De retourprocedure is slecht, onduidellijk beschreven als je het al kunt vinden! Kabeltje besteld. Kwam in n doosje wat niet door de brievenbus kan. Was niet het goede kabeltje (20 euro) en ik moes... Toon meer
De SDU van afgelopen woensdag was leuk en zeer leerzaam. Genoeg reden om over vervolg na te denken. Prima uitleg, antwoord op de vele vragen werd direct gegeven. Wie meer wilt weten over detailling... Toon meer
Fijne zakenpartner. Goede communicatie. Het gehele team werkt goed samen dikke plus... Word gewoon geil van al die mooie producten en geuren. ga zo door.
Super geregeld... Alleen de bezorging is af en toe drama.. Grote sticker op m'n deur met indien afwezig afgeven bij 1 van de buren en dan nog niet doen... Maar verder snel geregeld en altijd een stroo... Toon meer
Info over smartwax.eu
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
At Smartwax, Evolution in Car Care, we believe that smart people deserve smart products.
We set out to engineer a new generation of professional grade autodetailing products that deliver results, are easy to use, fast and effective, look good, smell great, clean, protect, prolong and enhance the appearance of your auto, truck or boat.
Smartwax products are formulated using premium ingredients that will not harm and damage surfaces. After all if you love something why would you hurt it?
We accepts all modern payment - methods like bankwire, iDeal and Credit Cards (via MultiSafePay.com) and PayPal.
If you order before 15:30 we ship out the same business - day. We strive to stock as good as possible for the complete programme in end to have you supplied as good and fast as possible. If you like to pick up, please visit our showroom for some direct info, advices and fun on autodetailing.
Need traing and support? Check out our Smart Detailing University. We offer several training and support classes from the basics of detailing to entrepreneuring your own autodetailing business.
We can be found at SmartWax.eu website, FaceBook, Twitter and InstaGram to help you low profile with all aspects you like to know over the Social Media.
SmartWax.eu = More Product, Less Price, EU - wide!
Buitenhavenweg 8B, 7604PW, Almelo, Nederland
- 0031 (0) 546456716
- info@smartwax.nl
- smartwax.eu
Retourproces slecht
Kabeltje besteld. Kwam in n doosje wat niet door de brievenbus kan. Was niet het goede kabeltje (20 euro) en ik moest het ook terugsturen in het doosje. Verzendkosten 8 euro! voor mijn rekening! Jammer hoor!
Dat doet bv BOL veel beter!
Snelle levering van een goed product.
Top bedrijf
Top bedrijf, goede communicatie, altijd snelle levering. top team om mee samen te werken.
Goede producten en snelle levering !
Goede producten en snelle levering !
Topbedrijf.
Zeer goed produkt
Zeer goed produkt. Super snelle levering. Wel minder handige verpakking. Ik kom nog terug hier.
Super geregeld..
Super geregeld... Alleen de bezorging is af en toe drama.. Grote sticker op m'n deur met indien afwezig afgeven bij 1 van de buren en dan nog niet doen... Maar verder snel geregeld en altijd een stroopwafel
Gewoon super service!
Fijne zakenpartner
Fijne zakenpartner. Goede communicatie.
Het gehele team werkt goed samen
dikke plus...
Word gewoon geil van al die mooie producten en geuren.
ga zo door.
top bedrijf
top bedrijf
Twee keer een leerzame en leuke cursus gehad
De SDU van afgelopen woensdag was leuk …
De SDU van afgelopen woensdag was leuk en zeer leerzaam.
Genoeg reden om over vervolg na te denken.
Prima uitleg, antwoord op de vele vragen werd direct gegeven.
Wie meer wilt weten over detailling moet zeker een keer deze cursus volgen.
De beste service die er is
Rimwax. Smartleather. Smartwax.
Goede producten, goede begeleiding om de producten te verwerken, eerlijke mening als je iets bijvoorbeeld niet nodig hebt, en een goede prijs kwaliteit verhouding. Deze producten doen waarvoor ze staan. Geweldig bedankt mensen.
Gewoon goed.
Verzending en kwaliteit zoals bedacht en gehoopt.
Zeer tevreden, snelle levering !
Producten moet ik wel nog uittesten, maar aan de reviews te zien gaan deze wel zeer dik ok zijn!