet want je krijgt onnodig hoofdpijn.

14 september 2023

Hi F,

Jammer dat je niet met ons contact hierover hebt opgenomen. Wij herkennen je helaas niet aan je naam en kunnen je dan ook niet verder helpen. Je kan ons een mail sturen op info@shoesbyarmel.com.

Schandalige Service

Hakken voor mijn bruiloft besteld, toevallig in de sale. Nergens staat aangegeven dat de maat te klein valt. Hakken binnen gekregen en inderdaad helaas te klein, Mag de hakken niet inruilen voor een maat groter of retourneren. Dit is niet hoe je een klant behandelt! Vooral niet als je een een bridalcollectie hebt en zelf geen ene service aanbied voor bruidjes. Schandelig!

15 september 2023

Hi Seyma,

Jammer dat je het op deze manier verwoordt. Tijdens onze jaarlijkse, en allergrootste sale, staat er duidelijk op onze website en social media kanalen aangegeven dat wij geen retour of ruil service aanbieden inderdaad. Daarnaast hebben wij netjes - dezelfde dag - en snel gereageerd op jou berichten die je via whatsapp hebt gestuurd. Tijdens het bestellen vragen wij dan ook vriendelijk om hier rekening mee te houden omdat je uiteindelijk wel de algemene voorwaarden accepteert. Jammer dat je dan vindt dat wij niet meedenken met onze bruidjes, want dat doen wij zeker wel! We bieden een schoen aan voor 40%, met een enorm lage marge, zodat ook bruiden met een budget gebruik kunnen maken van deze mogelijkheid en kunnen stralen met mooie schoenen!

slechte service

slechte service, nooit hier bestellen! Kwaliteit slecht en geld niet terug na bevestigde retour na meer dan een maand👎😠

28 juli 2023

Hi Ben Salah,

Zoals wij in ons systeem kunnen zien is je terugbetaling verwerkt op 31 augustus.

Prachtige laarzen

De prachtige laarzen vandaag mogen ontvangen! 1 dag later verzonden dan op de website stond maar ik heb de schoenen 2 dagen na bestellen ontvangen! Erg tevreden dus. 1 laars lijkt een beetje beschadigd maar stoort niet! Voor de prijs mag ik zeker ook niet zeuren (een hele goede sale prijs). Heel erg bedankt! En zeker tot de volgende bestelling

11 augustus 2023

Slecht slecht slecht bestel nooit!!

Slecht slecht slecht ze geven aan dat het binnen 1 wordt bezorgd maar je moet weken wachten en nog steeds geen levering. Ik heb mijn bedrag terug geeist en terug ontvangen. Maar na een aantal dagen hebben ze weer een bedrag van mijn rekening afgeschreven. Weer gemaild maar krijg geen reactie. Ben nu bezig met mijn bank om het bedrag terug te krijgen. Bestel hier nooit maar dan nooit iets !!! Gul Akalin uit Helmond!!!

1 juni 2023

Hi Gul,

Wij schrikken enorm van deze review want er is geen enkele mogelijkheid dat wij geld van je bank afhalen. Ik zou je dan ook vriendelijk willen vragen om met je bank te overleggen over wat er aan de hand is. Wij zullen daarnaast de situatie vanaf het begin uitleggen.

Je hebt een schoen besteld, namelijk de Mamba heels beige, wat een pre-order item was. Die hebben wij daarna in overleg met jou omdat het niet op tijd zou zijn voor je vakantie geannuleerd en het bedrag compleet teruggestort op 27 Juni. Dit zou je dan ook binnen 1 tot 2 dagen moeten ontvangen. Zolang jij niet nogmaals een bestelling plaatst kunnen wij niet in jou bankgegevens om geld er af te trekken. Wij hebben het juist compleet naar je teruggestuurd.

Dus ik zou je ook vriendelijk willen vragen om hier met je bank naar te kijken. Daarnaast hebben we over dit onderwerp ook geen mail van je ontvangen. Mocht je hier over overleg willen hebben dan kan je ons mailen op info@shoesbyarmel.com. De laatste mail die je hebt gestuurd was op 5 Juli, die kunnen wij ook niet openen omdat we op een link moeten klikken. Graag verzoeken we je dan ook om het als normale tekst naar ons te sturen.

Slechte kwaliteit en service

Slechte service reageren niet op berichten en totaal niet klantvriendelijk. Nooit meer iets bestellen bij hun.

11 juli 2023

Hi Ra,

Wat vervelend om te horen. We willen je graag verder helpen en zien dan ook graag een mail van je tegemoet op info@shoesbyarmel.com. Ook voor de verbetering van onze service bedanken wij je voor je feedback.

Heel blij met mijn aankoop en ook snel…

Heel blij met mijn aankoop en ook snel geleverd. Eerst contact opgezocht via instagram en vriendelijk en snel en goed geholpen. tot nu 2 keer besteld super blij!

16 juni 2023

Hi Angela,

Bedankt voor je review!

Ali express

Schoenen besteld. Snel geleverd maar gewoon van Ali express. Daar waren ze ook nog is 20 euro goedkoper. En ik heb ze geretourneerd waar ik de kosten voor heb betaald en heb mijn geld nooit ontvangen. Ik heb ze 3 x gemaild en 1 keer gebeld en 1 keer op whatsapp bericht en nooit reactie van hun gehad. En dit is nu 2 weken geleden.

13 juni 2023

Hi Lize,

Onze schoenen zijn zeker niet van AliExpress. Mocht je ergens onze foto's tegengekomen zijn dan zouden we graag willen weten hoe/waar je dit bent tegengekomen.

Op de naam 'Lize' kan ik helaas geen enkele bestelling vinden van de afgelopen 2 jaar. Zou je ons misschien via email info@shoesbyarmel.com je gegevens sturen zodat wij kunnen controleren wat er mis gegaan zou kunnen zijn.

Wij zijn inverband met de vakantieperiode gesloten geweest voor een weekje, het kan dus zijn dat je daarom geen reactie hebt ontvangen.

Super snelle zending!

Super snelle zending!! En de heels zijn echt prachtig ! Beter dan ik had verwacht!!

11 mei 2023

Hi Yasmina,

Dankjewel voor je review! Blij om te horen:)

Groet,

Super slechte kwaliteit schoenen

Super slechte kwaliteit schoenen. Items retour gestuurd heeft 3 maanden geduurd voordat ik het geld terug kreeg. Klantenservice reageert amper.

30 november 2022

Hi M,

Wat vervelend om te horen. Echter hoort het natuurlijk zeker niet dat een retour na 3 maanden wordt teruggeboekt. Wij werken met een automatisch systeem, dus dat hoort niet de bedoeling te zijn. Mocht je echter nog hulp nodig hebben met iets omtrent je bestelling dan horen wij het graag.

Jammer geen vertrouwen

Kwaliteit is wel oké snel verstuurd ‘maar ik heb verkeerdere bestelling ontvangen heb 2 sandalen besteld en beide verkeerde artikelen ontvangen er wordt niet eens gereageerd op de mail! Je krijgt hier waarschijnlijk schoenen binnen wat nog op voorraad is! retourneren moet je ook maar durven dalijk ben ik ook nog eens mijn geld kwijt jammer geen vertrouwen!

1 maart 2023

Hi Der,

Wat vervelend om te horen dat je 2 verkeerde items hebt ontvangen. Helaas kan dit natuurlijk wel eens voorkomen. Wil je met ons contact opnemen via info@shoesbyarmel.com zodat wij je een retourlabel kunnen sturen?

Team Armel

Bestel hier niet, slechte klantenservice

Hier begin december schoenen besteld. Zijn helaas niet aangekomen omdat het pakket is kwijtgeraakt.
Na mailcontact zou ik het geld terug krijgen. Het duurde overigens erg lang om in contact te komen met dit bedrijf. Reageren vaak pas na 2 weken op mails, of helemaal niet.
Nu, 6 weken later, nog geen geld ontvangen en wordt er niet meer op mails gereageerd.

Erg jammer, hier vaker schoenen besteld en er altijd blij mee geweest.
Maar zodra er iets mis gaat kun je lang wachten op een oplossing/geen oplossing.

29 januari 2023

Hi Roos,

Het klopt inderdaad dat je pakketje is kwijtgraakt. En we hebben hier via de mail contact over gehad met je en de situatie aan je uitgelegd. Echter wil ik je er wel graag op wijzen dat je bij ons telefonisch elke dag terecht kan van 9:00 tot 17:00. Je zou ons dus even kunnen bellen om samen naar de status te kijken.

Sandalen besteld en heel goed geholpen

Sandalen besteld en heel goed geholpen! Op de site hadden ze mijn maat niet meer waardoor ik een bericht via instagram heb gestuurd. Ik kreeg gelijk antwoord en werd goed geholpen. Ze hadden mijn maat nog op voorraad. Heel klantvriendelijk en behulpzaam. De sandalen lopen ook lekker en zijn heel mooi😍

10 januari 2023

Antwoord van Shoes by Armel

Hi Sinem, bedankt voor je review!

Schoenen van slechte kwaliteit

Schoenen van slechte kwaliteit. Geen reactie per mail.

28 december 2022

Hi M,

Wat vervelend dat je geen reactie hebt gekregen. Echter houd er wel rekening mee dat er door nieuwjaar, vakantie er een langere reactietijd is. Je kan ons echter wel elke dag tot 6 uur bereiken via de telefoon. Als je contact met ons kan opnemen kunnen we misschien samen kijken hoe we het voor je kunnen oplossen!

Mvg,

Super mooi schoenen

Super mooi schoenen, snelle levering!

21 november 2022

Antwoord van Shoes by Armel

Hi Zeynep, bedankt voor je review! We zijn blij om dit te horen.

Groet,

Team Armel

De kwaliteit van de schoenen viel me…

De kwaliteit van de schoenen viel me zwaar tegen met wat ik betaald heb. De doos kwam helemaal kapot aan en de schoen ook.

30 november 2022

Hi Aida,

Wat vervelend dat de doos kapot is aangekomen. Helaas kan dat soms gebeuren tijdens het verzenden. Alsnog, onze excuses hiervoor! Mocht er iets kapot zijn aan de schoenen dan zouden we dat graag met je willen oplossen. Mocht het iets klein zijn wat op te lossen valt dan vergoeden wij hiervan de kosten voor de schoenmaker. Mocht het een groter probleem zijn dan ruilen we het graag voor je om. Je kan hiervoor met ons contact opnemen.

Mvg,