Op dinsdag 11 augustus werd ik buitengesloten aan de binnenkant van de deur zat nog een sleutel. Als een vrouw van 88 en net weduwe raak je toch een beetje in paniek. Via cazas gevraagd hoe dit probl... Toon meer
SlotenmakerSnel
Sleutel was afgebroken in het slot. De slotenmaker was er snel. Nog geen 30 minuten werk, waarvan de monteur ook nog eens een kwartier naar zijn bus verdween. Totale kosten hoor je pas na afloop.... Toon meer
Deze man heeft direct geholpen met het verhelpen met het probleem. Hij was erg duidelijk, helder qua wat er moest gebeuren en gaf meteen aan wat de kosten zijn per handeling. Kortom het probleem b... Toon meer
Deze jongen was vriendelijk en gaf een goede uitleg van de situatie en heeft goed werk geleverd. Bij dichttrekken vd deur zat de sleutel binnen zodat de deur van buiten niet met een andere sleutel mee... Toon meer
24/7 Slotenservice voor het openen van deuren en vervangen van sloten.
Schending van onze richtlijnen
Hele goede en snelle service toen ik…
Hele goede en snelle service toen ik buiten stond zonder sleutels
Ik ben tevreden

Zonde
Snel aanwezig. Tel.service was goed ,aardige monteur, maar !
300€ voor aanrijden + spoed +zondag/avond toeslag . 5min open boren .Ging niet zo open (vandaag zonder boren geopend) .Plus kosten slot en installatie new slot . Ik heb geweigerd (annulering te betalen waar nog ongeveer 30€ bovenop ),wel voorrijdkosten betaald v iets minder dan 50€ wat ik begrijp . Vandaag 180€ all-in met openen van schuurslot . En altijd vast tarief ook in het weekend ,tip had ik van Facebook. Jammer zo verliezen jullie klanten
Te duur.
20 minuten werk, 340 euro armer en er is niks gefixt. Nooit meer.
Beter laat dan nooit
Na een toezegging van een man bij SlotenmakerSnel van tussen 30 a 45 min staat er iemand voor de deur, dat klopte niet helemaal. Maar na +/- 2 uur stond de nette en zeer ervaren slotenmaker wel voor de deur. Daardoor was buiten deur weer snel open in 30 min. Zonder te veel schade. En betalen was ook heel makkelijk. Wel wacht ik nog op de factuur per mail of per post.
Nogmaals bedankt.

Antwoord van SlotenmakerSnel
Ik vind dit echt een heel goed bedrijf
Ik vind dit echt een heel goed bedrijf; en echt al het geld waard, want er wordt goed werk geleverd, ze zijn er snel en werken degelijk en professioneel; ik raad dit bedrijf iedereen aan!

Niet betrouwbaar
Ipv 30 minuten wachten moesten we 1 uur en 3 kwartier wachten. Ipv de 120 die we telefonisch doorkregen vroegen ze eenmaal ter plekke 350 euro. Toen wij daar niet mee akkoord gingen was 120 euro opeens ook akkoord.
Geweldige service
Geweldige service, hele vriendelijke behulpzame medewerker genaamd Omer. Het is TOP opgelost

Antwoord van SlotenmakerSnel
arman was heel snel ter plaats
arman was heel snel ter plaats, heeft het heel goed en snel kunnen afronden en was ook heel goed in omgang

Uitstekende service
Uitstekende service! Ik had me buitengesloten en belde dit bedrijf voor hulp. Ze waren snel ter plaatse en openden mijn slot zonder enige schade. De tarieven waren redelijk, en de slotenmaker was vriendelijk en professioneel. Zeker aan te bevelen voor slotproblemen!

Antwoord van SlotenmakerSnel
Buitengesloten in de regen staan is…
Buitengesloten in de regen staan is geen pretje. Gelukkig snapte de slotenmaker dat ook en kwam hij er snel aan.

Antwoord van SlotenmakerSnel
Heel knap dat monteur Jeremy mijn slot…
Heel knap dat monteur Jeremy mijn slot kon openen zonder schade

Helemaal eens met Klaas. Het zijn oplichters
Helemaal eens met Klaas. Bedrijf doet alles om een slechte recensie te laten verwijderen. In ons geval heb ik de recensie op onze gezamenlijke account gemaakt en niet met hetzelfde mailadres als staat op de rekening. Gevolg recensie wordt weggehaald.
Het zijn grote oplichters, of zij worden opgelicht door de mensen die zij inhuren! Ben verstandig en ga er niet mee in zee.
Arman heeft mij erg goed geholpen
Arman heeft mij erg goed geholpen, hij was vriendelijk en heeft mij erg gematst.

SLOTENMAKERSNEL.nl
SLOTENMAKER SNEL.
Telefonisch vooraf naar de kosten gevraagd, geen vermelding van voorrijden, weekend tarief en extra toeslagen , alleen vermelding van de kosten van een nieuw cilinder slot.
Bij aankomst werden eerst de kosten vermeld. Totaal ongeveer €230.
Na de vraag, waar staat dit op de website, wordt geverwezen naar een pagina. DEZE PAGINA WORDT GEHEEL NIET WEERGEGEVEN OP DE MOBIELE WEBSITE. (men is hier mee bekend) ik moest op Google naar geselecteerde woorden zoeken, dan zou ik deze pagina wel zien.
Tijdens gesprek met de telefoonmedewerker:
Na aangegeven dat er op een hele denigrerende toon naar mij als klant de niet zichtbare informatie wordt gegeven, werd excuses aangeboden en dat dat niet de bedoeling was. Maar het gesprek werd afgesloten op een zeer arrogante manier.
de medewerker die aanwezig was op Lokatie was tot dan netjes en correct.
Maar ik heb uit principe de werkzaamheden geen akkoord gegeven.
Daarna werd er gezegd dat de voorrij kosten wel betaald moeten worden a €35. Waar de telefonische medewerker dat eerder als opdracht heeft mee gegeven.
Op dat moment wordt er doodleuk gemeld, daar komt nog btw bij.
in de wet staat duidelijk aangegeven dat de prijs naar klanten meteen op 1e duidelijk inclusief btw vermeld moet worden, of met eerste aanbod de btw vermeld moet worden, Niet 2 minuten later als je het pin apparaat vast houdt. Ik heb toegezegd en de €35 betaald. Na dat gezegd te hebben dat er alleen maar €35 betaald gaat worden. Hierop is enkele keren
GEDREIGD:
ik kom straks wel terug de rest halen! (2x)
ik zou maar oppassen anders ga ik aangifte doen.
Naar betaling is hij weg gereden.
*ze maken gebruik van een NOOD situatie en psychische zwakheid van mensen, door ze onder druk te zetten.
*dreigende woorden en houding voor persoonlijk gewin
*door de website niet juist in te stellen, een gehele pagina (belangrijkste tarievenpagina) weg te laten op de mobiele website, wat bekend is bij de telefoon medewerker, wordt er bewust een zeer foute situatie gecreëerd.
DE €35 IS PER PIN VOLDAAN, CAMERA BEELDEN ZIJN AANWEZIG.
SLOTENMAKERSNEL denkt de recensie offline te kunnen halen omdat er geen factuur is overhandigd.
en de zzp een eigen pin apparaat heeft zodat SLOTENMAKERSNEL niet gelinkt kan worden zonder hun contractuele vergoeding te overleggen.
pin apparaat is gekoppeld aan:
EVO Vastgoedonderhoud
NIEUWEGEIN. kvk 83587195
en valt onder:
EKAA Holding B.V. (kvk86293001)
D-U-N-S® Nummer: 41-399-2343 (Amersfoort)
D-U-N-S® Nummer: 49-392-6436 (Nieuwegein)

Antwoord van SlotenmakerSnel
Uitstekende service van begin tot eind
Uitstekende service van begin tot eind, de slotenmaker was vriendelijk en professioneel.

Antwoord van SlotenmakerSnel
Arman heeft mij vanavond heel goed en…
Arman heeft mij vanavond heel goed en vooral ook snel erg bell3fd en vriendelijk geholpen.
Waar anderen de klus niet op hun wouden nemen,deed hij dat zonder twijfel!
Mijn complimenten voor deze goede service!

Diefstal >
Diefstal. Quote “maximaal 400 euro” —> kosten >950 euro. Rug tegen de muur.
Drama.
slotenmakersnel.nl is een digitale tussenpersoon die met slimme websites en telefoonnummers lijkt op een slotenmaker uit de regio. Echter, Slotenmakelsnel.nl werkt met een netwerk van onafhankelijke slotenmakers waar ze helemaal geen controle over hebben. Niet over de prijs en ook niet over de kwaliteit.
Dochter had sleutel vergeten en deur dicht getrokken. Op afstand via internet slotenmakersnel.nl gevonden. Vriendelijke service aan de telefoon die beloofde dat het normale slot op onze voordeur niet meer dan 400 euro zou kosten. De slotenmaker was snel ter plaatse en na het uitboren en vervanging van het cylinder slot kregen we een rekening van 950 euro gepresenteerd.
Contante (pin) betaling natuurlijk. Plots is slotenmakersnel.nl enkel een tussenpersoon en hebben we pech gehad. Een beetje verder zoeken op internet, kan je de ellende besparen. Er wordt bij Kassa en Consumentenbond online gewaarschuwd om digitale tussenpersonen te gebruiken. Kan goed gaan maar ook in tranen eindigen zoals bij ons.
Een review achterlaten op slotenmakersnel.nl lukt natuurlijk niet en mijn plaatsing van deze review leidde tot een klacht van Slotenmakersnel.nl bij Trustpilot om mijn beoordeling te verwijderen omdat ik geen klant zou zijn. Laten we ervan uitgaan dat dit een vergissing is.
Handen weg