Op dinsdag 11 augustus werd ik buitengesloten aan de binnenkant van de deur zat nog een sleutel. Als een vrouw van 88 en net weduwe raak je toch een beetje in paniek. Via cazas gevraagd hoe dit probl... Toon meer
SlotenmakerSnel
De score van dit bedrijf is niet beschikbaar vanwege een schending van onze richtlijnen.
Sleutel was afgebroken in het slot. De slotenmaker was er snel. Nog geen 30 minuten werk, waarvan de monteur ook nog eens een kwartier naar zijn bus verdween. Totale kosten hoor je pas na afloop.... Toon meer
Deze man heeft direct geholpen met het verhelpen met het probleem. Hij was erg duidelijk, helder qua wat er moest gebeuren en gaf meteen aan wat de kosten zijn per handeling. Kortom het probleem b... Toon meer
Deze jongen was vriendelijk en gaf een goede uitleg van de situatie en heeft goed werk geleverd. Bij dichttrekken vd deur zat de sleutel binnen zodat de deur van buiten niet met een andere sleutel mee... Toon meer
24/7 Slotenservice voor het openen van deuren en vervangen van sloten.
Schending van onze richtlijnen
Top service een aanrader!
Wij zijn geholpen door Sam. Mijn dank is zeer groot voor alle hulp en voor jullie service.

Snel en vaardig
Sam was snel ter plekke en alles was snel opgelost

Antwoord van SlotenmakerSnel
Zeer goede service en vriendelijk…
Zeer goede service en vriendelijk geholpen, door Sam, met een betaalbare prijs
Echt een aanrader!

Antwoord van SlotenmakerSnel
Vriendelijkheid en zeer duidelijke…
Vriendelijkheid en zeer duidelijke uitleg, de unieke snelheid❗️
Bedankt OMUR!

Antwoord van SlotenmakerSnel
Omur heeft naar volle tevredenheid het…
Omur heeft naar volle tevredenheid het slot in onze voordeur vervangen. Blij met het resultaat! Top. Ook samen sleutels bij besteld.

Omur heeft goed geholpen
Omur heeft goed geholpen, goed advies gegeven, heel erg fijn!

Oplichters
Oplichters! Nooit zaken mee doen alle 5 sterren reviews zijn 100% zeker nep
Edit: ah ja die mail waarin 50€ wordt geboden als ik mijn review weg haal? Lekkere praktijk, trap er niet in ze betalen om negatieve reviews weg te halen.
Edit 2: En ze blijven maar pogingen doen om deze review weg te krijgen (net zoals de andere 1 sterren reviews vermoed ik - "anders blijven ze schade toe brengen") - 100 euro is er nu geboden dus wees gewaarschuwd er zullen hier reviews verdwijnen omdat mensen nog iets van hun kosten willen terug zien.
Edit 3: "Uiterste beste gedaan om er met u uit te komen", 2 x een klein bedrag geboden met harde voorwaarde dat ik mijn review zou verwijderen, dat was niet voor de klanttevredenheid maar om te zorgen dat er weer 1 negatieve review minder zou staan.
Dus mensen let op, ze proberen op allerlei manieren hun imago te redden maar kijk goed naar de stroom aan negatieve reviews die allemaal hetzelfde melden dan weet je genoeg dat we hier met oplichters te maken hebben (de 5 sterren reviews kun je vergeten want die zijn naar alle waarschijnlijkheid nep en toevallig allemaal nuttig gevonden door Ramon en Arno...).
Edit 4: even voor de duidelijkheid bij mij werd net zoals bij Carvie het werk uitgevoerd door Zufa Handelsonderneming dus wederom een slappe poging om negatieve reviews weg te halen.
Edit 5: Nu proberen ze ook om mijn review te laten verwijderen door te melden dat ik het verkeerde bedrijf heb beoordeeld. Super betrouwbaar bedrijf dit mensen…
Edit 6: Blijft maar volstromen met mensen die opgelicht zijn... Tijd om bij meerdere consumentenprogramma's dit aanhangig te maken.
Snel ter plaatse
Snel ter plaatse. De monteur heet Roy hij heeft snel en vakkundig mijn deur geopend. Jammer wel dat een foutje zoveel geld moet kosten, maar goed daar kan hij niets aan doen

Antwoord van SlotenmakerSnel
Totaal onbetrouwbaar en wantrouwend…
Totaal onbetrouwbaar en wantrouwend bedrijf. Ik zie dat andere mensen hetzelfde probleem met hen hadden dan ik. Profiteren van de situatie om ongelooflijk hoge prijzen te vragen voor slecht werk. Had een probleem in het weekend moest het snel oplossen... Einde van het verhaal ik kreeg een rekening van EVO van 1500 euro voor iets wat niet meer dan 500 had moeten kosten! Ze rekenen bijvoorbeeld voor 2 cilinders SKG** 440 euro (een SKG** zou ongeveer 60-70 euro per stuk moeten kosten, nu weet ik het). Had hen per e-mail gecontacteerd om uitleg en een fatsoenlijke factuur te vragen omdat de factuur die zij verstrekken geen minimale informatie bevat, maar geen reactie (geen verrassing). Tip: google "consumentenbond slotenmaker" en je krijgt een exacte beschrijving van mijn ervaring met dit bedrijf.
Voordeurslot ging niet meer open
Voordeurslot ging niet meer open. Slotenmakersnel gebeld en zij lieten een onderaannemer EVO komen.wat ik niet wist
Gladde jongen! Mevrouw, begin kosten zijn 285 ex btw.
Oké! Daarna, Mevrouw ,cilinder en 3 punt zijn kapot.
1000euro ex. Btw. Aangezien we overal dezelfde cilinders hebben met 1 sleutel vroeg ik: hoe moet dat?
Oh ik heb tijd zat plaats wel even 6 cilinders à 250 ex btw. Ik trapte daarin. Vroeg nog: heb je brochure waarin dat staat? Nee mevrouw daar kan ik niet aan beginnen want dan is het een heel dik boek want er zijn duizenden cilinders! Mevrouw u moet mij vertrouwen , wij zijn politie keurmerk! Dus totaal 2570 euro kwijt.
Bij navraag bij de importeur van de cilinders aan de hand van het nummer, blijken het cilinders te zijn van 30 euro inclusief btw! Klantenservice benaderd en die zegt u heeft er voor getekend! Waardeloos bedrijf!
Veel te hoge rekening voor kleine en eenvoudige reparatie
Omdat het slot van mijn voordeur erg stroef liep, heb ik SlotenmakerSnel gevraagd iemand te sturen om het euvel te verhelpen. De monteur die kwam, zei dat de reparatie € 250,00 zou bedragen. Gelet op de hoogte van dit bedrag, ging ik ervanuit dat het een tijdrovende klus zou worden. Daar wezen de zorgelijke uitlatingen van de monteur ("een erg oud slot, ik weet niet of ik dat nog kan repareren, maar ik ga mijn best voor u doen") ook op. Echter, al na 30 minuten was de klus geklaard (meerpuntsslot uit de deur geschroefd, één van de pennen verwijderd, slot schoongemaakt en gesmeerd en weer in de deur teruggeplaatst). De monteur is in totaal niet meer dan 40 minuten aanwezig geweest. Het hiervoor door mij te betalen bedrag van € 302,50 incl.BTW acht ik buitensporig hoog. Toen ik de factuur kreeg, bleek dat de monteur afkomstig was van EVO Vastgoedonderhoud, een bedrijf dat ik niet kende, maar dat klaarblijkelijk door Slotenmaker.Snel was ingeschakeld. Mijn verzoek aan SlotenmakerSnel om de factuur te herzien, heeft geen resultaat gehad. Slotenmaker.Snel stelt zich slechts op het standpunt dat dit bedrag in overeenstemming is met de verrichte werkzaamheden. Ik voel mij enigszins opgelicht en zal in de toekomst zeker nooit meer met met Slotenmaker.Snel in zee gaan.

Antwoord van SlotenmakerSnel
Onur vandaag op zaterdag snel bij mij…
Onur vandaag op zaterdag snel bij mij thuis geweest ivm kapot slot vd schuur
Sloten waren allemaal aan vervanging toe hier goed over geadviseerd zeer tevreden

Vriendelijk en deskundig en korting
Vriendelijk en deskundig en korting
Bedankt Onur

Heel tevreden
Ik wil laten weten dat ik het bedrag echt idioot hoog vond. Ik ben door Onur wel binnengekomen maar had totaal geen keus. Echt niet ok dat iemand aan de tel aangeeft dat het 150 euro kost en ik met 657euro afsluit. Dus geen goed gevoel hierover. Totaal onverwacht dat dit bedrag zo hoog kon worden. Johanneke Langenbach

Antwoord van SlotenmakerSnel
Offerte gevraagd voor terrasdeur…
Offerte gevraagd voor terrasdeur slotvervanging ivm vermoede inbraakpoging. Tientallen zeer duidelijke m foto’s opgestuurd. Vier dagen later vrijdag om vijf voor vijf een aardige monteur op bezoek die echter volledig niet geïnformeerd was en volledig foute sloten bij zich had. Ondanks alle foto’s die zijn gestuurd. Hij zou een oplossing bedenken en na het weekend erop terugkomen maar niets gehoord of gezien. Woensdag zelf maar gemaild. Antwoord: ze kunnen t niet oplossen en zoek t zelf maar uit. Dat had toch even gemeld kunnen worden? Waardeloos. En de prijs van 495 voor een enkel slot ( dat niet eens goed was) is ook bizar hoog des te meer daar vier dagen nauwelijks spoedservice genoemd kan worden.
Men had ook gelijk kunnen zeggen dat men met een andersoortige deur niets kan. Nu hoorde ik t pas na vier dagen en uitsluitend omdat ik zelf contact zocht. Niet erg klantvriendelijk. Als echte slotenmaker zoek je toch een oplossing voor de klant of overleg je tenminste even?
Dit was heel klantonvriendelijk en de monteur had haast want er was voetbal. Hij heeft niet eens een poging gedaan om een oplossing te bedenken. De foto’s waren een zeer realistische weergave van de situatie ter plaatse. De lokale slotenmaker heeft het opgelost met een enkel bezoek en redelijke kosten.
Ik vind uw reactie verre van correct. Ok geen kosten maar na een braakpogibg zat ik nog steeds met een probleem. Als u dat niet kon oplossen had u dat gelijk na de foto’s kunnen mededelen en me niet eerst een week laten wachten.
De Heer Onur was zeer beleefd en…
De Heer Onur was zeer beleefd en professional en heeft ons snel en goed geholpen.

Antwoord van SlotenmakerSnel
Heel snel en goed geholpen door onur
Heel snel en goed geholpen door onur. Vriendelijk en transparant

Opgelicht
Ik had mezelf buitengesloten en de lokale sleutelboer had geen monteur in mijn dorp beschikbaar. Toen kwam ik bij SlotenmakerSnel terecht. Een vriendelijke mevrouw stelde dat de voorrijkosten inclusief analyse slechts 35 euro zijn. De deur was binnen twee minuten schadeloos open, ik moest hier 400 euro voor aftikken dit was nadat meneer "uit coulance" al twee keer de prijs had verlaagd. Totale waanzin natuurlijk. Ik vroeg om de factuur, die kreeg ik via de mail van EVO vastgoedonderhoud BV. SlotenmakerSnel is dus gewoon een voorportaal dat opdrachten doorzet naar oplichters.

Snel en kwaliteit
Ik stond savonds in de kou buitengesloten, en kon geen hulp vinden om binnen te komen.
Gelukkig had Onur van Slotenmaker Snel (snel) de tijd om even langs te komen. Prijzen vooraf besproken, en hij was zelfs eerder klaar dan verwacht.
Kortom: snel geholpen door deze man!