Voor de tweede keer bij cider bested; eerste keer keek ik niet naar de afmetingen die aangegeven werden, alleen de maat die ik in Nederland in de winkel pas. De kleding eerste keer was te krap op somm... Toon meer
Ik vond Cider via een Instagram advertentie. Ik werd hierdoor getrokken, gezien het me een perfect kerstcadeau leek. Toen ik erachter kwam dat Cider vanuit China verzend, was ik best sceptisch. Ik g... Toon meer
Kleren zijn net binnengekomen! Was eerst een paar dagen wachten, omdat een paar kleren uitverkocht waren maar zodra die was verzonden was het er binnen 3-4 dagen al! Ook leuk dat je punten kunt verdie... Toon meer
Leuke kleding, goede kwaliteit. Levering duurt soms wat langer. Retour sturen, ook als het artikel verkleurd is, kost je geld. Dat is jammer. Maar na 2 jaar verschillende bestellingen, is er ma... Toon meer
Cider is a globally-minded, social first fashion brand. We ship anywhere possible, and make clothes for a new generation. At Cider, you are also making the industry less wasteful. We are committed to a pre-order model, only producing specific styles we know people want in controlled amount. Together, we can make a zero-inventory future possible.
Hong Kong
Heeft 98% van zijn negatieve reviews beantwoord
Wat langer wachten maar netjes geleverd!
Fijne App waar je je afmeting in kan zetten en dan krijg je advies over welke maat je het beste kan nemen en alles zat perfect. Mijn 2de bestelling is al onderweg!

Antwoord van Cider
Pakket kwam netjes op tijd. Helaas scheen het jurkje erg door in combinatie met de dunne stof was zelfs mijn dochters navel duidelijk te zien
Ik op de site zoeken naar retour moet je 3,99 en dan heet het recycle kosten? bijbetalen + de verzendkosten van het leveren. Nergens iets over herroepen te vinden. Dat je 1 keer de verzendkosten zelf betaald vindt ik nog tot daar aan toe. Of veel artikelen in meerdere maten koopt en retour stuurt dat snap ik allemaal. Maar 1 jurkje bestellen en dit zag er niet uit en was niet de kwaliteit als op de foto's dus retour. Dit grapje kost me nu 9,98 en ik heb er niks voor. Wij bestellen hier niet meer.

Antwoord van Cider
Item besteld, één trui. Bij ontvangst helaas al kapot. Mocht het item terug sturen voor een refund, maar moest dan wel zelf nog 3,99 aan retourkosten betalen voor iets waar ik als consument helemaal niks aan kan doen. Slechte service, voor mij de laatste keer.

Antwoord van Cider
Keurig ingepakt. Op tijd bezorgd en mooie passende kleding ontvangen. Dit was mijn eerste bestelling en dus was ik heel benieuwd . Ga vast nog wel vaker bestellen!

Antwoord van Cider
Van mij krijgen ze 5 sterren ik vind de prijs kwaliteitsverhouding zeer goed. En de passing ook ik ben zelf 180 en alles was lang genoeg. Ik ben ook zeer te spreken over hun beleid en retourneren. Alles is eenvoudig geregeld! Pakket was hier met 5 dagen vind ik ook zeer snel. Ik ben fan! En heb mijn mandje alweer vol zitten

Antwoord van Cider
Het leek zo mooi! Helaas was de pasvorm van de 4 tops niet goed en niet zoals op de plaatjes dus het ging retour. Beetje jammer dat je dan 3,99 per item moet betalen voor het verwerken van de retouren. Dat kost me dus 15,96.
Ik bestel nooit weer wat en raad het iedereen af

Antwoord van Cider
Mijn pakket is niet bezorgt door dhl Cider heeft het opgelost en gaat mij direct een nieuw pakket opsturen. Erg netjes opgelost door Cider

Antwoord van Cider
Heel tevreden met deze webshop. Mooie kleding, redelijk snel geleverd en customer service is echt goed en snel!

Antwoord van Cider
Ik heb de eerste maan besteld met een bang hartje. Maar mijn bestelling was binnen 7 dagen ter plekke.
Mooi verpakt in aparte zakjes en prachtig van kwaliteit.
Ik heb net mijn 2de bestelling aangekregen, deze was even perfect als de eerste.
Heb net al een 3de bestelling gedaan.
1 nadeel : je geeft veel geld uit 😜

Antwoord van Cider
Mijn ervaring met Cider was behulpzaam, Helaas was mijn pakket zoekgeraakt richting retour. Met beide partijen op een behulpzaam en respectvolle manier opgelost.

Antwoord van Cider
De bestelling was erg snel binnen en de kwaliteit is echt ontzettend mooi voor het geld dat het heeft gekost! Ik ben helemaal tevreden. Er zat ook nog een cadeautje bij.

Antwoord van Cider
Mijn eerste bestelling en ik moet zeggen dat het mij erg positief heeft verrast. Mooie zware kwaliteit. Mooi vallend en flateerd het vrouwenlichaam. Zit heerlijk. Het is voor mij persoonlijk iets te lang maar ik ben dan ook maar 160cm......

Antwoord van Cider
snelle levering, mooi kwaliteit materiaal, duidelijke track & trace

Antwoord van Cider
Ik kan de kleding niet verkrijgen in Spanje?????

Antwoord van Cider
Prachtige wijde broek, perfecte maat, snelle levertijd, ik ben blij :-))