1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Meubelwinkel
  3. Tuinmeubilairwinkel
  4. Woonkamermeubilairwinkel
  5. Zitbankenwinkel

De vtwonen shop is de vertrouwde plek voor producten die perfect bij jouw persoonlijke woonomgeving passen. Maak van jouw huis een thuis om trots op te zijn!

2,5

Slecht

Heeft 28% van zijn negatieve reviews beantwoord

NIET HIER BESTELLEN!

NIET HIER BESTELLEN! Wat een ongelofelijke tegenvaller! Ruim 6 weken geleden twee barkrukken bij VT Wonen besteld, partner Rebellenclub (waar ik al meerdere ongelofelijke slechte ervaringen mee heb gehad) staan met een verkeerde bestelling voor de deur en vervolgens wordt er door zowel VT Wonen als Rebellenclub GEEN contact opgenomen hoe we dit oplossen. Na weken zelf in contact proberen te komen via zowel VT Wonen website als die van Rebellenclub, krijg ik nul op rekest. Ik vind het ronduit belachelijk. Er is uiteraard wel betaald. Ik had VT Wonen hoog staan, we zijn ons hele huis opnieuw aan het inrichten en er stonden flink wat items op ons verlanglijstje uit deze shop. Dit ga ik nu in ieder geval elders bestellen. Waardeloze service..

3 mei 2026

Blijft niet mogelijk contact te krijgen…

Blijft niet mogelijk contact te krijgen met VTwonen. Reactie VTwonen om contact op te nemen met bepaalde website is dan de website om aankoop te doen. Zo niet klantvriendelijk. Zo jammer. Blijft een teleurstelling dat het niet lukt om aankoop te doen met cadeaupas.

10 april 2026

Mooie lamp besteld bij de VT wonen shop…

Mooie lamp besteld bij de VT wonen shop voor in onze nieuwe woning. Bestelling was snel binnen, maar er klopte iets niet bij een van de latten voor op het plafond. Je kan nergens naartoe bellen. Dus maar een formulier ingevuld, vervolgens hoor je alleen: “we gaan er naar kijken” dikke week verder en 0 antwoord of bericht. Erg jammer voor zo’n mooie webshop. Maar bestellen zou ik er niet meer doen. Echt geen service

17 maart 2026

Antwoord van vtwonen shop

Bedankt voor je review en je feedback. Wat vervelend om te lezen dat er iets niet klopte aan de lamp en dat je daarna zo lang hebt moeten wachten op een reactie.

We kijken graag met je mee naar een passende oplossing. Wil je contact met ons opnemen via het contactformulier op shop.vtwonen.nl/contact en daarbij je ordernummer vermelden? Dan helpen we je zo snel mogelijk verder.

Groet,
Team vtwonen

Mooie lampen boven de bar.

Na onze verbouwing, lang op zoek geweest naar lampen voor in mijn woning. Ik had een bepaald idee, en dit kwam ik tegen bij vtwonen shop. En ze hangen prachtig.

16 februari 2026

Antwoord van vtwonen shop

Bedankt voor je mooie review! Geweldig dat ze zo mooi hangen in je woning.

Veel woonplezier!

Team vtwonen

Ik had het schilderij binnen 3 dagen in…

Ik had het schilderij binnen 3 dagen in huis en het was nog niet dan verwacht

3 december 2025

Antwoord van vtwonen shop

Wat leuk om te lezen, dank je wel voor het delen van je ervaring! Fijn dat het schilderij snel in huis was en zelfs mooier bleek dan verwacht.

Veel woonplezier!

SCAM Niet bestellen!!!

Mijn aankoop hier is omgekeerd in een nachtmerrie. Duizenden euro’s besteed en tot op de dag van vandaag niets ontvangen. Daarom geannuleerd en nu al mijn geld kwijt. Geen telefoonnummer, geen reactie op mails, geen bereikbaarheid. Ik begrijp NIET hoe dit nog is toegestaan anno 2025! Ze verschuilen zich achter een netwerk van leveranciers en iedereen trekt zijn handen er vanaf. Het voelt alsof je in een maffiawereld terecht bent gekomen. Echt heel naar om mee te maken. SCAM, blijf weg bij VTWonen en shop.vtwonen.nl

14 oktober 2025

Klacht VT wonen webshop

Alles eigenlijk, de bestelling kwam niet in mijn account terecht, wel betaald. Vlgde dag geleverd door de leverancier MeerdanLicht. Bestelling geretourneerd naar Meerdanlicht met verzendbewijs. Kon geen gratis retourlabel van VTwonenwebshop downloaden omdat de hele bestelling niet in mijn account stond. Dus verzendkosten gemaakt om rechtstreeks naar MeerdanLicht te retourneren.
Maar terugbetalen gebeurt niet, wordt van kastje naar de muur gestuurd. MeerdanLicht zegt dat VTWonen webshop de retourbetaling moet doen, maar die geven op geen enkele manier gehoor. Wat een waardeloze niet transparante website. Daar ga ik nooit meer aankopen doen,
Heb het nu bij mijn bank neergelegd. Die zoeken het nu uit.

1 september 2025
Reviews in alle talen tonen. (14 reviews)