Toch snelle levering ondanks aanvankelijke leveringsproblemen. Schoenen voldoen prima en zien er ook nog eens goed uit; lijken op normale sneakers. Update: Helemaal eens met antwoord Sixtonwinkel. He... Toon meer

Keurig op de hoogte gehouden van de order die later kwam, via mail en later telefonisch door een enthousiaste hulpvaardige dame. De maat was te klein besteld en kon moeiteloos vervangen worden door... Toon meer

Levering van producten is prima, service ook. Echter is de levertijd 3-5 werkdagen waardoor het voor tegenwoordige standaarden relatief lang duurt voor je de bestelde spullen in huis hebt. Zeker als j... Toon meer

Gewoon een professionele winkel en een goede uitleg en hij weet waar hij over praat.

1. Beschermkledingleverancier

Sixton Peak heeft ruim 25 jaar ervaring in ontwerpen en produceren van veiligheidsschoenen. Door research, design en innovatie zijn de veiligheidsschoenen van Sixton Peak de beste in hun soort.

4,7

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

4,7

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Top!

Super snelle levering topwinkel!

29 april 2024

Antwoord van Sixtonwinkel

Dank je wel voor je positieve Review Frank!

Opzich goed

Opzich goed, jammer dat het ietwat lang duurde, levering bij ophaalpunt

1 maart 2024

Antwoord van Sixtonwinkel

Fijn te horen Jan. Als het wat langer duurt informeren we vaak vooraf direct als de levering wat langer duurt dan de 2 tot 4 werkdagen.

Top webshop

Top webshop, helaas paste het product mij niet, communicatie over retourneren verliep prima

26 februari 2024

Antwoord van Sixtonwinkel

Dank voor de positieve feedback Diederick!

Zeer tevreden

Goede kwaliteit, telkens weer.

15 februari 2024

Antwoord van Sixtonwinkel

Als je ooit schoenen van Sixton Peak hebt gedragen dan wil je nooit meer anders. Veel loopplezier Gijs.

Prima geholpen in de winkel

Prima geholpen in de winkel. Ik heb de laarzen kunnen passen. Keurig op de hoogte gehouden wanneer laarzen geleverd werden.

6 februari 2024

Antwoord van Sixtonwinkel

Fijn te horen, veel loopplezier met de Sixton veiligheidsschoenen.

Ook kleine maten!

Snelle levering en kwalitatief hoogwaardig product. Zó fijn om eindelijk echte werklaarzen in maat 37 gevonden te hebben!

23 januari 2024

Snel

Snel, correct en het zijn fantastische laarzen

7 december 2023

Antwoord van Sixtonwinkel

Fijn te horen, veel plezier met de Sixton Montana laaren.

Schoenen is mooi maar onder altijd snel…

Schoenen is mooi maar onder altijd snel kapot

15 november 2023

Antwoord van Sixtonwinkel

Hi Aidas, dank voor je reactie.

Je opmerking geeft aan dat je zool snel kapot zou gaan. Om schoenen lang te dragen is het van belang de juiste keuze te maken, om er lang plezier van te hebben. Advies daarbij is van belang.

Kies je Vibram zool, dan is deze is sterk duurzaam en zuurbestendig. Als je een PU zool kiest heb je een flexibele zool, maar zou afhankelijk van je werkzaam heden snel kunnen slijten.

Neem gerust contact op om een goed advies te krijgen.

Na schoenen te hebben gekocht wens ik…

Na schoenen te hebben gekocht wens ik geen beoordeling/spam onzin te ontvangen

8 november 2023

Antwoord van Sixtonwinkel

Hallo Leon, ik begrijp je reactie maar om dan een 1 ster beoordeling te geven vinden jammer. Maar het is niet anders en gaan er vanuit dat je wel tevreden bent over de schoenen en onze service anders hadden we dat ook vast gehoord. Veel loop plezier!

De beste schoenen

Top schoenen goede kwaliteit

9 november 2023

Antwoord van Sixtonwinkel

En dat zijn ze, de betere werkschoenen in de markt. Dank voor je reactie Gert!