Op dinsdag 11 augustus werd ik buitengesloten aan de binnenkant van de deur zat nog een sleutel. Als een vrouw van 88 en net weduwe raak je toch een beetje in paniek. Via cazas gevraagd hoe dit probl... Toon meer
SlotenmakerSnel
Sleutel was afgebroken in het slot. De slotenmaker was er snel. Nog geen 30 minuten werk, waarvan de monteur ook nog eens een kwartier naar zijn bus verdween. Totale kosten hoor je pas na afloop.... Toon meer
Deze man heeft direct geholpen met het verhelpen met het probleem. Hij was erg duidelijk, helder qua wat er moest gebeuren en gaf meteen aan wat de kosten zijn per handeling. Kortom het probleem b... Toon meer
Deze jongen was vriendelijk en gaf een goede uitleg van de situatie en heeft goed werk geleverd. Bij dichttrekken vd deur zat de sleutel binnen zodat de deur van buiten niet met een andere sleutel mee... Toon meer
24/7 Slotenservice voor het openen van deuren en vervangen van sloten.
Schending van onze richtlijnen
Mijn ervaring met dit bedrijf was…
Mijn ervaring met dit bedrijf was fantastische. zeer professioneel en vriendelijk.

Slot 4x zo duur als normaal + uiteindelijke rekening enorm hoog
Meer dan 300 euro vragen voor een slot dat op internet overal nog geen 80 euro kost. Op voorhand wel zeggen dat het slot 300 euro zal kosten, maar uiteindelijk met een rekening van meer dan 600 euro afkomen! Tarief aanrekenen voor openen oude slot, 110 euro. Ok staat aangegeven op site want is avondtarief. Hij moest terugkomen de volgende ochtend en heeft toen nog eens werkuren aangerekend voor plaatsen nieuwe slot, kostte nog eens 125 euro terwijl hij nog geen 10 minuten bezig was!! Ze hebben naar mijn gevoel gebruik gemaakt van mijn gevoel van nood. Ben buitengesloten na een reis (vriendin heeft sleutel om katjes te verzorgen binnen laten liggen ipv in brievenbus) en het was al laat. Daarbij waren ze 's avonds nog eens een dik uur te laat, wat niet is gecompenseerd. Bedriegers, dat is wel duidelijk.

Pas op met deze gasten
Pas op met deze gasten. Je maakt telefonisch afspraken, maar eenmaal op locatie kunnen ze die niet nakomen. Vervolgens zetten ze je onder druk met voorrijkosten en annuleringskosten; zeer onsmakelijk en vervelend. Uiteindelijk hebben ze mijn bijzondere situatie alsnog kunnen oplossen, maar wat 10 minuten werk was, heeft ze wel 4 uur gekost aan discussies. Geen aanrader!

Antwoord van SlotenmakerSnel
De slotenmaker herstelde mijn defecte…
De slotenmaker herstelde mijn defecte meerpuntssluiting vakkundig en snel. De monteur legde het probleem duidelijk uit en het was binnen een uur opgelost.

Antwoord van SlotenmakerSnel
De monteur heeft mijn sloten snel en…
De monteur heeft mijn sloten snel en betaalbaar vervangen na mijn verhuizing. Ze waren punctueel en leverden uitstekend werk. Aanrader!

Snelle en betrouwbare service
Snelle en betrouwbare service! Binnen 30 minuten na mijn oproep was de slotenmaker er en loste het probleem vakkundig op. Vriendelijke medewerkers en eelijke prijzen. Zeker een aanrader!

Goede slotenmaker
Dankzij firma snel slotenmaker,kon ik snel mijn huis weer in.
Vriendelijk en behulpzaam
Goede service 👍

Betrouwbare en efficiënte service
Betrouwbare en efficiënte service, ik voel me nu veiliger in mijn huis.

Vriendelijke en professionele monteur
Vriendelijke en professionele monteur, binnen een uur mijn slot gerepareed.

Snelle en betrouwbare service
Snelle en betrouwbare service. Monteur was binnen 20 minuten aanwezig en loste het probleem op.

Uitstekende service
Uitstekende service! De slotenmaker was er binnen 20 minuten en opende het solt snel. Zeer beleefd en professioneel. Aanrader!

Antwoord van SlotenmakerSnel
Veel hoger bedrag dan aangegeven
Veel hoger bedrag dan aangegeven. Een nieuw slot kostte €1100

Antwoord van SlotenmakerSnel
Ze hebben een smart lock op de…
Ze hebben een smart lock op de vergaderruimte geplaatst, het werkt echt top en we zijn er erg tevreden mee.

Uitstekende Professionaliteit en…
Uitstekende Professionaliteit en vakmanschap''''Na een inbraakpoging had ik dringend nieuwe sloten nodig. De slotenmaker arriveerde op de afgesproken tijd en nam de tijd om mijn opties uit te leggen. Hij verving niet alleen de beschadigde sloten, maar gaf ook advies over extra veiligheidmaatregelen. zijn werk was van topkwaliteit en hij liet alles netjes achter. Ik voel me nu veel veiliger in mijn huis. Deze service is absoluut aan te raden!

Goede prijs en topkwaliteit
Goede prijs en topkwaliteit. De slotenmaker verving mijn oude sloten snel en effciënt. Zeer tevreden met de service en de prijs!

Antwoord van SlotenmakerSnel
Snelle reacyie en uitstekende service
Snelle reacyie en uitstekende service. De slotenmaker was vriendelijk en professioneel. Mijn slot werket nu pefect. Bedankt voor de hulp!

Super tevreden met jullie
Super tevreden met jullie. Ben heel blij met me video deur bel top monteur heeft me alles uit gelegd