Ooit een longhorn Skull besteld maar die waren uitverkocht helaas. Vorige week een berichtje gekregen na dik een half dat ze er nog een paar konden bemachtigen. Betaald en binnen een week netjes af... Toon meer
Na de bestelling kreeg ik een mail waarin duidelijk werd uitgelegd dat er even overheen kan gaan ivm fragiel transport, bij vragen over de app snel en duidelijk contact en uitleg. Netjes thuis bezorgd... Toon meer
Vandaag mijn longhorn binnen gekregen. Het heeft wel bijna 11 weken geduurd (corona tijd) maar het was het wachten zeker waard. Ben prima ingelicht over het oponthoud En het contact was ook pri... Toon meer
TOP SERVICE! Een weekje na mijn bestelling werd mijn Longhorn al geleverd. Helaas was deze beschadigd. Nadat ik hier melding van gemaakt had, werd ik onmiddellijk gecontacteerd en werd zonder probl... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Super tevreden
Ooit een longhorn Skull besteld maar die waren uitverkocht helaas.
Betaald en binnen een week netjes afgeleverd. Helemaal blij mee.
Prachtig gegraveerde ( echte)Longhorn…
Prachtig gegraveerde ( echte)Longhorn schedel vandaag bij me thuis bezorgd,..
ben er heel blij mee en staat prachtig aan de wand.
Communicatie gaat het best via de whatsapp,.. dat is het enige puntje waarvan ik denk dat dat iets beter zou kunnen,… maar uiteindelijk gaat het erom dat ze doen wat ze zeggen.
Wat een prachtige skull
Wat een prachtige skull, ik ben er weg van, supersnel geleverd door een hele enthousiaste medewerker.
Hij staat prachtig 😍

Antwoord van Skulldecoratie
Er is een prachtige longhorn geleverd
Er is een prachtige longhorn geleverd, in werkelijkheid nog mooier dan op de foto. De communicatie is vriendelijk en open.
Al met al echt een aanrader!
Goede prijs voor een mooie longhorn…
Goede prijs voor een mooie longhorn schedel!
Keurig aan huis geleverd.

Antwoord van Skulldecoratie
Fijne communicatie en snel geregeld
Fijne communicatie en snel geregeld. Hele mooie skull bij skulldecoratie gekocht. Dankjewel

Antwoord van Skulldecoratie
Slechte communicatie, verkeerde producten.
Op de site staat geschreven dat ze van tevoren contact opnemen Voor de levering van de producten.
Dit hebben ze niet gedaan ze stonden ineens voor de deur terwijl er niemand thuis was.
Ze belde en vroegen of ze het bij de voordeur neer konden zetten , gelukkig was ik in de buurt en kon ik meteen naar huis.
Ik kwam ze nog tegen in de auto en er werd nog geroepen dat ze 1 skull bij de voordeur neergezet hebben en of ik al wist dat de tweede skull op nabestelling stond , dat wist ik dus nog niet.
Skull snel binnen gezet en weer naar mijn werk en savonds de skull uitgepakt .
Het bleek een gouden skull te zijn maar ik had brons besteld.
Hun reactie hierop was dat ze hier nog nooit een klantvraag over hebben gehad, blijkt dus uit de reviews van wel dus daar liegen ze ook over.
Kon nog wel de skull retour sturen maar ik maak hem zelf wel donkerder.
De tweede skull heb ik vandaag geannuleerd eens kijken of ze het zien want communiceren is ook niet hun sterkste punt.
Mvg
Dennis

Antwoord van Skulldecoratie
Voorlopig 1 ster Kan nog…
Voorlopig 1 ster Kan nog veranderen,wacht al een tijdje op mijn buffelschedel al een paar emails gestuurd gebeld geen reactie alles betaald,bestelnr 3510
Super tevreden over de snelle en…
Super tevreden over de snelle en persoonlijke levering. Een perfecte aanvulling in onze serre. Goede kwaliteit etc
Een eye catcher
binnen 3 werkdagen na de bestelling geleverde door een vriendelijke dame , de skull ziet er nog mooier uit dan op de foto .. een echte eye catcher , ben er blij mee .
Uitstekende service
Skull wordt netjes en binnen een week bezorgd. Ondanks dat deze er mooi en goed uitzag was het niet wat wij in gedachten hadden. Gelukkig uitstekende service en goed bereikbaar. Skull werd ook binnen een week weer opgehaald en dag erna werd het betaalde bedrag netjes terug gestort.
je kan ook met paypal betalen ,is zonder risico
door vertraging op de leverdag contact gezocht ,vrij snel antwoord kwam door de extreme sneeuwval waardoor het een dagje later werd,was niet thuis en bij de buren afgegeven met een kaartje in de brievenbus
Top Service
Deze week, last-minute kerstcadeau, besteld. Volgende dag werd deze al bezorgd.
Super service, hele mooie schedel, mijn man is er erg blij mee 👍👍
Op 16 november bestelling…
Op 16 november bestelling geplaats,skull op standaard.170,- euro
Levering volgens website 3/7 dagen.
22 november mail gestuurd,wanneer ik mijn bestelling kan verwachten?
27 november krijg ik antwoord dat de skull vandaag staat ingepland.
Klopt de bezorger stond ineens op de stoep voordat ik dat mailtje had ontvangen.
Helaas alleen de skull en geen standaard,de bezorger vertelde dat hij deze nog die week zou bezorgen.
Op 2 december nog geen standaard en maar een mail gestuurd,wanneer ik de standaard kan verwachten?
Dinsdag krijg ik een mail terug dat de standaard donderdag wordt geleverd.
Donderdag is er inderdaad een standaard geleverd,maar achteraf niet de goede standaard.
Direct een appje gestuurd met de vraag hoe je de skull kunt ophangen hier aan,totaal onmogelijk
Maar omdat de levering van alles totaal 3 weken heeft geduurd en je lang moet wachten op enig antwoord,hadden wij er geen vertrouwen in dat dit snel opgelost zou worden.
De volgende dag nog niks gehoord via whatsapp,toen hebben wij de standaard zelf aangepast zodat we hem eindelijk neer konden zetten.
De standaard die geleverd werdt,kon je de skull nooit op een kast zetten,had meer dan 80 cm ruimte nodig en dan zag je alle stangen van de beugel..geen gezicht en ook niet wat wij gekocht hadden.
De volgende dag savonds kregen we contact via whatsapp en bleek dus dat wij het verkeerd standaard hadden ontvangen.
Dan krijg je als antwoord kunt u de skull er aan hangen met een ijzerdraadje??
Beantwoord dat wij de standaard zelf hebben aangepast door te slijpen en te lassen en waarom ook.(geen vertrouwen meer)
Antwoord kunnen we daar over terug bellen,wij hadden de standaard graag omgeruild.
Dat gaf hij niet aan,hij zei kunt u hem niet aan een ijzerdraadje ophangen.
Gevraagd of ik een tegemoetkoming kan krijgen voor het lange wachten en omdat wij het zelf hebben opgelost.
Paar dagen later een whatsapp met antwoord geen tegemoetkoming en om mij blij te maken krijg ik 10%korting op mijn volgende aankoop.
Slechte oplossing en dat sla ik af,ik koop hier nooit meer!
Zo ga je niet met klanten om!!!
Daarna proberen ze nog te bellen om het te bespreken,die kans hebben jullie zelf laten liggen.
Niet meer nodig om het te bespreken!
Betrouwbaar
Volgt correct de gemaakte afspraken op. Betrouwbaar en gemakkelijk communiceren met het bedrijf.
Sooo happy with my skull!
Sooo happy with my skull!
Geweldige service, snelle levering en makkelijk in contact als er eventueel wat mocht zijn.
Zeer tevreden.Mooie Skull 👌
Ik heb bij skulldecoratie.nl een mooie gegraveerde longhorn skull besteld en ben er zeer tevreden over.Ook de afhandeling van de bestelling,klantvriendelijkheid en leverings service (zelfs naar Belgie) was top.Deze mensen doen echt het uiterste om je tevreden te stellen.Bedankt aan het skulldecoratie team!
Aanrader
Ik ben zeer tevreden met de service die ze bieden. Ruime keus van skulls. De bezorgdienst is snel. En en voor vragen word je snel en vriendelijk geholpen
TOP SERVICE!
TOP SERVICE!
Een weekje na mijn bestelling werd mijn Longhorn al geleverd. Helaas was deze beschadigd. Nadat ik hier melding van gemaakt had, werd ik onmiddellijk gecontacteerd en werd zonder probleem een omwisseling geregeld.
Ik ben heel blij met het resultaat en de snelle en open communicatie.
Zeker een aanrader om hier te bestellen!
Erg slechte communicatie
Skull is mooi, maar levering en communicatie is echt slecht. Gewoon geen informatie wat de status is van de bestelling oid... erg jammer.
Bevestigingsmateriaal was ook niet aanwezig bij de skull.