Skistar har länge varit ett utsugar företag (vampyr) Dom tar betalt för precis allt och så mycket dom bara orkar. Gjorde en vinst 2025 på över en Miljard.
Lees wat reviewers zeggen
Otroligt dåligt av Skistar att ha en dynamisk prissättning på liftkort. Vi hade sjuka barn veckan innan resan och vågade inte köpa liftkort innan. Köpte online när vi kom upp och då var liftkor... Toon meer
Sämsta skidorten som finns. Vanligen brukar man kunna säga ”men detta var bra”. Men det finns inget med ski star som är bra. Svin dyrt Extremt Mycket kö till allt. Litet utbud av både mat oc... Toon meer
Ologiskt
Snötillgången är vad den är. Men man bör se över priset när backarna är som de är denna påsk.
Får inte ihop logiken med snöläggningen, knappt snö i liftspåren men man väljer att ha hela sin park öppen med 4st kullar/hopp som är ca 10-15m höga med snö!
Gör om och gör rätt.
621kr/dag med 6 backar ”Öppna”
Customer focus lost
So so experience. Lack of snow in the slopes and a pair of broken skies due to rocks in the slopes. These slopes were marked as open but still rocks sticking out. I’m sure they can argue they have done it according to their rules, clearly their rules are only there to support their business case and to make sure they don’t need to take any responsibility for the customers experience or broken gear.
Företaget som snart är borta för alltid
SNÅLJÅPAR som tar ut fullt pris när snön är borta.
BEDRÖVLIGT, många kunder kommer INTE tillbaka likaså ev. nya.
Plusgrader och oåkbara backar med…
Plusgrader och oåkbara backar med vattenpölar och kvistar i sälen. Ändå tar skistar fullpris
Minus 5 stjärnor!
Hade satt minus 5 stjärnor om de hade gått. Har besökt många olika skidorter och kan inte annat än att säga att skistar brister i de allra viktigaste. Säkerhet. Att inte vårda backar och se över risker osv. samt när olyckan är framme inte bemöta ansvaret är under all kritik. Hör jag inte om någon förändring i ert beteende var den senaste resan med er den sista och kommer avråda andra från att beträda era anläggningar.
Se upp med ERV extraförsäkring
Ångrade att vi tecknade extraförsäkring via ERV genom Skistar. Det var helt onödigt när man redan har hemförsäkring med olycksfall- och reseskydd. Det finns många finstilta villkor i bl a att du måste besöka läkaren samma dag för olyckan även om det är kväll, mm, mm. Vi fick inte ut ett öre. Vår hemförsäkring ersatte. Trist att Skistar valt att samarbeta med ett så oseriöst försäkringsbolag.
Vill ni ens driva skidanläggningar?
Nu har vi verkligen ledsnat på SkiStar. Varför så korta öppettider? I januari kan man inte ha öppet efter 15 eftersom det blir för mörkt sen. I mars slutar man med kvällsskidåkning för att kvällsskidåkning ska vara i belysning, och belysning behövs inte när det är ljust på eftermiddagarna.
Nu är även Grizzly Express (som sväljer i princip alla besökare i Björnrike) avstängd. Trots att det finns gott om boenden i exempelvis Vemdalsskalet får man ändå inte boka om sitt boende, eftersom SkiStar fortfarande har ”minst en” lift öppen.
Det känns nästan lite att SkiStar inte vill bedriva skidverksamhet.
Helt värdelös kundtjänst.
Helt värdelös kundtjänst.
Köpte nya kort för att ladda skipass. Funkar inte att lägga till i appen. Ringer kundtjänst. De löser de inte heller.
Kundtjänst säger att vi ska åka ner och få hjälp. Samt kompensation för de vi har betalt extra för att dom inte funkar.
Kundtjänst på plats kan inte göra något. De hänvisar till de numret vi redan ringt. Nu har de gått 2h och vi har ännu inte kunnat börja åka. Och de vi måste höra är att reklamera i efterhand. Spännande och se va Skistar tar för ansvar, förmodligen inget. Lite tråkigt då man betalar typ 3000kr i liftkort per dag för familjen.
Helt värdelöst
Helt värdelöst! Beställde en jacka med nypris på 3999kr som levererades med en reva på ryggen. När jag försöker reklamera jackan hos SkiStar så vägrar dem godkänna reklamationen och hävdar att jag tog sönder jackan när jag öppnade paketet. Har inget alternativ förutom att betala och behålla en trasig jacka. Första och sista gången. Tar dessutom nästan en månad för SkiStar att svara på Mail.
Mig og nogle venner var på skiferie i…
Mig og nogle venner var på skiferie i Hemse dal i uge 3 og alt var perfekt. Der var styr på tingene og alt var som det skulle være. Vil klart anbefale
Varit i Sälen varje år sedan ca 10 år
Varit i Sälen varje år sedan ca 10 år, alltid varit nöjd , detta året hyrde vi lägenhet i bruna byn, Lindvallen. Lägenheten var sunkig : luktade avlopp från toaletten. Onaturligt slitage på dörrar till kyl och frys (skador/inbuktningar på flera ställen) . Onormalt slitage till garderobs dörr (trät hade hål på ett ställe). Sunkig fläck på mattan. Reklamerade lukten och det andra och Skistar skickade ut personal - som åtgärdade lukten , jag önskade även kompensation för den sunkiga miljön då det påverkade trivselfaktorn för oss. Skistar eftersträvar ju trots allt sin banderoll ”minnesvärda fjällupplevelser”. Fick dock nej till kompensation. Överväger att åka till någon annan fjällresort framöver.
Very very poor customer service
Very very poor customer service. Read the cancellation policy in detail. You cannot do the cancellation in the 'My page' web site, you need to call to the customer service. They will not cancel the reservation by email, the one who has made the reservation needs to call to the customer service. My wife was at the hospital and was not able to call there but send the email about the cancellation. No success. Then I called there and tried to cancel the same reservation. No success. They will cancel the reservation only when you (who made the reservation) CALL THERE. Total lack of empathy. Also, we wrote an email in English, they replied in Swedish. Very arrogant approach. We will never reserve anything from them or use their services.
And also, they will reserve and additional fee from the cancellation, which is not mentioned in the web pages.
Hyrde stuga
Hyrde stuga men inget i köket var diskat. Fick diska allt första dagen. Behövde ta omväg på 2 x 40 minuter med bil för att hämta/lämna nycklar. Sedan 20 minuter åt andra hållet för att slänga återvinningsavfall.
Vägen till stugan var blankis i två dagar och det var svårt att köra. Det tog betalt för en vuxen för liftkort när det skulle vara ungdom.
I övrigt bra stuga, välpistade backar men dyra liftkort.
Katastrof råkade beställa fel jacka
Katastrof råkade beställa fel jacka! Mailade direkt efter. Fick ett svar att det är längre svarstid än vanligt, mailade säkert 5 ggr sen fick jag besked om att de packat fel jacka. Beställ inte av dem!!! Kundtjänst obefintligt när det gäller kläder!!
Manglende engagement og interesse i kunden
Jeg var i uge 9 på skiferie i Sälen.
Jeg glemte en højt skattet guld medaljon på en bøjle
der var ingen hjælp at hente, skistar gik ikke op i Hytten, til trods for at jeg kunne anvise præcist hvor den hang.
Jeg bad om de ville kontakte den nye lejer, nej det kunne de ikke.
De svarede aldrig direkte men vævende, først nu i mail 1½ mdr. efter, hvor jeg tydeligt udtrykte stor utilfredshed og med besked om at sende mailen videre til en chef, går de op i hytten, men sjovt nok var medaljonen væk.
Jeg er rystet over deres manglende interesse for kunderne.
det er min fejl den er glemt, men tænkt hvis de var gået op i hytten og kigget straks jeg fik kontakt med dem, så var den fundet eller jeg havde fået ro. Nu håber jeg politiet har den!
Äckligt företag som utnyttjar sin…
Äckligt företag som utnyttjar sin monopolställning till max.
Galna skipass priser.
Tänkte passa på och åka nån timme innan hemresan.
535:- X 4 för 2 timmar!!!
Skitdåligt
Skitdåligt. Skistar har avskaffat all personal. Helt omöjligt att köpa liftkort...ett diaboliskt skämt. Ett app trams Aldrig mer. Kläppen nästa!
Dyr skileje
Mere end dobbelt så dyrt at leje ski i forhold til de andre ski udlejning butikker i Sälen.
Vin och vatten
Vi anlände till ett av de dyrare boendena i Sälen (Timmerby Village) i mars 2024. Vid ankomst var diskmaskinen igång och lägenheten var oerhört snuskig. Dam, överallt, äckel på toaletterna och väldigt dålig luft. Vi övervägde starkt att överge boendet redan ankomstkvällen och hade hittat alternativt boende i Kläppen.
Dock imponerade Skistar i sitt ansvarstagande och erbjöd 50% rabatt på boendet samt omstädning. Vi stod ut en natt och sedan städades lgh medan vi var ute och åkte.
Ventilationen visade sig vara avslagen och kunde återstartas. MEN, anledningen till att den var avslagen var sannolikt att det är flera cm tjocka dammavlagringar i ventilationskanaler som sannolikt aldrig rensats. Efter ytterligare en natt med huvudvärk som följd slog vi av ventilationen och öppnar fönster istället. Det funkade!
Därmed, oerhört misskött lägenhet vilket bevisas av att det syns fuktskador i en 3 år gammal lägenhet, snuskig städning MEN vi är tacksamma för supporten som gav 5-siffrig kompensation.
På det hela taget en trea i betyg avseende boende och jag imponeras av tjejen i supporten som tog kritiken på allvar och inte avfärdade samtalen med att inget kan göras och det är än det ena än det andra bortförklaring.
Slutligen till Skistar, ni bör genomföra rensning av ventilationsstammar och byta luftfilter. Det senare förmodligen minst 3-4 ggr per säsong.
/emil.
Bra stuga, dålig städning
Bra stuga. Vi var 6 pers i en 8-bäddarsstuga i timmerbyn a. Parkering bra för 2 bilar. Ok avstånd till backarna. Saknar ett enkelt infoblad i stugan om sophantering t.ex. Vi möts av en diskmaskin med porslin i. Det svarade SkiStar att det INTE var på deras bord utan de lejer bort städet till annan aktör. Denna aktör har varit under all tänkbar kritik vad gäller städningen!! Det enda som var städat var nog golven. Alla tre toaletter fick vi städa själva innan vi ville använda dem. Wc-borsten var i ett badrum dränkt i avföring! Avskyvärt! Tandkräm på väggar och dörrar. Damm i taken och runt ventilationen som inte uppkommit på en vecka. Lite sjaskigt. Vi väljer oftast boende där städningen sköts av firma men detta var nog det sämsta hittills.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.