Skistar har länge varit ett utsugar företag (vampyr) Dom tar betalt för precis allt och så mycket dom bara orkar. Gjorde en vinst 2025 på över en Miljard.
Lees wat reviewers zeggen
Otroligt dåligt av Skistar att ha en dynamisk prissättning på liftkort. Vi hade sjuka barn veckan innan resan och vågade inte köpa liftkort innan. Köpte online när vi kom upp och då var liftkor... Toon meer
Sämsta skidorten som finns. Vanligen brukar man kunna säga ”men detta var bra”. Men det finns inget med ski star som är bra. Svin dyrt Extremt Mycket kö till allt. Litet utbud av både mat oc... Toon meer
Hyrde stuga men inget i köket var diskat. Fick diska allt första dagen. Behövde ta omväg på 2 x 40 minuter med bil för att hämta/lämna nycklar. Sedan 20 minuter åt andra hållet för att slänga åter... Toon meer
En support som ber dig återkomma när du…
En support som ber dig återkomma när du redan har rapporterat ett fel, som supporten också bekräftar att du redan rapporterat är oacceptabelt. Att den tekniker som skulle komma inte kom utan feedback om detta gjorde att vi väntade in hen i onödan, att i efterhand få höra att supporten konstaterar att ”det gick inte idag” utan att återkoppla det till mig som gäst är hoppas jag under den kvalitetsnivå SkiStar själva vill hålla för sina premium boenden. Om detta får en snygg lösning inom 24h så höjer jag betyget, om inte blir det alperna nästa år.
- hotel receptionen skötte detta snyggt, höjer till 4*. min lärdom är att supporten inte riktigt ser dig som en gäst, mer som ett anonymt case. och där svajar kundvårds förmågan. Men dom på plats visade stort hjärta, en bukett med blommor till dem från mig. Feedback till SkiStar, se över er supports förmåga att på riktigt täcka upp för systerorter.
Oförglömlig toppen vecka
Att beställa allt på en gång med boende liftkort o skidor, enkelt och trevlig personal som var mycket hjälpsamma vid utprovningen. Frukosten intog vi första dagen på Copperhill där Ronnie verkligen gav allt och lite till för en toppen vecka.Huset fick vi tidigare än väntat som var rent och fräscht. Ski in ski out kan det bli bättre med välpistade backar och enormt vänliga och serviceinriktade personal överallt.Jättegod mat i backarna till hyfsade priser. Sist men inte minst fredagens fondhy afton med slädfärd upp på berget och ett väl tillbehörs bord jag aldrig skådat "mycket gott"
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
WILL BE BACK
Familjen Svensson
Har medvetet lagt skidkortet "Ski- &…
Har medvetet lagt skidkortet "Ski- & Cross-CountryPass" överst så att man enkelt ska klicka fel när man bara vill köpa för utförsåkning. Syns sämre på telefon som man oftast köper på.
Medvetet och fult.
Typiskt monopolföretag
Typiskt monopolföretag, fokus på en miljard till, till Knösus sork på Kanarieöarna.
Kunderna är det sista man tänker på.
Varning: Hemsida som automatiskt lägger in det datum som är när man bokar, ändrar man så ändras det tillbaka utan att man ser det när man bokar, på bokningsbekräftelsen som kommer efter går det dock att se att man fått fel datum, gäller att öppna och lusläsa. Annars strösslar man tusenlappar över miljardären.
Dom hoppade över vårt nummer och lät…
Dom hoppade över vårt nummer och lät oss vänta i 3h. Fick ingen hjälp och kass service. Jag drog till vasa center istället mycket bättre och billigt
Vill inte ge pengar tillbaks för dagar…
Vill inte ge pengar tillbaks för dagar där alla liftar är avstängde för ”kylan”. Då vill dem hellre att man ska använda ankarlift i -25c och det är ju betydligt mycket skönare!
Detta företag vill inte ta ansvar för något tyvärr, utan tycker man ska få betala oavsett om liftarna är utbruk.
Varning
Varning! Verkar som att Skistar sätter i system att klaga på städning och fakturerar extra om man inte betalat för städning i förväg.
Mega skuffet over Skistar behandling af flerårige kunder
Jeg har booket skiferie med skileje hos Skistar. I forbindelse med black week tilbyder Skistar 20 pct. rabat på skileje. Jeg anmoder derfor skistar om at jeg som kunde får samme rabat. Det nægter Skistar på trods af gentagende henvendelser. Normalt burde dem der bestiller tidligt få størst rabat. Ikke med Skistar. Vent derfor med at booke skileje indtil sidste øjeblik.
bedrövlig upplevelse
Beställde ett par vantar men fick dem aldrig. Kundtjänst svarar var tredje till fjärde dag. En fullkomligt bedrövlig upplevelse.
Varning för Skistar!!!!!!!!!!
Varning för Skistar!!!!!!!!!!
Vi bokade en resa och betalade bokningsavgiften via Klarna, sedan visade sig det att vår bokning var borttagen från oss pga att de inte har skickar ut en ny faktura på resterade betalning. Vi som kund har inte gjort något fel men det är ändå vi som får ta smällen. ingen hjälp att få ett nytt boende. Aldrig mer Skistar.
Åre stugby
Tv från 1990 talet, som att se på stjärnornas kirg. Inga lakan eller handdukar vilket inte stod att man behövde ta med sig. En kaffekokare som är en perkulator. Väldigt gammalt och nedgånget, inget toapapper. Inget wifi. Gamla flaskor utanför dörren när vi kom. Dyrt med tanke på kvaliten. Skön säng dock.
Nattklubb nedanför Åre Torg Boende
Var försiktig om du bokar boende på Åre Torg (i centrala Åre ovanför Stadium och Skistar butikerna). Lägenheterna på Åre Torg kommer sannolikt att påverkas av buller från Mister French restaurangen. Under vår vistelse blev restaurangen en nattklubb från 23:00 till 02:00 för fem nätter av sju. Detta påverkade oss i lägenhet 6 men kommer troligen att påverka andra lägenheter också.
Skistar uppger "det finns en nattklubb i byggnaden" men vi var inte beredda på den här störningsnivån. Jag blev mycket besviken på Skistars svar på mitt klagomål. Jag uppskattar att de har begränsad kontroll över driften av andra företag men jag tycker att de bör göra sina kunder medvetna om betydande bullerproblem innan de bokar mycket dyrt boende.
Katastrofalt pistade backar
Katastrofalt pistade backar, hutlösa priser och 30 procent dyrare liftkort än ex Branäsgruppen (tre torra kanelbullar och en svart kaffe på skistarlodge Lindvallen = 140 spänn, absurt!). Inte undra på att Skistar gör bra vinster. Nu hoppar vi över Skistar nästa år, hoppas fler gör det.
Var i Åre veckan innan Påsk
Var i Åre veckan innan Påsk. Antingen så har alla pistmaskiner havererat eller så är det för dyrt att pista. Betalar man liftkort förväntas det vara nypistat på morgonen.
För dyrt att åka lånfärdsskidor
För dyrt att åka lånfärdsskidor, sänk priset. Med tanke på att man även måste betala parkeringsavgift, inte värt 1-2 timmars åkning.
Mindre prisvärt för varje år
Höjer priserna orimligt mkt varje år, tar extra betalt på veckoslut, tar xtra betalt för allt såsom pplatser.
utnyttjar sin monopolställning för att tjäna mer pengar, eftersatt underhåll på liftar typ ej fungerande värmesitsar som inte repareras.
det har i mitt tycke blivit för dyrt att åka skidor i skitstars anläggningar. Det känns inte prisvärt längre. Vore bra om det gick att ge minusstjärnor på trustpilot.
Upplever att det blir dyrare för varje år utan någon förbättring i det jag betalar för.
Bojkotta Skitstar och deras priser mm
Bojkotta Skitstar och deras priser mm. !!!
Deras autoavboknkingssystem bör ses…
Deras autoavboknkingssystem bör ses över. Jag fick varken påminnelsemail eller avbokningsbekräftelse och när jag försöker meddela att de har ett tekniskt fel misstror de informationen. Alla system som skickar mail har information om huruvida det tagits emot av mottagarens server. Synd att de inte vill utreda det för det drabbar väldigt många resenärer. Man ska absolut ha koll på sitt betalningsdatum men när man påtalar tekniskt problem vore det trevligt att bli kontaktad av rätt avdelning (IT).
Stina och Linda i Hundfjällets…
Stina och Linda i Hundfjällets skidhyra. Vilka stjärnor! Härligt bemötande.
Vi har klagat på killarna över oss från…
Vi har klagat på killarna över oss från dag 1 . Näst sista dag åkte vi hem tidigare för vi orkade inte längre. Vi ringde till Skistar blev omkopplade 2ggn men till slut fick vi prata med Sara L , ( hon ville inte ge sitt HELA namn jag förstår inte varför) det hon kunde göra var ge ett presentkort på 500 kr i Sälen , kändes som käftsmäll. Det fanns inte chef att prata med utan hen kanske kan ringa upp oss, Sara kunde INTE lova när.
Vidare fungerade inte golvärme i 2 dagar och Tv funkade inte.
Jag trodde Skistar ville ha nöjda kunder.
Sandra Andersson med familj Novavägen 6B
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.