Op dinsdag 11 augustus werd ik buitengesloten aan de binnenkant van de deur zat nog een sleutel. Als een vrouw van 88 en net weduwe raak je toch een beetje in paniek. Via cazas gevraagd hoe dit probl... Toon meer
SlotenmakerSnel
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Sleutel was afgebroken in het slot. De slotenmaker was er snel. Nog geen 30 minuten werk, waarvan de monteur ook nog eens een kwartier naar zijn bus verdween. Totale kosten hoor je pas na afloop.... Toon meer
Deze man heeft direct geholpen met het verhelpen met het probleem. Hij was erg duidelijk, helder qua wat er moest gebeuren en gaf meteen aan wat de kosten zijn per handeling. Kortom het probleem b... Toon meer
Deze jongen was vriendelijk en gaf een goede uitleg van de situatie en heeft goed werk geleverd. Bij dichttrekken vd deur zat de sleutel binnen zodat de deur van buiten niet met een andere sleutel mee... Toon meer
24/7 Slotenservice voor het openen van deuren en vervangen van sloten.
Schending van onze richtlijnen
Uitstekende service
Uitstekende service! De slotenmaker was snel ter plaatse en had mijn deur in een mum van tijd open. Vriendelikj en professioneel. Zeer tevreden!

Nooit hier zaken meedoen
Nooit hier zaken meedoen. Oplichters. Ze vroegen ruim 600 euro voor het slot. Inclusief aanbrengen bijna 1000 euro. Ik ben daarna bij Davo in Soest langs gegaan. Hetzelfde slot 65 euro. Inclusief installeren 150. Dus deze oplichters vragen bijna het 10 voudige. U bent gewaarschuwd.

Trap er niet in.
Trap er niet in.
- ze geven een prijs zonder BTW en als hij klaar is moet je dus ineens veel meer betalen.
- ons slot had na een week al problemen, constant gemaild en gebeld. Ze zeggen steeds dat er een monteur langskomt maar er is niemand geweest.
- na nog geen 2 jaar doet het slot het helemaal niet meer en is hun reactie ‘garantie verlopen’. Heel flauw en best gek met een duur cilinder slot.

Smerige bedoeling
Smerige bedoeling. Aan de telefoon kunnen ze nooit een prijs geven voor de start kosten (voor rij kosten en start tarief). Kosten geven over er wat er ter plaatse moet gebeuren kan natuurlijk niet. Dit komt omdat ze eigenlijk geen slotenmaker bedrijf zijn maar ze spelen opdrachten door naar andere bedrijven. De slotenmaker die ze stuurde had blijkbaar al tientallen slechte reviews. Aan de deur word er expres en prijs gegeven zonder btw (wettelijk verboden) en achteraf moet je betalen met btw. 350 euro afgetikt voor 5 minuten werk.
520 reviews op hun website? Allemaal nep. Ze hebben voor elke stad een eigen google account aangemaakt zodat slechte reviews lokaal blijven. Daarnaast hebben alle accounts die 5 sterren hebben gegeven maar 1 review en verder geen activiteit. Waarschijnlijk gekocht

Snel en goed geholpen ben super tevreden
Snel en goed geholpen ben super tevreden

Antwoord van SlotenmakerSnel
Oplichters, reviews hier zijn nep
Klusje van 3 minuten rekenden ze 560 euro voor. Ondanks de afspraak die we vantevoren gemaakt hadden. Als je een kapot slot hebt zit je in een nare situatie en deze criminelen maken daar misbruik van.
Reviews hier zijn nep, het bedrijf doet erg hun best om hun imago te greenwashen. U bent gewaarschuwd.

Zeer onprofessioneel bedrijf
Zeer onprofessioneel bedrijf ! bel ze aub niet!!!! ook als u in NOOD zit met het Slot. Ze hebben bij ons verkeerd geboord in onze nieuwe schuifpui. We hebben de slotmaker weggestuurd en achteraf was de prijsindicatie veel te HOOG. Ze hebben onze klacht niet serieus genomen! ze hebben het niet opgepakt en tot heden nog steeds niets van ze gehoord..
Wat een OPLICHTERS komen alleen als er geld valt te verdienen.
Oplichters die langskomen voor 35 euro
Oplichters die langskomen voor 35 euro, zeggen ze. Het blijkt ex BTW te zijn. Dan komt er een idioot langs die gisteren nog gevulde koeken verkocht o de markt en zegt dat -ie een slot kan vervangen voor 720 euro !!!
Grote oplichters zijn het. Nooit mee in zee gaan, mensen !

Heel goed geholpen!
Ons voordeur slot was in het weekend stuk gegaan. Twee slotenmakers waren al langs geweest en konden de klus niet klaren. Op maandag nam ik contact op met Slotenmakersnel en werd ik heel vriendelijk geholpen. De monteur kon dezelfde dag nog langskomen en heeft ons ontzettend fijn geholpen door de deur open te krijgen en er een nieuw meerpuntsluiting slot in te hangen. Zowel over de telefoon als tijdens de werkzaamheden werd er helder gecommuniceerd en goed aan verwachtingsmanagement gedaan. De monteur was vriendelijk, professioneel en ontzettend goed in zijn vak, topwerk geleverd!

Antwoord van SlotenmakerSnel
Waardeloos bedrijf, niet benaderen!!!
Prijsopgave telefonisch vooraf bleek dus zonder BTW te zijn en natuurlijk kon het slot er niet simpel uit maar moest dit gebeuren met een supersonische diamantboor. Nou, nou, 10 minuten werk 363 euro armer. Ja, ja meneer het is een moeilijk slot dus komen er extra kosten bij! En ja, een cilinderslot was bij meneer 150 euro want hij had maar 1 type bij en een ander/goedkoper cilinderslot moest hij 'helemaal'' gaan halen en dat kostte ook weer extra. Je krijgt dit gewoonweg niet verzonnen maar gebeurt dus echt. Niet bellen dit bedrijf!!

Oplichters
Oplichters , mezelf buitengesloten, ze vroegen 600 euro voor de deur openen , geconfronteerd met het feit dat het oplichting is was kwam hij met een prijs van 175 contant , nooit dit bedrijf bellen

Oplichters!
Schandalig dat deze oplichters zoveel slachtoffers kunnen maken zonder dat hier iets aan gebeurd.

Arman
Arman, dank u voor de snelle en klantvriendelijke service!

Goed geholpen door Karim van Quickblue
De monteur van Quickblue wist goed wat hij deed. De oplossing was moeilijker dan gedacht. Gelukkig bleef Karim rustig en geduldig. Hij ging pas weg toen alles goed en wel opgelost was. Hij heeft ook goede adviezen gegeven.
Bedankt Karim!

Geweldige service, dankbaar!
Ik had mezelf gisterenavond buitengesloten, Na 1 belletje verscheen er binnen tien minuten een slotenmaker voor de deur en wat voor één! Super netjes gekleed, vriendelijk en het allerbelangrijkste: PRIJSOPGAVE VOORAF BESPROKEN! Hij vraagt je ook netjes of die een akkoord heeft om te starten.
Binnen enkele minuten stond ik binnen en had hij alles netjes voor mij vervangen met de beste kwaliteit sloten! Ik ben zeer dankbaar!

Antwoord van SlotenmakerSnel
Ben super geholpen snelle service
Ben super geholpen! Snelle service monteur was snel op locatie.
Prijs netjes afgesproken akkoord gegeven en kon snel naar binnen.
Zeker een aanrader!
Heel erg bedankt