Skrev til dem vedr et spørgsmål omkring min bestilling men fik intet svar overhovedet. Heldigvis var det ikke noget alvorligt men mener de burde have givet respons. Derudover skal du ALTID tjekke anm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nem og enkel måde at booke en fantastisk rejse på. Vi blev mødt med åbne arme af supporten og fik svar på alle vores spørgsmål. Hjemmesiden er super nem at navigere i og det er nemt at holde overbl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har haft en utrolig behagelig samtale med Maria fra skov rejser. Hun gjorde mig tryg ved min beslutning om at bestille rejse igennem dem. Hun er virkelig hjælpsom og ville gøre alt for at imød... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi bookede en rejse til Egypten i 14 dage igennem Skov rejser. Det har været et rigtig godt forløb at booke igennem dem, de har været gode til at opdatere på informationer omkring rejse, fly, bo... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi vil fortsat være Danmarks bedste platform til at søge efter charterrejser - hos tyske rejsebureauer. Vi sætter en ære i at gøre livet nemt for jer. God søgelyst på www.skovrejser.dk !
Geschreven door het bedrijf

Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Masser af gode feriedestinationer og nem at booke (hvis man kan lidt Tysk)
Gode priser når man flyver fra Hamborg

Antwoord van SkovRejser.dk
et helt igennem fantastisk selskab. vi bestilte en rejse til Tyrkiet henover julen. Der var en del problemer med betalingen da min bank åbenbart mente at det virkede som en suspekt overførsel. Men har var Skovrejser simpelthen så hjælpsomme og stod for kontakten til deres tyske partnere da mit tyske ikke er eksisterende. Men betalingen faldt endelig i hak og resten spillede bare MAX. jeg kan på det varmeste anbefale Skovrejser det er billigt og så har de den mest kompetente kundeservice der sidder klar til at hjælpe.

Antwoord van SkovRejser.dk
Vi er meget tilfreds med Skov rejser, vi fik alt den hjælp vi havde brug for og mere til, personalet er meget hjælpsomme, Skov rejser kan kun anbefales, og gode priser.

Antwoord van SkovRejser.dk
Godt udvalg af hoteller, god søgefunktion og konkurrencedygtige priser. Får ikke 5 stjerner, da jeg synes der mangler flere billeder fra hotellerne (så man bliver nødt til at kigge på andre sider for flere billeder) og betaling med Visa kunne ikke lade sig gøre hverken fra computer eller mobil (måske bare en fejl denne weekend).

Antwoord van SkovRejser.dk
De var super søde til og hjælpe os hele vejen igennem.
Har rejst med skovrejser 4 gange altid sød og venlig

Antwoord van SkovRejser.dk
Har rejst med Skovrejser 3 gange nu og der har ikke været noget at sætte en finger på.
Lækre hoteller og fin service.

Antwoord van SkovRejser.dk
Har bestilt igennem skov rejser mange gange, og de har altid været meget behjælpelig, når jeg har haft brug for det.

Antwoord van SkovRejser.dk
Mega hjælpsomme og klar med alternative tilbud på rejser

Antwoord van SkovRejser.dk
Tryghed og venlighed… Er ikke rejst endnu - men oplevelsen har indtil vider være helt fantastisk. Så sød, hjælpsom og kundeservice på højt plan.
Vi fik den bedste hjælp til at bestille vores rejse og det gav en masse tryghed. Ingen spørgsmål er dumme og de tager sig god tid til at hjælp og besvar de spørgsmål man måtte ha og har overholdt vores aftaler.
Stor anbefaling herfra

Antwoord van SkovRejser.dk
Vi har brugt Skov Rejser flere gange de seneste år, og vi har ikke haft det store at sætte en finger på.
Hjælpsomt personale, nem og brugervenlig hjemmeside og hurtige tilbagemeldinger ved komplicerede tvivls spørgsmål. Alt i alt god service.

Antwoord van SkovRejser.dk
Vi har benyttet os af Skovrejser flere gange, og de er hurtige til at vende tilbage med de spørgsmål der måtte være. Fin behandling

Antwoord van SkovRejser.dk
Bestilte en rejse til Sicilien og skulle betale brugte visa debit kort, men dagen efter fik jeg mail at der ikke var dækning på kortet tænkte det var mærkligt, men lavede så en bankoverførsel det gik så et par dage så blev der trukket 40000kr fra konto og rejsen kostede 20000kr så visa var god nok ringede til skov rejser og forklarede hvad der var sket de sagde jeg skulle sende screnshoot af betalingerne det gjorde jeg så skrev skov rejser nogle dage efter om jeg havde fået mine penge og nej nu er det gået snart 2mdr og nu vil de have mine bankoplysninger tænker dem kunne de have bedt om fra dag 1, godt skuffet over at blive holdt hen så længe havde jeg sparet op ok kun lige havde råd til den rejse ville det jo ikke kunne lade sig gøre når det er trukket 20000kr ekstra fra ens konto. Kenneth Henriksen

Antwoord van SkovRejser.dk
Skovrejser har formidlet og håndteret bestilling af vores rejse til Tyrkiet.
Vi fremsendte vores ønsker og krav mht. tidspunkt, ønsket hotel, antal osv. Det var i vores tilfælde ikke muligt at bestille direkte på Skovrejsers hjemmeside, da vi var 2 familier som havde forskellige hjemrejsedage.
Skovrejser kontaktede deres tyske partnere hvorefter vi modtog flere tilbud på de ønskede hoteller. Herefter var det blot at trykke på link til bestilling af den rejse vi ønskede.
Rejsedokumenter blev fremsendt af det tyske rejsebureau som lovet efter endt betaling. Det valgte tyske rejsebureau var i vores tilfælde “Öger Tours”.
Det valgte hotel “Club Sidar” i Alanya, var bedre end forventet.
Vi bestiller gerne igennem Skovrejser.dk igen 🙂

Antwoord van SkovRejser.dk
Ganske kort - en hurtig og dækkende præsentation af mulighederne på rejsemålet og en super pris😊

Antwoord van SkovRejser.dk
Vi bestilte en rejse til Hurghada på Swiss in (tidligere Hilton) igennem skov rejser. Men det viste sig at de kun er mellemmand og at rejsen er bestilt i et tysk firma, som hverken kan tale dansk eller engelsk.
Vi ankommer midt on natten efter en lang rejse med mellemlanding og ved ankomsten til Swiss in bliver vi modtaget af velkendt personale da vi har været der en del gange, og HELDIGVIS for det. For vi får IKKE et værelse før efter middag dagen efter! Vi takker ja til at de lader os sove på et andet værelse, da vi tænker firmaet har begået en fejl, og vi er umådeligt trætte efter en lang rejse med lille barn! Regningen sender vi selvfølgelig videre da det er oplagt at vi ikke burde betale for det, da vi har betalt rejsen. Skov rejser børster hænderne af og tørre afvisningen af regning af med at de BARE er mellemmand. Latterlig udtalelse.
Der er vel for faaan ingen der er tilfredse med en køretur på 4 timer til Hamborg og fly til Istanbul og fra Istanbul til Hurghada for så ikke at kunne sove før langt over et døgn senere.
Få dog styr på jeres ting.
Ingen anbefalinger herfra!

Antwoord van SkovRejser.dk
Vi sparede ca. 10.000 kr på rejsen ved at bestille via Skovrejser frem for ved et dansk rejseselskab.
Det fremgår meget tydeligt på hjemmesiden, at Skovrejser blot er formidler af rejser for tyske rejsebureauer. Og der er på Skovrejser.dk mange fine facts og beskrivelser til brug for forståelse af det materiale, man efterfølgende modtager på tysk fra det rejseselskab, som arrangerer rejsen.
Vi kan kun anbefale Skovrejser.

Antwoord van SkovRejser.dk
Vi har rejst mange gange med skov rejser og igen denne gang alt gik mega godt. Lidt kø i lufthaven hvilket de jo ikke er skyld i. Lækkert hotel lækker lejlighed og fint mad.
Vi bestiller helt sikkert igen ved skovrejser