Riktigt usel kvalitet och ännu sämre kundservice! ⭐ Vi köpte en vattenkokare från Smeg i tron om att vi betalade för både snygg design och hög kvalitet, men det visade sig vara ett rent felköp. E... Toon meer

Lees wat reviewers zeggen
Jeg havde en el kedel der begyndte at boble i emajlen. Jeg tog et billede og sendte afsted til Smeg og jeg har fået så fin service. Jeg har modtaget en helt ny el kedel og det er under 14 dage siden j... Toon meer
Jag är så imponerad av hur detta företag sköter ärenden och frågor! Inte varit med om sån personlig snabb service senaste åren och det är oerhört skönt. Nu har vi Smeg i hela köket och det känns tryg... Toon meer
Jag beställde en vara från SMEG (har beställt kyl/frys, brödrost, tvättmaskin och mikrovågsugn under de senaste 12 mån. När jag skulle få leverans blev jag ombedd att hålla mig hemma mellan 17:00 -22... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Smeg är ett italienskt vitvaruföretag baserat i Guastalla, nära Reggio Emilia i norra delen av Italien. Smeg har dotterbolag över hela världen, kontor på alla kontinenter och ett omfattande försäljningsnätverk.
Contactgegevens
Dockplatsen 1, 211 19 , Malmö, Zweden
- 010-178 34 90
- info@smegshop.se
- smeg.com/se
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Så nöjd över mitt inköp på smegshop.se
Så nöjd över mitt inköp på smegshop.se. Leveransen fungerade utmärkt - allt väl förpackat. Är supernöjd med min produkt som jag använder dagligen.
Riktigt bra och genomtänkta produkter
Riktigt bra och genomtänkta produkter! Grymt bra kundservice!
Har inte fått den trots beställning i…
Har inte fått den trots beställning i början av november
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
6 veckor att leverera kolfilter!
Det tog dem 6 veckor att leverera ett kolfilter trots upprepade påminnelser. Kommer aldrig att handla här igen.

Antwoord van Smeg Sverige
Sämsta kaffebryggaren
Våran kaffebryggare från smeg är knappt två år gammal. Sedan ett år tillbaka har den krävts avkalkning varannan vecka för att nu idag helt släcka ner hela huset så fort man sätter igång den eller sätter i kontakten. Tror inte produkterna är gjorda för daglig användning utan som dekoration som också borde framgå!
Mycket bra servis och snabb leverans
Mycket bra servis och snabb leverans !
Nöjd kund!!!
Smeg hållbarhet?
Vi har en fristående spis från Smeg. Den är två år gammal (1 års garanti) och kostade ca 19.000kr att köpa. Nu har ugnen slutat fungera. När jag kontaktar Smeg med förhoppningen att få ett proffsigt stöd säger supporten att Smeg inte har något serviceprogram för sina produkter.
Tipset från Smeg är att kontakta någon av de två servicereperatörer som de hänvisar till varav den ena är stängd pga utbildning och den andra tar inte emot privatkunder.
Ordet hållbarhet verkar fallit bort i all fokus på estetik. Tråkigt med vår spis (som vi i övrigt varit nöjda med), samtidigt skönt att vi inte köpt fler produkter av Smeg när kvalitet och hållbarhet inte värderas alls.
Fantastisk trevligt bemötande hos…
Fantastisk trevligt bemötande hos kundtjänst och snabb återkoppling.
Utmärkt.
Utmärkt.
Snabb leverans, snabb support vid fråga. Det enda som sänker betyget är att jag inte fick kvitto med moms. Det fick jag senare via Klarna men det var inte jättetydligt.
Köpt massor med produkter och alla…
Köpt massor med produkter och alla överträffar mina förväntningar,
senast ugn, frenshdoor kyl/frys och häll, allt i vitt som är funktionellt och snyggt som tusan.
Mvh
Christer
Nöjd med bra och snabb service…
Nöjd med bra och snabb service Jättenöjd med produkterna jag beställde
Fördröjningar,uteblivna varor, otrevlig personal i kundtjänst
Flertalet fördröjningar i leveranser. Endast 1 av 2 jag pratat med i kundtjänst var trevlig. Den andra la på i örat på mig och var otrevlig i bemötandet, ingen kompensation för utebliven vara eller tar på sig om felet. När leveransen väl kommer så finns inte allt i ordern med, vattenkokare fick vi inte, ingen hörde av sig om detta utan den lilla detaljen fick vi ringa om själva. Riktigt dåligt när man beställt varor för 50.000... Hade vi inte upptäckt detta hade dem aldrig skickat någon vattenkokare, har vi tur så kanske den kommer fram... Dessutom dåliga beskrivningar på hemsidan, man måste ladda ner all produktinformation själv. Överlag besviken och det har påverkat min syn på Smeg trots hela mitt kök är Smeg.

Antwoord van Smeg Sverige
Trist, krånglig kundmottagning
Tyvärr visade det sig att den vanliga Smeg vattenkokare jag köpte istället var en mini modell!
Det framgick inte vare sig på bild eller tydligt i text.
Mycket otydligt!
Som tur är upptäckte jag det, hann jag i sista min stoppa leverans och mina pengar betalades tillbaka. Jag fick vänta ett tag.
Men någon vilja från Smeg att hjälpa mig enkelt istället få den normala vattenkokaren levererad fanns inte.
Gick då inte heller att få betala eventuell mellanskillnad. Skulle i så fall behöva lägga ny order och betala igen. Tröttnade och har nu istället köpt en finfin Alessi! Undviker nog Smeg.se i framtiden.
Nöjd med leveransen och produkten
Nöjd med leveransen och produkten, kom tidigare än det var sagt.
Älskar min rosa vattenkokare som låter
Fina produkter med snabb leverans
Dit is Trustpilot