Shoes by Armel Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Snelle levering, netjes ingepakt. Ben heel tevreden met de sandalen, lopen lekker. Ik doe ze meestal heel de zomer aan.

Ik heb onlangs een paar schoenen (laars en hak) besteld bij deze webshop en ben enorm tevreden! Het bestelproces verliep soepel en ik werd goed op de hoogte gehouden van de verzending. De schoene... Toon meer

1 tip voor iedereen die bij deze webshop wilt bestellen, betaal via PayPal , want via PayPal kan u altijd u geld terug eisen als ze weer niet reageert of niets terugbetaald. De schoenen ware... Toon meer

Erg mooie kwalitatieve schoenen. ShoesbyArmel denkt altijd in mogelijkheden mocht er iets mis zijn met de bestelling. Daarnaast kan je ook gewoon langs gaan om schoenen te passen. Prijskwaliteit... Toon meer

1. Schoenenwinkel

Webshop in Exclusive Shoes, Bridal Accessories and Bridal heels. Established in 2016 and handmade with love. Our store is located in the Netherlands, Goor. You can contact our customer care team by phone, e-mail, whatsapp and instagram.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

7 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kwaliteit is zeer slecht en is de prijs…

Kwaliteit is zeer slecht en is de prijs zeker niet waard. Zelfs de aanbiedingprijs is het niet waard!

11 december 2022

Hai Mer,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent. Je hebt echter wel 14 dagen de tijd om een product te retourneren als je er niet tevreden mee bent. Je krijgt dan je geld terug.

Prachtige schoenen!

Prachtige schoenen! Ik nam mijn gebruikelijke schoenmaat, zoals aanbevolen, maar de twee paar schoenen die ik bestelde vielen toch wat groot uit. Ik besliste desondanks om ze niet terug te sturen.
Vlotte en correcte levering, enkel jammer dat beide schoendozen volledig kapot zijn gegaan bij het transport (DPD).

22 november 2022

Hi Lissa,

Wat jammer om te horen dat de dozen het niet hebben overleefd tijdens de reis. Desondanks zijn we wel blij om te horen dat je tevreden bent over je schoenen.

Ik had een betere kwaliteit verwacht.

Ik had een betere kwaliteit verwacht.
Bij 1 schoen waren de steentjes eraf en bij 1 schoen was het verkleurd.

4 december 2022

Hi Shabana,

Wat vervelend om te horen dat er een steentje af is! We zouden je graag willen helpen om dat op te lossen. Je kan contact met ons opnemen op 0648798030 of via e-mail. Wij hopen het met je op te lossen.

Team Armel

Goede service, snelle verzending en ik ben heel blij met mijn aankoop. Verder gesproken met een vriendelijke collega die mij snel te woord kon staan

30 november 2022

Hi Imane,

Bedankt voor je lieve review! Veel plezier met je schoenen.

Top klantenservice

Super snelle service! Zij zijn makkelijk bereikbaar en reageren snel! Ook hebben zij een top klantenservice. Ik zal hier vaker bestellen!

29 november 2022

hi Khadija,

Dankjewel voor je lieve review en veel plezier met je Asude heels!

Team Armel

Bij de eerste bestelling was een…

Bij de eerste bestelling was een onderdeel van de schoen kapot. Ik heb meteen contact opgenomen en ze hebben heeeeel snel gereageerd. Ik wilde een nieuwe bestelling weer doen, want de schoenen waren echt mooi. De verzendkosten werd meteen vergoed en dit was super!!! Ze doen echt hun best en denken graag met je mee voor een oplossing. De kwaliteit van de schoenen zijn ook perfect. Ik raad deze online winkel zeker aan. Je krijgt geen spijt!!

28 november 2022

Antwoord van Shoes by Armel

Hi aysu, bedankt voor je review!

Hele leuke site waar ik laatst twee…

Hele leuke site waar ik laatst twee paar schoenen heb besteld. Ik had vragen over een artikel en ze hebben echt de moeite genomen om met mij hierover te chatten. Ik kreeg ook een berichtje dat ze verzonden waren en kreeg meteen een melding van DPD echt top! Hier ga ik vaker bestellen:)

Hi Es,

Bedankt voor je review. Wij zijn blij om te horen dat je. tevreden bent met de service en schoenen.

Top!

Top! Hier moet je zeker langs gaan

Antwoord van Shoes by Armel

Hai Shann, bedankt voor je review. Altijd welkom op kantoor!

Uitstekend!!

1e keer dat ik er ben geweest de schoenen zijn super moooiii hier ga ik zeker vaker komen uitstekende service!! Eigenaar heeft ons met alles goed geholpen!☺️

Antwoord van Shoes by Armel

Hi Ayse, bedankt voor je review! Je mag altijd langskomen :)

Zeer tevreden met mijn aankoop!

Ben heel tevreden met mijn aankoop! Eigenaar was ontzettend aardig en dacht met je mee. Dat was heel fijn om te zien.

Antwoord van Shoes by Armel

Dankjewel voor je review Fatma!
Veel plezier met je laarzen :).

Groet,

Top bedrijf!

Top bedrijf!! Hele fijne 2 paar schoenen gekocht van echt leer , ze zijn klantvriendelijk en schoenen zitten ook harstikke fijn

Antwoord van Shoes by Armel

Bedankt voor je review Bahar en veel plezier met je schoenen! Je bent altijd welkom om te passen.

Goede service!

Mooie schoenen! Je voelt gelijk de kwaliteit. Lieve medewerker die graag meedenkt. Eerste keer dat ik er was, maar zeker niet de laatste keer! Ons nieuwe favo plek! Bedankt voor de leuke hakken en de goede service!

21 november 2022

Antwoord van Shoes by Armel

Dankjewel voor je review Kubra! Je bent altijd welkom op kantoor :)

Top service!!!!

Onlangs heb ik een afspraak geboekt op kantoor om een aantal moddelen te kunnen passen.
Werd bij aankomst ontzettend warm ontvangen!! Ik mocht rustig rondkijken en modellen passen die ik wilde. Toen ik een paar modellen ging passen kon ik niet geloven hoe fijn ik op de heels kon lopen. Wil Melike nogmaals heel erg bedanken!! Top service!!

14 november 2022

Hai Melis,

Dankjewel voor je review!

Snelle afhandeling en klantgericht

Wat een top service zeg. Ze hebben mijn schoenen persoonlijk naar Deventer gebracht! Super fijne boots van echt leer. Bedankt shoesbyarmel!

15 november 2022

Antwoord van Shoes by Armel

Dankjewel voor je review!

Vriendelijk, klantgericht en reageert snel

Last minute kon ik nog in het weekend langskomen om hakken te kopen voor een feestje. Eigenaar is vriendelijk, reageert snel en is klantgericht. Nogmaals heel erg bedankt voor je fijne en snelle service!

8 november 2022

Antwoord van Shoes by Armel

Dankjewel voor je review Milia, je bent altijd welkom op kantoor!

Het zijn heel vriendelijke mensen en…

Het zijn heel vriendelijke mensen en antwoorden direct op je vragen. Mijn bestelling was heel makkelijk geplaatst en ook snel geleverd naar België! Zal zeker nog is hier bestellen! Thankyou ShoesbyArmel🤍.

1 november 2022

Antwoord van Shoes by Armel

Hai Paula, bedankt voor je review!